- 30 Kasım 2010
- 720
- 422
- 333
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #61.701
İnşalllah canım ya buraya doğurdum bebiş ve ben iyiyiz yazabileceğim günü bekliyorum dört gözle [/COLOR]Hadi canım seninde güzel haberlerini bekliyoruz
Allah sağlıklı güzel ömür nasip.etsin inşallah çok kolay dogurmus gibi anlatmışsin. Darısı kalanlara insallahKızlaaaaaarrr ben de kızımı kucağıma aldımmmm
Ptesi günü hafif kasık ağrım vardı ve kahve akıntım gelmeye başladı. Sancı şeklinde değil sadece kasıklarda ağrı olunca doktorumu aradım gel bakalım dedi. Hiç bişey hazırlamadan gittik :)) 2cm açılman var , bebek kanala inmiş dedi hemen yatş verdi. Neyseki yanımda annem vardı :)) hemen eşime haber verdik , evdeki eşyaları getirmesi için. Saat 13.30 gbiydi sanırım bana suni sancı vermeye başladılar. 14.00 gibi doktor suyumu patlattı , açıklık 3 cmdi. 15.30 gibi ben artık dayanamadığımı epidural istediğimi söyledim. Ebeler de daha açıklığın çok yok epidural verirsek yavaşlar açıklığın ilerlemesi biraz sabret dediler. 15.45 gibi ıkınma hissi gelmeye başladı bende. Psikolojik sandım. Annemle eşime de dedim ama bana inanmadılar :)) Saat 3.55 gibi ebe açıklığıma bakmaya geldi ve inanamadı. Hemen doğumhaneye alıyoruz dediler bi telaş başladı. Meğer 10 cm açıklığım varmış. Sandalyeye bindirdiler ve deli gibi sürmeye başladılar. Benim ıkınma hissim gelio, ıkınıcam diye tutturdum.o anlar şimdi çok komik gelio16.00da doktorum geldi. Sen naptııın inanamıyorum bu kadar hızlı açılmana dedi. 3 ıkınmayla 16.10da kızım doğdu.
İyiki geceliğimi tamamen önden çıtçıtlı almışım. Kızımı doğar doğmaz göğsüme koydular. Hemen ağlaması sustu. O an hayatımın en en güzel anıydı,ben de yeniden doğdum.
Açılma çok hızlı olduğu için fotoğrafçımız gelemedi malesef doğuma. Kızım doğduktan sonra hemen eşimi içeriye aldılar. O çekti bütün fotoğrafları :))
3390, 54 cm bebeğim. 1gün hastanede kaldık, dün evinize geldik.
Çok şükür ikimizde iyiyizama benim sütüm Gelmiyor( yine de emziriyorum. Su gibibişey gelio sürekli o da az.mama takviyesi yapıyoruz. Umarım hemen gelir de kızım anne sütünden mahrum kalmaz.
Şimdilik bizden bu kadar. Sizden dua istyorum, sütüm gelsin.
Eğer doğuranlar varsa hayırlı olsun. Doğurucakolanlara da Allah kolaylık versin.Kızımdan hepinize öpücükler
Bnmde iki gun.oldu gecti.simdide cati kemigim agriyo ana bnm bebek baski fln.yspmiyo.bayramdan snra gelmesini bnde bekliyorum bakalim ne kdr beklicemBenimde bu aralar belimde çok ağrılar oluyor kasıklarıma doğru vuran. Arada bir batma oluyor kasıklarda. Bayramdan sonra her an olabilir diye düşünüyorum.
Ay nebileyim ya ilk dogumumda takilmadi bunda takilcak ama kotu falan dediler ondan aklimda kalmis
Tamam mutlaka yazarımBende duymistum onu ama denemedim.canım fayda ederse haberdar et.
Az kaldı canım inş[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]
İnşalllah canım ya buraya doğurdum bebiş ve ben iyiyiz yazabileceğim günü bekliyorum dört gözle [/COLOR]
Valla gunumuz gelseydide artik alsaydik minikleri kucagimiza bolece bu sacma dusuncelerdende kurtulmus olurdukBenim de ameliyathanede uyuştuktan sonra takılmıştı, ama daha önceden başka bir işlem esnasında uyuşuk olmadığım bir zaman da sonda takılmış ve çıkarılmıştı, hiç korkacak bir şey değil inan, en fazla hani idrar yolu enfeksiyonu olduğunda hafif sızlama olur ya idrarını yaparken, ancak öyle bir sızlama hissedebilirsin , bir de doğum , bebek, sezeryan nasıl olacak vs odaklandığın daha büyük olaylar olduğu için ona dikkat bile etmiyorsun inan hiç kafana takma boşuna
Gozunuz aydin annesiiii :) bizimde evvelsi gun dustu 6. Gununde napsak go ek bagini koynuma alip yatsam oglumu kimselere vermesem :))))Çok şükür bugün göbekbbaginiz da düştü.biraz geç oldu ama sağlık olsun.
