- 2 Mayıs 2012
- 1.433
- 72
- 363
- 43
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #8.101
Bence sen sor diye bekliyordur sonuçta bazen şöyle olabilir diyince evhamlı birine olmasa da onda başladığı için birçok doktorun taktiğidir ciddi risk oluşturacak şeyler haricindeki sıkıntıları hasta var demeden söylemezler aklına takılan herşeyi hiç çekinmeden sor en azından cevaplarından tatmin olup olmayacağını öğren ki ilk aylarda doğru doktoru bulabil
Ah canım çok üzüldüm kızına Rabbim acil şifalar versn şimdi nasıl oldu?Bizler bişekilde üstesinden gelirizi Allahın izniyle de yavrucuklar iyi olsun ya.Ben küçükken hasta olduğumda annem hep'ah yavrum sen olmasan da ben hasta olsam keşke' derdi de neden böyle derdiğini düşünür hiç anlayamazdm..Şimdi anlıyorum Allah izin verir de anne olursam daha iyi anlayacağım sanırımHer gece bi hastane olayimiz var Ya Rabbi sen sonumuzu hayreyle.....
kizim ateslendi 40 a çıktı nerdeyse onu götürdük acile bugün de :/
Su dönemi hayırlısiyla atlatsak ailecek çok yiprandik ya
Evet canım özledik seni! buralarda herşey yolunda gibi çok şükür pek sıkıntı yok..Umarım iyi bi tatil geçirmişsinizidir.Cinsiyet haberini bekliyoruz merakla... :)Kizlar nasilsiniz, ben yoktum 1,5 hafta tatildeydik dun donduk bir baktim 250 sayfa filan olmus okuyamadim tabi:) sizleri merak ettim hep ama internetim yoktu bakamadim. Umarim herkes iyidir, bebisler iyidir kayip sorun yoktur artik. Ben gelir gelmez dun size bahsettigim testi yaptirdim 1 haftaya sonuc cikacak . Insallah hersey yolundadir. Birde kesin cinsiyeti ogrenecegim icin cok heyecanliyim:) hepinizi opuyorum kocaman!!!!
canım peki jelin rengi falan aynı mı bi baksana ?
canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm arkadaşına..Ben çok iyi bilirim o acıyı...rabbim yaşatmasın..alttan kontrolde kitleyi görmüş olabilir tüpte ama daha düşükmüş beta hcg.Benim 1400lere çıkmıştı kemotreapi iğnesi yapıldı 2 kez anca düştü arkadaşının değerinin kendiliğinden düşmesi güzel ama yine de 2 güne 1 kontrol etsin dış gebelik bi düşüp bi yükselebiliyo mutlaka takip istiyo canım çok geçmiş olsun tekrarArkadaslar bir sey sormak istiyorum.Dış gebelik kanamayla kendiliginden yok olur mu? Bir arkadasimin hamile habwriyle cok sevinmistik.Bir hafta sonra kanamasi olunca dr. Dis gebelik demis.ve ara ara test yaparak kendiliginden dusmesini bekliyor.hafta sonu degeri 500 lere dusmus dun 300 lerdeymis.ctsi yeniden bakilaxakmis.dış gebelik cok riskli diye okuyunca merak ettim.belki normal dusuk yapiyordur neden oyle dediler bilmiyorum.
AAA kızlar bebeğimi kucağıma almama 199 gün kalmış,200ün altına düşmüş çok hoşuma gitti yaaa
Ben ımom kullniyorumCanim yerine decavit iste onda domuz jelatini yok ama elevitte var.
Ben ımom kullniyorum
Gittim canım doktoruma.iğne yaptırdım.plesanta asagidaymis.rapor verdi dinlenceneceksin kalkmicaksin dedi hayırlısı bakalım.Canim acile git istersen belki igne yaparlar.
Aynen canım benim dokoruma verdiArkadaşlar dr dupalac die bi surup verdi barsak duzenleyici kabizlik sorunu olanlar icin hamilelik ve emzirme döneminde sakıncası yokmuş prospektüste de yaziyo zaten aklinizda olsun
AAA kızlar bebeğimi kucağıma almama 199 gün kalmış,200ün altına düşmüş çok hoşuma gitti yaaa
Günaydın.Cumali mübarek olsunGünaydın hanımlar. Hayırlı cumalar.
önce köyü renktedir.sonra pembe renkte geldi.iğne oldum düşük onleyici.şimdi yatıyorum dinleniyor.bugün bişey yok allahıma sukurKorkma canim nasil bir kanama
Aynı tarihlerdeyiz cnm.Kızlar Günumuz aydın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?