- 4 Aralık 2011
- 443
- 165
- 333
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #8.081
Benim çok bilgim yok bu konuda ben de ilk aylar önerilmiyor diye biliyorum hatta alttan muayeneye tehlikeli diyen bile var,sonlarda doğum gecikirse ilişki önerildiğine göre başlatıcı etkisi de var sanırım ama emin değilim ben risk almaya değmez mantığıyla hareket ediyorum şunun şurasında kac ay kaldı ki sanki zaten hormonlardan mıdır nedir insanın canı da hiç istemiyorKızlar ilişkinin bebeğe yararı olur mu ya hani 7.-8. aylarda falan rahim kasılması doğuma iyi gelir belki onu da bilemiyorum belki diyorum ama ilk 3 ay benim dr.um kesinlkle yasakladı ilişkiyi.ilişki olsa bile kesinlikle içeri boşalma olmayacak dedi en azından buna dikkat edin derim ben.spermin içindeki bi maddeyi düşüğü,erken doğumu tetikleyebiliyomuş12.haftaya kadar ilişki yasak bana (benim aşılama ve düşüklerim olduğu için belki hassas) 9 ay boyu da içeri boşalma yasak dikkat edin derim
Evet var canım ilişki sirasinda annede salgilanan bir horman anne baba ve bebek arasindaki bagi kuvvetlendiriyormus. Yani bu ilişkiden sadece baba zevk alırsa bir anlami yok tabi ama annede zevk alirsa bebek için iyi. Cok sık olmamak ile birlikte biz başından beri engel koymadik doktorumda sınırlama yapmadı.Kızlar ilişkinin bebeğe yararı olur mu ya hani 7.-8. aylarda falan rahim kasılması doğuma iyi gelir belki onu da bilemiyorum belki diyorum ama ilk 3 ay benim dr.um kesinlkle yasakladı ilişkiyi.ilişki olsa bile kesinlikle içeri boşalma olmayacak dedi en azından buna dikkat edin derim ben.spermin içindeki bi maddeyi düşüğü,erken doğumu tetikleyebiliyomuş12.haftaya kadar ilişki yasak bana (benim aşılama ve düşüklerim olduğu için belki hassas) 9 ay boyu da içeri boşalma yasak dikkat edin derim
iki hafta sonra bende başlıcam sanırım kızlar ne kadarmış lierac ??
Ya bu benim doktorum hiç birşey yasaklamadı kabızlığımı falan da sormuyo. ;Normal mi bu? İlgisizlik mi yapıyo yoksa gerek mi görmüyo anlamadım. Ya da aklınna mı gelmiyo acaba hani bir şikayeti olsa sorar bende söylerim mi diye düşünüyor bilemedim.Kabızlık korkulu rüyam çünkü ıkınmaktan da korkuyorum hayırlısıyla bebişler büyüse serpilse doğsa da onlarin o tatlı küçük ayaklarını öpüp gülerek hatırlasak bu günleri
Benim doktorumda kesinlikle yok demişti. Hatta eşime de kendi söylemişti. Bebek ve anne için riskli bir dönem diye. Belki kişiden kişiye göre değişebiliyor bu durum.Evet var canım ilişki sirasinda annede salgilanan bir horman anne baba ve bebek arasindaki bagi kuvvetlendiriyormus. Yani bu ilişkiden sadece baba zevk alırsa bir anlami yok tabi ama annede zevk alirsa bebek için iyi. Cok sık olmamak ile birlikte biz başından beri engel koymadik doktorumda sınırlama yapmadı.
incir bende de işe yaradıİncır yiyin kizlar benim kabizlik sorumumu hemen ortadan kaldiriyor
Kağıdın bi yeronde kaç haftayla uyumlu yazıyor olmalıkızlar bna doktor sadece iyi sorun yok dedi. boyu şöle faln demedi. bakıp bakıp geçio. bnde ultrasyonda cıktıya baktım 1.94cm sekiz haftamız yeni bitti bu normal mi acaba.
Boyun yazdığı yerde hafta da yazıyor olmalı 6w faln gibi ama ilk haftalar değişebiliyor şimdilik boya çok takılma bence hele bi 12 hafta falan olsun sonra gelissimiyle ilgili bilgi verir zaten bi de istersen profil sayfandan gebelik takvimini aktifleştir orda ne kadar olmalı yazıyor her mesajından sonrakızlar bna doktor sadece iyi sorun yok dedi. boyu şöle faln demedi. bakıp bakıp geçio. bnde ultrasyonda cıktıya baktım 1.94cm sekiz haftamız yeni bitti bu normal mi acaba.
benim de prospektüs çıktı her dil var maşallah bi türkçe yok içinde :)tmm cnm kaydettım fotoları,ılk aldıgımın kutusunu atmıstım,yeniler gelsin hemen fotosunu atıcam,evet benım kutunun ıcınden yaklasık 1 mt uzunlugunda bi prospektüs cıktı,birde benım urunde komple fransızca yazıyor,seninki ingilizce...gelir gelmez fotoları gonderıcem,benım kutunun altında öyle bi içerik kısmı yoktu..
