- 7 Mayıs 2011
- 502
- 264
- 158
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #8.121
Bende imom kullaniyorumBen ımom kullniyorum
Geçen hafta cumartesi kontrolümüz vardı. Şükür herşey yolunda dedi doktorumuz. 1 ay sonra gel dedi. Ocak 17 falan yapıyor. Çok geç değil mi? Bebeğimi merak ediyorum :) Birde hanımlar şükürler olsun 1haftadır iyiyiz. Hani burada yazan arkadaşlarda vardı. Hamile değilmişim gibi :) Karnım şişiyor sdc. Sizde durumlar nasıl?
Bayıldım bu fikre bende uygulayım mantıklı zaten kabukları atıyoruz rendeleyip saklamak lazım şimdidenzeytinyağının içine atıp çatlak oluşabilicek bölgelere sürmeyi düşünüyo da arkadaşlar.Zeytinyağı çatlakalara iyi geliyomuş,portakal kabuğu da hem güzel kokuyomuş hem de selülite iyi geliyomuş canım
Hersey yolundaysa normal canım.benimde öyleydi ama dün biraz kanama oldu daha sık cagırcakk artık doktorumGeçen hafta cumartesi kontrolümüz vardı. Şükür herşey yolunda dedi doktorumuz. 1 ay sonra gel dedi. Ocak 17 falan yapıyor. Çok geç değil mi? Bebeğimi merak ediyorum :) Birde hanımlar şükürler olsun 1haftadır iyiyiz. Hani burada yazan arkadaşlarda vardı. Hamile değilmişim gibi :) Karnım şişiyor sdc. Sizde durumlar nasıl?
Cok geçmiş olsun canımönce köyü renktedir.sonra pembe renkte geldi.iğne oldum düşük onleyici.şimdi yatıyorum dinleniyor.bugün bişey yok allahıma sukur
Bisey olmaz insallahCLEXANE KULLANANLAR ACİL YARDIM EDİN LÜTFEN !!!
iğnesini unutan varmı ? varsa farkedince ne yaptınız ? akşamdan akşama yapıyoduk iğnemi. dün akşam unuttuk. sabah kalkınca aklıma geldi. doktorumu aradım. şimdi vurma sakın dedi. birgünde iki tane olmaz dedi. bunu atla artık akşam yine aynı zamanında yap dedi. peki bişey olurmu bebeğime dedim. 1 kereden bişey olmaz dedi. geleyimmi yanınıza dedim. gerek yok gelmene dedi. ama içim hiç rahat değil. sabahtan beri deli gibi ağlıyorum. yaa bişey olursa bebeğime benim aptallığım yüzünden. nasıl unuturum yaa nasıl
Teşekkürler canımCok geçmiş olsun canım
Cinsiyetini öğrendin mi cnm?Hersey yolundaysa normal canım.benimde öyleydi ama dün biraz kanama oldu daha sık cagırcakk artık doktorum
Bende kullanıyorum canım.bişey olmaz inşallah içini ferah tut.alarm kur hergün aynı saate unutmazsin ben öyle yapiyorumBisey olmaz insallah
Aminhayırlı cumalar arkadaşlar ,, Rabbim bu mübarek gün hürmetine dualrımızı kabul etsin , yavrularımıza sağlıkla kavuştursun inşallah :)
hayırlı cumalar arkadaşlar ,, Rabbim bu mübarek gün hürmetine dualrımızı kabul etsin , yavrularımıza sağlıkla kavuştursun inşallah :)
Hayır canım ya.erken dedi doktorumCinsiyetini öğrendin mi cnm?
Benim haberim yoktu. Geçmişe pek bakmadığımdan sanırım.
Bende deneyeyim haftasonu kendimi yağlı güreşçi gibi popo, göbüş falan yağlamayı planlıyorum
Evet canim randevu almalisin.devlette randevumu alamk gerek acaba çalışıyorum
kesinlikle ya İnşallah ben de bulurum öyle birini benimkini sadece mesai saatleri arayabiliyorum acillere de güvenemiyorum Sivas'ta bildiği ilgili ve cerrahisi iyi doktor olan,duyan olursa lütfen söylesin olur muAslında doğru söylüyorsun. Yani doktoruma hakikaten güveniyorum. Psikolojik olarak etkilenmemem için herşeyi söylemiyor olabilir. Bana cebini bile verdi 7/24 yazabilir arayabilirsin dedi. Daha napsınki kadın di mi?
ya nasıl erken ne uyuzmuş 12.hafta öğrenenler varHayır canım ya.erken dedi doktorum
Amineksiksiz butun temmuz annlerıyle yavrularımızı kucagımıza alalım ınss...
Doktorunu dinleyip bol bol dinlen canim :) Plesanta zamanla yukari cikiyor.Gittim canım doktoruma.iğne yaptırdım.plesanta asagidaymis.rapor verdi dinlenceneceksin kalkmicaksin dedi hayırlısı bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?