2015 Temmuz Anneleri

İns. Gecer canim.
Bizimde gobegimiz cok gec dustu 15 gun surdu bende korktum.ins ilac ise yarar.

Bende bugun kiyafetinde gordum kani kanamis gobegimiz ama iki gun oluyo duseli bizimki

Kizlar ya bebeğin kanala inmesi ne demek ya..bugun dr.a gittim ya nst de sancm çıktı alttan muayenr etti bir parmk kadar açıklık var ama kafa yukarda dedi. ..bu aciklik ikinci dogum oldugu icinde olabilit dedi. .sonra dedim ben kanala inmis mi oyle konusuluyo diye.guldu bu kanal neresi ic karin neresi bunca yillik dr um bi göremedim dedi.kafm karisti

Valla cnm bnada doktr hic kanala girmesi gerekiyo sunu yap bunu yap fln demedi jafasi asagida gunde 30 dk yuru dedi o kdr.dogumda kanala giriyo diyolr butalrdan ogrendigimiz bizimde.ama bebegin.kafadi yukrdaysa soyle yap asagi insun fln demedimi

Ya canım mahrem aynı fikirdeyim de inanki hep öyle olmuyor, kadınlar yanına gelmek istiyor, ben yatak odasına geçiyrm bakıyrm dolmuşlar odaya ne diyim?

Bayramda en korktugum seydi o benim. Emzirme onlugu diktimkendime. Her seferinde kullanicam mecbur. Kadin olunca utanmiyoruz sanki, ne kadar rahatlar mahremiyete saygi yok kimsede.

Benim de bazen cok sert oluyo bazen yumusacik. Mesela bugun hic sert olmadi ama oglum her emdiginde doydu. Doymasa cilginca agliyor zaten. Bence takma kafana, yutma sesi geliyosa sut vardir. Hastanede bana hemsire bebegin cenesi uzun uzun hareket ediyorsa sutun var demek demisti. Yani bos cektigi anlasilirmis.

iyi akşamlar kızlar takipteyiz sizi çok yazamıyorum ama...tek çocuğu olanlar doya doya tadını çıkarın ikinci olsaydı rahatça sevemeyecektinz bile..valla kızım beni deöyle kucağınıza alın beni de sevin yedirin içirin emizk biberon dolaşıo aslında bebiş uyuduğu zaman hep onlayız ama bu süreci yaşayacaktık bakalım çabuk geçer inşallah...

bebişim iyi sarılık 12 ydi..yrn yine kontrol var..dila86 sizinde vardı galiba gün ışığı sık emzirme bi de gece de odasının ışığını açık bırakın karanlıkta kalmaması gerekiomuş...

göğüs yaram çok kötüydü ağlıyordum dün sağıp verdim hep garmastan sürdüm..bugün daha iyi kalkanla emizriorum kanama yok şükür..

doğum yapanlara hayırlı olsun..yapmayanlarda mucizeleriyle bir an önce sağlıkla kavuşsun inşallh.ben koklamaya doyamıyorum yaaaa

Kizkar çok korkuyorum lütfen yardımcı olun 39+2oldum hala sancı yok eğer olmazsa 40+5 te suni sancı verecek doktor benim ikinci olmasına rağmen şarkınım neden geç kaldı diye bidr açılma olmazsa sanciyla sezaryen olacak cok kötü durumdayım sizce açılma olurmu ben olur diye dusunuyirum ama yine normla doğum yaptığım için sizce

Valla cnm bnada doktr hic kanala girmesi gerekiyo sunu yap bunu yap fln demedi jafasi asagida gunde 30 dk yuru dedi o kdr.dogumda kanala giriyo diyolr butalrdan ogrendigimiz bizimde.ama bebegin.kafadi yukrdaysa soyle yap asagi insun fln demedimi
Yok cnm yürüyüş yapiyorm demistim aynen devam dedi baska bisey demedi.sanci açılma var ama dogum hemen olcak gibi durmuyo en azindan bugun demisti oyle oldu bklim nasip artik....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…