2015 Temmuz Anneleri

Aslında doğru söylüyorsun. Yani doktoruma hakikaten güveniyorum. Psikolojik olarak etkilenmemem için herşeyi söylemiyor olabilir. Bana cebini bile verdi 7/24 yazabilir arayabilirsin dedi. Daha napsınki kadın di mi?

Her gece bi hastane olayimiz var Ya Rabbi sen sonumuzu hayreyle.....
kizim ateslendi 40 a çıktı nerdeyse onu götürdük acile bugün de :/
Su dönemi hayırlısiyla atlatsak ailecek çok yiprandik ya
Ah canım çok üzüldüm kızına Rabbim acil şifalar versn şimdi nasıl oldu?Bizler bişekilde üstesinden gelirizi Allahın izniyle de yavrucuklar iyi olsun ya.Ben küçükken hasta olduğumda annem hep'ah yavrum sen olmasan da ben hasta olsam keşke' derdi de neden böyle derdiğini düşünür hiç anlayamazdm..Şimdi anlıyorum Allah izin verir de anne olursam daha iyi anlayacağım sanırım

Evet canım özledik seni! buralarda herşey yolunda gibi çok şükür pek sıkıntı yok..Umarım iyi bi tatil geçirmişsinizidir.Cinsiyet haberini bekliyoruz merakla... :)

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm arkadaşına..Ben çok iyi bilirim o acıyı...rabbim yaşatmasın..alttan kontrolde kitleyi görmüş olabilir tüpte ama daha düşükmüş beta hcg.Benim 1400lere çıkmıştı kemotreapi iğnesi yapıldı 2 kez anca düştü arkadaşının değerinin kendiliğinden düşmesi güzel ama yine de 2 güne 1 kontrol etsin dış gebelik bi düşüp bi yükselebiliyo mutlaka takip istiyo canım çok geçmiş olsun tekrar

Kızlar,ılk 3 ay ve son 3 ay ilişki sıkıntılı,ilişki sonucu rahım kasılması,başlarda düşük riskini,sonlardada erken doğum riskini artırıyor,ayrıca proluton ıgne kullanlar ki bende kullanıyorum,rahım kasılmasını önlemek için vurduruyoruz..ayrıca sperm yoluyla mantar ve dıger hastalıklar gecer dıye içeri boşalma kesınlıkle istenmıyor,bunları doktorumlada paylastım..ama 2.3 aylık evrede düşük tehlıkesı ve kanama yoksa ilişkide hiç bi kısıtlama yok

Arkadaşlar dr dupalac die bi surup verdi barsak duzenleyici kabizlik sorunu olanlar icin hamilelik ve emzirme döneminde sakıncası yokmuş prospektüste de yaziyo zaten aklinizda olsun

Geçen hafta cumartesi kontrolümüz vardı. Şükür herşey yolunda dedi doktorumuz. 1 ay sonra gel dedi. Ocak 17 falan yapıyor. Çok geç değil mi? Bebeğimi merak ediyorum :) Birde hanımlar şükürler olsun 1haftadır iyiyiz. Hani burada yazan arkadaşlarda vardı. Hamile değilmişim gibi :) Karnım şişiyor sdc. Sizde durumlar nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…