- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #57.701
ahhh canım biraz daha bekler inşallah oğluşun tam yerleş evine öyle gelsin.hatta biraz dinlen canım çok yorma kendini.peki çatı muayenesi nasıl gectiSlm kizlar bugun doktora gittm cati muayenesi yapti acilma yokms. Nstdede sanci cikmadi yalnz bebegn suyu azalms ve basi cok asagida dedi artk heran dogum olblr hazrlkli ol dedi benden bukadr kizlar var mi doguranmz. Takip edemyrm sali günü evim tasnyrda cok yorlyrm bebekle ilgili son hazrlklar ev ixin toplama derken bitkn olyrm.
maşallah canım rabbim kavuştursun sizi biran önce sağlıkla inşallah.ayyyy heyecanlanıyorum böyle doğumlar olunca.darısı bize inşallah.çok sabırsızlanıyorum artık..Kızlarrrr merhabaaaaaa,2 gündür ev o kadar kalabalıkki bir türlü girip yazamadım,eşimin de benımde aılesı sehır dısında olunca dogum ıcın herkes dısardan geldı...Yarın sabah 9 da kısmetse sezeryana giriyorum,girmeden sizlerede haber vereyım dedım..SAbah 7 de hastanede olucaz,nst,lavman falan derken erken gidicez yaniii...oğlumu allahın izniyle 38+6 da kucagıma almış olucam....BEnle beraber hepinizi çok öpüyorummm,dualarım hep sizinleee,ilk fırsatta yazıcam buraya,pzt öğlen gibi hastaneden çıkıcaz inşşş..Çoooooookkk heyecanlıyımmm,mutluyumm..allahım saglıklaaa yarınımızı geçirmeyi nasip etsin..GEçmişi okuma şansım olmadııı,doguran varsa hayırlı ılsun,doguracaklara kolay gelsinnn...Haydinn öptüm herkesi:))))
Nasil gecti cati muayenen, her an dogum olabilir mi wuuuuu cok yorulma canim dur tasin hele oyle dogur :)Slm kizlar bugun doktora gittm cati muayenesi yapti acilma yokms. Nstdede sanci cikmadi yalnz bebegn suyu azalms ve basi cok asagida dedi artk heran dogum olblr hazrlkli ol dedi benden bukadr kizlar var mi doguranmz. Takip edemyrm sali günü evim tasnyrda cok yorlyrm bebekle ilgili son hazrlklar ev ixin toplama derken bitkn olyrm.
Valla esim.elimde tel gorunce benle dalga geçiyor. Yine arkadaslarinla mi dertlesiyorsun dedikodu yapiyorsun diye. Valla o sizin varligiza alisti. Dogursam buradan sevabina yazabilir. :) ahahah
Bugün benden göründüler canım ona. Daha kız kilomu söyledi doktor yanıma gelmeden oo maşallah şişkinlik var tabi dedi. Daha bugüne kadar hiç ödemim olmadıcanım yaa 7 kilo ya mi söylendi doktorun.beni görse şok geçirir heraldedün kontrolüm vardı toplamda 20 kilo almış oldum resmen evrim geçirdim.boşver takma bence 7 kilo ne ki ya canım.birde yürüyüş yapsan merdiven inip çıksan belki iner bebiş aşağıya canım
Amerika canim
Dedigim gibi bir kac gündür pek girememistim foruma. Valla bende de tuhaf bi heyecan var. Bu hafta cati kontrolum var. Ilk kez yapilacak ondan mi korkuyorum yoksa doktor sezeryan derse diye mi korkuyorum bilmiyorum. Ama eminim bu kontrolumde senin gibi olacagim. Bu arada sen sezeryan istiyorsun normal baslarsa bile hemen sezeryana cevirebilirler hic merak etme :) onemlo olan senin rahat ve huzurlu bi dogum gecirmen. Ben de gidip gelim doktora sana yazarim :)Bende ssenin yazmanı bekliyordum :) amin inşallah hepimiz inan benimde bu haftadaki kontrol heyecanım çok farklıydı o gece sabah 5 de uyuyabildim 8 de uyandım sedyede birden heyecan yaptım sanki doğum yapıcakmışım gibi nefesim felan daraldı eşimde ne oluyo dedi bir sakin ol resmen o sedye de doktor gelene kadar çırpındım :) kendimi doğumhanede gibi hayal ettim sanırım o yüzden öyle oldu salı günü tekrar gidicem anestezi ile görüşeceğim bazn diyprum sezeryan tarihinden önce sancım tutarda belki normal doğururum :)
Benim esimin arkadaslari ile whatsup grubu var. Adi babalar diye. Gruptaki arkadaslarin hepsinin esi ya hamile ya da yeni dogum yapti. Inan bana muhabetlero hep bizim gebeligimiz. Yok sen ayrintili ultrasona goturdun mu yok sizin sezeeyan mi olacak. Valla oyle bir muhabetti varki bizden cok biliyor takip ediyorlar. Cok komikler :)onlara da temmuz 2015 babaları diye başlık açsak ne dertleşirler heebizimkinin yine sancısı tuttu...bu çatı muyanesinden çok korkuolar ne varsa napıolar bilen var mı diye diye kurcalarlar valla
Aa öylemi, kendini nasıl hissediyorsun peki sancın oluyor mu?canım bende senınleaynı tarıhım ama benım kız sabırsızmış.bu hafta yada haftaya gelirmiş....
Aynen bende onu merak ediyorum bi sorun yoktur umarımŞeymaSevde koskoca bir gün yazmadıİnş sağlıkla almıştır bebeğini kucağına
Ha la yazmadı canimTakip edemedim hala yazmadı mı seymasevde
aynen numarasi olsa aradık inşallah herşey yolundadırAynen bende onu merak ediyorum bi sorun yoktur umarımkeşke numarası falan olsaydı..
Sagol canim, dusurdum biraz ama birazdan yine cikacak galiba uyuyor simdi kontrol ediyorum iste surekli. Bu aksam
Aynn cnm.hangimiz once dogurursa artik haber ederiz insallh :)
Gunydin cnm.cok aZ kalmis ne guzel.Allah saglicakla kavusmk nasip etsin :)Günaydın kızlar. 3 günüm kaldı inşallah heycandan uyuyamadım. Artık son toparlamaları yapıyoruz. Dün bütün gün sıkıntılı geçti inşallah bugünüm rahat geçer. Hepimize güzel bir gün olsun
Amin canım hepimize inşallahGunydin cnm.cok aZ kalmis ne guzel.Allah saglicakla kavusmk nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?