- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #61.601
Evet canim aynen oyle saglikli olsun 3 kilo dogduk ama dogumdan sonra kilo kaybimiz olmadi henuz 1 haftaligiz amacimiz sariligi atlatmak :)Cokda ayni sonucu vermiyor dedigin gbi.bakalim saglikli olsunda zayif olursada kilo alir insallh.
Ben aldim keske almasaymisim gerek olmadi bir kere taktim zaten doktor diikislerin hava almali kullnma dediKizlar yarin doguma gidecem. Sezeryan olacam. Hasta bezine gerek var mi yaa? İlk dogumumu düşününce gerek yokmus gibi geliyor da.
gözünaydın canım allah analı babalı büyütsün inş.Kizlaaaaaaar, ben dogurdum:):) hersey yolunda gitti. Sari sekerim sari sacli sari kasli kirpikli bisey:):) agrim sizim yok simdilik . Bebegim memeye yapisti hemen keyfi yerinde. Hepinizin dualari icin cok tesekkur ederim. Kadir gecesinde logusa olarak hepiniz icin dua edecegim. Bu arada kizim 3850 gr 54 cm dogdu:) kooocaman bisey cikti supriz yumurtadan!!!!:) mutlulugumu kelimelerle anlatamiyorum, icim icime sigmiyor:) hepinizi kocaman operiz teyzeleri!!!!
Sagol mayacm.umarim bulabilirimBen dun evde kizimda kullandigim ve bana tek iyi gelen kremi buldum canim. Ismi annua. Tamamen dogal 100% shea yagi . Bana arkadasim vermisti nerden bulmus bilmiyorum ama saf shea yagi ( karite yagi) bulursan onu sur canim. Gecmis olsun
Gozun aydin cnm :) masallah kilosu ve boyu cok iyi dogmusKizlaaaaaaar, ben dogurdum:):) hersey yolunda gitti. Sari sekerim sari sacli sari kasli kirpikli bisey:):) agrim sizim yok simdilik . Bebegim memeye yapisti hemen keyfi yerinde. Hepinizin dualari icin cok tesekkur ederim. Kadir gecesinde logusa olarak hepiniz icin dua edecegim. Bu arada kizim 3850 gr 54 cm dogdu:) kooocaman bisey cikti supriz yumurtadan!!!!:) mutlulugumu kelimelerle anlatamiyorum, icim icime sigmiyor:) hepinizi kocaman operiz teyzeleri!!!!
yumurta peynir cok severim proteini bol gidalar :) yaramiş kuzuma:) massalh bende az protein tuketeyim ucu gecsin biraz :)
Kilo aldrma cabalarin iae yariyor sanirim cnm massallah ..sagliklica alalimm insallh :)
Bence gerek var canim ilk gun icin sonradan zaten kulandirtmadilar bana, hem enfeksiyon riskinden hem de atesini cikartir dediler. Daha sonra bebek bexinin kenarlarini koparip onu kullandirttilar. Gece boy ped goturmustum onu kuloandirtmadilar. Ama ilk iki gun kullandim ben hasta bezi. Ayrica hastaneden de veriyorlardi bana.Kizlar yarin doguma gidecem. Sezeryan olacam. Hasta bezine gerek var mi yaa? İlk dogumumu düşününce gerek yokmus gibi geliyor da.
Kizlaaaaaaar, ben dogurdum:):) hersey yolunda gitti. Sari sekerim sari sacli sari kasli kirpikli bisey:):) agrim sizim yok simdilik . Bebegim memeye yapisti hemen keyfi yerinde. Hepinizin dualari icin cok tesekkur ederim. Kadir gecesinde logusa olarak hepiniz icin dua edecegim. Bu arada kizim 3850 gr 54 cm dogdu:) kooocaman bisey cikti supriz yumurtadan!!!!:) mutlulugumu kelimelerle anlatamiyorum, icim icime sigmiyor:) hepinizi kocaman operiz teyzeleri!!!!
Insallh ya bayramdan snra gelsin minik kuslar :)Evet canım yaramışa benziyor :) amin canım inşallah. Şu bayramı bi atlatsak hayırlısıyla
Kizlar yarin doguma gidecem. Sezeryan olacam. Hasta bezine gerek var mi yaa? İlk dogumumu düşününce gerek yokmus gibi geliyor da.
@73selin73OTE="73selin73, post: 41776814, member: 651154"]Canm klimayı hiç tavsiye etmem havayı kurutuyor , bırak klimayı biz ceryan yapacak diye tek taraf kapı açıyoruz yanıyoruz ama ne yapalım her şey onlar için...
Kizlaaaaaaar, ben dogurdum:):) hersey yolunda gitti. Sari sekerim sari sacli sari kasli kirpikli bisey:):) agrim sizim yok simdilik . Bebegim memeye yapisti hemen keyfi yerinde. Hepinizin dualari icin cok tesekkur ederim. Kadir gecesinde logusa olarak hepiniz icin dua edecegim. Bu arada kizim 3850 gr 54 cm dogdu:) kooocaman bisey cikti supriz yumurtadan!!!!:) mutlulugumu kelimelerle anlatamiyorum, icim icime sigmiyor:) hepinizi kocaman operiz teyzeleri!!!!
Aynen 3 5 dkka bazen daha uzun da oluyor da emiyor sonra agzindan emerken gazini cikartiyor alttan da cikartiyor :) gunde 3 4 kere kakasini yapiyor insallah doyuyordur yavrum ilk cocuk cok zor ya insan hicbisey bilmiyorCanım az emiyo derken memede kalma süresi mi az ? Eğer 3-5 dakika emiyorsa normal demekki güzel emiyo doyuyor. Emme aralıkları 2 saati geçiyor hiç uyanmıyorsa onu diyorsan dikkat et mutlaka zorla uyandır 2 saatte bi emzir. Memede kalma süresi kısa olması normal yani benim küçük kızım öyleydi çok usluydu 5 dakika emer doyardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?