- 26 Mart 2011
- 4.183
- 1.605
- 448
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #11.981
Çok geçmiş olsun canım yatatlım ikinci bebeğin kalp atışlarıda duyulmadığı için maalesef cumartesi günü kürtaj oldum teşekür ederim ilgin için hakkımızda hayırlısı artık 2 ay bekliyip tekrar denicez bu arada acıbademde bir doktorla görüştüm bana 6 haftada bebğin kalp atışlarını dinlettiklerini duyduğumu söyledim bana kalp atışı dinlemeyi hiç tavsiye etmediğini hastalarınada dinlettirmediğini söyledi benim bebeklerimi kaybetme zamanımda kalp atışını dinletikten hemen sonra yani tesadüfmü yoksa bir ilgisi varmı bilemiyorum ama sizinle paylaşmak istedim
mutlaka öyle canım benim hayırda şerde Allahtan ölecekle olacağın çaresi yok Ama bidaha olursa Allah izin veririse ben dinlemek istemicem kesinlikle bana bunu öneren profösör yani belki kendileri duyabiliyo ama bize dinletmeleri sakıncalı bilemiyorum hiçcanım ben de oondan bi gün önce kanamadan dolayı hastanede yatmıştım ordan çıkmıştım yeni,kaçırmışım çok geçmiş olsun.Hepimizin bebekleri Allaha emanet..ondan olmaz canım ya kanama var diye her gün dinlediler benim kalp atışlarını hastanede ama 1-2 saniye tmm bebeği yorailir o ses dalgaları rahatsız edebilir ama ölüme kadar götüreceğini sanmam canım nasip kısmet inşallah tez vakitee sağlıklı bi hamilelik verir sana rabbim
Ben tuzladim ama banyo suyuna tuz katt vucudunu filan ovmadim tuzla. Ay o incecik ten tuzla filan ovulmaz yaw, tuzlasanizda suyuna katin sicakta yakarsiniz cocugutuzlama ile ilgili bi açıklaması buldum
Tuzlama: Yenidoğan bebek tuzlu su ile yıkanır veya tuzla ovulur. Bu uygulamada tuzun bereket ve uğur vereceğine inanılır. Ayrıca bazı yörelerde bebeğin büyüdüğünde terinin korkmaması için bebeği tuzlamak gerektiği inancı da vardır. Bebeklerin vücuduna sürülen tuz, cildi çok hassas olan bebeklerde yanıklara neden olabilir. Ayrıca yoğun tuz, sıvı kaybına, kanda tuz oranının artması ile beyin kanamasına yol açabilir.
Dinlemek şart değil canım sadece görmekle yetnirsin kalp atışı yaklaştığırdıklarında görülüyo zaten öyle istersin için rahat etsinmutlaka öyle canım benim hayırda şerde Allahtan ölecekle olacağın çaresi yok Ama bidaha olursa Allah izin veririse ben dinlemek istemicem kesinlikle bana bunu öneren profösör yani belki kendileri duyabiliyo ama bize dinletmeleri sakıncalı bilemiyorum hiç
canım Allah kolaylık versin bende her hafta kontroldeydim rabbim uzn ömürler varsin sağlıkla inşallah dualarım sizin içinÇok geçmiş olsun canım yaRabbim aratmadan tekrar ama sağlıklısını nasip etsin inşaAllah.
Canım ya hiç aklını karıştırma öyle şeylerle.Cihazlar iyiyse dinletiyorlar zaten.Ben 6. haftadan beri her hafta dinliyorum.İkizlerde sık kontrol ve dinleme oluyor.Her an takipteyiz.Doktor bunları yapmak mecburiyetinde.Bak bütün arkadaşlar ayda bir kontrole geçti ama ben hala her hafta gidiyorum.
