- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #57.681
Hahaha aynen eslere gorev verelim hepimiz:)evt ya benimde aklıma o geliyor : ben şeyme nın eşiyim oğlumuz oldu size haber vereyim didimartık eşleri de bulaştırcaz
Evet canm az kaldi amin hepmiz ins.Bnde ses cikmayinca senden dogurdun sandim.hayirlisi insallh cnm az kaldi seninde saglicakla alalim yawrularimizi
M maya2013 Cnm cok gecmis olsun. Allah sifa versin kizina.[/QUOTE]E="maya2013 post: 41544551, member: 432753"]Kizlar doktora gittim bugun elle aciklik icin muayene yapti acilmam yok neyseki daha:) sancilar cok ama duzensiz oldugu icin onemli degil doktorda oyle soyledi. Sancilar 5 dk. Bire dusmeden aramana filan gerek yok dedi. Suyun gelirse ararsin dedi. Bebegin basi asagida elle muayene ederken iste basi burada dedi herhalde inmis asagiya:) cok havuza gittigim icin kontrol istedim mantar filan varmi diye neyseki hicbirsey cikmadi. Havuzu sordum gidiyorum surekli olur mu diye hemde daha bile iyi olur dedi. Yalniz doktordan cikar cikmaz okuldan aradilar kizimin atesi 39'un ustune cikmis kosarak aldim okuldan yaniyor cayir cayircok uzuldum yavruma cok halsiz eli ayagi dusmus. Ogretmenin kucaginda uyuyakalmis simdi ilac verdim yine uyuyor insallah ilerlemeden gecer. Ahhh Annelik , yavrusu hasta olunca cok uzuyor insani bizden haberler bu kadar simdilik.
Doguran arkadaslarin hepsini kutluyorum, anali babali saglikli mutlu buyusun bebekleri.
@Seymasevde ses ver baciiiim, dogurdun mu noluyor meraktan olduk:)
Aynen öyle insanın aklına saçma sapan bir sürü şey takılıyor . Oradaki insanlarda anne adayları annelerde daha rahat olduğu için o bile iki ülke arasındaki farkı birkez daha kanıtlıyor biz burada sadece pimpirikli anneleriz :)Kizimda bende Turkiyedeydim ya aynen dedigin gibi her kontrol birsey derlerdi sonra aklima takilirdi vs. simdi burada nasil rahat nasil stressiz bir hamilelik gecirdim anlatamam. Birde iki ulkedeki yontemleri de birebir yasayinca karsilastirma yapabildim tabi ve buradaki sistemi tek gecerim:)
Bnde ses cikmayinca senden dogurdun sandim.hayirlisi insallh cnm az kaldi seninde saglicakla alalim yawrularimizi
Evet cnm.doktr oyle soyldi ins. İsler biterde oyle gelir hem bende hazr.olrm ama.kismet yinede bilnmz :)Seninde yakın doğum o zaman inş işlerini halledince gelir çok yorma kendini
canım yaa 7 kilo ya mi söylendi doktorun.beni görse şok geçirir heralde@Seymasevde hala bişey yazmamış meraklandım valla. İnşallah sağlıkla oğluju almıştır kucagına ikiside iyidir umarım :) bizde bugün doktora gittik. Canımı sıktı çok. Çocuk aşağı inmemiş bu haftalarda inmesi gerekirdi daha yukarıda dedi. Bmyle giderse zor dedi. 1.5 kilo almışım ona söylendi nasıl doğum yapıcan dedi ben bu zamana kadar toplamda 7 kilo aldım ve şişkinliğim yok sayılır anlamadım niye böyle yaptı bugün bu adamen çok canımı sıkan oğlumun daha yukarıda oluşu zatrn bu beni de rahatsız ediyor. Baş aşağı ama kanala girrmemiş.. Acaba iner mi sezeryana mı hazırlamalıyım kendimi
Çok sağol canım inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde alırız bebeklerimizi kucağımıza...Hayırlı olsun canım saglicakla al bebeğini kucağına inşallah
Gozun aydin canım Rabbim sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Hayirlisi canım bundan vardır bi Hayır her doktor farklı düşünüyor demekki
Evet yahuu bi haber gelmedi inşallah iyileri biran öncede haber verir
Tövbe tövbe bu doktorlar gerçekten çok farklı daha zaten çok erken neye göre söylüyor anlamadım sen canını sıkma canım bak hanfendi25 de doktoru bekleyelim diyor her doktor farkli konuşuyor sen canını sıkma inşallah istediğin gibi normal doğum yaparsın hayırlısı allahdan bence senin doktor bugun iyi gününde degildi
Hakkında hayırlısı canım bebeğini saglicakla kucağına al inşallah
Hayırlı olsun canım inşallah saglicakla alirsin bebegini kucağına allah yardımcın olsun
