2015 Temmuz Anneleri

Herkese merhaba, tecrübeli annelere bi sorum olacak. Bebeğim bugün 11 günlük oldu 2 gün önceye kadar emdiği zamanlar dışında uyanık olmuyordu emip uyuyordu hep. 2 gündür yarım saat bazen bir saat emiyor ama uyumuyor ara sıra ağlıyor gazını çıkarınca rahatlıyor . Ama 4 saat falan ağlayıp sızlamadan kalıyor normal mi sizce bugün 13te uyandı saat 16.45 hala uyumadı mesela

kızlar benim bebeğim emdikten sonra gaz çıkartmıyor zinco damla da kullanıyorum ama emdikten sonra uyuyo sırtına masaj yapıyorum ama bi türlü gaz çıkarmıyo ne yapabilirim?

canım maşallah kızına güzel bi sürpriz yapmış büyümüş glemiş annesi bizde sizi öpüyoruz

gözün aydın canım..hayırlı olsun..

Benimki de öyle gazını popodan çıkarana kadar uğraşıyor yavrum
benım bebeğimde de aynı sorun var. gece hep huzursuzdu.popodan gaz çıkarmıyor çok sancısı oluyo.aslında gaz mı kaka mı ikisini birden yapmakta mı zorlanıyor anlamıyorum ama çok zorlanıyor sancısı da oluyor.biogaia diye bi damla verdiler bana ama pek işe yaramadı...ne yapmalı bu durumda.zinco daha mı iyidir acaba?

post: 41782839, member: 651154"] 73selin73 Ben zaten normalde de Yangın Ayşe yimdir. Bu hamilelikte hepten yangın oldum. Nasıl dayancaz bebis doğunca napcaz bilmiyorum. Allah yardım etsin [/QUOTE
73selin73 Doğru Hamilelikte çocuğun sıcaklığı da var cnm doğunca o biraz gidiyor ama tabi yine sıcak ama alışıyosun onla uğraşmaktan sıcak falan aklına gelmiyor zaten sadece uyumayı düşünüyorsun bence şimdi bol bol uyu tabi uyuyabilirsen:)[/QUOTE]
73selin73 Dogru soyluyosun cnm. Bugun zaten tum gun uyudum

benimki ağızdan da çıkarmıyo zinco bazen işe yarıyo ama yine de her emdiğinde çıkarmıyo ne yapacağımı şaşırdım. geceleri daha kötü oluyo

Benimkilerde her zaman çıkarmıyor yedikten sonra omzumuza alınca dolu mideyle kusuyorlar bide, bir doktordan duydum besledikten sonra yarım saat dik tutun diyordu ben 5 dk falan tutuyorum sonra yatırıp sırtını sıvazlıyorum yine çıkarmıyorlar ama olsun kusmuyolar en azından

benimki de kusuyo bığazına kaçırıyo bi de çok üzülüyorum gazı çıkmayınca. dik tutma işini bilmiyodum bi de onu deniyim bakalım

Canim kusuyorlar dedin ya kusmugu hangi renk

Canım spinal anestezi ile epidural sezeryan aynı şey değilmi? Farkı ne ki tam olarak belden uyuşturma değilmi ikiside?

ne guzel gozun aydin canim darisi başimiza inşallah

Gözün aydın inş bende yarın böyle yazabilirimmm

Tamam canım yürüyüşe gideyim diyodum gitmeyeyim bugun doktorda nutella felan ye kahvaltıda dedi bugun enerji toplayayım biraz

Ayyne guzel masallah 2nize de
Kocaman opuyorum bebislerinizi.

Bende ruyamda nisan goruyorum
Gercekte ne zaman bakalim

Hayırlı olsun. Normal olmuş ne güzel. En kısa zamanda toparlanırsın inşallah

gözün aydın canım..hayırlı olsun..
Sağolun kızlar Allah hepinize nasip etsin sağlıkla kolay Doğumlar

Gozun aydin cnm.norml mi oldu dogumun.Allahim bn yazabilecekmiyim acaba :)

Bi arkadaşım sab simplex diye bi damladan bahsetti de doktora danışmadan kullanamam ki

Kakasını baya yapıyor benim bebeğim ama ağlamaya da devam ediyor bi anlayabilsem ne derdi var birden çığlık atmaya başlıyor

Ne güzel bir günde doğmuş. Geçmiş olsun canım. Gözün aydın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…