- 14 Aralık 2011
- 271
- 138
- 303
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #57.661
Ben de kac gundur pek vakit bulup detayli okuyamamistim mesajlari. Konularda yazdin mi diye bakacaktim. Az kalmis allahin izniyle. Icinin rahat edecegi sekilde olmasi en iyisi hem senin hem de bebegin icin. Allah saglikla kucagina aldirsin. Belki bana da onumuzdeki hafta doktor tarih verebilir cok heyecanliyim :)Tatlım ben çarşamba günü gittim kontrole bebek yine aynı kiloda hiç almamış görünüyor çarpıntıyı söyledim aslında engel değil dedi beni normal doğurtmak için elinden geleni yapıyor ama ben istemiyorum artık 6 temmuza gün aldık :)
Sagol canim . Evet dokuluyor sirayla herkes:) benim var daha bayagi 13 temmuza, nerdeyse 3 haftacanım geçmiş olsun inşallah kolay atlatır kızın..haydi bakalım başladık artık herkes dökülecek yavaş yavaş..@Seymasevde telefondan girmiyo muydu hiç ayyy bi haber alsak meraktan doğurcaz bizde
canım bende de 3 cm acıklık vardı gecen hafta.ama beklıyoruz...Bakalim bu sekilde gezdirmesin de beni bu keciiiii..... Zamane bebesi nasil olacaklari belli degil ki:)
Insallah zaten son bir hafta kaldi...Sümüksü akinti rahim agzinin acildigini ve vücudun hazirlandiginin habercisiymis canim.
Eski usûl burada doktor kontrolleri deyince hic dusunmemistin amerika oldugunu. Gerci surekli yurtdisi ile calisan biri olarak hep musterilerimden aradaki farklari duyuyorum ama yine de aklima gelmemisti. Ins. Saglikla bebegini kucagina alirsin.Amerikadayiz biz
Kızlar mezuniyete gittim iyi ki de gitmişim cesaretlendirdiğiniz için teşekkürler hepinize :) Kız kardeşim erkek kardeşim ve eşim vardı tabi 38.haftasını dolduran karnı burnunda bir mezun adayı olunca da ilgi odağı oldum bol bol dua aldım :) Bi sürüde güzel foto çekildik anı oldu.Sonra doğum yapacağım Hastanedeki doktorla tanıştım çok tatlı bir bayan ve çok güven verici o an doğurasım geldi :) Salı günü girmiştim ultrasona ama yine bu doktorum da baktı salıdan cumaya 100 gr daha almış bebiş 3500 olmuş boyu da 52 cm. Çatı muayenesine yaptı doğum kanalın iyi dedi açıklık yokmuş.Bu arada hiç korkacak çekinilecek bir durum yok saniyelik bir şey hissetmedim bile :) Kolay doğum için sabah akşam 1 saat yürüyüş tavsiye etti ama gözüm yemiyor :) Bakalım ne olacak bizde haberler böyle
Cibinlik aybi baby markası çalışmış internette rastladım arkadaşım bir bak istersen ben Kanzdan aldım aklında olsunbulamamdım canım.funna babynın var onlarda beşik ıcın kucuk bebek yatagı ıcın bulamadımç.nerelere bakıyım.
Valla sen israrla soylersen millet alisir. Ben de ayni konuda sikinti duyuyorum. Öykü diyeceğim her zaman. Ama muhakkak nufusa yazdir iki ismide valla sonra sıkıntı oluyor kendimden biliyorumBnle esimde bi sorun yokda esimin ailesi pek cins bi isim gbi bakiyo halbukk sulalede ne isimler var.amn sirf cinslik.olsun diye diyolr biraz bunlrda neyse.inatlarina ikra dicem bnde elof ismini sewiyorum ama onlr yyok sayiyolr bnm koydugumu.
Baska hicbir ulkede yok zaten bizim gibi ultrason olaylari:):) burada hamileligin basinda 12.Eski usûl burada doktor kontrolleri deyince hic dusunmemistin amerika oldugunu. Gerci surekli yurtdisi ile calisan biri olarak hep musterilerimden aradaki farklari duyuyorum ama yine de aklima gelmemisti. Ins. Saglikla bebegini kucagina alirsin.
