- 15 Ocak 2013
- 209
- 93
- 48
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #61.621
Kizlaaaaaaar, ben dogurdum:):) hersey yolunda gitti. Sari sekerim sari sacli sari kasli kirpikli bisey:):) agrim sizim yok simdilik . Bebegim memeye yapisti hemen keyfi yerinde. Hepinizin dualari icin cok tesekkur ederim. Kadir gecesinde logusa olarak hepiniz icin dua edecegim. Bu arada kizim 3850 gr 54 cm dogdu:) kooocaman bisey cikti supriz yumurtadan!!!!:) mutlulugumu kelimelerle anlatamiyorum, icim icime sigmiyor:) hepinizi kocaman operiz teyzeleri!!!!
Selam kızlar bizde suni sancıyla normal doğurduk Şükürler olsun oğlusum Doğdu çok çektirse de okadar guzel ki maşallah 3 kilo 100 gram doğduk herşey yolunda sadece ben bitik vaziyetteyim yırtılma oldu azcık onu diktiler. Darısı tüm bekleyenlerin başına Sağlıcakla inşallah.
Benimki de öylekızlar benim bebeğim emdikten sonra gaz çıkartmıyorzinco damla da kullanıyorum ama emdikten sonra uyuyo sırtına masaj yapıyorum ama bi türlü gaz çıkarmıyo ne yapabilirim?
benım bebeğimde de aynı sorun var. gece hep huzursuzdu.popodan gaz çıkarmıyor çok sancısı oluyo.aslında gaz mı kaka mı ikisini birden yapmakta mı zorlanıyor anlamıyorum ama çok zorlanıyor sancısı da oluyor.biogaia diye bi damla verdiler bana ama pek işe yaramadı...ne yapmalı bu durumda.zinco daha mı iyidir acaba?Benimki de öylegazını popodan çıkarana kadar uğraşıyor yavrum
benimki ağızdan da çıkarmıyoBenimki de öylegazını popodan çıkarana kadar uğraşıyor yavrum
benimki ağızdan da çıkarmıyozinco bazen işe yarıyo ama yine de her emdiğinde çıkarmıyo ne yapacağımı şaşırdım. geceleri daha kötü oluyo
benimki de kusuyo bığazına kaçırıyo bi deBenimkilerde her zaman çıkarmıyor yedikten sonra omzumuza alınca dolu mideyle kusuyorlar bide, bir doktordan duydum besledikten sonra yarım saat dik tutun diyordu ben 5 dk falan tutuyorum sonra yatırıp sırtını sıvazlıyorum yine çıkarmıyorlar ama olsun kusmuyolar en azından
Canim kusuyorlar dedin ya kusmugu hangi renkBenimkilerde her zaman çıkarmıyor yedikten sonra omzumuza alınca dolu mideyle kusuyorlar bide, bir doktordan duydum besledikten sonra yarım saat dik tutun diyordu ben 5 dk falan tutuyorum sonra yatırıp sırtını sıvazlıyorum yine çıkarmıyorlar ama olsun kusmuyolar en azından
Canım spinal anestezi ile epidural sezeryan aynı şey değilmi? Farkı ne ki tam olarak belden uyuşturma değilmi ikiside?Dogum yaptim kizlarroylesine gittigim kontrolde hic sanci hissetmememe ragmen 3dkkada 1 100e dayanan sancim olmustu pazar diye dogum olmasin dedi sanci geciktirici serum hap igne yapti pzrtsi doguma girdim ..spinal i kesinlikle tavsiye etmiyorum epidural mukemmel bir nimet:) spinal yapti beni aci yok ama hissiyat cok fazla herbir kesimi cekimi anladim ama aci yok tabiki ..ultrasonda 4300 cikan bebegim 3480gr dogdu 53 cm gozukuyodu 50 cm cikti :)) cok sukur Allahima kadir gunu beni ikinci kez anne yapti ... kizimin seside cok guzel hastaneyi inletiyo:) ben epidurale nazaran daha kolay kalkip yurudum ama spinalde agri cektim epiduralde agri cekmiyosun insallah bugunum guzel gecer ilk gunum zordu geldi gecti cok sukur ... sizlerede hayirli dogumlar
En başlarda aralıklıydı sonra sıklaştı 10 saat sürdü 5 saati sıktı. Hiç açılmasız gittim. Buna rağmen suni ile doğması Allah'ın muciZesiCanım bebişin hayırlı olsun. Suni sancı nasıl bşy dayanılacak gibi mi? Sürekli mi geliyo aralıklı mı?
ne guzel gozun aydin canim darisi başimiza inşallah
Gözün aydın inş bende yarın böyle yazabilirimmm
Tamam canım yürüyüşe gideyim diyodum gitmeyeyim bugun doktorda nutella felan ye kahvaltıda dedi bugun enerji toplayayım biraz
Ayyne guzel masallah 2nize de
Kocaman opuyorum bebislerinizi.
Bende ruyamda nisan goruyorum
Gercekte ne zaman bakalim
Hayırlı olsun. Normal olmuş ne güzel. En kısa zamanda toparlanırsın inşallah
Sağolun kızlar Allah hepinize nasip etsin sağlıkla kolay Doğumlargözün aydın canım..hayırlı olsun..
Kızlar dün kadir gecesinde geldi bebeğim :) Çok şükür ikimizde iyiyiz doğum hikayemiz en kısa zamanda yazacağım Allah doğum bekleyen arkadaşlarımıza kolaylık versin en kısa zamanda sizde bebeklerinizi alırsınız inşallah :)
Bi arkadaşım sab simplex diye bi damladan bahsetti de doktora danışmadan kullanamam kibenım bebeğimde de aynı sorun var. gece hep huzursuzdu.popodan gaz çıkarmıyor çok sancısı oluyo.aslında gaz mı kaka mı ikisini birden yapmakta mı zorlanıyor anlamıyorum ama çok zorlanıyor sancısı da oluyor.biogaia diye bi damla verdiler bana ama pek işe yaramadı...ne yapmalı bu durumda.zinco daha mı iyidir acaba?
Kakasını baya yapıyor benim bebeğim ama ağlamaya da devam ediyorbenım bebeğimde de aynı sorun var. gece hep huzursuzdu.popodan gaz çıkarmıyor çok sancısı oluyo.aslında gaz mı kaka mı ikisini birden yapmakta mı zorlanıyor anlamıyorum ama çok zorlanıyor sancısı da oluyor.biogaia diye bi damla verdiler bana ama pek işe yaramadı...ne yapmalı bu durumda.zinco daha mı iyidir acaba?
Bi arkadaşım sab simplex diye bi damladan bahsetti de doktora danışmadan kullanamam ki
Kızlar dün kadir gecesinde geldi bebeğim :) Çok şükür ikimizde iyiyiz doğum hikayemiz en kısa zamanda yazacağım Allah doğum bekleyen arkadaşlarımıza kolaylık versin en kısa zamanda sizde bebeklerinizi alırsınız inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?