- 9 Kasım 2010
- 823
- 502
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #12.021
Yok canım anlayışlı insanlarsa bişey olmaz çocuğunun annesi olarak sen zaten her halikarda olacaksın bebek bakımın da ama ynında elti yerine anne ya da kv olabilir..Seni korkutmak istemem ama bi hikaye geldi aklıma trajikomik arkadaşım ilk bebeğini doğurdu kv. si onda kalıyo.Gece yatak odasında arkadaşım(anne) bebek ve kayınvalide yatıyolarmış yerde bi köşede de zavallı kocası(baba) bu kadar da olmamamlı siz edemezsiniz bakamazsınız diye arkadaşım sonradan tavrını koymuştu artık biz sorumluluk alalım gibisinden..Kv bozulmuştu bayağı
Anlatamıyorsun ki?Tamam onlarda deneyimli ama bebeğe annesinden daha iyi kim bakabilir ki?
HAHAHAHA o da iyiymiş ya milka mor inek haaa :):):) şaka bi yana da ayıp ama yaa bu büyükler de yanında olsa bi dert olmasa bi dert yaaa kız iyi sabrediyomuş sanırım ben de izin vermezdim böyle bişeyeyuuhhh diyorum o zaman o kadarda değil valla ben cıngar çıkartırım tutamaz kimse beni zaten lohusa psikolojisimi neyse ondan olcem yırtarım valla. ayy benim kuzenimde yeni doğum yaptı memlekette herkes başında tabii. resmen inek muamelesi yapıyolarmış kıza emzirme zamanı kucağına veriyolarmış emzirme bittimi tamam seninde işin bitti ver çocuğu geri bi dahada görmüyom çocuğu taaki tekrar acıkana kadar diyokocası mor ineğim benim milkam benim diye seviyomuş artık kızı o derece yani
Yediğim kadarı yarar bebeğime de bana da desen işe yaramaz mı?Anlatamıyorsun ki?
Kayınvalidemde annemde yemekleri çok seçiyorum diye söyleniyorlardı. Şimdi kusmalardan yemek yiyemiyorum diye de daha şimdiden besleyemiyorsun çocuğu diye söyleniyorlar. Bazen hiç birine haber vermeden alıp başımı gidesim geliyor.
Aslında akıllıca şimdiden not edeyim. Geçen gün 1 kadın 1 erkeği izlerken zeynebin çocuğu tutuşuna sinir oldu. Yok bebek öyle mi tutulur diye. Aramızda geçen diyalog aynen şöyle
-bizimkisini öyle yapsalar
-ellerinden alırım dedi
-Alamayacağın kişilerse
-o zaman sana söylerim sen alırsın
-nasıl yani
-bebeği emzirmem lazım diyip al işte
Sanırım babamız baya kıskanç korumacı olacak
Ben ben ben yuppiiiii :)sabah kaltıgı anda bugün ne yiyeceğini düşünen kaç kişiyiz
olsun olsun, bende hep eşime söyletirim kadınlar kocalarımızdan daha çok çekiniyorlar, birde ben kv nin dediklerine hep tamam anne yaparım deyip yapmıyordumAslında akıllıca şimdiden not edeyim. Geçen gün 1 kadın 1 erkeği izlerken zeynebin çocuğu tutuşuna sinir oldu. Yok bebek öyle mi tutulur diye. Aramızda geçen diyalog aynen şöyle
-bizimkisini öyle yapsalar
-ellerinden alırım dedi
-Alamayacağın kişilerse
-o zaman sana söylerim sen alırsın
-nasıl yani
-bebeği emzirmem lazım diyip al işte
Sanırım babamız baya kıskanç korumacı olacak
HAHAHAHA o da iyiymiş ya milka mor inek haaa :):):) şaka bi yana da ayıp ama yaa bu büyükler de yanında olsa bi dert olmasa bi dert yaaa kız iyi sabrediyomuş sanırım ben de izin vermezdim böyle bişeye
Sanırım bende senin gibi olurum.lohusalık asabıyetıyle sanırım benden laf işiten kesın evden gider:)))odaya bıle korkarak gırerler bende kesınnn
Merhaba canim. Nasil oldun daha iyimisin. Kontrolun hangi gundu. Bir kac gundur sana bakiyordum.Anlatamıyorsun ki?
