- 19 Aralık 2013
- 2.550
- 932
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #61.761
Bnde bilmiyorum ark.iyice korkuttu bni.Bebek anne karnında zaten nefes almıyo.
İns. Gecer canim.Kızlar biz göbek bagimizla uğraşıyoruz hafif kan vardı gobegininin üstünde Dr ilaca benzer bisey surdu çubuk yardımıyla çok moralin bozuk ınsaallah ise yarar haftaya kontrole goturucez yoksa bizi cçocuk cerrahın yonlendirecek
kızlar bende kızımda gaz var sanıyordum.süreklı ağlıyordu ilk gunler.meger gaz değilmiş aclıktanmış.doktor ilk 1 ay bebeklerde gaz olmaz dıyor.İnşallah işe yarar. Kıyamam kuzuya. Kimyon normalde gaza çok iyi geliyor
Daha simdiden bizimle Oynuyolar sipalarBenimkide öyle istedikçe ver benimki kusuyo artık Fuzuli emiyo resmen
Aynen canim cok ememiyordu simdi boyle emince tuhaf oldu bizim icin galiba :) sizin kaka kokmaya basladi miSeninle herşeyimiz aynı mıbenim de öyle oluyor ama emince geliyor bence kakasını yapıyor her emmeden sonra başta fazla ememiyorlardı herhalde minikler
Bende bugun kiyafetinde gordum kani kanamis gobegimiz ama iki gun oluyo duseli bizimkiKızlar biz göbek bagimizla uğraşıyoruz hafif kan vardı gobegininin üstünde Dr ilaca benzer bisey surdu çubuk yardımıyla çok moralin bozuk ınsaallah ise yarar haftaya kontrole goturucez yoksa bizi cçocuk cerrahın yonlendirecek
Ay hiç güleceğim yoktu Allah iyiliğinizi versin :)Bebek anne karnında zaten nefes almıyo.
Valla cnm bnada doktr hic kanala girmesi gerekiyo sunu yap bunu yap fln demedi jafasi asagida gunde 30 dk yuru dedi o kdr.dogumda kanala giriyo diyolr butalrdan ogrendigimiz bizimde.ama bebegin.kafadi yukrdaysa soyle yap asagi insun fln demedimiKizlar ya bebeğin kanala inmesi ne demek ya..bugun dr.a gittim ya nst de sancm çıktı alttan muayenr etti bir parmk kadar açıklık var ama kafa yukarda dedi. ..bu aciklik ikinci dogum oldugu icinde olabilit dedi. .sonra dedim ben kanala inmis mi oyle konusuluyo diye.guldu bu kanal neresi ic karin neresi bunca yillik dr um bi göremedim dedi.kafm karisti
Ya canım mahrem aynı fikirdeyim de inanki hep öyle olmuyor, kadınlar yanına gelmek istiyor, ben yatak odasına geçiyrm bakıyrm dolmuşlar odaya ne diyim?Kimsein yanında emzirme. Yatak odasına git. Mahrem bir şey sonuçta.
Ya canım mahrem aynı fikirdeyim de inanki hep öyle olmuyor, kadınlar yanına gelmek istiyor, ben yatak odasına geçiyrm bakıyrm dolmuşlar odaya ne diyim?
Dinleme milleti sallamış belliki sen aklına kötü bişey getirme.Bnde bilmiyorum ark.iyice korkuttu bni.
Arkadaslar goguslerim yumusak bu sut olmadigini gostermez herhalde degil mi oglum emiyor ben sıkınca cok gelmiyor ama o emdikten sonra sıkıyorum geliyor guk guk diye iciyor memede zaten pozitif olmaya calisiyorum ama deneyimli annisler birsey desin
Ay hiç güleceğim yoktu Allah iyiliğinizi versin :)
Hafif bi koku oluyor bazen, doktor bize göbek düştükten sonra bir hafta kadar kıyafetine kan gibi leke gelebilir dedi daha uzun sure gelmemesi lazımmışAynen canim cok ememiyordu simdi boyle emince tuhaf oldu bizim icin galiba :) sizin kaka kokmaya basladi mi
Yok cnm yürüyüş yapiyorm demistim aynen devam dedi baska bisey demedi.sanci açılma var ama dogum hemen olcak gibi durmuyo en azindan bugun demisti oyle oldu bklim nasip artik....Valla cnm bnada doktr hic kanala girmesi gerekiyo sunu yap bunu yap fln demedi jafasi asagida gunde 30 dk yuru dedi o kdr.dogumda kanala giriyo diyolr butalrdan ogrendigimiz bizimde.ama bebegin.kafadi yukrdaysa soyle yap asagi insun fln demedimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?