2015 Temmuz Anneleri

M maya2013 Cnm cok gecmis olsun. Allah sifa versin kizina.[/QUOTE]
Sagol canim, kucagimda yatiyor simdi uyandi ama ates dusmemis bu gece zorlu bir gece bekliyor beni

Aynen öyle insanın aklına saçma sapan bir sürü şey takılıyor . Oradaki insanlarda anne adayları annelerde daha rahat olduğu için o bile iki ülke arasındaki farkı birkez daha kanıtlıyor biz burada sadece pimpirikli anneleriz :)

canım yaa 7 kilo ya mi söylendi doktorun.beni görse şok geçirir heraldedün kontrolüm vardı toplamda 20 kilo almış oldumresmen evrim geçirdim.boşver takma bence 7 kilo ne ki ya canım.birde yürüyüş yapsan merdiven inip çıksan belki iner bebiş aşağıya canım

Çok sağol canım inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde alırız bebeklerimizi kucağımıza...

Sagol canim benim!

Sagolsn cnm.az kaldi dinlencm.ins.

M maya2013 Cnm cok gecmis olsun. Allah sifa versin kizina.
Sagol canim, kucagimda yatiyor simdi uyandi ama ates dusmemis bu gece zorlu bir gece bekliyor beni[/QUOTE]
Camm gecms olsn alıntılardan okudum bakamadm gecmise. Hala dusmedi ki kuzunun atesi. İlac falan verdn mi havalar mi carpti acaba. Yada hasta arkdsndn mi bilasti kiyamam yazik.

Sagol canim, kucagimda yatiyor simdi uyandi ama ates dusmemis bu gece zorlu bir gece bekliyor beni
M maya2013 Kiyamam yaa. Sabaha duser insallah. Haber et bizede..[/QUOTE]
Ederim canim haber, cocuklar hasta oluyorlar iste birbirlerinden geciriyorlar virusleri bizim bebegin bagisiklik sistemi zaten hemen gelisecek mecburen abla okuldan eve getirdikce hastaliklari.

Bende ssenin yazmanı bekliyordum :) amin inşallah hepimiz inan benimde bu haftadaki kontrol heyecanım çok farklıydı o gece sabah 5 de uyuyabildim 8 de uyandım sedyede birden heyecan yaptım sanki doğum yapıcakmışım gibi nefesim felan daraldı eşimde ne oluyo dedi bir sakin ol resmen o sedye de doktor gelene kadar çırpındım :) kendimi doğumhanede gibi hayal ettim sanırım o yüzden öyle oldu salı günü tekrar gidicem anestezi ile görüşeceğim bazn diyprum sezeryan tarihinden önce sancım tutarda belki normal doğururum :)

Camm gecms olsn alıntılardan okudum bakamadm gecmise. Hala dusmedi ki kuzunun atesi. İlac falan verdn mi havalar mi carpti acaba. Yada hasta arkdsndn mi bilasti kiyamam yazik.[/QUOTE]
Ilac verdim canim iki saat oluyor ama 39,5 lara cikmisti 38'e dusurebilmis ancak. Burada caroacak bir hava yok canim ya surekli 40
Derece. Okuldan kapmistir buyuk ihtimal alistik artik okulda biri hasta olsa tek
Tek hepsi dokuluyor

M maya2013 Cnm sen nerde yasiyosun yurt disinda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…