- 20 Aralık 2013
- 737
- 752
- 88
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #8.941
çok teşekkürler canım deniycem salçalı yemek yiyemiyorum hep çorba ve başkası yapmışsa tavuk ızgara pilav ama bulantıdan önce şu ağlama nöbetlerini azaltmam lazımYok hormonlar altüst olmuş durumdayken ağlama krizine girmen normal ben dün durduk yere iş yerinde ağladım.Allahtan arka odaya geçmiştim de kimse görmedi. Hepimizde var. Birde ben yağsız olarak ızgarada yapar gibi biber közleyip yiyorum tuzlu işe yaradı ama sende yarar mı bilemem
ay kızlar evet hergun ultrasona girip görmek istiyorum.bebek mağazaları o kadar ürün üretiyor evde tansiyon aleti gibi mini bir ultrason cihazı olsa ya.bizde rahat etsek:) hep kotu bırsey varmıdır diye gidiyorum her gittiğimde oh çekiyorum .
ayyyy yengeçmi olcaklarrr ben kendim akrebim kızım aslan çok zıtlaşıyo benle bu nasıl olur kiii
Bende öyleyim aynen. Arada bir göğüslerimi sıkıştırıyorum. Sancısı azalınca ödüm kopuyo. Bende bulantı da yok. Sadece uyku hali var. Elimde bi alet olsa da her gün baksam ya da mesela karnımızda bi pencewre olsa hergün istediğimiz zaman açıp baksak yavrumuza nasıl olurdu:)
Ay bende akrebim. Eşimde boğa. Yengeç hangi tarihler arasında oluyor biliyor musunuz?
an 23 temmuz yazıyo forumda canımBende öyleyim aynen. Arada bir göğüslerimi sıkıştırıyorum. Sancısı azalınca ödüm kopuyo. Bende bulantı da yok. Sadece uyku hali var. Elimde bi alet olsa da her gün baksam ya da mesela karnımızda bi pencewre olsa hergün istediğimiz zaman açıp baksak yavrumuza nasıl olurdu:)
Ay bende akrebim. Eşimde boğa. Yengeç hangi tarihler arasında oluyor biliyor musunuz?
ayyyy yengeçmi olcaklarrr ben kendim akrebim kızım aslan çok zıtlaşıyo benle bu nasıl olur kiii
lcw'dan hamile eşofmanları aldım ama daha pantolana geçiş yapamadım hayır bi allahın kulu da söylemez mi arkadaş dükkan açık diyeay alemsin:)bende kot sıkıyor jamile pantolonu aldım ama giymeye utanıyorum daha giymedim sanki görünüyor hahaha:)
ayyy çok sevindimmm gerçi kızım aslan oda çok düşkün bana ama ters düştüğümüz çok nokta var büyüyünce ne olur bilemem tabii22 haziran-23 temmuz arasında oluyor. bende yengeç burcuyum çok evcimendir yengeç. evine bağlıdır ve annesine çok düşkündür. birde mutfağa ilgisi vardır. benim bebişim aslan olabilir belki ama ben yengeç olsun çok istiyorum :)
lcw'dan hamile eşofmanları aldım ama daha pantolana geçiş yapamadım hayır bi allahın kulu da söylemez mi arkadaş dükkan açık diye
inşallah canımbenim ablam aslan babam akrep. onlarda çok zıtlaşır :) ama ben yengecim ve babamla çok iyi anlaşırım. güzel güzel geçinirsiniz
evet canım gerçekten rahatlar baya yüksek beli bütün göbeği kapatıyo çalışıyor musunGünaydın hanımlar.
Ben hamile pantolonuna geçtim. Tüm gün dışarıda olunca mecbur kaldım. Karnım büyüyor birde.
Bebişim rahatsız olmasın istedim.
Lcw nin eşofmanları rahat mı peki cnm?
aynen bend eyengecim aslanıda sevmem yaah aslan olabilir aceleci değilse benim gibi:)22 haziran-23 temmuz arasında oluyor. bende yengeç burcuyum çok evcimendir yengeç. evine bağlıdır ve annesine çok düşkündür. birde mutfağa ilgisi vardır. benim bebişim aslan olabilir belki ama ben yengeç olsun çok istiyorum :)
Salçalı şeyler mideyi daha fazla bulandırıyor.çok teşekkürler canım deniycem salçalı yemek yiyemiyorum hep çorba ve başkası yapmışsa tavuk ızgara pilav ama bulantıdan önce şu ağlama nöbetlerini azaltmam lazımgerginlikten bebeğim etkilenir diye korkuyorum
Çok güzel olurdu. Ben dün ağrım çok olduğu için bakamadım ultrasona ama şimdi eşim anlatınca içim içimi yiyor neden bakmadım. dikkat etmedim diye.Bende öyleyim aynen. Arada bir göğüslerimi sıkıştırıyorum. Sancısı azalınca ödüm kopuyo. Bende bulantı da yok. Sadece uyku hali var. Elimde bi alet olsa da her gün baksam ya da mesela karnımızda bi pencewre olsa hergün istediğimiz zaman açıp baksak yavrumuza nasıl olurdu:)
Yengeçle koç boğa uyumu nasıl bilen biri var mı?22 haziran-23 temmuz arasında oluyor. bende yengeç burcuyum çok evcimendir yengeç. evine bağlıdır ve annesine çok düşkündür. birde mutfağa ilgisi vardır. benim bebişim aslan olabilir belki ama ben yengeç olsun çok istiyorum :)
evet canım gerçekten rahatlar baya yüksek beli bütün göbeği kapatıyo çalışıyor musun
lcw'dan hamile eşofmanları aldım ama daha pantolana geçiş yapamadım hayır bi allahın kulu da söylemez mi arkadaş dükkan açık diye
kotlar çok güzeldi almadım işyeriöde yasak kot ama alacağım yazında güzel olurEvet cnm çalışıyorum. Karlar altında bebişimle işe bile geldik bugün :)
Kotunu aldım bende. Lastik kısmı gayet rahatmış. Açıkcası bunaltır diye korkuyordum.
Bir-iki tanede eşofman alırsam rahat ederim sanırım, evde kullanım için.
Bulantim azaldi demiycen bacim nasil biseyse bunu kim soylese iki katiyla geri gelio bulantilar
dr bana hiç demiyor ama ben sağda hissediyorum hep orası ağrıyorkızlar bebeğiniz sağda mı solda mı biraz önce kk da nub teorisi ustaları sayfasını okuyordum bebek soldaysa erkek sağdaysa kız fakat diğeri de bebeğin kafası sağda olursa kız solda olursa erkek demiş benim bebiş solda ama kafası sağ tarfta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?