Canım kızına çok geçmiş olsun Allah sifasini versin.. sende inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alirsin
Hadi hayırlısı canım sağlıkla gelsin bebis kendine dikkat et ve kendini yorma
Canım allah yardımcın olsun hayırlısıyla evladını kucağına alirsin inşallah haber etmeyi unutma sakin merak ederiz
Canım ne guzelnhaberlerle sanada iyi geldi bu doğumdan önce bebisinede maşallah annesi hayırlısıyla sağlıkla gelsin insallah
Sagol canim benim!Hayırlı olsun canım saglicakla al bebeğini kucağına inşallah
Tövbe tövbe bu doktorlar gerçekten çok farklı daha zaten çok erken neye göre söylüyor anlamadım sen canını sıkma canım bak hanfendi25 de doktoru bekleyelim diyor her doktor farkli konuşuyor sen canını sıkma inşallah istediğin gibi normal doğum yaparsın hayırlısı allahdan bence senin doktor bugun iyi gününde degildi
Hayırlı olsun canım inşallah saglicakla alirsin bebegini kucağına allah yardımcın olsun
Canım kızına çok geçmiş olsun Allah sifasini versin.. sende inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alirsin
Canım allah yardımcın olsun hayırlısıyla evladını kucağına alirsin inşallah haber etmeyi unutma sakin merak ederiz
Canım ne guzelnhaberlerle sanada iyi geldi bu doğumdan önce bebisinede maşallah annesi hayırlısıyla sağlıkla gelsin insallah
Amin canm.ins. hepmz saglikla.alalm.canım sen kendine dikkat et..inşallah sağlıkla taşındıktan sonra bebeğini kucağına alırsın
Biter canim benim icimden senin oglan isleri bitirmeni bekleyecek gibi geliyor:)Heycanlym zaten cnm.ama su ev isi bitsydi sonra olsydi iyidi ama.kismet yinede nezmn istrse gelsn paşam
Sagolsn cnm.az kaldi dinlencm.ins.Hayırlı olsun canım saglicakla al bebeğini kucağına inşallah
Sagol canim, kucagimda yatiyor simdi uyandi ama ates dusmemis
M maya2013 Kiyamam yaa. Sabaha duser insallah. Haber et bizede..[/QUOTE]Sagol canim, kucagimda yatiyor simdi uyandi ama ates dusmemisbu gece zorlu bir gece bekliyor beni
Ben de kac gundur pek vakit bulup detayli okuyamamistim mesajlari. Konularda yazdin mi diye bakacaktim. Az kalmis allahin izniyle. Icinin rahat edecegi sekilde olmasi en iyisi hem senin hem de bebegin icin. Allah saglikla kucagina aldirsin. Belki bana da onumuzdeki hafta doktor tarih verebilir cok heyecanliyim :)
Camm gecms olsn alıntılardan okudum bakamadm gecmise. Hala dusmedi ki kuzunun atesi. İlac falan verdn mi havalar mi carpti acaba. Yada hasta arkdsndn mi bilasti kiyamam yazik.[/QUOTE]Sagol canim, kucagimda yatiyor simdi uyandi ama ates dusmemisbu gece zorlu bir gece bekliyor beni
Kafan daha rahat olurdu ama dediğin gibi ne zaman istiyorsa o zaman gelsin kilosu nasıl olmuşHeycanlym zaten cnm.ama su ev isi bitsydi sonra olsydi iyidi ama.kismet yinede nezmn istrse gelsn paşam
Cilekte var canim baktin mi modellere ?bulamamdım canım.funna babynın var onlarda beşik ıcın kucuk bebek yatagı ıcın bulamadımç.nerelere bakıyım.
M maya2013 Cnm sen nerde yasiyosun yurt disinda?Evet canim sezeryan olacagim kizimda sezeryandi. Aciklik varmi diye muayene etti sanci cok olunca cati icin degil ama cati muayenesi zaten hic acitan bisey degil kizimda da yapilmisti 10
Saniye suruyor zaten hic te acimiyor . Olacaklar merak etmesin yani. Tabi doktoruna bagli. Kizimda ssk raporu alirken pislik doktora denk geldim acisi beynimden cikmisti. Yapacagini da soylememisti birde banaama normal bir doktor cati yaparsa hiiic acimiyor:) ben istesemde normal doguramam canim buradaki hastaneler kabul etmiyor sezeryan sonrasi normal dogumu . Ancak evde yada ebe merkezlerinde dogurabilirsin onu da hayatta yapmam zaten riskli birsey birde hastanede olmamasi cok daha riskli olur. Senin durumun uygunda notmal yap tabiki canim. Ben kizimda nirmal yapabilmek icin yapmadigim kalmadi ama donmeyince kafa asagi mecbur kaldim sezeryana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?