- 11 Ağustos 2014
- 2.840
- 1.342
- 198
- 43
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #8.921
ya bende kendime anormal diyordum hepiniz mi böylsiniz ağrım bitince evham yapıyorum sanki bikaç kez gebe kaldım çok biliyorum da oh geçti ne güzel diyeceğime ay ne oldu neden kesildi kötü bişey mi var tövbee rabbime amanetler elden gelen yokay kızlar evet hergun ultrasona girip görmek istiyorum.bebek mağazaları o kadar ürün üretiyor evde tansiyon aleti gibi mini bir ultrason cihazı olsa ya.bizde rahat etsek:) hep kotu bırsey varmıdır diye gidiyorum her gittiğimde oh çekiyorum .
bende henüz almadım kot pantolan giyip gitmiştim hastaneye sıkınca düğmemi falan açtım onu da öyle unutmuşum koca gün düğmem fermuarım açık gezmişim eve gelince farkettimGünaydın tatlı hamişler
Dün sanırım yazmayı unuttum. 2li tarama testimizin sonuçları güzel çıktı.
Fakat doktor artık vitaminlere ve kan ilaçlarına başlaman lazım. Doğuma kadar bu şekilde devam edeceğiz.
Birde mide bulantılarımız daha 1 ay kadar devam edermiş. Doktor tansiyonumun çok düşük olduğunu söyledi. Fakat olumsuz bir şey söylemedi. Aranızda böyle olan var mı?
Hı birde artık lastikli pantolonlara geçmen lazım bebeği sıkarsın bu şekilde dedi. Bende daha hamilelikten önceki kiloma gelmediğimden almadım dedim. Oda bebek yukarı doğru çıkıyor sıkı şeyler giymemen lazım dedi.
heee valla eşime eve ultrason cihazı almayı teklif ettim şaka zannettiTemmuz annelerinde normal yok ki sen tedirgin olan var mi diye soruyosun
evet yaaa iki gün rahat ettim geçti bitti galiba derken güçlenmiş olarak geri geldiiii ha bire leblebi yiyorum yok hiiiiiç faydası yokBulantim azaldi demiycen bacim nasil biseyse bunu kim soylese iki katiyla geri gelio bulantilar
oofff offfff benim daha üç haftam var ya korkudan ya stresten yada ağlama krizinden gitcem öbür tarafasen ne diyordun ben haftaya gidecem kontrole içiç hiç rahat değil yakın başka dr gitsem mi eşimden gizli diye düşünmüyor değilim 10 gün geçermi yaw
Temmuz annelerinde normal yok ki sen tedirgin olan var mi diye soruyosun
O gerginlik bende de var son zamanlarda hep kabus görüyorum.günaydın hamişlerrrr ben bu sabah çok gergin uyandım içimde bi ağlama hissi var nden bilmiyorum ama çok kötüyüm Allah hayırlara çıkarsın kendimi yollara vurasım varr
Bende dün öyle gezdim hatta bugünde iliklemedim.bende henüz almadım kot pantolan giyip gitmiştim hastaneye sıkınca düğmemi falan açtım onu da öyle unutmuşum koca gün düğmem fermuarım açık gezmişim eve gelince farkettim
Nazlı doktor bana 4. aya kadar devam edecek yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin az daha sabret dedi.evet yaaa iki gün rahat ettim geçti bitti galiba derken güçlenmiş olarak geri geldiiii ha bire leblebi yiyorum yok hiiiiiç faydası yokhep böyleyim evde
Günaydın tatlı hamişler
Dün sanırım yazmayı unuttum. 2li tarama testimizin sonuçları güzel çıktı.
Fakat doktor artık vitaminlere ve kan ilaçlarına başlaman lazım. Doğuma kadar bu şekilde devam edeceğiz.
Birde mide bulantılarımız daha 1 ay kadar devam edermiş. Doktor tansiyonumun çok düşük olduğunu söyledi. Fakat olumsuz bir şey söylemedi. Aranızda böyle olan var mı?
Hı birde artık lastikli pantolonlara geçmen lazım bebeği sıkarsın bu şekilde dedi. Bende daha hamilelikten önceki kiloma gelmediğimden almadım dedim. Oda bebek yukarı doğru çıkıyor sıkı şeyler giymemen lazım dedi.
ben 5 haftalık hamıleydım almaya başladım:) çok daha rahat ediyor insan.bende henüz almadım kot pantolan giyip gitmiştim hastaneye sıkınca düğmemi falan açtım onu da öyle unutmuşum koca gün düğmem fermuarım açık gezmişim eve gelince farkettim
Nereden, kaça aldın?ben 5 haftalık hamıleydım almaya başladım:) çok daha rahat ediyor insan.
Ikinci resme gore kıza benzetdim ben iknde yan yatıyo gbi sankiSen neye benzettin? cok net diil ama Erkek gibi duruyo bebisin
canım bugün bulantıya falan kurban olurum dedim elim ayağım titriyo acayip bi gerginlik ve mutsuzluk hailindeyimağlamaktan içim çıktı sebebsiz yere bi gören olsa deli derO gerginlik bende de var son zamanlarda hep kabus görüyorum.
Haliyle sabahda kasılmış uyanıyorum.
Bende dün öyle gezdim hatta bugünde iliklemedim.
Nazlı doktor bana 4. aya kadar devam edecek yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin az daha sabret dedi.
İstanbul kadıkoyden aldım cnm.sevi bebe diye bir mağaza var.Nereden, kaça aldın?
Canım ben 5 kilo verdim. Dolayısıyla gerek yok diye düşündüm şimdi daha yeni yeni toparlanıyorum.
Kusmaktan yemek yiyemiyoruzki
Yok hormonlar altüst olmuş durumdayken ağlama krizine girmen normal ben dün durduk yere iş yerinde ağladım.Allahtan arka odaya geçmiştim de kimse görmedi. Hepimizde var. Birde ben yağsız olarak ızgarada yapar gibi biber közleyip yiyorum tuzlu işe yaradı ama sende yarar mı bilememcanım bugün bulantıya falan kurban olurum dedim elim ayağım titriyo acayip bi gerginlik ve mutsuzluk hailindeyimağlamaktan içim çıktı sebebsiz yere bi gören olsa deli der
ayyyy yengeçmi olcaklarrr ben kendim akrebim kızım aslan çok zıtlaşıyo benle bu nasıl olur kiiiyengeç bebekleri neden duygusal daha iyi anlıyoruzz
Ben avr yakasındayım bakacağım hafta sonu inşallahİstanbul kadıkoyden aldım cnm.sevi bebe diye bir mağaza var.
Amınnnn cnm :)Ben avr yakasındayım bakacağım hafta sonu inşallah
Güle güle kullan
ay alemsin:)bende kot sıkıyor jamile pantolonu aldım ama giymeye utanıyorum daha giymedim sanki görünüyor hahaha:)bende henüz almadım kot pantolan giyip gitmiştim hastaneye sıkınca düğmemi falan açtım onu da öyle unutmuşum koca gün düğmem fermuarım açık gezmişim eve gelince farkettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?