- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #55.961
Nasıl oldun canım ağrın sızın nasıl? Benden önce doğurmaya mı karar verdin yoksa :))Keske ince dusunseler canm uzme sen kendini bak hatasini anlams simdi sira.sende lafini soyle kesnlkle. Tabiki ozenceksn evladn o senin senden en guzelini bilck hali yok sen nasl istersen oyle yaprsn kimseyi ilglndrmz minnakini gormssn bugun senden iyisi olmsn canm :)
Kız yok öyle bişey erkek geç kız erken doğar diye kızım 42. Haftada Doğdu diyom düşünOnu bende merak edyrm :) birde erkek bebekler gec dogar diorlr ozmana kadr cok buyuk olrmku acaba.3.150 ydi 18 inde.
Eger her hafta 200gr alsa bnmki 3400 olmali ama fazlada olanilir tabi karnimi goren diyo seninki iriBak onu bende cok merak ediyorum benimki 3.300 falan doğacak gibi hissediyorum.bakalım tutturacak miyim
Iyilik canım sen nasılsın?merhaba arkadaşlar nasılsınız geçmişi okuyayım dedim ohooo kaç sayfa birikmiş:)) @cns_2007 kayınvaliden ve eşin ne kadar canını sıkmış öyle,bu durumla gurur duymaları gerekirken.Sıkma tatlı canını
İdare ediyorum hamdolsun canım.Gelen giden yok yok ağırım zor yürüyorum, namaz bile kılarken zorlanıyorum.Iyilik canım sen nasılsın?
Gelen giden var mı sende havalar nasıl :)))
Canm duzeldi sukur yok yok seni beklyrm ben sende.oncelk :)Nasıl oldun canım ağrın sızın nasıl? Benden önce doğurmaya mı karar verdin yoksa :))
Amin canm cok sagolsn. Sezerynsa sanciyi nie beklyrsn ki
Kızınız 42. haftada kaç kilo doğmuştu Allah bağışlasın bu arada :)Kız yok öyle bişey erkek geç kız erken doğar diye kızım 42. Haftada Doğdu diyom düşün
:)) oglanda ona cekck sanrmKız yok öyle bişey erkek geç kız erken doğar diye kızım 42. Haftada Doğdu diyom düşün
Yok artık ne kadar ayıp ya.amin canım. bence bu biraz kompleksle alakalı. eşim askerliğini kıbrısta yaptı. orada askerlere sunulan bi imkan vardı çanta, parfüm filan indirimli alıyorlardı. kaynanamla yanına gittik. eşim bana çanta beğen bi tane alayım dedi. bende kaynanama dedim sende beğen anne sana da benim hediyem olsun. ben sahte çanta takmam, sen güle güle kullan dedi. aslında fakir bi aileden geliyor. şurada 5 yıldır gelirleri iyi. ne gördüm delisi olmuş. sindirememiş. bi kerede anneler gününde aldığım hediye için bikaç ay sonra hiç kullanışlı değil al sen kullan demişti bana. anlayacağın görgüsüz biraz.
Erkekler anlamıyor çoğu zaman nefes darlığı çekiyorum bazen eşime söylerdim geçen çok su içmiş sahurda karnı şişmiş seni Anlıyorum şimdi karnım sert oldu gögüs kafesime kadar şişti nefes almak zor oluyormuş gerçekten diyor :) Naz mı yapıyoruz sanıyorlar acaba ?Bugün mutfağı toplayacaktım tam geçtim lavaboya şarıl şarıl alttan veriyor lavabo,geçen gün banyo şimdi de mutfak lavabosu eşimi aradım ne mutfağı temizleyebiliyorum ne yemek yapabiliyorum diye o da diyor benim zaten iftar davetim var arkadaşlarla.ohh ne ala kızımda ağlıyor bir yandan annne aç mı kalacağızçok bunaldım gece de sahura kalkmak çok zor geliyor eşim başıma imsak vaktine az kaldı yemeği hazırla ya insan hiç mi yardım etmez görüyor zor yürüyorum inleyerek yemeği hazırlıyorum.Allahım kimsede yok bana destek olacak bir tek Rabbim var Size yazmak istedim
4 kilo Doğdu sonra 3.840 a düştü kilosu şişlik gidince yenidoğan bebeklerde doğduktan sonra kilo Düşüşü oluyo.Kızınız 42. haftada kaç kilo doğmuştu Allah bağışlasın bu arada :)
Canım benim merak ettiğim şey doktor doğum öncesi 4 kilo demişmiydi? Doğru biliyorlar mı?4 kilo Doğdu sonra 3.840 a düştü kilosu şişlik gidince yenidoğan bebeklerde doğduktan sonra kilo Düşüşü oluyo.
