2015 Temmuz Anneleri

Ay ne hoş birşey o öyle yapıştırmışlar bebişleri kendilerine yerim o tombik ayakları yalnız kalçalar cok ayrık durmuyor mu sizce de sağlıklı bir pozisyon muymus bu
Canim bebekler yeni dogdugunda bacaklari ne kadar ayrik durursa o kadar saglikli kalca gelisimi oluyor yani senin dusundugunun tam tersi. Ben profesoru oldum da bu konunun :) hatta kizimdaki kalca problemini duzeltmek icin palvik bandaj diye birsey taktik aylarca bacaklari kurbaga gibi tamamen ayrik durmasini saglamak icin . Profesoru kizimin aciklamisti ayrintili o yuzden zaten kundak onermiyirlar bacaklari kapali tuttugu icin

Dogru dogru şimdi düşününce ben de görmüştüm sanırım iki bacak ayrı dursun diye arasına alcı bile yapıyorlardi çanta sapı gibi ay ben de istiuorum bunlardan o zaman ne guzel birsey bebis yapişmıs annesine hala içinde gibi çok güzel ya

Bulanti nedeniyle bu saatte ayakta olan ve bastirmak icin ekmek yemege calisan var mi baska azaldi dedim bugun artti yine basim da cok agriyor
Artık dün itibariyle su da kötü yapmaya başladı ne yaparım su içemezsem bilmiyorum zoraki içtim ama sanki tadı öyle değişikti ki dolaba koydum biraz bakalım belki soğuk su olursa daha kolay olur diye ekmek düşüncesi bile kötü yapıyor şu ara hiçbirşey istemiyor canım sadece patlıcan istiyor yemeği kızaryması ne olursa olsun ama patlıcan olsun çok garip bi bünye sanırım benimki bi tek patlıcan düşüncesi bulandırmıyor midemi gece ben de patlıcan hayal ederek uyudum oyüzden yoksa bulantıdan uyuyamayacaktımBenim bebiş doğunca nasıl olacak çok merak ediyorum İnşallah Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almanın mutluluğunu yaşatsın da (o kadar yazdım aklım hala patlıcanda sabah ilk iş bulup yerim İnşallah )

Ayy ben yine dizi cekimlerindeydim maşallah rüya diil pembe dizi fenalık gelio yaaa
entrika korku duygusallik buhran ne ararsan var 9 ay boyle giderse yandik yani

Buzlugunda var mi bari patlican bu mevsimde alip yemezsin heral tadi da olmaz hormonlu yapay sey

Ayy ben kar aseriyorum dun yagmaya basladi diye sevindim kesti gene mubarek yaaaa
Bi tutsa bahceyi yaliycam yeminleeee

Günaydn kızlar bebegme bakarmsnz ben azcık benzetdim ama dogrumu bilemedim

Ilk resimde yan gibi duruyo orda görunen nub degl gbi geldi bana ikinci resimde sırt üstü sanki yanlışmı göruyorum yoksa görmek istedgim gbimi bilemedim çok merak ediyorum

Amana Allahım 13. haftadasın ve hala geçmedi mi bulantın ben 11. haftadayım 12 den sonra bitecek diye ümit ediyordum offf yoksa ümitlerim suya mı düşecek

Teyzelerı bugün kontrolumuz var.her kontrolde Allahım inşallah kotu bırsey yoktur dye endişeli endişeli gidiyorum.aynı durum sizde de var mı?
sen ne diyordun ben haftaya gidecem kontrole içiç hiç rahat değil yakın başka dr gitsem mi eşimden gizli diye düşünmüyor değilim 10 gün geçermi yaw

sen ne diyordun ben haftaya gidecem kontrole içiç hiç rahat değil yakın başka dr gitsem mi eşimden gizli diye düşünmüyor değilim 10 gün geçermi yaw

Temmuz annelerinde normal yok ki sen tedirgin olan var mi diye soruyosun
ay kızlar evet hergun ultrasona girip görmek istiyorum.bebek mağazaları o kadar ürün üretiyor evde tansiyon aleti gibi mini bir ultrason cihazı olsa ya.bizde rahat etsek:) hep kotu bırsey varmıdır diye gidiyorum her gittiğimde oh çekiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…