- 7 Ekim 2013
- 763
- 523
- 128
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #8.141
Aslinda bi an once cinsiyetini soylesinler istiyoruz da yanilma olunca daha kötü bi travma insan bi fikre alisinca degistirmek zor oluyo
Hayirli cumalar kizlar.Rabbim bu mubarek gun hurmetine yavrularimizi hayirlisiyla,saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin.Bulantisi olan arkadaslarimin bulantilari,kanamasi olan arkadaslarimin kanamalari,dusuk tehlikesi olan arkadaslarimin tehlikeleri gecsin insaAllah.Tiroiti olan,pihtilasmasi vb. rahatsizliklari olan hamislere Rabbim acil sifalar versin.Sorunsuz dogumlar nasip etsin insaAllah.Amin.
Aminnnnn hepimizinkini insallah ☺hayırlı cumalar arkadaşlar ,, Rabbim bu mübarek gün hürmetine dualrımızı kabul etsin , yavrularımıza sağlıkla kavuştursun inşallah :)
canım ya dr hiç bişey demedi yaptır diye bende karar veremiyorum gereklimi değilmi devlette de bir günde bitermi sürekli izin alamıyorum çalışırken zor yatuncer82 canim jinekoloji poliklinige randevu al bi an önce onlar ikili test randevusu için yönlendiriyor ama elini çabuk tut devlette özel gibi olmio malesef gün almak sıkıntılı hele istanbuldaysan :/
ay bende kendimi zor tutuyorum bişe alcam en sonsölesinler bı an önce,ınternetten bebek kıyafetlerıne bakmakdan şişecek biyerlerım,
o ne ki canım ya ben bilmiyorum şahsen bende çok evhamlıyım ya hayırlısıyla doğarlar inş
portakal kabuklarini rendeliyormusun yoksa dilimmi koyuyorsunkizlar bende zeytin yaginin icine portakal kabuklarini kaydum iki hafta bekleyince portakalin yagida cikiyormus onu surmeyi dusunuyorum simdilik portakal hem selulit icinde iyi geliyor catlaklar icinde hem zeytinyagi hemde portakal dogal yani misss :)))
soyle tabiki mide yanmasi icin ilac verir. bende kullaniyorum yanma olunca .hele baharatli minnacik bir sey yiyim kucucuk bir tursu yiyim o gun cok fazla yanma oluyorGünaydın kızlar
Hepimizin cuması hayrolsun. İnşallah sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alırız.
Kızlar benim geceleri bulantılarım artış oldu ve mide yanmaları, ağrısı var. Doktora sorsam mı? Uyku uyumak hak getire oturarak uyuyorum son bir kaç gündür.
Amin canım inşallah Rabbimin izniyle...darısı 100 lere inşallah
Ah canım bir an önce çıksın istiyorum artık göbüşüm hamile olduğumu göbeğimle hissetmek,hissettirmek istiyorumdarisi 100 ün altına:)))o zaman zaten göbüşler 1 mt önde olcak...
Amiiiiiiinnnnnn ☺☺Hayirli cumalar kizlar.Rabbim bu mubarek gun hurmetine yavrularimizi hayirlisiyla,saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin.Bulantisi olan arkadaslarimin bulantilari,kanamasi olan arkadaslarimin kanamalari,dusuk tehlikesi olan arkadaslarimin tehlikeleri gecsin insaAllah.Tiroiti olan,pihtilasmasi vb. rahatsizliklari olan hamislere Rabbim acil sifalar versin.Sorunsuz dogumlar nasip etsin insaAllah.Amin.
İnternette araştırdım,kkda da konusu var.Firmayı arayarakta öğrenebilirsin.Firmayı arayıp sorduğun zaman inkar etmiyorlar zaten.
Gecmis olsun canim insallah bir daha yasamazsinönce köyü renktedir.sonra pembe renkte geldi.iğne oldum düşük onleyici.şimdi yatıyorum dinleniyor.bugün bişey yok allahıma sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?