2015 Temmuz Anneleri

çok teşekkürler canım deniycem salçalı yemek yiyemiyorum hep çorba ve başkası yapmışsa tavuk ızgara pilav ama bulantıdan önce şu ağlama nöbetlerini azaltmam lazımgerginlikten bebeğim etkilenir diye korkuyorum

Bende öyleyim aynen. Arada bir göğüslerimi sıkıştırıyorum. Sancısı azalınca ödüm kopuyo. Bende bulantı da yok. Sadece uyku hali var. Elimde bi alet olsa da her gün baksam ya da mesela karnımızda bi pencewre olsa hergün istediğimiz zaman açıp baksak yavrumuza nasıl olurdu:)

ayyyy yengeçmi olcaklarrr ben kendim akrebim kızım aslan çok zıtlaşıyo benle bu nasıl olur kiii

Ay bende akrebim. Eşimde boğa. Yengeç hangi tarihler arasında oluyor biliyor musunuz?

22 haziran-23 temmuz arasında oluyor. bende yengeç burcuyum çok evcimendir yengeç. evine bağlıdır ve annesine çok düşkündür. birde mutfağa ilgisi vardır. benim bebişim aslan olabilir belki ama ben yengeç olsun çok istiyorum :)

an 23 temmuz yazıyo forumda canım

ayyyy yengeçmi olcaklarrr ben kendim akrebim kızım aslan çok zıtlaşıyo benle bu nasıl olur kiii

benim ablam aslan babam akrep. onlarda çok zıtlaşır :) ama ben yengecim ve babamla çok iyi anlaşırım. güzel güzel geçinirsiniz

ay alemsin:)bende kot sıkıyor jamile pantolonu aldım ama giymeye utanıyorum daha giymedim sanki görünüyor hahaha:)
lcw'dan hamile eşofmanları aldım ama daha pantolana geçiş yapamadım hayır bi allahın kulu da söylemez mi arkadaş dükkan açık diye

ayyy çok sevindimmm gerçi kızım aslan oda çok düşkün bana ama ters düştüğümüz çok nokta var büyüyünce ne olur bilemem tabii

lcw'dan hamile eşofmanları aldım ama daha pantolana geçiş yapamadım hayır bi allahın kulu da söylemez mi arkadaş dükkan açık diye

Günaydın hanımlar.
Ben hamile pantolonuna geçtim. Tüm gün dışarıda olunca mecbur kaldım. Karnım büyüyor birde.
Bebişim rahatsız olmasın istedim.
Lcw nin eşofmanları rahat mı peki cnm?

Günaydın hanımlar.
Ben hamile pantolonuna geçtim. Tüm gün dışarıda olunca mecbur kaldım. Karnım büyüyor birde.
Bebişim rahatsız olmasın istedim.
Lcw nin eşofmanları rahat mı peki cnm?
evet canım gerçekten rahatlar baya yüksek beli bütün göbeği kapatıyo çalışıyor musun

aynen bend eyengecim aslanıda sevmem yaah aslan olabilir aceleci değilse benim gibi:)

Salçalı şeyler mideyi daha fazla bulandırıyor.
Az tuzlu, yağlı şeyler mide için daha iyiymiş.
Doktor deneme yöntemiyle neleri yiyebileceğine bak dedi. Birde sakın kendin yapma kokudan dolayı yemek yiyemeyebilirsin.
Çok güzel olurdu. Ben dün ağrım çok olduğu için bakamadım ultrasona ama şimdi eşim anlatınca içim içimi yiyor neden bakmadım. dikkat etmedim diye.

Yengeçle koç boğa uyumu nasıl bilen biri var mı?

evet canım gerçekten rahatlar baya yüksek beli bütün göbeği kapatıyo çalışıyor musun

Evet cnm çalışıyorum. Karlar altında bebişimle işe bile geldik bugün :)
Kotunu aldım bende. Lastik kısmı gayet rahatmış. Açıkcası bunaltır diye korkuyordum.
Bir-iki tanede eşofman alırsam rahat ederim sanırım, evde kullanım için.

kızlar bebeğiniz sağda mı solda mı biraz önce kk da nub teorisi ustaları sayfasını okuyordum bebek soldaysa erkek sağdaysa kız fakat diğeri de bebeğin kafası sağda olursa kız solda olursa erkek demiş benim bebiş solda ama kafası sağ tarfta

kotlar çok güzeldi almadım işyeriöde yasak kot ama alacağım yazında güzel olur

Bulantim azaldi demiycen bacim nasil biseyse bunu kim soylese iki katiyla geri gelio bulantilar

off kızlar dün sanırım sımdıye kadarkı kusmalarınımı toplasan o kadar kusmuşumdur,dünü kara gün ilan ettim,tamda bulantılarım geçiyor derken,karnıma da değişik noktalardan ağrı gırıyor zaten bişimi oluyor dıye aklım takılıyor,devam ederse yılbası gecesı doktoru hastaneye getırtırım artıkkk

dr bana hiç demiyor ama ben sağda hissediyorum hep orası ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…