Amin canım inş cümlemizinkini
Canim gecmisi okuyamadimbence bu sadece kişisel bi meselede değil. artık toplum olarak iyice tüketim toplumu olduk. orada temiz ve kullanılmayan birşey varken sende yenisini alıp bikaç ay sonra kullanılmayacak bir üründe bırakıyorsun. ne zamana kadar kenara atacağız kullanmadıklarımızı. en iyisini yapmışsınız. eğitiminden, yemeğinden, sağlığından kısılırsa imkan varken anlarım ama bizde bi laf vardır ÇOCUĞUN YEDİĞİ HELAL GİYDİĞİ HARAM diye. çünkü giydiğine verdiğiniz para bikaç ay sonra çöp ama yediği ona yarayacak.
Biraz olsun anlamış seni.Neden naz yapalım ki ama öyle zannediyorlar galiba.Allah kimsenin eline düşürmesin.Yok artık ne kadar ayıp ya.
Erkekler anlamıyor çoğu zaman nefes darlığı çekiyorum bazen eşime söylerdim geçen çok su içmiş sahurda karnı şişmiş seni Anlıyorum şimdi karnım sert oldu gögüs kafesime kadar şişti nefes almak zor oluyormuş gerçekten diyor :) Naz mı yapıyoruz sanıyorlar acaba ?
Biraz rahat ol canım kayınvalidem sorunlu bir tip değilse tabi.Dinlenmene bak.Eşinin kardeşinin gelmesi zor olur onda da kayınvaliden yapsın sen yorma kendini.Doğum yapacak kadının evinde de misafir olmaz ki emzirecen,dikişlerin olacak Allah akıl fikir versin .Bizde eşimle küçük çapta tartıştık sonra ortayı bulduk.Kv erken gelmek istiyor daha doğuma kaç gün var birde doğumdan sonra kalacak en az 1 ay 3-4 ay önce zaten tedavi için kaldı 1 ay o zaman ayaklarım da varis oldu.Sağolsun yat dinlen diyor çekinme diyor ama ben saygıdan rahat edemiyorum ki.Eşim diyor ki sana yardım eder ama ben otururken kaç yaşında kadından hizmet bekleyemem birde kardeşi gelecek abisi burda görmek isteyecekler iftara davet etmesen olmaz diğer yandan kapalıyım evde Tesettürlü olman gerekecek vs. diyorum zaten ailem burda doğuma yakın gelsin.Zaten doğumdan sonra 1 hafta annemde kalacağım belki alttan Dikiş olacak pansuman gerekecek.Rahat edemeyeceksin ne kadar olsa misafir istediğin saatte yatıp kalkamayacaksın ondan erken gelsin istemiyorum eşimde diyor ki beni istemiyorlar sanacak Kafasında kuracak :/
Doktorum hiçbirzaman kesin demedi biz ortalama söylüyoruz diyordu belkide beni tedirgin edip normal doğumdan soğutmamak için son haftalarda kesin rakam vermedi 4 e yakın dedi hep. Ultrason kağıdınıda alıp incelemek aklıma gelmiyordu :)))Canım benim merak ettiğim şey doktor doğum öncesi 4 kilo demişmiydi? Doğru biliyorlar mı?
Caniim burdayim ama su gunler yavaslayacagima deli danalar gibi ordan oraya kosarak geciyor bende anlamadim bu koca gobekle bu enerji nerden geldi??? :) sanirim is basa dusunce ve tek tabanca olunca boyle oldu:) sana yazdihin bir konuya cevap yazdim hatta bak kalp kalbe karsiymis. Kuzum noldu yahu, kim uzdu seni bir ozet gecsene bana? Ben girmeyeli 100 sayfa filan olmus okuyamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?