2015 Temmuz Anneleri

Nasıl oldun canım ağrın sızın nasıl? Benden önce doğurmaya mı karar verdin yoksa :))

Bugün mutfağı toplayacaktım tam geçtim lavaboya şarıl şarıl alttan veriyor lavabo,geçen gün banyo şimdi de mutfak lavabosu eşimi aradım ne mutfağı temizleyebiliyorum ne yemek yapabiliyorum diye o da diyor benim zaten iftar davetim var arkadaşlarla.ohh ne ala kızımda ağlıyor bir yandan annne aç mı kalacağız çok bunaldım gece de sahura kalkmak çok zor geliyor eşim başıma imsak vaktine az kaldı yemeği hazırla ya insan hiç mi yardım etmez görüyor zor yürüyorum inleyerek yemeği hazırlıyorum.Allahım kimsede yok bana destek olacak bir tek Rabbim var Size yazmak istedim

Canım şimdi geldi pedler. Banyodan hemen sonra kullanmamak gerekmiş. Ben yarın sabah banyo yapar akşam takarım muhtemelen. Vajinal enfeksiyonuda (akıntıdan) tespit etmeye yarıyomuş. Deneyelim bakalım. Faydalı bir şey gibi :)) daisyduck

Yok artık ne kadar ayıp ya.

Erkekler anlamıyor çoğu zaman nefes darlığı çekiyorum bazen eşime söylerdim geçen çok su içmiş sahurda karnı şişmiş seni Anlıyorum şimdi karnım sert oldu gögüs kafesime kadar şişti nefes almak zor oluyormuş gerçekten diyor :) Naz mı yapıyoruz sanıyorlar acaba ?

4 kilo Doğdu sonra 3.840 a düştü kilosu şişlik gidince yenidoğan bebeklerde doğduktan sonra kilo Düşüşü oluyo.
Amin canım inş cümlemizinkini
Canım benim merak ettiğim şey doktor doğum öncesi 4 kilo demişmiydi? Doğru biliyorlar mı?

Canim gecmisi okuyamadim
Son on sayfaya bakayim dedim o yuzden konu nerden cikti ve ne oldu bilmiyorum ama eger konu bebeklerin arkadaslardan yada aileden gelen kiyafet esya vb. kullanmaksa ve birisi bu konuda seni ayipladiysa hayatimda duydugum
En sacma olaylardan biridir ve bunu soyleyen kisi de cok ayip etmis. Benim hem Turkiye'de kizim
Zamaninda hemde burada butun atkadaslarimiz birbirimize herseyimizi verdik yeni bebekler oldukca . nasil da makbule gecti anlatamam. Bu arada bu birbirimize verdigimiz grup icinde O kadar zengin ailelerde vardi ki:) bebekler o kadar hizli buyuyor ki giydikleri bir ay sonra olmuyor eskimesine imkan bile yok. Hele ki Amerika da bu o kadar yaygin ki kimse yeni birsey almiyor desem yeridir. Hatta facebook ta gruplar var herkes bebeginin ikinci ucuncu hatta 4. El esyalarini satiyor cok ucuza ve millet kapis kapis:) kimse yeni birsey almiyor artik. Buradakilerin mali durumu Turkiye den kotumu? Aksine 10 kati iyi ama musriflige ne gerek var. sizinde bebekler dogunca goreceksiniz herseyiniz yepyeni kalacak. Benim yeni kizim ablasinin da giydigi hatta kizima arkadaslarimdan gelen kiyafetleri esya vs. kullanacak 3. Cocuk olarak ne sorun var bunda. Hersey mis gibi tertemiz. Bende kizim
Buyudukce herseyini hamile olan bir arkadasima verecegim . Arkadaslarimda bende olandan faydalansin ne kadar guzel bir yardimlasma. Aynen dedigin gibi Turkiye de tuketim o kadar abartildi ki sanirsin dunyanin en refah milli
Geliri en yuksek ulkesi:) eskilerim lafi vardir ayrani yok icmeye atla gider cesmeye hah tam
O misal:) yani uzun lafin kisasi sen icini rahat tut sana birilerinden birseyler gelirse aman kacirma sonra coook isine yarayacak o esyalar hatta ikinciye bile kullanacaksin:)

