2015 Temmuz Anneleri

Benim çok bilgim yok bu konuda ben de ilk aylar önerilmiyor diye biliyorum hatta alttan muayeneye tehlikeli diyen bile var,sonlarda doğum gecikirse ilişki önerildiğine göre başlatıcı etkisi de var sanırım ama emin değilim ben risk almaya değmez mantığıyla hareket ediyorum şunun şurasında kac ay kaldı ki sanki zaten hormonlardan mıdır nedir insanın canı da hiç istemiyor

Evet var canım ilişki sirasinda annede salgilanan bir horman anne baba ve bebek arasindaki bagi kuvvetlendiriyormus. Yani bu ilişkiden sadece baba zevk alırsa bir anlami yok tabi ama annede zevk alirsa bebek için iyi. Cok sık olmamak ile birlikte biz başından beri engel koymadik doktorumda sınırlama yapmadı.

iki hafta sonra bende başlıcam sanırım kızlar ne kadarmış lierac ??

cnm ben eczacı arkadasımdan aldım,tabi bana maliytıne verdi,ecza deposu ekranından gördüm,2 li setinin fiyatının gelişi 160 tl,teklinin geliş fiyatı 110 tl,artık eczaneler kaça satıyor bılmıyorum:))malıyetını bilin:)

Kabızlık korkulu rüyam çünkü ıkınmaktan da korkuyorum hayırlısıyla bebişler büyüse serpilse doğsa da onlarin o tatlı küçük ayaklarını öpüp gülerek hatırlasak bu günleri
Ya bu benim doktorum hiç birşey yasaklamadı kabızlığımı falan da sormuyo. ;Normal mi bu? İlgisizlik mi yapıyo yoksa gerek mi görmüyo anlamadım. Ya da aklınna mı gelmiyo acaba hani bir şikayeti olsa sorar bende söylerim mi diye düşünüyor bilemedim.

Benim doktorumda kesinlikle yok demişti. Hatta eşime de kendi söylemişti. Bebek ve anne için riskli bir dönem diye. Belki kişiden kişiye göre değişebiliyor bu durum.

kızlar bna doktor sadece iyi sorun yok dedi. boyu şöle faln demedi. bakıp bakıp geçio. bnde ultrasyonda cıktıya baktım 1.94cm sekiz haftamız yeni bitti bu normal mi acaba.
Kağıdın bi yeronde kaç haftayla uyumlu yazıyor olmalı
kızlar bna doktor sadece iyi sorun yok dedi. boyu şöle faln demedi. bakıp bakıp geçio. bnde ultrasyonda cıktıya baktım 1.94cm sekiz haftamız yeni bitti bu normal mi acaba.
Boyun yazdığı yerde hafta da yazıyor olmalı 6w faln gibi ama ilk haftalar değişebiliyor şimdilik boya çok takılma bence hele bi 12 hafta falan olsun sonra gelissimiyle ilgili bilgi verir zaten bi de istersen profil sayfandan gebelik takvimini aktifleştir orda ne kadar olmalı yazıyor her mesajından sonra

cinsel ilişki yasak değildir sadece düşük tehlikesi varsa yasakdır..bide son ayda doğuma yakın sık ilişki önerilmez çünkü uyarabilir spermler rahım agzını.yoksa yasak değil gebelikte seks

benim de prospektüs çıktı her dil var maşallah bi türkçe yok içinde :)

Amin

her yiğidin yoğurt yiyişi farklı işte.Neyseki herkes kendi dr.una güveniyo sorun yok.Ne yalan söyliyim benim de kendi dr.umun garanticiliği hoşuma gidiyo 2 kayıptan sonra ben de öyleyiym zaten biraz...Allah hayır etsin hepimizin sonunu

Çok iyi fikir portakal kabuğu yağı kokusunu da çok güzelleştirir hem harikasın ben de öyle yapayım portakalı da yiyip duruyorum zaten bulantıma iyi geliyor diye kabuklar da boşa gitmemiş olur
asıl göbüşlerin tavan yaptığı mayıs,haziran temmuzda nereden bulucanız kızlar portakalı?şimdiden rendeleyip buzluğa atın bari ben yazın kekelere koymak için öyle yapıyodum çözdürmeden direk koyuyodum hamura sz de göbüşlere sürersiniz

canım peki jelin rengi falan aynı mı bi baksana ?

Evet bende oyke okudum
Bagi kuvvetlenfirmrk icin iyi imis
Salgilkanan hormon bebek gelisimini Rtiriyormus
Bizde engel koymadik dr prev.kullanmak sarti ile olur dedi

Bence sen sor diye bekliyordur sonuçta bazen şöyle olabilir diyince evhamlı birine olmasa da onda başladığı için birçok doktorun taktiğidir ciddi risk oluşturacak şeyler haricindeki sıkıntıları hasta var demeden söylemezler aklına takılan herşeyi hiç çekinmeden sor en azından cevaplarından tatmin olup olmayacağını öğren ki ilk aylarda doğru doktoru bulabil

Portakal kabuğu ne işe yarıyor?

Benim haberim yoktu. Geçmişe pek bakmadığımdan sanırım.
Bende deneyeyim haftasonu kendimi yağlı güreşçi gibi popo, göbüş falan yağlamayı planlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…