2015 Temmuz Anneleri

gözünaydın canım allah analı babalı büyütsün inş.

Ben dun evde kizimda kullandigim ve bana tek iyi gelen kremi buldum canim. Ismi annua. Tamamen dogal 100% shea yagi . Bana arkadasim vermisti nerden bulmus bilmiyorum ama saf shea yagi ( karite yagi) bulursan onu sur canim. Gecmis olsun
Sagol mayacm.umarim bulabilirim

Gozun aydin cnm :) masallah kilosu ve boyu cok iyi dogmus

Kizlar yarin doguma gidecem. Sezeryan olacam. Hasta bezine gerek var mi yaa? İlk dogumumu düşününce gerek yokmus gibi geliyor da.
Bence gerek var canim ilk gun icin sonradan zaten kulandirtmadilar bana, hem enfeksiyon riskinden hem de atesini cikartir dediler. Daha sonra bebek bexinin kenarlarini koparip onu kullandirttilar. Gece boy ped goturmustum onu kuloandirtmadilar. Ama ilk iki gun kullandim ben hasta bezi. Ayrica hastaneden de veriyorlardi bana.

Gözünaydın cnm maşallah prensese :) Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin güzel kızlarını bizden de size öpücüklerr

Kizlar yarin doguma gidecem. Sezeryan olacam. Hasta bezine gerek var mi yaa? İlk dogumumu düşününce gerek yokmus gibi geliyor da.

Sağlıkla kolaylıkla geçsin inşallah doğumun :) hastaneden veriyorlar aslında kalın pedlerden ama emin değilsen canped in sarı paketli pedinden al derim ben hastanede bana ondan verdiler hatta eve de getirdim kullandım çok rahat.

73selin73 Ben zaten normalde de Yangın Ayşe yimdir. Bu hamilelikte hepten yangın oldum. Nasıl dayancaz bebis doğunca napcaz bilmiyorum. Allah yardım etsin [/QUOTE]

Hamilelikte çocuğun sıcaklığı da var cnm doğunca o biraz gidiyor ama tabi yine sıcak ama alışıyosun onla uğraşmaktan sıcak falan aklına gelmiyor zaten sadece uyumayı düşünüyorsun bence şimdi bol bol uyu tabi uyuyabilirsen:)

Gözün aydın canım maşallah Allah analı babalı büyütsün sarı civcivi:)

Aynen 3 5 dkka bazen daha uzun da oluyor da emiyor sonra agzindan emerken gazini cikartiyor alttan da cikartiyor :) gunde 3 4 kere kakasini yapiyor insallah doyuyordur yavrum ilk cocuk cok zor ya insan hicbisey bilmiyor

Bende dogurmadim daha 39 +1 oldum tik yok dayanacak gicum de kalmadı naocaz bilmem doktor sancı ve acilma olmazsa suni sancı vercem dedi bende korkuyorum sizde durumlar nsk
Cil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…