Bizde eşimle küçük çapta tartıştık sonra ortayı bulduk.Kv erken gelmek istiyor daha doğuma kaç gün var birde doğumdan sonra kalacak en az 1 ay 3-4 ay önce zaten tedavi için kaldı 1 ay o zaman ayaklarım da varis oldu.Sağolsun yat dinlen diyor çekinme diyor ama ben saygıdan rahat edemiyorum ki.Eşim diyor ki sana yardım eder ama ben otururken kaç yaşında kadından hizmet bekleyemem birde kardeşi gelecek abisi burda görmek isteyecekler iftara davet etmesen olmaz diğer yandan kapalıyım evde Tesettürlü olman gerekecek vs. diyorum zaten ailem burda doğuma yakın gelsin.Zaten doğumdan sonra 1 hafta annemde kalacağım belki alttan Dikiş olacak pansuman gerekecek.Rahat edemeyeceksin ne kadar olsa misafir istediğin saatte yatıp kalkamayacaksın ondan erken gelsin istemiyorum eşimde diyor ki beni istemiyorlar sanacak Kafasında kuracak :/

Kizlaaaar napiyorsunuz? Dogum yapan filan varmi??? Seymasevde nedir canim
Durumun? Dogum yapmadin degil mi? Bu arada burada "evening roseprime oil" ingilizcesi ama turkcesi nedir bilemem bir kapsuller varmis dogal bir bitkisel yag millet bunlari icip birde vajinal olarak kapsulu koyuyorlarmis en gec iki gune doguruyorlarmis:) orda olsam alip yollayacagim sana yahu:):) bende 37. Haftadayim artik heyecanla bekliyorum. Karnim asagi indi bayagi. Esim bile dedi dun senin dogum yaklasti galiba diye karnin dustu diyo:) su yalanci agrilardan acayip sikildim ama az kaldi dayanacagiz artik:) cuma kontrolum var ama tabi bizde kontrol dedigin saglik ocagi kontrolu o yuzden kulfet gibi geliyor oraya kadar gitmek:) ozeniyorum size doktora gidiyorum bebegimi gorecegim filan deyince:) bu kontrolde su bakteri testini yapacaklar gerci o yuzden iyi. Bir sonrakinde de hastane tahliller yapacakmis herhalde anestezi icin. Bizden gelismeler bu kadar!!!!

Biraz olsun anlamış seni.Neden naz yapalım ki ama öyle zannediyorlar galiba.Allah kimsenin eline düşürmesin.

Biraz rahat ol canım kayınvalidem sorunlu bir tip değilse tabi.Dinlenmene bak.Eşinin kardeşinin gelmesi zor olur onda da kayınvaliden yapsın sen yorma kendini.Doğum yapacak kadının evinde de misafir olmaz ki emzirecen,dikişlerin olacak Allah akıl fikir versin .

Canım benim merak ettiğim şey doktor doğum öncesi 4 kilo demişmiydi? Doğru biliyorlar mı?
Doktorum hiçbirzaman kesin demedi biz ortalama söylüyoruz diyordu belkide beni tedirgin edip normal doğumdan soğutmamak için son haftalarda kesin rakam vermedi 4 e yakın dedi hep. Ultrason kağıdınıda alıp incelemek aklıma gelmiyordu :)))

M maya2013 artık eskisi kadar sık giremiyor. merak ediyorum valla doğurdu mu naptı. yoksa kızla son haftalar vakit mi bulamıyor. ses veeerr :)
Caniim burdayim ama su gunler yavaslayacagima deli danalar gibi ordan oraya kosarak geciyor bende anlamadim bu koca gobekle bu enerji nerden geldi??? :) sanirim is basa dusunce ve tek tabanca olunca boyle oldu:) sana yazdihin bir konuya cevap yazdim hatta bak kalp kalbe karsiymis. Kuzum noldu yahu, kim uzdu seni bir ozet gecsene bana? Ben girmeyeli 100 sayfa filan olmus okuyamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…