2015 Temmuz Anneleri

OTE="aysun83, post: 41778599, member: 177193"]Dogum yaptim kizlarr oylesine gittigim kontrolde hic sanci hissetmememe ragmen 3dkkada 1 100e dayanan sancim olmustu pazar diye dogum olmasin dedi sanci geciktirici serum hap igne yapti pzrtsi doguma girdim ..spinal i kesinlikle tavsiye etmiyorum epidural mukemmel bir nimet:) spinal yapti beni aci yok ama hissiyat cok fazla herbir kesimi cekimi anladim ama aci yok tabiki ..ultrasonda 4300 cikan bebegim 3480gr dogdu 53 cm gozukuyodu 50 cm cikti :)) cok sukur Allahima kadir gunu beni ikinci kez anne yapti ... kizimin seside cok guzel hastaneyi inletiyo:) ben epidurale nazaran daha kolay kalkip yurudum ama spinalde agri cektim epiduralde agri cekmiyosun insallah bugunum guzel gecer ilk gunum zordu geldi gecti cok sukur ... sizlerede hayirli dogumlar[/QUOTE]
Allah anali babali buyutsun cnm. Masallah. Ultrasonda bukadar buyuk fatkliliklar cikmasi normalmi yaa Cokta dikkate almamak lazim demekki ultrason degerlerini.

Ayyne guzel masallah 2nize de
Kocaman opuyorum bebislerinizi.

Bende ruyamda nisan goruyorum
Gercekte ne zaman bakalim

Kizlar merhaba herkese..bi yandan oglumu emzirip bi yandan goz atayim dedim.@maya2013 hayirli olsun canim cok sevindim.masallah atlatmissiniz.epudural mi oldun yine?artik dogum yapanlar fazlalasiyor ne guzel.ozlenen2010u merak ettim bebegi cikti mi acaba kuvezden

Nasilsiniz kizlar ?oglumla ilgilenmekten Uzun zamandir takip edemiyordum sizleri.az önce bazi msjlara bakma firsatim oldu.ne guzel cogunuz dogurmussunuz. Umarim her sey yolundadir.benim de 3 gundur gogus ucum catladi.emerken resmen etimi kesiyorlar gibi oluyor.msjlarda bir kac yorum gordum bununla ilgili ama dedigim gibi hepsini okuyamadim.lansiloh catlak kremi kullaniyorum biraz rahatlatiyor ama kesin cozum degil.bu duruma kesin cozum bilen uygulayan varsa yazabilir mi ???

Kesin.annem izin vermiyo :) okulda cok inip cikmistim :)ay canimsanada sorayim senin bebek kac kiloydu en son bnm 37+0da 2800 dedi doktr ama ne kdr asagisi ne kdr yukarisi olur bilmiyorum.az bnmki once tosun gbi onden gidiyodu simdi biraz geri
Canim bana da 3.5 kilo dedi oglun,dogdukki.kilosu 3 kg mis bizim kilomuz dustu yani olabiliyo

Oy oy maşallah size. Gözün aydın. Bizde onu öpüyoruzz. Ablası gördü mü sarı kuzuyu
Gormedi canim daha. Bugunde gostermeyecegiz yarin getirecek babasi. Ablamiz cok hassas ben tam ayaga kalkmadan gorurse cok aglar bana birsey olacak diye. Cok heyecanliyim bakalim gorunce ne yapacak bizim fistik:)

Epidural yaptim canim:) bende merak etti m ozlenen2010 ? Yazmiyor ne zamandir

Hayırlı olsun. Normal olmuş ne güzel. En kısa zamanda toparlanırsın inşallah

Ben dun evde kizimda kullandigim ve bana tek iyi gelen kremi buldum canim. Ismi annua. Tamamen dogal 100% shea yagi . Bana arkadasim vermisti nerden bulmus bilmiyorum ama saf shea yagi ( karite yagi) bulursan onu sur canim. Gecmis olsun

Kizlar yarin doguma gidecem. Sezeryan olacam. Hasta bezine gerek var mi yaa? İlk dogumumu düşününce gerek yokmus gibi geliyor da.

Simdi ben bu cocugumu uyandiramiyorum canim napayim yaaa az emiyo kendiliginden gazini cikartiyor diliyle geri itiyor sonra uyuyakaliyor ama az emiyo sanki
Canım az emiyo derken memede kalma süresi mi az ? Eğer 3-5 dakika emiyorsa normal demekki güzel emiyo doyuyor. Emme aralıkları 2 saati geçiyor hiç uyanmıyorsa onu diyorsan dikkat et mutlaka zorla uyandır 2 saatte bi emzir. Memede kalma süresi kısa olması normal yani benim küçük kızım öyleydi çok usluydu 5 dakika emer doyardı.

Çok sevindim canım sarı şekerini misler gibi kokla yerime bizim topiğin bebekleri maşallah. Uzun
Biranönce toparlanıp evinize dönersiniz inş

Nst ye girdim sanci cikmadi. Bayrami atlatayim hayirlisiyla bi:))
Tahmini Temmuzun sonu olunca en son ben dogurcam galiba

Bende varım :) benimde bayramdan sonraya kalsın istiyorum

Gormedi canim daha. Bugunde gostermeyecegiz yarin getirecek babasi. Ablamiz cok hassas ben tam ayaga kalkmadan gorurse cok aglar bana birsey olacak diye. Cok heyecanliyim bakalim gorunce ne yapacak bizim fistik:)

Kıyamam ben ona. Çok heyecanlı ilk buluşma. Anlatırsın bizede

cns_2007 dün kontrole gidecektin, nasıl geçti ? Normal doğum mu olacak yoksa sezeryan gibi bir plan var mı? Benim 28 Temmuz 'da sezeryan olacak.

200gr almış canım bu hafta. 2500 olmuş. Normal Doğum yapacağım Allah nasip ederse. Senin isteğe bağlı sezaryen mi

Kilo aldrma cabalarin iae yariyor sanirim cnm massallah ..sagliklica alalimm insallh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…