2015 Temmuz Anneleri

tuncer82 canim jinekoloji poliklinige randevu al bi an önce onlar ikili test randevusu için yönlendiriyor ama elini çabuk tut devlette özel gibi olmio malesef gün almak sıkıntılı hele istanbuldaysan :/

Aslinda bi an once cinsiyetini soylesinler istiyoruz da yanilma olunca daha kötü bi travma insan bi fikre alisinca degistirmek zor oluyo

Hayirli cumalar kizlar.Rabbim bu mubarek gun hurmetine yavrularimizi hayirlisiyla,saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin.Bulantisi olan arkadaslarimin bulantilari,kanamasi olan arkadaslarimin kanamalari,dusuk tehlikesi olan arkadaslarimin tehlikeleri gecsin insaAllah.Tiroiti olan,pihtilasmasi vb. rahatsizliklari olan hamislere Rabbim acil sifalar versin.Sorunsuz dogumlar nasip etsin insaAllah.Amin.

AMİNNNNNNNNNNNNNNNN

tuncer82 canim jinekoloji poliklinige randevu al bi an önce onlar ikili test randevusu için yönlendiriyor ama elini çabuk tut devlette özel gibi olmio malesef gün almak sıkıntılı hele istanbuldaysan :/
canım ya dr hiç bişey demedi yaptır diye bende karar veremiyorum gereklimi değilmi devlette de bir günde bitermi sürekli izin alamıyorum çalışırken zor ya

portakal kabuklarini rendeliyormusun yoksa dilimmi koyuyorsun

soyle tabiki mide yanmasi icin ilac verir. bende kullaniyorum yanma olunca .hele baharatli minnacik bir sey yiyim kucucuk bir tursu yiyim o gun cok fazla yanma oluyor

Amiiiiiiinnnnnn ☺☺

Ufak ufak ihtiyaç listesi çıkarıyorum büyük maliyetli eşyalar olarak kizdan kalanlar var olmayanlari eşe dosta haber saldim 2.çocuk olunca böyle oluyo herşey yeni olsun takintisi kalmiyo insanda Yani keske hepsini birilerinden bi yerlerden bulsam sadece kiyafet alsam zuzuya
Kizimdayken 2.el bak diyenleri bogasim geliyodu aaa ne munasebet diye hayat işte

kızlar selam,

güzel bir gğn geçirirsiniz inşallah.

dün 2 ayrı doktora gittim ikili ttest için.
önce devletten randevu aldım(ilk defa gittim) doktor beye söyledim ikili test diye ancak size daha önce gelmediginiziçin bu uygulamayı yapamayız dedi. ve hiçbir devlet hastanesi size ikili testi yapmaz dedi.
ama ultrasonda baktı. bir sorun yok dedi. cinsiyetni sordum kız olab,lir dedi ama kimseye söyleme dedi.

ablamın doktorundan uzak bi yerde olmasına rağmen kalkıp gittik. fiyatı 137 tl
kan sonucu 2 ocakta çıkacakmış.bu doktorda aynen kız olabilir dedi.

sonuç öğrenen varmı ?
not: devlet hastanesindeki doktor ikili testi biz daha cok severiz üçlü teste göre dedi
bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…