Canim bnce hic takilma kiloya bana 3.5 dedi doktor oglum 3 kilo dogdu bir de ben iki hastaneye birden gidiyordum ikisi de kiloyu fazla soyluyorduHanimlar ben dün doktora gittim.bebek 38.1 di üç buçuk kilo olmuş ve henüz gelmesi yokmuş doktor bu büyüme hızıyla 4 kiloyu geçer haftaya sezeyanla alalım istersen dedi üzüldüm normal olabilmesi keşke diye sonra doktor dedi istersen gününü bekle önden normal deneyim olmadı sezaryen alalım dedi. Şimdi oluyor mu böyle de kanala falan girince olmadı sezaryen denebilir mi. Bebek stress yapar falan diye okumuştum sanki
Yarin kontrolum var bakalim gidisat nasil:)Bnde varim canim birlikte bekleriz artik topikte :) bnada doktr 24unden snra beklicz dedi bnde bayramdan snra bekliyorum gununu gecmesinde :)
Mamayı neden veriyorsun canım?ben azda olsa tek anne sütü veriyorumSlm kizlar gunaydin yaw benm.oglanin cok gazi var hermamadan yada memeden sonra cikarmama ragmen gazi var uykusundan uyanyr aglyr uyuyamyrne yapmam lazm yaa
Ben kadar kimse kelâmız canım, ben kan görmeye dayanamam ileri derecede hastane doktor ilaçtan bile korkarım inanki , tüm 9 ay ikisinden de korkutmuştum ama hep normal istedim , olmadı malesef, günü geçti bizde riske aramadık evvelden de kayıplarım vardı, ama sezeryan cidden hemen oldu bitti oluyor da sonrasında toparlanmadım benKızlar nişanım geleli 1 günü gecti, sancım oluyo hatta bazen şiddetleniyoda ama daha bisey yok. Yarin sbh kontrolüm var .Doktorum da izinde agustosta gelecekmis. Hep normal istiyodum kararlıydım ama gecen gittigim bayan sezeryanı soktu kafama kordonu boynuna dolanmış ve önceki bebegini kaybetmissin diye riske atmak istemezsiniz belki dedi.
cok cok korkuyorum ikisindende..belki de sancım korkudan gidiyo. Napıcam burda bebislerinizi okudukca daha da korkuyorum bakamıcam galiba. Nasıl yencem bu dogum korkusunu?
CanimSlm kizlar uzun zamandir giremedim çünkü bilen bilir rahatsizliklarim yuzunden erken dogum yaptim simdi de oglumla o.kadar meskulum ki giremiyorum pek ama sizinle hikayemizi paylasmak istiyorum
Doğum hikayemi yamak için baya erteleme yaptim sanirim ama surpriz gelisiyle oğlum beni tam anlamıyla allak bullak etti hem O hem ben ancak kendimize geliyoruz diyebilirim günlerden 29.06.2015 pazartesi 35+0 tam olarak bir hafta once hipertansiyon ve suyumun azalmasi yüzünden bir gece doktorumuzun gözetiminde kaldık 3 tane serum ciger gelistirici iğne sonrasında minikimle evimizin yolunu tuttuk kilo alimi ve gelisimi 1 hafta geriden geliyordu tansiyonum 14 15 e 9 10 civarindaydi gebelik sekerim ve birde yetmezmis gibi plesenta yaşlanması çıkmıştı ortaya gebelikte yaşanan tüm olumsuzlukları yaşamıştım resmen neyse ki deneyimli doktorlara emanet devam ediyorduk oglumla birlikteligimize o gün 1 hafta geçmişti hastaneden çıkışımız ve artık kontrol için gidiyorduk ama ben hissetmiştim ve doğum çantamı beşiği dolabı vs.kalan tüm eksikleri haftasonundan ayarladım pazar günü icinde doktorun isteği uzerine 24 saat idrar topladım ve çıktık yola eşimle doktor kontrollerini yaptı ve yine yatis verdi suyum iyice azalmış serumlar geliyo gidiyo falan 2 gibi geldi yanima hadi gisiyoruz dedi verdigim idrarda protein çıkmış biran önce almalıyız eşim ve ben her ne kadar erken dogum olacağını beklesekte icten icten bu kadar da erken olacağını düşünmedik doktora annemler yok doguramam beklesek onlari dedim cok komiktim cidden neyse ki 5 e kadar gelsinler dedi esim eve geldi annesini ve