2015 Temmuz Anneleri

Kizlar simdi biraz yuruyus yaptim geldim sari akintim var ama birazda islaklik var camasirimda acaba suyum flnmi geliyo az az bn bilmiyorum.sizde de oluyomuydu oyle en son iyiydi suyumuz ama bilemedim simdi

Dus cok iyi geliyorsa bende alayim sezeryanliyim diye hem korkuyorum hem de yoruluyorum . Peki banyoda masaj yapayim mi goguslere
Ben masaj yapmıyorum canım ama ılık bayağı ılık su tut memelerine komple vallanfaydasını göreceksin . Bana ebe söyledi.sür damarlarını uyarıyormuş

Canım gözün aydın. Ne kadar güzel kolay bir doğumun olmuş. Yormamış seni nefesin. Geriden geliyordu kilosuda çok iyi maşallah. Darısı kızımla bana ve tüm bekleyenlere inşallah. Bende mis kokulu kızını öpüyorum

Evet işte budur canım süpersin gelmiş sütün artık Rabbim çoğaltsın
Öyle canım , Allah yavrularımızın rızkını versin öyle ama dün çok canım sıkıldı ben mi takımtımyaprım,bnim çevremde emzirmeden emziremeyn, yok sütü elmeyen az olan filan çok kişi var, dün biriai geldi o da 9ay önce doğum yaptı bana diyır,sürün geldi mi , bebek emiyormu, meme ucu yara oldu mu?çok rahatsız oluyrm, kıskandığı bariz belli kimsenn yanında emzirmek istemiyrm.nazar olurmu ki olmasın diye napmalıyım gerek

Sık sık emzirsen giZem, netten baktım emdikçe çoğalır filan yazıyor.hangi mamayı veriyorsun canım?ne sıklıkla emıyor sennkinisi
Canm evolvia sezeryndn ciktktn sonra sut gelmynce doktor onu onerdi aldk ve verdk mecburen 3 gun sonra geldi sutum okadr ac birakamzdm yavrumu 2 saatte mamadan once meme veryrm

Kızlar gaz için her öğünden sonra ben kendim 1 çay kaşığı kimyonu suyla yutuyorum toz kimyon. Dün başladım düzenli olarak kızımda işe yaramıştı bakalım bunda farkedicek mi

İnşallah işe yarar. Kıyamam kuzuya. Kimyon normalde gaza çok iyi geliyor

Kimsein yanında emzirme. Yatak odasına git. Mahrem bir şey sonuçta.

E süt varmış ya, bebeğin obez olmasna gerek yok. Sen sık ve anne var bak de. Ve böyle demesinin moralini bozduğunu, sütünü olumsuz etkileye ileceğini söyle. Bol su bol emzirme bol süt.
Soyluyorum da iste panik kadin sanki onin ilk vocugu tobee :) yine de pozitif olmaya calisiyorum emmek istedikce emziriyorum oglumu insallah 1 ay sonra kontrolde faydasini gormus oluruz

Bide simdi yenidogan bebegim bugun 8 gunluguz onceden emip uyuyodu simdi emiyo yatiriyorum uyumuyo tekrar emmek istiyor halbuki diliyle itiyor yani gazida cikiyor bnde herdefasinda o istiyor diye emziriyorum
Benimkide öyle istedikçe ver benimki kusuyo artık Fuzuli emiyo resmen

Seninle herşeyimiz aynı mı benim de öyle oluyor ama emince geliyor bence kakasını yapıyor her emmeden sonra başta fazla ememiyorlardı herhalde minikler

Kızlar biz göbek bagimizla uğraşıyoruz hafif kan vardı gobegininin üstünde Dr ilaca benzer bisey surdu çubuk yardımıyla çok moralin bozuk ınsaallah ise yarar haftaya kontrole goturucez yoksa bizi cçocuk cerrahın yonlendirecek

Kizlar bisey sorcm bugun ark.bebek kanala girerse nefes alamaz dedi.boyle bisey varmi.ya bn bugun yuruyusten geldikten snra bisey oldu bebek sanki asagiya indi surekli idrarim geliyo baski var.norml mi bu korku basti bni

Inş hiç gerek kalmaz ya neden olmuş ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…