2015 Temmuz Anneleri

Benimde bu aralar belimde çok ağrılar oluyor kasıklarıma doğru vuran. Arada bir batma oluyor kasıklarda. Bayramdan sonra her an olabilir diye düşünüyorum.

Allah sağlıklı güzel ömür nasip.etsin inşallah çok kolay dogurmus gibi anlatmışsin. Darısı kalanlara insallah

Kızlar nişanım geleli 1 günü gecti, sancım oluyo hatta bazen şiddetleniyoda ama daha bisey yok. Yarin sbh kontrolüm var .Doktorum da izinde agustosta gelecekmis. Hep normal istiyodum kararlıydım ama gecen gittigim bayan sezeryanı soktu kafama kordonu boynuna dolanmış ve önceki bebegini kaybetmissin diye riske atmak istemezsiniz belki dedi.
cok cok korkuyorum ikisindende..belki de sancım korkudan gidiyo. Napıcam burda bebislerinizi okudukca daha da korkuyorum bakamıcam galiba. Nasıl yencem bu dogum korkusunu?

Hanimlar ben dün doktora gittim.bebek 38.1 di üç buçuk kilo olmuş ve henüz gelmesi yokmuş doktor bu büyüme hızıyla 4 kiloyu geçer haftaya sezeyanla alalım istersen dedi üzüldüm normal olabilmesi keşke diye sonra doktor dedi istersen gününü bekle önden normal deneyim olmadı sezaryen alalım dedi. Şimdi oluyor mu böyle de kanala falan girince olmadı sezaryen denebilir mi. Bebek stress yapar falan diye okumuştum sanki

Benimde bu aralar belimde çok ağrılar oluyor kasıklarıma doğru vuran. Arada bir batma oluyor kasıklarda. Bayramdan sonra her an olabilir diye düşünüyorum.
Bnmde iki gun.oldu gecti.simdide cati kemigim agriyo ana bnm bebek baski fln.yspmiyo.bayramdan snra gelmesini bnde bekliyorum bakalim ne kdr beklicem

Ay nebileyim ya ilk dogumumda takilmadi bunda takilcak ama kotu falan dediler ondan aklimda kalmis

Benim de ameliyathanede uyuştuktan sonra takılmıştı, ama daha önceden başka bir işlem esnasında uyuşuk olmadığım bir zaman da sonda takılmış ve çıkarılmıştı, hiç korkacak bir şey değil inan, en fazla hani idrar yolu enfeksiyonu olduğunda hafif sızlama olur ya idrarını yaparken, ancak öyle bir sızlama hissedebilirsin , bir de doğum , bebek, sezeryan nasıl olacak vs odaklandığın daha büyük olaylar olduğu için ona dikkat bile etmiyorsun inan hiç kafana takma boşuna

Mrblar dr.dan geldik biz.nst de hagif sancim cikti bir iki cm açıklık var dedi dr.ama cok yakin degil kafa yukarda dedi.sirti dönük duruyimus o yüzden ölçümler dogru olmayabilir ama 3400dedi kilosu da.bklim hayrlisi bayrami cikarticaz herhalde insallh yani.madem kaldi bayram sonu gelsin artık

Valla gunumuz gelseydide artik alsaydik minikleri kucagimiza bolece bu sacma dusuncelerdende kurtulmus olurduk

Canim bnce hic takilma kiloya bana 3.5 dedi doktor oglum 3 kilo dogdu bir de ben iki hastaneye birden gidiyordum ikisi de kiloyu fazla soyluyordu

Arkadaslar goguslerim yumusak bu sut olmadigini gostermez herhalde degil mi oglum emiyor ben sıkınca cok gelmiyor ama o emdikten sonra sıkıyorum geliyor guk guk diye iciyor memede zaten pozitif olmaya calisiyorum ama deneyimli annisler birsey desin

Ben kadar kimse kelâmız canım, ben kan görmeye dayanamam ileri derecede hastane doktor ilaçtan bile korkarım inanki , tüm 9 ay ikisinden de korkutmuştum ama hep normal istedim , olmadı malesef, günü geçti bizde riske aramadık evvelden de kayıplarım vardı, ama sezeryan cidden hemen oldu bitti oluyor da sonrasında toparlanmadım ben

Canim
Ne guzel anlatmissin. Oglunu saglikla mutlulukla buyut simdi insallah:)

Aa oleyse dur bende direteyim istemiyorum dige belki kabul ederler :)
Canim uyusmadan once yapilan duymamistim sasirdim zaten:) epidurali taktiktan sonra ikisindede sonda takildi hicbirsey hissetmedim. Cikarirken zaten hic hissetmedim korkma. Epiduralli cisini yaptigini hissetmiyorsun ameliyat sonrasi o yuzden mecburi takiyorlar birde yuruyemedigin icin bir sure tuvalete gidemiyorsun tabi o yizden sonda sart. genel anestezi sonrasi nasil oluyor hic bilmiyorum.

Canim coook sevindim sonunda Nefes hanim
Gelmisler ve cok guzel bir dogumun olmus:) anali babali saglikli mutlu buyusun prenses:) sut konusunda tavsiyem aman mamaya cok yuklenme. Ilk gunler zaten gelecek olan sut cok az benim sabaha karsi yeni geldi sutum o da diger kizimdaki gibi suratina fiskirmiyor yani.
Daha oncesi damla damla normalide o zaten. Bana da dun sabaha karsi mama verdirmeye calistilar hatta ben tecrubeliyim ilkinden direttim hayir dedim. 4 poset sut cayini bir bardaga koydum ictim
Ayni anda dusa girdim sicak sicak geldi sut ikna ettim hemsireleride vermedik mama. Sutun hic gelmezse vereceksin tabiki cocuk ac kalacak degil ama su anda gerekli mi gercekten o konu biraz supheli:) doktorunuz mu verin illaki diyor? Kasikla verebiliyorsaniz bari oyle verin ? Bir kere mamaya bulasinca kurtulmasi zor hadi kocaman opuyoruz sizi!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…