2015 Temmuz Anneleri

Ban
bana da yaZar mısın canım öZelden linki

Öncelikle sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza inşallah. İlişki konusuna gelince 10. haftamın içindeyim daha yeni girebildim ilişkiye ben de.

Canimmm cok sagol :) İceriginde yaziyor sut cay vs iki saat sonraymis.O halde gonul rahatligiyla kullanayim bu kadar arkadasim kullanmis :)

canım badem yagı dogal çok da güzel olur ama kıllanma yapabildigini duydum mantikli da geldi.kaş kirpik için önerirler ya
kizlar bende zeytin yaginin icine portakal kabuklarini kaydum iki hafta bekleyince portakalin yagida cikiyormus onu surmeyi dusunuyorum simdilik portakal hem selulit icinde iyi geliyor catlaklar icinde hem zeytinyagi hemde portakal dogal yani misss :)))

Bende de aynı durum var. Gebe pantolonu ile rahat ediyorum ve doktorum da bunu onayladı.

Benimki de 2 hafta geri. Önceleri korkuyordum fakat burada yazılanları okudukça rahatlıyorum.

Her gece bi hastane olayimiz var Ya Rabbi sen sonumuzu hayreyle.....
kizim ateslendi 40 a çıktı nerdeyse onu götürdük acile bugün de :/
Su dönemi hayırlısiyla atlatsak ailecek çok yiprandik ya

Merhaba hanimlar, 3-4 gündür ugrayamadim,epey sayfa ilerlemis.umarim hersey yolundadir hepinizde:).pazartesi kontrolüm vardi, hersey normal ilerliyor dedi doktorum ve saglikli bi bebek dedi.bi de kötü bi haber verdi, Almanya da sigortalar artik 3 ultrasona kadar ödüyormus.daha önce böyle degildi hayal kirikligina ugradim...tüm gebelik boyunca 3 kere cok Az yaaa...
Bi de 600gr almisim, bebisim de 6 cm olmus, bi dahaki randevuda 17 haftalik oluyoruz insallah.rabbim korusun bebislerimizi

Su anda bende ankarada

kızlar bna doktor sadece iyi sorun yok dedi. boyu şöle faln demedi. bakıp bakıp geçio. bnde ultrasyonda cıktıya baktım 1.94cm sekiz haftamız yeni bitti bu normal mi acaba.

kızlar bna doktor sadece iyi sorun yok dedi. boyu şöle faln demedi. bakıp bakıp geçio. bnde ultrasyonda cıktıya baktım 1.94cm sekiz haftamız yeni bitti bu normal mi acaba.

gunaydin, ben 12+2 yim bugun, tam 1 ay once gittiğim kontrolde 1.62 ymis bebeğim yani seninkide gayet iyi bence

devlette randevumu alamk gerek acaba çalışıyorum

o ne ki canım ya ben bilmiyorum şahsen bende çok evhamlıyım ya hayırlısıyla doğarlar inş

hayırlı günlerde kullanm inş at bakalım ilk cicleri paylaşalım inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…