Canım ben mobilyamı çilekten aldım orada her takımın da cibinliği var, ben de aldım gayet güzel. Oaraya bakabilirsinbulamamdım canım.funna babynın var onlarda beşik ıcın kucuk bebek yatagı ıcın bulamadımç.nerelere bakıyım.
Sagol canim . Evet dokuluyor sirayla herkes:) benim var daha bayagi 13 temmuza, nerdeyse 3 haftaseymasevde kendi giremesede kocasina vereydi telefonu bari o haber verseydi bize canli yayin :):)
Valla biz burada ultrason bagimlisi oluyoruz. Elimizden gelse cihazi eve tasicaz. Tv'den izlicez. 20. Haftamda 3 kez girmistim ultrasona. Bi de hepsi 4d ayrintili ultrasondu. Sonra diger aya kadar zor bekledim. O sure cok uzun geldi :)Baska hicbir ulkede yok zaten bizim gibi ultrason olaylari:):) burada hamileligin basinda 12.
Hafta ve 20. Haftada 2 ultrason var eger herhangi bir problem yoksa.
Valla biz burada ultrason bagimlisi oluyoruz. Elimizden gelse cihazi eve tasicaz. Tv'den izlicez. 20. Haftamda 3 kez girmistim ultrasona. Bi de hepsi 4d ayrintili ultrasondu. Sonra diger aya kadar zor bekledim. O sure cok uzun geldi :)
Valla esim.elimde tel gorunce benle dalga geçiyor. Yine arkadaslarinla mi dertlesiyorsun dedikodu yapiyorsun diye. Valla o sizin varligiza alisti. Dogursam buradan sevabina yazabilir. :) ahahahevt ya benimde aklıma o geliyor : ben şeyme nın eşiyim oğlumuz oldu size haber vereyim didimartık eşleri de bulaştırcaz
Yazdiririz canim esimide uzmk.istemiyorum sonucta babasi katkisi cok :)) bnm kayinpeder gorumcemin ismi aysegul koymuslt gitmis gul fazla diye ayse yazdrmis. Kiziyo gorumcem.Halbuki abdulkadir oglunun birinin ismi oda uzun :)Valla sen israrla soylersen millet alisir. Ben de ayni konuda sikinti duyuyorum. Öykü diyeceğim her zaman. Ama muhakkak nufusa yazdir iki ismide valla sonra sıkıntı oluyor kendimden biliyorum
Hayırlı olsun canım saglicakla al bebeğini kucağına inşallahSelam kızlar,doktordan geldik Allah'ın izniyle 2 temmuzda kuzucuklarımıza kavuşuyoruz şafak 5
Gozun aydin canım Rabbim sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşallahMerhaba kızlar oğlumu bu sabah yoğun bakımdan çıkardılar. Yanımda şu an bir iki gün daha hastanedeyiz ben iyiym ama kuzum antibiyotik alıyor kaka yutmuş biraZ. Ama iyiyiz çok şükür dirayetliyiz teyzeleri:)
Bu arada hepinizi alıntılayamıyorum telefondan çok zor oluyor taburcu olunca yazmaya çalışacağım.
@seboistA aklımda kaldı sorun, kuzenlerime sordm onşarın suyu az az gelmiş ama benim hep şarıl şarıldı. Hatta saatlerce yoğun bir şekilde aktı, üç kez de kayganlaştırıcı jel sıktılar içime doğum için.
Seymasevde doğurdun mu seni merak ettim.
Başka doğuran var mı?
