2015 Temmuz Anneleri

benımde 15 ocakda vakit geçmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrdeli olcam..onun dısındada bulantılarım bıttı ama tiksinme ve ani kusmalar devam..göbüşümde bı hareket yok henuz ,eşime diyorum bu cocuk baska yerdemi büyüyor acaba:)))))))

Bayıldım bu fikre bende uygulayım mantıklı zaten kabukları atıyoruz rendeleyip saklamak lazım şimdiden

Hersey yolundaysa normal canım.benimde öyleydi ama dün biraz kanama oldu daha sık cagırcakk artık doktorum

Bisey olmaz insallah

[QUOTE="crazymum, post: 38531432, member: 64511kanama yolundaysa normal canım.benimde öyleydi ama dün biraz kanama oldu daha sık cagırcakk artık doktorum[/QUOTE]
Kanamaniz varmiymis bende kanamagozukmedi ama kanama oldu

Aslında doğru söylüyorsun. Yani doktoruma hakikaten güveniyorum. Psikolojik olarak etkilenmemem için herşeyi söylemiyor olabilir. Bana cebini bile verdi 7/24 yazabilir arayabilirsin dedi. Daha napsınki kadın di mi?
kesinlikle ya İnşallah ben de bulurum öyle birini benimkini sadece mesai saatleri arayabiliyorum acillere de güvenemiyorum Sivas'ta bildiği ilgili ve cerrahisi iyi doktor olan,duyan olursa lütfen söylesin olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…