2015 Temmuz Anneleri

Kızlar benimde günüm ve saatim iyice netleşti. 20 Temmuz sabah 10:30 da bebişimw kavuşacağım inşallah. Şimdiden çok heyecanlıyım hatta sanırım heyecandan ishal oldum şimdiden aklımdan jiç çıkmıyor hem seviniyorum hem üzülüyorum bi taraftan korku bi taraftan Neşe... Abuk subuk bir ruh hali anlayacağınız :) sağlıkla kucağıma bi alsam Oğlumu hepsi geçecek inşallah. Son 5 geri Sayımı başladı

Kizlar sezeryandan korkmuyorum ama bu sondami ne takiyorlarmis o cok fenaymis ondan cok korkuyorum takilmasa olmuyor mu ki..
Olmuyormus canim ameliyata girmeden 3 saat once taktilar ciktiktan 6 saat sonra da sondayi cikardilar cok gicik birseydi ya cok rahatsizlik verici birsey ama umarim sen rahat atlatirsin

Hayırlı olsun canım ishal normal doğum belirtisi de olabiliyormuş dikkat et de :) doğuruverme

Kizlar sezeryandan korkmuyorum ama bu sondami ne takiyorlarmis o cok fenaymis ondan cok korkuyorum takilmasa olmuyor mu ki..

Bana narkozluyken takmışlar oyüzden takılırken hissetmedim ama ameliyat sonrasında da rahatsız etmedi çıkarırlarken korktum acırmı dye ama acımıyor hiç bnce boşuna korkuyorsun cnm hiç acı verici bişey değil

Arkadaşlar dün gece 02:02 de yavruma kavuştum normal doğumla. Darısı sıradakilere inşallah :) bu arada sütüm gelmedi ve bebek bu gece emip emip ağlıyor. Hastaneden de sürekli emzir gelir deyip durdu drlar. Ya bu çocuk açsa napçam ben şimdi

Canim gozun aydin :) mama vericeksin sutun gelene kadar kan sekeri duser cocugun

Canim hayirli olsun bebegin. Hastanedekileri dinle kesinlikle. Daha simdi dogum yaptin sutun akarak gelmeyecek ilk uc gun kolostrum gelir o da caglayan gibi gelmez az az bebek cekince geliyordur sen goremezsin. ona yetecek kadar bisey. Yeni dogan bebegin migdesi ne kadar biliyormusun, bir visne tanesi kadar:) ilk 24 saat zaten hicbirsey yemesede kendine fazlasiyla yetecek gida ile doguyor bebekler. Tehlikeli bir durum oldugunda doktorlar karar veriyor mama almasina sen icini rahat tut biseycik olmaz bebegine. Su anda en onemlisi hep memeyi cekmesi bebegin ve iyiye isaret memede kalmak istemesi:) aynen bu sekil devam:)

Kizlaaaar nasilsiniz??? Biz iyiyiz cok sukur simdilik hersey yolunda ama bende bir gaz sorunu var anlatamam size dikis yeri filan agrimiyor hic karnima deli gibi bicaklar saplaniyor icimde resmen bebegin tekmeleri gibi tekme atiyir gaz hatirlayamadim ben zaman gecti ustunden. Sezeryan olanlar ilk iki numara tuvalet ne zaman yapmisti acaba???

Canim ben ameliyatin ertesi gunu aksam anca gaz cikarabildim birde ben genel anesteziyle oldum narkozlu gibiyim hala :) carsamba ameliyatti cuma anca buyuk tuvalete cikabildim

Canim ben ameliyatin ertesi gunu aksam anca gaz cikarabildim birde ben genel anesteziyle oldum narkozlu gibiyim hala :) carsamba ameliyatti cuma anca buyuk tuvalete cikabildim
Iyi benim zamanim var demekki daha acele etmeyeyim:):) basladik yine kaka gaz derdine dusmeye:):):)

Canım spinal anestezi ile epidural sezeryan aynı şey değilmi? Farkı ne ki tam olarak belden uyuşturma değilmi ikiside?
Spinal daha hizli uyusturup daha erken cozuluyo.. epidurali vurulduktan sonra yarimsaatlik bi bekleme suren oluyo asagiyukari ama epiduralde koluna actiklari damar yolunun bi benzeri bulunuyo agrin oldukca ilaci ordan kendin basarak ayarliyosun agrin olmuyo hic gbi bisey epiduralde ben cok rahattim ilk dogum olmasina ramen sohbet muhabbetle gecti spinalde etimin cekildigini kesip actigini hissettim ama aci duymuyosun kesinlikle sanki oyuncak aletlerle drculuk oynuyo gbi ben zaten dr a sunu yaptin bunu yaptin diye siralayinca bni sarhos etti :) konusmalarim kamerada var ama ben hatirlamiyorum hic bisey:)

:) bende hastanede yapmayi bekliyorum yoksa taburcu etmiyolar duphalac surup ictim. ilk gun anestezinin etkisiyle ishal oldum ama dun ve bugun tik yok ..ins gelir:) ne komik bi durum herkez bekliyo ki tuvaletini yap gidelim diye

Bana hemsire odaya geldi sonda takmaya ben asagida uyustuktan sonra takilmak istiyorum dedim kabul ediyolar zaten .. istemiyorum de sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…