Hayirlisi canım bundan vardır bi Hayır her doktor farklı düşünüyor demekkiKızlar bügün doktora gittim doktor herşey normal görünüyor bir sıkıntı olmazsa 41 haftayıda dolduralım dedi sinir oldum ben 40 haftayı iple çekerken şimdi 41 mi olcaz
Evet yahuu bi haber gelmedi inşallah iyileri biran öncede haber verirSeymasevde haber yok bence kesin doğum yaptı ayy nasıl alismisiz ya dakika başı bakiyom bi haber var mi diye inşaallah bi avazda kucağına alır bebisini
Tövbe tövbe bu doktorlar gerçekten çok farklı daha zaten çok erken neye göre söylüyor anlamadım sen canını sıkma canım bak hanfendi25 de doktoru bekleyelim diyor her doktor farkli konuşuyor sen canını sıkma inşallah istediğin gibi normal doğum yaparsın hayırlısı allahdan bence senin doktor bugun iyi gününde degildiSeymasevde hala bişey yazmamış meraklandım valla. İnşallah sağlıkla oğluju almıştır kucagına ikiside iyidir umarım :) bizde bugün doktora gittik. Canımı sıktı çok. Çocuk aşağı inmemiş bu haftalarda inmesi gerekirdi daha yukarıda dedi. Bmyle giderse zor dedi. 1.5 kilo almışım ona söylendi nasıl doğum yapıcan dedi ben bu zamana kadar toplamda 7 kilo aldım ve şişkinliğim yok sayılır anlamadım niye böyle yaptı bugün bu adam en çok canımı sıkan oğlumun daha yukarıda oluşu zatrn bu beni de rahatsız ediyor. Baş aşağı ama kanala girrmemiş.. Acaba iner mi sezeryana mı hazırlamalıyım kendimi
Hakkında hayırlısı canım bebeğini saglicakla kucağına al inşallahMerhaba kizlar, 30 sayfa okudum ama alintilarim uctu...
Baska doguran yok sanirim gün icinde. Benim de sabah kontrolüm vardi, Dr elle muayene etti, bebek tam olarak rahim agzina dayanmis, 1 cm aciklik var, rahimagzi iyi yumusamis, heran gelebilir hazirlikli olun dedi.Sümüksü akinti var mi diye sordu, ben de bundan sikayetleniyordum zaten.Bi de agrilardan bahsettim, sancim cikmadi ama bebek cok baski yaptigi icin agrilar sana sanci gibi geliyor dedi.Bi de dr dan gelince Wc de kendimi silerken peceteye hafif kan geldi, kontrolden dolayi oldugunu tahmin ettim ama yine de arayip dr a haber verdim.Olabilir korkma dedi....Zamanimizi bekliycez yaniiii...
Hayırlı olsun canım inşallah saglicakla alirsin bebegini kucağına allah yardımcın olsunKizlaaaar bugün doktordaydim.
2 cm açılma var.çatı muayenesi oldum sadece.
Ama nst de sancı çıkmadı.doktor yatış yapalım istersen dedi kabul etmedim evdeyim şimdi.
Çatıda kan bulaştı Dr un eline sonrasında biraz bulaşarak geldi devam ederse sabah giderim yine herhalde.
Doktor uzun sürmez bir kaç güne dgm olur dedi.
Rabbim hayirlisini versinnn
Canım kızına çok geçmiş olsun Allah sifasini versin.. sende inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alirsinKizlar bende doktora gittim bugun elle aciklik icin muayene yapti acilmam yok neyseki daha:) sancilar cok ama duzensiz oldugu icin onemli degil doktorda oyle soyledi. Sancilar 5 dk. Bire dusmeden aramana filan gerek yok dedi. Suyun gelirse ararsin dedi. Bebegin basi asagida elle muayene ederken iste basi burada dedi herhalde inmis asagiya:) cok havuza gittigim icin kontrol istedim mantar filan varmi diye neyseki hicbirsey cikmadi. Havuzu sordum gidiyorum surekli olur mu diye hemde daha bile iyi olur dedi. Yalniz doktordan cikar cikmaz okuldan aradilar kizimin atesi 39'un ustune cikmis kosarak aldim okuldan yaniyor cayir cayircok uzuldum yavruma cok halsiz eli ayagi dusmus. Ogretmenin kucaginda uyuyakalmis simdi ilac verdim yine uyuyor insallah ilerlemeden gecer. Ahhh Annelik , yavrusu hasta olunca cok uzuyor insani bizden haberler bu kadar simdilik.
Doguran arkadaslarin hepsini kutluyorum, anali babali saglikli mutlu buyusun bebekleri.
