2015 Temmuz Anneleri

ahh canım idare etmek çok zor insanları. bravo valla sen sabırlıymışsın ben o kadar sabırlı olamam herhalde. ben şimdiden düşünüyorum ne yapcam diye. annemler uzaktalar doğumda yanıma gelicekler epeyde kalırlar. kayınvalidemde gelir teyzemler falan ohhooo benim kafa kalabalık. hepsi başka bişey söylerse yandım gitti valla. eltimde yazık ben idare ederim onları diyo. şöyle bir plan yaptık siz ev işini yemek işini falan halledin dicez çocuğa biz ikimiz bakcaz eltimle tabii kabul ederlerse etmezlerseee amaannn ne bilim yaaa inşallah fazla kırılıp dökülmeden geçer gider o günler

Kabul ediliri mi kız o hiç? Orda o kadar tecrübe sahibi büyük varken eltiyle sana bırakılır mı hiçç bebek bakımı ? İlahii :)

Şaka biyana da inşallah istediğin gibi sorunsuz atlatırsınız

katılıyorum sana birde çocukla yeterince vakit geçiremiyosun. ben her anında yanında olup tadını çıkarmak istiyorum o günleri bir daha geri gelmicek çünkü. bu nedenle doğumdan sonra birkaç yıl çalışmicam. eşimle böyle karar aldık. allahın izniyle 3 yaşını doldurunca kreşe verip tekrar işe dönücem. şimdilik plan böyle bakalım kısmet.

kızlar notlarımı alıyorumda,bebeği banyodan sonra neyle nemlendırmek lazım,deneyımlı annelerden bu konuda bilgi rica edıyorum...

Yok canim bu banyonun icine konuyor o file olanlar hic rahat degil tavsiye etmem. Telefondan giriyorum beceremedim resim kaydetmeyi su linkte var http://m.akakce.com/p/?589768 bakarsin bir:)

şimdi anladım küvetin tabanına koyuyosun bebek küvetin içinde yatıyo daha güvenli. filede bebek küvetin üstünde yatıyo düşme tehlikesi falan var dimi.

Kabul ediliri mi kız o hiç? Orda o kadar tecrübe sahibi büyük varken eltiyle sana bırakılır mı hiçç bebek bakımı ? İlahii :)

Şaka biyana da inşallah istediğin gibi sorunsuz atlatırsınız

o zaman desene onlar bebeğime bakarken biz eltimle yerleri silcez tam külkedisi misali

Kızlar hamile kıyafetlerinızı nerelerden alıyorsunuz?
ben pantolonları lcw den alıyorum üstüne bu aralar çok moda olan salaş tunikler ve ceketler giyiyorum, ilk bebeğimde salaş bu kadar moda değildi şimdi çok işime yarıyor, daha sonrada kemerle giyilebilir, fazla hamile kıyafeti almayın kızlar olduğu gibi kalıyor, şimdi kışlık alsak asıl yazın büyüyecek karnımız, yazlık alsak şimdi giyilmez anladınız siz

benim ilk bebeğime bi abla bakıyor bende hamileyken ve diğer zamanlarda çok endişe ettim, bu konuda zamanı gelince çok tavsiyem olacak inş sizlere :) şu anda önerebileceğim tek şey etrafa duyurmanız ve araştırm işine girmeniz, en güzel yöntem daha önce arkadaşlarınızın bebeklerine bakan bakıcılar, çocuğu büyüyen tayin isteyecek olan birileri vardır illaki, daha önce bebek bakmış olması çok önemli

Lw da uygun canım. Ben kendim dikiyorum elbise buluz
bende eski pantolonlarımın bazılarını kemerlerini kesip penye parça diktim çok güzel oldular eğer merak eden olursa link verebilirim

kızlr b12 düşük çıkmış bende
b12 önemli bir vitamin canım takviye alman gerekebilir sakın es geçme

bende oğlumu bırakıp gittiğim hergün ağlıyorum, 1,5 sene oldu ama hala alışamadım asla alışamayacağım seneye ücretsiz izin alıcam inş büyüklede bol bol vakit geçiririz diye umut ediyorum

hoşgeldin canım :)

kızlar bende ilk hamileliğimde çok endişeliydim, hergünü tek tek sayıyordum
ilk bebekte oluyor böyle şeyler gayet normal, bebeğimi hissedemedim diye üzülmeyin son aylar can yakıcı şekilde hissedicez inş tekmeleri yumrukları, hele bide harektli bir bebekse gece bütün vücudunuzu sarsacak
mide bulantılarınız inş bir an önce geçer gerçekten hayat kalitesini çok düşüren bi rahatsızlık
çok konuştum tamam

o zaman desene onlar bebeğime bakarken biz eltimle yerleri silcez tam külkedisi misali
Yok canım anlayışlı insanlarsa bişey olmaz çocuğunun annesi olarak sen zaten her halikarda olacaksın bebek bakımın da ama ynında elti yerine anne ya da kv olabilir..Seni korkutmak istemem ama bi hikaye geldi aklıma trajikomik arkadaşım ilk bebeğini doğurdu kv. si onda kalıyo.Gece yatak odasında arkadaşım(anne) bebek ve kayınvalide yatıyolarmış yerde bi köşede de zavallı kocası(baba) bu kadar da olmamamlı siz edemezsiniz bakamazsınız diye arkadaşım sonradan tavrını koymuştu artık biz sorumluluk alalım gibisinden..Kv bozulmuştu bayağı

kızlar notlarımı alıyorumda,bebeği banyodan sonra neyle nemlendırmek lazım,deneyımlı annelerden bu konuda bilgi rica edıyorum...

ben biliyorum ben biliyorum bebeyağıyla masaj yapıyosun deneyimli değilim ama hamilelik ve bebek bakımı kursuna gidiyorum orda öğrendim

sabah kaltıgı anda bugün ne yiyeceğini düşünen kaç kişiyiz
Bende yemek yiyebilecek miyim diyenlerdenim?
Sanırım bu gidişle benim sonum da ona benziyecek

kızlar bebeğin memesi sizde olacak canınız sıkıldıkça acıktı ben bi emzireyim deyip alın ellerinden gidin başka odaya
en güzel bebek kaçırma yöntemi bir bebeğe annesinden başka kimse daha iyi bakamaz ancam yardım edebilirler, bebişler doğduğunda onlarda anlayacak bu durumu hiç canınızı sıkmayın

Aslında akıllıca şimdiden not edeyim. Geçen gün 1 kadın 1 erkeği izlerken zeynep in çocuğu tutuşuna sinir oldu. Yok bebek öyle mi tutulur diye. Aramızda geçen diyalog aynen şöyle

-bizimkisini öyle yapsalar
-ellerinden alırım dedi
-Alamayacağın kişilerse
-o zaman sana söylerim sen alırsın
-nasıl yani
-bebeği emzirmem lazım diyip al işte
Sanırım babamız baya kıskanç korumacı olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…