2015 Temmuz Anneleri

4 temmuzda suyum gelmis farkinda degilim az az akinti gibiydi lavabodan sonra oluyodu.. bnde enfeksiyon oldugu icin yine o sandim.. iki gun oyle bekledim sonra acile gidip danisayim dedim riskli gebelik su azalmis kalp atisi yavaslamis dediler hastaneye kabul etmediler.. devlet hastanesi tabi sasirmamak gerek.. ozele gittim sonra acilden yatis yaptilar sancim yoktu suni sanci verdiler.. 9 da sanci basladi 12 ye kadar acilmam 10 cm oldu.. normal dogumla 12 24 te kizimi gordum.. cokk zor bi surecti kac gun etkisinden cikamadim hala anlatinca gozum doluyo Allah hepinizi bi avazda kurtarsin insallah..

Benimde 3 cm açılmam var artı kanamam ne zaman doğum tamamen başlar?

Benimde 3 cm açılmam var artı kanamam ne zaman doğum tamamen başlar?

hemen çıkarırsa beyaz cnm bekledikten sonra sarı çıkarıyor ama ben mama veriyorum sütüm daha yok malesef
Olur olur sutun bol bol olur insallah bnim sutum var gibi ay hic bilmiyorum sari kusuyor bazen,doyuyor yatagina yatiriyorum tekrar emmek istiyor cok gelince kusuyor

Olur olur sutun bol bol olur insallah bnim sutum var gibi ay hic bilmiyorum sari kusuyor bazen,doyuyor yatagina yatiriyorum tekrar emmek istiyor cok gelince kusuyor
Normal canım devamlı emmek istiyorlar fazlasını çıkarıyodur benimkide öyle. Sütün vardır ki fazla emiyo. Doymasa çok çok Ağlar.
Maşallah seninkine
Benimki gazman gibi ya okadar gazlıki gece sabaha kadar ıkındı. Bildiğim herşeyi yapıyorum ama nafile.

Bu gaz sorunu tüm bebisler de var sanırım.benim oglusumda kaka yaparken çok zorlanio. Yavrunun suratı şekilden şekle giriyor.
Emdikten sonra da kesinlikle sırtını sivazlamak lazım gaz midedeyken çıkarmak en iyisi.çocuk daha rahat oluyor o zaman.

200gr almış canım bu hafta. 2500 olmuş. Normal Doğum yapacağım Allah nasip ederse. Senin isteğe bağlı sezaryen mi

Maaşallah iyi kilo almış , benim ilk doğumum sezeryan olduğu için bu da mecburen sezeryan olacak , bu arada doktorum bayram tatili dahil 10 gün izinli, 27 sinde başlıyor, o zamana kadar doğurmamam gerek

Kizlar sezeryandan korkmuyorum ama bu sondami ne takiyorlarmis o cok fenaymis ondan cok korkuyorum takilmasa olmuyor mu ki..

Evet cnm benimkilerden biri biraz küçük doyduğunu bilmiyor sonra ağzından burnundan kusuyor, artık bizde az verip daha sonra emzik veriyoruz midesinde kalsın bişeyler diye,böyle böyle büyüyecekler Allah'ın izniyle...

Maaşallah iyi kilo almış , benim ilk doğumum sezeryan olduğu için bu da mecburen sezeryan olacak , bu arada doktorum bayram tatili dahil 10 gün izinli, 27 sinde başlıyor, o zamana kadar doğurmamam gerek

Sağol canım. Sevindim almasına. Yoksa sezaryen olurfum bu haftada almasa bugün yarın. Benimkide geçen cuma çıktı 9 gün yok. 20sinde dönüyor. 4 gün bitti. Kaldı 5. Kızlar sabretsinler :) herkes yeter artık doğuralım diyor bizde henüz gelmesinler :)

Kizlar sezeryandan korkmuyorum ama bu sondami ne takiyorlarmis o cok fenaymis ondan cok korkuyorum takilmasa olmuyor mu ki..

Yok cnm bana da takıldı takılırken hafif ağrıdı okadar büyütülecek bişey değil onu takma kafana sezaryenden korkmuyosan sonda hafif kalır yanında:) takılmasa çok kötü olur çünkü alt taraf uyuşunca yaptığını bilmiyosun ki...

Kızlar 14 gün oldu hala sütüm gelmedi, kendimi anne gibi görmemeye başladım bu bebekler benim mi anlayamıyorum biliyorum psikoloji çok önemli ama artık dayanamıyorum hep mamayla mı beslenecek benim yavrularım

Ay nebileyim ya ilk dogumumda takilmadi bunda takilcak ama kotu falan dediler ondan aklimda kalmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…