- 19 Ekim 2014
- 205
- 148
- 48
- 43
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #8.041
bana da yaZar mısın canım öZelden linkiKızlar ben fetal dopler aldım angelsounds ..bi yerde % 50 kadar indirim vardı..az önce aldım.ilk bebeğim sorunluydu kalbi durmuştu cok evhamlıyım almak isteyenlere siteyi msjlayabilirim
Not: bulantı ve kusmadan öleceğim sağ kasığım cokk ağrıyoooo aynı durumda olan var mı?♡♡
aynısı benimde başıma geldi 8 haftalık olunca SAT tarihimi değiştirdi 2 hafta geri olduğu için ileri çekti
Canim yerine decavit iste onda domuz jelatini yok ama elevitte var.kızlar merhaba.dün dr. elevit yazmışbana. bazı yerlerde içinde domuz katkısı Olduğunu okudumsiz kullanyOr musunz
Canim acile git istersen belki igne yaparlar.Kızlar kanama oldu çok korktum.
Cok sagol canim.Cok sukur bulanti yok bende sabahlari ac karnina icecekmisim.Bakalim bir etkisi olacak mi?bende kullanıyorum canım aç karnına içilmesi lazımmış bene bulantısı var oda artırıyor gece yatmadan önce içiyorum
Hosgeldin canim hayirli olsun :)Ben de araniza yeni katildim. Herkese guzel, sorunsuz, stresten uzak bir hamilelik diliyorum. Ayni duyguları paylastigin insanlarin olmasi cok guzelmis.
Canimmm cok sagol :) İceriginde yaziyor sut cay vs iki saat sonraymis.O halde gonul rahatligiyla kullanayim bu kadar arkadasim kullanmis :)Var canim cok kansizdim kizimda hamileligin sonuna kadar hatta emzirirken bile kullandim. Kabizlik yapar biraz kuru kayisiyla sut ic sabahlari iyi geliyor. Gyno ferro sanol icmeden iki saat once ve sonra kesinlikle sut ve sut urunleri almiyorsun sut urunleri demir'i sifirliyor cunku hapi bosuna almis olursun yoksa
kizlar bende zeytin yaginin icine portakal kabuklarini kaydum iki hafta bekleyince portakalin yagida cikiyormus onu surmeyi dusunuyorum simdilik portakal hem selulit icinde iyi geliyor catlaklar icinde hem zeytinyagi hemde portakal dogal yani misss :)))canım badem yagı dogal çok da güzel olur ama kıllanma yapabildigini duydum mantikli da geldi.kaş kirpik için önerirler ya
Kızlar ben sanırım 1 2 kilo verdim. Önceden de göbek vardı şimdi de siskin acaba bu bebeğin sisligimi tamam bende de gobek vardi da olabilir mi ki yaa simdiden gebe pantolonu giyiyorum rahat edeyim diye dogru mu yapiyorum sizce
bu bir sıkıntı olduğu anlamına gelmiyor. benimde 1 hafta geriydi. ilk 4 hafta her hafta gittim kontrole ve her 1 hafta geriden geldiği için en sonunda SAT tarihimi değiştirdi doktor. herkesin adetten sonra aynı zamanda yumurtası çatlayıp döllenme olmuyor. SAT sadece tahmini olarak kullanılıyordöllenmate beklenenden 1 hafta geç olmuş. demekki vücudumun normal döngüsüde buymuş. seninde 2 hafta geç olmuş. bu illa gelişim geriliği var anlamına gelmez. hiç canını sıkma kontrollerde başka sorun yoksa
Su anda bende ankaradaozleneanakarada kanamam yuzunen hastanedeyim bebeğin kalbi atiyor ama haftasi gene öncekilere gore küçük cikti 8hsftalik goUkuyo şimdide ultradyon cihazinin farkliligubdan olabilir miost: 38506881 .!.:hayırlı sabahlar arkadaşlar ,, geceden beri kahveli lekelenmem , kırmızıya döndü , doktorumu aradım , sıvı al dinlen ,yarın gel dedi , iğneni daha yeni yaptık dedi . istersen yakın bir yere gidip kalp atışına baktırabilirsin dedi ,, gecenin 12 sin kızım uyuyor apartopar bir yerede gidemedim açıkcası , hakkımızda hayırlısı olsun inş. şu saatte uyandım dahada uyuyamadım ,, dualarınızı bendden esirgemeyin
kızlar bna doktor sadece iyi sorun yok dedi. boyu şöle faln demedi. bakıp bakıp geçio. bnde ultrasyonda cıktıya baktım 1.94cm sekiz haftamız yeni bitti bu normal mi acaba.
devlette randevumu alamk gerek acaba çalışıyorumValla benim gittiğim sağlık ocağında hepsini tastamam yaptılar.Hıv virüsüne kadar bakıldı,2 sayfa sonuç çıkardılar.Devlet hastanesine gidip ücretsiz yaptırabilirsin canım,özelde çok tutar.Ben şeker ve insülin direnci testi yaptırmıştım 110 lira tutmuştu sadece bunlar.
o ne ki canım ya ben bilmiyorum şahsen bende çok evhamlıyım ya hayırlısıyla doğarlar inşKızlar ben fetal dopler aldım angelsounds ..bi yerde % 50 kadar indirim vardı..az önce aldım.ilk bebeğim sorunluydu kalbi durmuştu cok evhamlıyım almak isteyenlere siteyi msjlayabilirim
Not: bulantı ve kusmadan öleceğim sağ kasığım cokk ağrıyoooo aynı durumda olan var mı?♡♡
hayırlı günlerde kullanm inş at bakalım ilk cicleri paylaşalım inşMerhaba kızlar ikili test sonucum henüz çıkmadı gerçi daha var ama merak ediyorum inş bir sorun çıkmaz bu arada bugün kızımın ilk nevresim takımını ve bir uyku seti aldık, kırmızılı pembeli, aslında daha çok var doğmasına ama dayanamadım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?