2015 Temmuz Anneleri

Canim bnce hic takilma kiloya bana 3.5 dedi doktor oglum 3 kilo dogdu bir de ben iki hastaneye birden gidiyordum ikisi de kiloyu fazla soyluyordu
Ya ben bosuna demedim size su ultrason rakamlari birakin diye:):) bizimkini cok begendim tam
Supriz oluyor:) esimle hatta iddaaya bile girmistik o kazandi:)

Canim sutun var oglun emiyor kaka cis yapiyor daha ne istersin:) hic takilma sen bunlara. Gogsun oglun guzel ictigi icin yumusuyor iste cunku bosaltiyor. Gereksiz seyleri aklina getirip sutunu azaltirsin psikoloji cok onemli aman ha!

Her çektiğinde yutma sesi geliyorsa sütün vardır canım. Zaten aç kalsa anlarsın Ağlar

Ilk gün beyazda,sonra sapsarı oldu,şimi daha açık sarı,hergün ılık duş alıyrm,bugün giyinirken sütüm dalmıyordu .

Oyle oluyor zaten canım sonrasında da kırık beyaz renginde oluyor.susam yağı ile göğüslerine masaj yapabilirsin süt damarlarını açıyor bende çok ise yaradı.

Canm ben ilac kullanmyrm hangi ilaci kullanyrsn

Canim sutun var oglun emiyor kaka cis yapiyor daha ne istersin:) hic takilma sen bunlara. Gogsun oglun guzel ictigi icin yumusuyor iste cunku bosaltiyor. Gereksiz seyleri aklina getirip sutunu azaltirsin psikoloji cok onemli aman ha!
Ya tecrubem yok ondan bide annem gogsume elliyor ne yapsak sut olsa diyor sanki sutum yokmus gibi amaaaaaaan annem sagolsun ama yine de canimi sıkıyor

Ilk gün beyazda,sonra sapsarı oldu,şimi daha açık sarı,hergün ılık duş alıyrm,bugün giyinirken sütüm dalmıyordu .
Dus cok iyi geliyorsa bende alayim sezeryanliyim diye hem korkuyorum hem de yoruluyorum . Peki banyoda masaj yapayim mi goguslere

Her çektiğinde yutma sesi geliyorsa sütün vardır canım. Zaten aç kalsa anlarsın Ağlar
Bide simdi yenidogan bebegim bugun 8 gunluguz onceden emip uyuyodu simdi emiyo yatiriyorum uyumuyo tekrar emmek istiyor halbuki diliyle itiyor yani gazida cikiyor bnde herdefasinda o istiyor diye emziriyorum

Merhaba kızlar
Nefesin annesi doğum hikayenebayıldım, çok şanslısn. Ben doğum yapalı 5 gün oldu, maalesef hikayem hayallerimdek gibi olmadı, zorladı fazlasyla. Allah' tan snrası güzel oldu. Doğumdan sonra gelen süt zaen az ama kıymetli, bebeği uzun süre götürecek kıymette. O yüzden lütfen mama vermeyin arkadaşlar. Bebişlerinizi her mızırdandklarında emzirin, ağlamasını beklemeyin.
Şimdilik bebek çok huysuzluk yapmıyor. Gaz problemleri başlayınca ne olack bakalım göbeği ben çöpe atmayı düşüüyordum, çok mu önemli ki, saklasam mı

Ya tecrubem yok ondan bide annem gogsume elliyor ne yapsak sut olsa diyor sanki sutum yokmus gibi amaaaaaaan annem sagolsun ama yine de canimi sıkıyor
E süt varmış ya, bebeğin obez olmasna gerek yok. Sen sık ve anne var bak de. Ve böyle demesinin moralini bozduğunu, sütünü olumsuz etkileye ileceğini söyle. Bol su bol emzirme bol süt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…