AminVarlığına alıştığımız insanların (bebislerimizin) yokluğunu gösterme ALLAH'im.
BBugün her zamankinden farklı uyanmadim güne. Sabah kalktığımda ellerimle tutabiliyor, yürüyebiliyor, görebiliyor, duyabiliyor ,hissediyordum. Tüm bu bahşettigin ,verdigin hersey icin sukurler olsun RABBIM. Bunlarin hepsini saglikli birsekilde evlatlarimiza da nasip et. Şu mübarek günde. AMIN (anne duasi)
her yiğidin yoğurt yiyişi farklı işte.Neyseki herkes kendi dr.una güveniyo sorun yok.Ne yalan söyliyim benim de kendi dr.umun garanticiliği hoşuma gidiyo 2 kayıptan sonra ben de öyleyiym zaten biraz...Allah hayır etsin hepimizin sonunuEvet var canım ilişki sirasinda annede salgilanan bir horman anne baba ve bebek arasindaki bagi kuvvetlendiriyormus. Yani bu ilişkiden sadece baba zevk alırsa bir anlami yok tabi ama annede zevk alirsa bebek için iyi. Cok sık olmamak ile birlikte biz başından beri engel koymadik doktorumda sınırlama yapmadı.
Gene de olacak diye şartlabma bence İnşallah olmaz rahat geçirirsinhadi ya bende 6 7 leri geçtim olmayacak demekki diyordum kısmet artık
asıl göbüşlerin tavan yaptığı mayıs,haziran temmuzda nereden bulucanız kızlar portakalı?şimdiden rendeleyip buzluğa atın bari ben yazın kekelere koymak için öyle yapıyodum çözdürmeden direk koyuyodum hamura sz de göbüşlere sürersinizÇok iyi fikir portakal kabuğu yağı kokusunu da çok güzelleştirir hem harikasın ben de öyle yapayımportakalı da yiyip duruyorum zaten bulantıma iyi geliyor diye kabuklar da boşa gitmemiş olur
canım peki jelin rengi falan aynı mı bi baksana ?tmm cnm kaydettım fotoları,ılk aldıgımın kutusunu atmıstım,yeniler gelsin hemen fotosunu atıcam,evet benım kutunun ıcınden yaklasık 1 mt uzunlugunda bi prospektüs cıktı,birde benım urunde komple fransızca yazıyor,seninki ingilizce...gelir gelmez fotoları gonderıcem,benım kutunun altında öyle bi içerik kısmı yoktu..
Evet var canım ilişki sirasinda annede salgilanan bir horman anne baba ve bebek arasindaki bagi kuvvetlendiriyormus. Yani bu ilişkiden sadece baba zevk alırsa bir anlami yok tabi ama annede zevk alirsa bebek için iyi. Cok sık olmamak ile birlikte biz başından beri engel koymadik doktorumda sınırlama yapmadı.
Bence sen sor diye bekliyordur sonuçta bazen şöyle olabilir diyince evhamlı birine olmasa da onda başladığı için birçok doktorun taktiğidir ciddi risk oluşturacak şeyler haricindeki sıkıntıları hasta var demeden söylemezler aklına takılan herşeyi hiç çekinmeden sor en azından cevaplarından tatmin olup olmayacağını öğren ki ilk aylarda doğru doktoru bulabilYa bu benim doktorum hiç birşey yasaklamadı kabızlığımı falan da sormuyo. ;Normal mi bu? İlgisizlik mi yapıyo yoksa gerek mi görmüyo anlamadım. Ya da aklınna mı gelmiyo acaba hani bir şikayeti olsa sorar bende söylerim mi diye düşünüyor bilemedim.
Portakal kabuğu ne işe yarıyor?asıl göbüşlerin tavan yaptığı mayıs,haziran temmuzda nereden bulucanız kızlar portakalı?şimdiden rendeleyip buzluğa atın bari ben yazın kekelere koymak için öyle yapıyodum çözdürmeden direk koyuyodum hamura sz de göbüşlere sürersiniz
zeytinyağının içine atıp çatlak oluşabilicek bölgelere sürmeyi düşünüyo da arkadaşlar.Zeytinyağı çatlakalara iyi geliyomuş,portakal kabuğu da hem güzel kokuyomuş hem de selülite iyi geliyomuş canımPortakal kabuğu ne işe yarıyor?
Benim haberim yoktu. Geçmişe pek bakmadığımdan sanırım.zeytinyağının içine atıp çatlak oluşabilicek bölgelere sürmeyi düşünüyo da arkadaşlar.Zeytinyağı çatlakalara iyi geliyomuş,portakal kabuğu da hem güzel kokuyomuş hem de selülite iyi geliyomuş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?