- 19 Aralık 2013
- 2.550
- 932
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #61.741
Ben masaj yapmıyorum canım ama ılık bayağı ılık su tut memelerine komple vallanfaydasını göreceksin . Bana ebe söyledi.sür damarlarını uyarıyormuşDus cok iyi geliyorsa bende alayim sezeryanliyim diye hem korkuyorum hem de yoruluyorum . Peki banyoda masaj yapayim mi goguslere
Sık sık emzirsen giZem, netten baktım emdikçe çoğalır filan yazıyor.hangi mamayı veriyorsun canım?ne sıklıkla emıyor sennkinisiCanm yetmyr sutum aglyr ac kaliyor
Kızlaaaaaarrr ben de kızımı kucağıma aldımmmm
Ptesi günü hafif kasık ağrım vardı ve kahve akıntım gelmeye başladı. Sancı şeklinde değil sadece kasıklarda ağrı olunca doktorumu aradım gel bakalım dedi. Hiç bişey hazırlamadan gittik :)) 2cm açılman var , bebek kanala inmiş dedi hemen yatş verdi. Neyseki yanımda annem vardı :)) hemen eşime haber verdik , evdeki eşyaları getirmesi için. Saat 13.30 gbiydi sanırım bana suni sancı vermeye başladılar. 14.00 gibi doktor suyumu patlattı , açıklık 3 cmdi. 15.30 gibi ben artık dayanamadığımı epidural istediğimi söyledim. Ebeler de daha açıklığın çok yok epidural verirsek yavaşlar açıklığın ilerlemesi biraz sabret dediler. 15.45 gibi ıkınma hissi gelmeye başladı bende. Psikolojik sandım. Annemle eşime de dedim ama bana inanmadılar :)) Saat 3.55 gibi ebe açıklığıma bakmaya geldi ve inanamadı. Hemen doğumhaneye alıyoruz dediler bi telaş başladı. Meğer 10 cm açıklığım varmış. Sandalyeye bindirdiler ve deli gibi sürmeye başladılar. Benim ıkınma hissim gelio, ıkınıcam diye tutturdum.o anlar şimdi çok komik gelio16.00da doktorum geldi. Sen naptııın inanamıyorum bu kadar hızlı açılmana dedi. 3 ıkınmayla 16.10da kızım doğdu.
İyiki geceliğimi tamamen önden çıtçıtlı almışım. Kızımı doğar doğmaz göğsüme koydular. Hemen ağlaması sustu. O an hayatımın en en güzel anıydı,ben de yeniden doğdum.
Açılma çok hızlı olduğu için fotoğrafçımız gelemedi malesef doğuma. Kızım doğduktan sonra hemen eşimi içeriye aldılar. O çekti bütün fotoğrafları :))
3390, 54 cm bebeğim. 1gün hastanede kaldık, dün evinize geldik.
Çok şükür ikimizde iyiyizama benim sütüm Gelmiyor( yine de emziriyorum. Su gibibişey gelio sürekli o da az.mama takviyesi yapıyoruz. Umarım hemen gelir de kızım anne sütünden mahrum kalmaz.
Şimdilik bizden bu kadar. Sizden dua istyorum, sütüm gelsin.