Kayınvalidemde annemde yemekleri çok seçiyorum diye söyleniyorlardı. Şimdi kusmalardan yemek yiyemiyorum diye de daha şimdiden besleyemiyorsun çocuğu diye söyleniyorlar. Bazen hiç birine haber vermeden alıp başımı gidesim geliyor.
bebeğin gelişimi Allahtan çok iyi tam ağızlarını açınca başlıyorum ama bebeğin gelişimi iyi doktoru duydunuz. Her şey kokuyor ne yapabilirim diye söyleniyorum. NEyse yaşadıkça öğreneceğizYediğim kadarı yarar bebeğime de bana da desen işe yaramaz mı?
Dustan sonrada aksamlarida kullaniyorum. Once zeytin yagi suruyorun. Kokusu agir geldigi icin bebe yagi arkasindanBebe yağını vücudun nemliyken mi kullanıyorsun? Yoksa direk vücuduna mı sürüyorsun?
Olabilir canim ablamda annemde bol bol var. Insallah bende az olurAvuç içlerinle ovalayarak kaşımaya çalış.Tırnaklarınla yer belli etme.Sabah uyandığında da yağlan canım.Gerçi çatlamak genetikmiş.Bazıları ne yaparlarsa yapsınlar çatlamışlar maalesef
şimdi anladım küvetin tabanına koyuyosun bebek küvetin içinde yatıyo daha güvenli. filede bebek küvetin üstünde yatıyo düşme tehlikesi falan var dimi.
aah yazıkSanırım bende senin gibi olurum.
Yeni doğum yapan arkadaş var daireden.
Doğumdan sonra, hastanede bebeğini yanına getirmişler, emzirsin diye.
Odadakiler dışarıya bile çıkmamış.
Kayınvalide, görümceler vs vs odadakiler.
Kibarca emziremem ki böyle deyince de, aa ne var ki diye çıkışmışlar kıza.
Emzirememiş bebeğini. Ondan sonrada hiç meme istemiş bebek.
5 aylık bebeği, mamayla besleniyor sdc.
Sanırım bende suratım sirke satar tavrımdan anlarlarlohusalık asabıyetıyle sanırım benden laf işiten kesın evden gider:)))odaya bıle korkarak gırerler bende kesınnn
Valla ben sırf bebek hatrına susmaya çalışıyorum.olsun olsun, bende hep eşime söyletirim kadınlar kocalarımızdan daha çok çekiniyorlar, birde ben kv nin dediklerine hep tamam anne yaparım deyip yapmıyordum
zamanı gelince kıvırırız bir şekilde anlayacağınız, bir yöntemde biraz büyüdüklerinde uykusu geldi deyip ellerinden almak
tabiki bütün bunların yanında eğer durmayan bir bebeğiniz olursa siz isteye isteye onlara verip uyumak için zaman kazanabilirsiniz belli olmaz kv ve annelerinize fazla ters davranmayın ne olur ne olmaz
benim oğlum hiç durmazdı bebekken kv ye verir uyurdum eşimle
Bebek için soruyorsan dün gece acildeydik. Her şey iyi gidiyor şimdilik.Merhaba canim. Nasil oldun daha iyimisin. Kontrolun hangi gundu. Bir kac gundur sana bakiyordum.
Ay okurken sinir oldum öyle kayınvalideyi al Eşek sudan gelinceye kadar döv.Yok canım anlayışlı insanlarsa bişey olmaz çocuğunun annesi olarak sen zaten her halikarda olacaksın bebek bakımın da ama ynında elti yerine anne ya da kv olabilir..Seni korkutmak istemem ama bi hikaye geldi aklıma trajikomik arkadaşım ilk bebeğini doğurdu kv. si onda kalıyo.Gece yatak odasında arkadaşım(anne) bebek ve kayınvalide yatıyolarmış yerde bi köşede de zavallı kocası(baba) bu kadar da olmamamlı siz edemezsiniz bakamazsınız diye arkadaşım sonradan tavrını koymuştu artık biz sorumluluk alalım gibisinden..Kv bozulmuştu bayağı
İnşaAllah canım ama anneye çekiliyormuş bu çatlak konusunda.Ben anneme hiç dikkat etmemiştim.Geçen aradığımda sordum bende hiç çatlama olmadı dedi ki annem 100ün üstünde gitmiş doğuma :) Ben 4.5 kilo 54 cm doğmuşum.Yinede çatlamamış maşaAllah.İnşaAllah bende çatlamam diyorum ama benim vücudum çatlamaya çok müsait anlamadım bu işiOlabilir canim ablamda annemde bol bol var. Insallah bende az olur
Bende yarın gideceğim inşaAllah :) Gerçi ben her hafta görüyorum çok şükür :)Bizde yarın bebişimizi görmeye gideceğiz.
3hafta oldu, çok merak ediyorum büyümüş mü, sağlığı nasıl diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?