Seymasevde ses ver baciiiim, dogurdun mu noluyor meraktan olduk:)
Hadi hayırlısı canım sağlıkla gelsin bebis kendine dikkat et ve kendini yormaSlm kizlar bugun doktora gittm cati muayenesi yapti acilma yokms. Nstdede sanci cikmadi yalnz bebegn suyu azalms ve basi cok asagida dedi artk heran dogum olblr hazrlkli ol dedi benden bukadr kizlar var mi doguranmz. Takip edemyrm sali günü evim tasnyrda cok yorlyrm bebekle ilgili son hazrlklar ev ixin toplama derken bitkn olyrm.
Canım allah yardımcın olsun hayırlısıyla evladını kucağına alirsin inşallah haber etmeyi unutma sakin merak ederizKızlarrrr merhabaaaaaa,2 gündür ev o kadar kalabalıkki bir türlü girip yazamadım,eşimin de benımde aılesı sehır dısında olunca dogum ıcın herkes dısardan geldı...Yarın sabah 9 da kısmetse sezeryana giriyorum,girmeden sizlerede haber vereyım dedım..SAbah 7 de hastanede olucaz,nst,lavman falan derken erken gidicez yaniii...oğlumu allahın izniyle 38+6 da kucagıma almış olucam....BEnle beraber hepinizi çok öpüyorummm,dualarım hep sizinleee,ilk fırsatta yazıcam buraya,pzt öğlen gibi hastaneden çıkıcaz inşşş..Çoooooookkk heyecanlıyımmm,mutluyumm..allahım saglıklaaa yarınımızı geçirmeyi nasip etsin..GEçmişi okuma şansım olmadııı,doguran varsa hayırlı ılsun,doguracaklara kolay gelsinnn...Haydinn öptüm herkesi:))))
Canım ne guzelnhaberlerle sanada iyi geldi bu doğumdan önce bebisinede maşallah annesi hayırlısıyla sağlıkla gelsin insallahKızlar mezuniyete gittim iyi ki de gitmişim cesaretlendirdiğiniz için teşekkürler hepinize :) Kız kardeşim erkek kardeşim ve eşim vardı tabi 38.haftasını dolduran karnı burnunda bir mezun adayı olunca da ilgi odağı oldum bol bol dua aldım :) Bi sürüde güzel foto çekildik anı oldu.Sonra doğum yapacağım Hastanedeki doktorla tanıştım çok tatlı bir bayan ve çok güven verici o an doğurasım geldi :) Salı günü girmiştim ultrasona ama yine bu doktorum da baktı salıdan cumaya 100 gr daha almış bebiş 3500 olmuş boyu da 52 cm. Çatı muayenesine yaptı doğum kanalın iyi dedi açıklık yokmuş.Bu arada hiç korkacak çekinilecek bir durum yok saniyelik bir şey hissetmedim bile :) Kolay doğum için sabah akşam 1 saat yürüyüş tavsiye etti ama gözüm yemiyor :) Bakalım ne olacak bizde haberler böyle
Canm ins. Rahatti ya aci sizi yok utandm die kastm biraz ona ragmen aci hisstmdm.korkmayn saknmaşallaaah işte biz paln yaparken onlarda içeride plan yapıyor, iyi olsun da evinize gidin mutlu mutlu
ilk zamanlar elif derlerse derler canım sonra anne baba ne ile seslenirse cocuga oyle kalıyor merak etme, sen şimdiden dert etme onu
bu işler hiç belli olmaz, belki de cok hareket etsen başka sıkıntılar olacaktı bilemeyiz ki, inş bebeğine en hayırlısı nasılsa oyle kavusursun
bakalım seninki ne zaman gelecek en azından 1 hafta falan dayansın bakalım, sen de cok yorma kendini doğuma enerjin kalsın biraz
ee çatı muayenesi nasıldı??
Heycanlym zaten cnm.ama su ev isi bitsydi sonra olsydi iyidi ama.kismet yinede nezmn istrse gelsn paşamHadi ya hızınıza yetişemicz desene maşallah en geç 1 haftaya gelir o zaman senin paşa
Tabiki rahatla canim gercekten kendine guven dua et bol bol sonunda kuzucuguna kavusmak var duauncesi bile muhtesem :))canım ya cok guzel moral verıyosun.ilk dogumum olucak.sen boyle konusunca rahatladım dogrusu.ne olur dua edin.yarın kontrolum var.eğer acılmam cogaldıysa yatış yapcaz.ama ben hazır değilim sanki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?