2015 Temmuz Anneleri

Kızlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama yanınızda refakatçi kim kalacak? Daha önce doğum yapanların tavsiyesi ne?
Ben de gurbetteyim annemle kardeşim geldiler büyük ihtimalle ikisi de kalır yanımda. Özel Klinik oldugu için karışacaklarını sanmam kardeşim evde yalnız kalamaz bilmediği yerde. Eşimde gece çalışıyor zaten..

Benim eşim çok atak ya tüm arkadaşlarımın bebeklerini sevdi, hatta kucağında uyuttu fln, hamile kalmadan önce kendim için annelikten çok bir an önce onun baba olabilmesini istediğimi hatırlıyorum hep çok istekliydi, inşallah çok keyifli bir ilişkisi olur oğluyla... Böylece ben akşamları babaya satar oğlanı girerim foruma anlatırım herşeyi :) Zaten evdeyken sapık gibiyim, saloda yatarken pc den, mutafkta veya yatak odasındaysam telefondan takip ediyorum

Hastanede de bu arada hem annem hem kocam kalacak galiba benimle... Annem bırakamaz aklı kalır, kocam bende kalırım diyor :) Doğsunda artık sağlıkla, 1 gece kalırız hep birlikte. Hastane alışık zaten, kanamam olup kaldığımda annem, teyzem, kocam kalmıştık bir odada, sabah doktorum şok olmuştu

Artık öğrenecekler ama o arada bebişler heba olmasın

Yapariz degil mi ya dogru soyluyorsun ben de herseyini kendim hlledebilmek istiyorum bayagi korkuyorum ama gene de yapmaya calisacagim İnsallah habire videolar izleyip duruyorum nasil yikanir nasil gazi alinir vs diye

yaparız canım ya. köylerde kızlar 15inde doğuruyorda yapıyor. bizler artık belli bi yaşa geldik. tabi acemilik olur en fazla 1 hafta. hastanelerin çoğunda ilk banyoya anne davet edilip anlatılıyor. biri videoya çeksin izlersin. ben ablamınkini öyle yapmıştım.

Canım allah doğacak bebeğine kaybettiğin bebeklerinin ömrünü eklesin inşallah.

C cns_2007 Valla çok haklısın canım. Şu erkekler mantıklı düşünemiyolar gerçekten işin içine aile girince. Tamam aile önemli ama eşte çocukta daha ön planda olmalı artık sende ayrı bi ailesin sonuçta.. ama takmamak lazım çok tekrarlayıp çabuk pişman oluyorlar

ne güzel ya. sevmeye bayılır benim eşimde bebekleri ama ağlayan, tutturan çocuğa tahammülü yoktur. ee bizimkide her an gülücük saçacak değil. kendi çocuğuna nasıl olur bilmem ama hep dedim ona bak yapma bu kadar sonunda bizimki huysuzun önde gideni olacak. Allah yüzüme baksada onun yüzünden bende yanmasam :))

benimde ablamla eşim kalır. eşim evde duramaz hayatta. aklı bizde kalır onun :)

Artık öğrenecekler ama o arada bebişler heba olmasın

valla ya :)) önce bizim önümüzde bi deneme yapsınlarda iyici güvenince tek başlarına küçük görevlerle başlarız. ilk aşama bex getir zıbın getir malzeme tanıtımı :)))

şaun esas çekirdek ailesi biziz. ben hep diyorum ben elin kızıyım ve sana annen kadar fedakarlık yapıyorsam bu 2 kat değerli olmalı. çünkü ben istesem gidebilirim. o dakika el oluruz yine. ama annen seni doğurmuş. bunları zaten yapmak zorunda. bende evladıma yapıcam. bu annelik görevi. sana elin kızı yapıyorsa kıymetini bilmek zorundasın. ki benim k.valide akşam işten geldimi mutfak orda diyen bi tip. ben eşime mutfak orda desem kıyamet kopar ki aslada dememişimdir 2 yıldır. şu halimde bile 35. haftadayım çalışıyorum, eve gidince iftarlık hazırlıyorum

Allah islah etsin,benimki benim ayakkabimdan sac tokama kadar begenmiyordu surekli elestiriyordu.. Bugun olmus benim satafattan cok rahatliga onem verdigimi kavrayamamis dusun yani Allahtan ben uzagim yilda 1 2 anca goruyorum seninki yaninizda mi?

Allah islah etsin,benimki benim ayakkabimdan sac tokama kadar begenmiyordu surekli elestiriyordu.. Bugun olmus benim satafattan cok rahatliga onem verdigimi kavrayamamis dusun yani Allahtan ben uzagim yilda 1 2 anca goruyorum seninki yaninizda mi?

arabayla 10dk mesafede canım. şanslısın sen. bende uzak olsun isterdim. neyse emekli oldu. daha sık memlekete gider artık. ona neymiş senin giydiğinden taktığından. aklınca kendini daha üstün mü göstermeye çalışıyor

Seymasevde canım hasta bezi lazım olurmu tecrübelisin sen bilirsin.birde bebek bezi için primanın 2 numarasını aldım 3-6 kilo.büyük olurmu sence yoksa iyimi?
Canım hastanede ped gibi Gazlı bezler veriyorlar onları kullanmıştım fazla istedim eve de getirdim onun haricinde orkid confort gece kullandım bana yetti
Bez olarak 1. Paketi 1 numara molfix aldırdım zaten hemen bitiyo sonra 2 ye geçicem gerekirse. O bez zaten ilk başta öyle büyük oluyo ki totolarına 2 hafta sonra normale Dönüyorlar :)))

Kızlar bide bişeyi merak ediyorum doğum yapınca bebeklerin kiloları ultrason ölçümlerini tutucak mı mutlaka yazın. Çok iri bebek var topiğimizde hepsi öyle mi olucak 4-4.5 kilo arası doğan olucak mı ? Ondan merak ettim

Amin canm cok sagolsn. Sezerynsa sanciyi nie beklyrsn ki

Bak onu bende cok merak ediyorum benimki 3.300 falan doğacak gibi hissediyorum.bakalım tutturacak miyim

Keske ince dusunseler canm uzme sen kendini bak hatasini anlams simdi sira.sende lafini soyle kesnlkle. Tabiki ozenceksn evladn o senin senden en guzelini bilck hali yok sen nasl istersen oyle yaprsn kimseyi ilglndrmz minnakini gormssn bugun senden iyisi olmsn canm :)

Onu bende merak edyrm :) birde erkek bebekler gec dogar diorlr ozmana kadr cok buyuk olrmku acaba.3.150 ydi 18 inde.

merhaba arkadaşlar nasılsınız geçmişi okuyayım dedim ohooo kaç sayfa birikmiş:)) C cns_2007 kayınvaliden ve eşin ne kadar canını sıkmış öyle,bu durumla gurur duymaları gerekirken.Sıkma tatlı canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…