annemi aldı tabi doğum çantamı birde yanıma geldiler bende onlar gelene kadar yaklasik 2 saat 3 belkide yalnız odada bekledim tv izliyorum falan sonra neyse zaman doldu 5te ameliyathaneye girdik epudral istedim riskleri biliyorum ya korku ve titreme esliginde yarim saat sürdü hic bilmemek daha iyi bazen sonra oglumu almalari tahminen 5 dakka sürmüştür doktorum su an 17.20 bebegimiz geldi dedi ve 17.20de getirdiler yanibasima ben ağlıyorum bir taraftan da anesteziciye resmimizi cekin diyorum :) sagolsun cekti numarami aldi watsapp dan attı o arada beni dikiyolar cok değişik çok güzel bir duyguydu Rabbim herkese nasip etsin inşallah erken doğum oldigu icin o gece yanıma vermediler ben ayaklaninca gece 3te gidip gördüm oğlumu çok minikti 2200 dogmustu 45 cm minik adamım dev Çınar ım ertesi gün de çok şükür sağlığı iyiydi ve kavuştuk bir gece de birlikte odada kalıp ertesi gün geldik evimize iyiki dogurmusum ya çok tatli oglum
Canim uyusmadan once yapilan duymamistim sasirdim zaten:) epidurali taktiktan sonra ikisindede sonda takildi hicbirsey hissetmedim. Cikarirken zaten hic hissetmedim korkma. Epiduralli cisini yaptigini hissetmiyorsun ameliyat sonrasi o yuzden mecburi takiyorlar birde yuruyemedigin icin bir sure tuvalete gidemiyorsun tabi o yizden sonda sart. genel anestezi sonrasi nasil oluyor hic bilmiyorum.Aa oleyse dur bende direteyim istemiyorum dige belki kabul ederler :)
Canim coook sevindim sonunda Nefes hanimKızlaaaaaarrr ben de kızımı kucağıma aldımmmm
Ptesi günü hafif kasık ağrım vardı ve kahve akıntım gelmeye başladı. Sancı şeklinde değil sadece kasıklarda ağrı olunca doktorumu aradım gel bakalım dedi. Hiç bişey hazırlamadan gittik :)) 2cm açılman var , bebek kanala inmiş dedi hemen yatş verdi. Neyseki yanımda annem vardı :)) hemen eşime haber verdik , evdeki eşyaları getirmesi için. Saat 13.30 gbiydi sanırım bana suni sancı vermeye başladılar. 14.00 gibi doktor suyumu patlattı , açıklık 3 cmdi. 15.30 gibi ben artık dayanamadığımı epidural istediğimi söyledim. Ebeler de daha açıklığın çok yok epidural verirsek yavaşlar açıklığın ilerlemesi biraz sabret dediler. 15.45 gibi ıkınma hissi gelmeye başladı bende. Psikolojik sandım. Annemle eşime de dedim ama bana inanmadılar :)) Saat 3.55 gibi ebe açıklığıma bakmaya geldi ve inanamadı. Hemen doğumhaneye alıyoruz dediler bi telaş başladı. Meğer 10 cm açıklığım varmış. Sandalyeye bindirdiler ve deli gibi sürmeye başladılar. Benim ıkınma hissim gelio, ıkınıcam diye tutturdum.o anlar şimdi çok komik gelio16.00da doktorum geldi. Sen naptııın inanamıyorum bu kadar hızlı açılmana dedi. 3 ıkınmayla 16.10da kızım doğdu.
İyiki geceliğimi tamamen önden çıtçıtlı almışım. Kızımı doğar doğmaz göğsüme koydular. Hemen ağlaması sustu. O an hayatımın en en güzel anıydı,ben de yeniden doğdum.
Açılma çok hızlı olduğu için fotoğrafçımız gelemedi malesef doğuma. Kızım doğduktan sonra hemen eşimi içeriye aldılar. O çekti bütün fotoğrafları :))
3390, 54 cm bebeğim. 1gün hastanede kaldık, dün evinize geldik.
Çok şükür ikimizde iyiyizama benim sütüm Gelmiyor( yine de emziriyorum. Su gibibişey gelio sürekli o da az.mama takviyesi yapıyoruz. Umarım hemen gelir de kızım anne sütünden mahrum kalmaz.
Şimdilik bizden bu kadar. Sizden dua istyorum, sütüm gelsin.
Eğer doğuranlar varsa hayırlı olsun. Doğurucakolanlara da Allah kolaylık versin.Kızımdan hepinize öpücükler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?