- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #61.581
Kizlaaaaaaar, ben dogurdum:):) hersey yolunda gitti. Sari sekerim sari sacli sari kasli kirpikli bisey:):) agrim sizim yok simdilik . Bebegim memeye yapisti hemen keyfi yerinde. Hepinizin dualari icin cok tesekkur ederim. Kadir gecesinde logusa olarak hepiniz icin dua edecegim. Bu arada kizim 3850 gr 54 cm dogdu:) kooocaman bisey cikti supriz yumurtadan!!!!:) mutlulugumu kelimelerle anlatamiyorum, icim icime sigmiyor:) hepinizi kocaman operiz teyzeleri!!!!
Selam kızlar bizde suni sancıyla normal doğurduk Şükürler olsun oğlusum Doğdu çok çektirse de okadar guzel ki maşallah 3 kilo 100 gram doğduk herşey yolunda sadece ben bitik vaziyetteyim yırtılma oldu azcık onu diktiler. Darısı tüm bekleyenlerin başına Sağlıcakla inşallah.
Nst ye girdim sanci cikmadi. Bayrami atlatayim hayirlisiyla bi:))
Tahmini Temmuzun sonu olunca en son ben dogurcam galiba
Canim bana da 3.5 kilo dedi oglun,dogdukki.kilosu 3 kg mis bizim kilomuz dustu yani olabiliyoKesin.annem izin vermiyo :) okulda cok inip cikmistim :)ay canimsanada sorayim senin bebek kac kiloydu en son bnm 37+0da 2800 dedi doktr ama ne kdr asagisi ne kdr yukarisi olur bilmiyorum.az bnmki once tosun gbi onden gidiyodu simdi biraz geri
Gormedi canim daha. Bugunde gostermeyecegiz yarin getirecek babasi. Ablamiz cok hassas ben tam ayaga kalkmadan gorurse cok aglar bana birsey olacak diye. Cok heyecanliyim bakalim gorunce ne yapacak bizim fistik:)Oy oy maşallah size. Gözün aydın. Bizde onu öpüyoruzz. Ablası gördü mü sarı kuzuyu
Epidural yaptim canim:) bende merak etti mKizlar merhaba herkese..bi yandan oglumu emzirip bi yandan goz atayim dedim.@maya2013 hayirli olsun canim cok sevindim.masallah atlatmissiniz.epudural mi oldun yine?artik dogum yapanlar fazlalasiyor ne guzel.ozlenen2010u merak ettim bebegi cikti mi acaba kuvezden
Selam kızlar bizde suni sancıyla normal doğurduk Şükürler olsun oğlusum Doğdu çok çektirse de okadar guzel ki maşallah 3 kilo 100 gram doğduk herşey yolunda sadece ben bitik vaziyetteyim yırtılma oldu azcık onu diktiler. Darısı tüm bekleyenlerin başına Sağlıcakla inşallah.
Cokda ayni sonucu vermiyor dedigin gbi.bakalim saglikli olsunda zayif olursada kilo alir insallh.Canim bana da 3.5 kilo dedi oglun,dogdukki.kilosu 3 kg mis bizim kilomuz dustu yani olabiliyo
cns_2007 dün kontrole gidecektin, nasıl geçti ? Normal doğum mu olacak yoksa sezeryan gibi bir plan var mı? Benim 28 Temmuz 'da sezeryan olacak.Hayırlı olsun. Normal olmuş ne güzel. En kısa zamanda toparlanırsın inşallah
Ben dun evde kizimda kullandigim ve bana tek iyi gelen kremi buldum canim. Ismi annua. Tamamen dogal 100% shea yagi . Bana arkadasim vermisti nerden bulmus bilmiyorum ama saf shea yagi ( karite yagi) bulursan onu sur canim. Gecmis olsunNasilsiniz kizlar ?oglumla ilgilenmekten Uzun zamandir takip edemiyordum sizleri.az önce bazi msjlara bakma firsatim oldu.ne guzel cogunuz dogurmussunuz.Umarim her sey yolundadir.benim de 3 gundur gogus ucum catladi.emerken resmen etimi kesiyorlar gibi oluyor.msjlarda bir kac yorum gordum bununla ilgili ama dedigim gibi hepsini okuyamadim.lansiloh catlak kremi kullaniyorum biraz rahatlatiyor ama kesin cozum degil.bu duruma kesin cozum bilen uygulayan varsa yazabilir mi ???
Canım az emiyo derken memede kalma süresi mi az ? Eğer 3-5 dakika emiyorsa normal demekki güzel emiyo doyuyor. Emme aralıkları 2 saati geçiyor hiç uyanmıyorsa onu diyorsan dikkat et mutlaka zorla uyandır 2 saatte bi emzir. Memede kalma süresi kısa olması normal yani benim küçük kızım öyleydi çok usluydu 5 dakika emer doyardı.Simdi ben bu cocugumu uyandiramiyorum canim napayim yaaa az emiyo kendiliginden gazini cikartiyor diliyle geri itiyor sonra uyuyakaliyor ama az emiyo sanki
Çok sevindim canım sarı şekerini misler gibi kokla yerime bizim topiğin bebekleri maşallah. UzunKizlaaaaaaar, ben dogurdum:):) hersey yolunda gitti. Sari sekerim sari sacli sari kasli kirpikli bisey:):) agrim sizim yok simdilik . Bebegim memeye yapisti hemen keyfi yerinde. Hepinizin dualari icin cok tesekkur ederim. Kadir gecesinde logusa olarak hepiniz icin dua edecegim. Bu arada kizim 3850 gr 54 cm dogdu:) kooocaman bisey cikti supriz yumurtadan!!!!:) mutlulugumu kelimelerle anlatamiyorum, icim icime sigmiyor:) hepinizi kocaman operiz teyzeleri!!!!
Nst ye girdim sanci cikmadi. Bayrami atlatayim hayirlisiyla bi:))
Tahmini Temmuzun sonu olunca en son ben dogurcam galiba
Gormedi canim daha. Bugunde gostermeyecegiz yarin getirecek babasi. Ablamiz cok hassas ben tam ayaga kalkmadan gorurse cok aglar bana birsey olacak diye. Cok heyecanliyim bakalim gorunce ne yapacak bizim fistik:)
cns_2007 dün kontrole gidecektin, nasıl geçti ? Normal doğum mu olacak yoksa sezeryan gibi bir plan var mı? Benim 28 Temmuz 'da sezeryan olacak.
Kilo aldrma cabalarin iae yariyor sanirim cnm massallah ..sagliklica alalimm insallh :)Bende varım :) benimde bayramdan sonraya kalsın istiyorum
Kıyamam ben ona. Çok heyecanlı ilk buluşma. Anlatırsın bizede
200gr almış canım bu hafta. 2500 olmuş. Normal Doğum yapacağım Allah nasip ederse. Senin isteğe bağlı sezaryen mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?