Eğer doğuranlar varsa hayırlı olsun. Doğurucakolanlara da Allah kolaylık versin.Kızımdan hepinize öpücükler
Öyle canım , Allah yavrularımızın rızkını versin öyle ama dün çok canım sıkıldı ben mi takımtımyaprım,bnim çevremde emzirmeden emziremeyn, yok sütü elmeyen az olan filan çok kişi var, dün biriai geldi o da 9ay önce doğum yaptı bana diyır,sürün geldi mi , bebek emiyormu, meme ucu yara oldu mu?çok rahatsız oluyrm, kıskandığı bariz belliEvet işte budur canım süpersin gelmiş sütün artık Rabbim çoğaltsın
Canm evolvia sezeryndn ciktktn sonra sut gelmynce doktor onu onerdi aldk ve verdk mecburen 3 gun sonra geldi sutum okadr ac birakamzdm yavrumu 2 saatte mamadan once meme veryrmSık sık emzirsen giZem, netten baktım emdikçe çoğalır filan yazıyor.hangi mamayı veriyorsun canım?ne sıklıkla emıyor sennkinisi
Kızlar gaz için her öğünden sonra ben kendim 1 çay kaşığı kimyonu suyla yutuyorum toz kimyon. Dün başladım düzenli olarak kızımda işe yaramıştı bakalım bunda farkedicek mi
Kimsein yanında emzirme. Yatak odasına git. Mahrem bir şey sonuçta.Öyle canım , Allah yavrularımızın rızkını versin öyle ama dün çok canım sıkıldı ben mi takımtımyaprım,bnim çevremde emzirmeden emziremeyn, yok sütü elmeyen az olan filan çok kişi var, dün biriai geldi o da 9ay önce doğum yaptı bana diyır,sürün geldi mi , bebek emiyormu, meme ucu yara oldu mu?çok rahatsız oluyrm, kıskandığı bariz bellikimsenn yanında emzirmek istemiyrm.nazar olurmu ki olmasın diye napmalıyım gerek
Soyluyorum da iste panik kadin sanki onin ilk vocugu tobee :) yine de pozitif olmaya calisiyorum emmek istedikce emziriyorum oglumu insallah 1 ay sonra kontrolde faydasini gormus oluruzE süt varmış ya, bebeğin obez olmasna gerek yok. Sen sık ve anne var bak de. Ve böyle demesinin moralini bozduğunu, sütünü olumsuz etkileye ileceğini söyle. Bol su bol emzirme bol süt.
Aguline verdi eczacı onu 3-4 gün kullandım daha çok arttı ağlaması ıkınması şimdi zinco kullanıyorum bide Bio gaia başlıyorum bugün.Canm ben ilac kullanmyrm hangi ilaci kullanyrsn
Bide düzenli kullanmak çok önemli saatlerine dikkat ederek kullanırsan kısa sürede aşarız bu sorunları inş bakalkmCanm ben ilac kullanmyrm hangi ilaci kullanyrsn
Benimkide öyle istedikçe ver benimki kusuyo artık Fuzuli emiyo resmenBide simdi yenidogan bebegim bugun 8 gunluguz onceden emip uyuyodu simdi emiyo yatiriyorum uyumuyo tekrar emmek istiyor halbuki diliyle itiyor yani gazida cikiyor bnde herdefasinda o istiyor diye emziriyorum
İnş canım yaİnşallah işe yarar. Kıyamam kuzuya. Kimyon normalde gaza çok iyi geliyor
Bu cok iyi fikirmisssBen yeniden bi ameliyat gecirip icime koydurtcam
Canım naptin nasıl gecti anltirmisinKızlar günaydın hastaneye kontrole gidiyorum dua edin bana hayırlı sonuçlar alayım. Bebeğim kanala inmiş açılmam olmuş olsun
Seninle herşeyimiz aynı mıArkadaslar goguslerim yumusak bu sut olmadigini gostermez herhalde degil mi oglum emiyor ben sıkınca cok gelmiyor ama o emdikten sonra sıkıyorum geliyor guk guk diye iciyor memede zaten pozitif olmaya calisiyorum ama deneyimli annisler birsey desin
Bebek anne karnında zaten nefes almıyo.Kizlar bisey sorcm bugun ark.bebek kanala girerse nefes alamaz dedi.boyle bisey varmi.ya bn bugun yuruyusten geldikten snra bisey oldu bebek sanki asagiya indi surekli idrarim geliyo baski var.norml mi bu korku basti bni
Inş hiç gerek kalmaz ya neden olmuş kiKızlar biz göbek bagimizla uğraşıyoruz hafif kan vardı gobegininin üstünde Dr ilaca benzer bisey surdu çubuk yardımıyla çok moralin bozuk ınsaallah ise yarar haftaya kontrole goturucez yoksa bizi cçocuk cerrahın yonlendirecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?