Amin canım çok zor insan hangi dönemde olursa olsun annesin yanında olmasını istiyor bir gün bile sesini duymasam annemin içim sıkılıyo vallaevet canım Allah haklarını ödemeyi nasip etsin ben annecimm iki yıl önce beni tuvalete götürüp getirmek zorunda kalınca daha iyi anladım anneanne olsalar bile annelik bitmiyogelinimiz evlendikten bir iki ay sonra annsini kaybetti bebği olduğu zaman yalnız bırakmamaya çalıştık annem gözü gibi baktı ama o hep ağladı annem diye Allahım annesini kaybedenlere de sabır versin
Geçmiş olsun canım.tatlım ikinci bebeğin kalp atışlarıda duyulmadığı için maalesef cumartesi günü kürtaj oldum teşekür ederim ilgin için hakkımızda hayırlısı artık 2 ay bekliyip tekrar denicez bu arada acıbademde bir doktorla görüştüm bana 6 haftada bebğin kalp atışlarını dinlettiklerini duyduğumu söyledim bana kalp atışı dinlemeyi hiç tavsiye etmediğini hastalarınada dinlettirmediğini söyledi benim bebeklerimi kaybetme zamanımda kalp atışını dinletikten hemen sonra yani tesadüfmü yoksa bir ilgisi varmı bilemiyorum ama sizinle paylaşmak istedim
evet canım Allah haklarını ödemeyi nasip etsin ben annecimm iki yıl önce beni tuvalete götürüp getirmek zorunda kalınca daha iyi anladım anneanne olsalar bile annelik bitmiyogelinimiz evlendikten bir iki ay sonra annsini kaybetti bebği olduğu zaman yalnız bırakmamaya çalıştık annem gözü gibi baktı ama o hep ağladı annem diye Allahım annesini kaybedenlere de sabır versin
Ya aslında evhamimin sebebi lekelenme sonrasinda iyiydi bebek ama eve donunce 2 3 gun kesildi sonra kahvetengi geldi akinti sonra yine kesildi falan merak ettim doktor kahverengi korkulacak degil dedi ama ne bileyim gel bakalim da demedi inşallah hersey yolundadir kabuslarim birakmiyo peşimi ilk bebisimde 9. Haftada kalbi durdu ayni seyleri yasanak korkutuyo iste Allaha emanet keske biseyler hissetsem daha rahat olucam hayirlisi ne diyim korkuyorum dua ediyorum öyle iste canlarim bu ilk deneyim beni cok etkiledi bundada öyle olursa diye korkum
Zeytin yagi vede bebe yagi kullaniyorum yetersiz demek kicanımmmm derhal yağ,krem bişilere başlaaaa.çatlamaya başlıcaklar sana haber veriyolarrrr
Ama gece hep kasiyorum. Sanirim onune gecemeyecegimCatlama habercisi,sakın tırnaklarınla kaşıma canım.Hemen nemlendir kaşınan yeri.
Bebe yağını vücudun nemliyken mi kullanıyorsun? Yoksa direk vücuduna mı sürüyorsun?Zeytin yagi vede bebe yagi kullaniyorum yetersiz demek ki
Avuç içlerinle ovalayarak kaşımaya çalış.Tırnaklarınla yer belli etme.Sabah uyandığında da yağlan canım.Gerçi çatlamak genetikmiş.Bazıları ne yaparlarsa yapsınlar çatlamışlar maalesefAma gece hep kasiyorum. Sanirim onune gecemeyecegim
evet canım aslında en büyük tehlike de o!çalışıyorum her an yanında olamıyorum diye gördüğümüz zaman fazlasıyla şımartmak,her istediğini almak şımarık ve doyumsuz bireyler yetiştirmek..Allah bizleri hayırlı analardan eylesin hayırlı evlatlar versin inşallahMaalesef bende çalışan anne olacağım. Fakat dikkat ettiğim çevremde, arkadaşlarımda gördüğüm bir şey var oda çalışıyorsun diye çocuğu ihmal ettiğine inanıp şımartma fazlasıyla hediyeye boğma
Bir yerde okumuştum çocuğunuzla kaliteli vakit geçirmek ev hanımı olup tüm gün yanında olupta ilgilenememekten daha önemliymiş. Bu konuda bebek gelişimi ile ilgili kitaplar okumak onun zamanına, isteklerine göre nasıl davranmam gerekiyorsa ona göre davranmayı düşünüyorum. Her düştüğünde yerden kaldıramasam bile kalkacak cesareti verebilmeliyim diye düşünüyorum. Bence kendimizi çalıştığımız için kötü anne olacağımıza dair şartlandırmayalım. İş vakitleri dışında onunla özel vakitlerde geçirerek onun en büyük destekçisi olacağız diye olumlu düşünelim.
yağlanmaya başlaa :)canımmmm derhal yağ,krem bişilere başlaaaa.çatlamaya başlıcaklar sana haber veriyolarrrr
Merhaba,hoşgeldin :)Öncelikle herkese merhabalar... Umarım hepimiz yavrularımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız. Kendimi listede görürsem çoookk mutlu olucam :) SAT 05.10.2014 / ÖDT 13.07.2015 / Yaş 24 ve İlk çocuğum...
Sat:07.10.2014
evet canım aslında en büyük tehlike de o!çalışıyorum her an yanında olamıyorum diye gördüğümüz zaman fazlasıyla şımartmak,her istediğini almak şımarık ve doyumsuz bireyler yetiştirmek..Allah bizleri hayırlı analardan eylesin hayırlı evlatlar versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?