2015 Temmuz Anneleri

Kuzulara maşallah :) senin göbüş biraz aşağıda galiba gerçi iki tane olunca normal aşağıda olması :) rabbim hayırlısı ile kucaklarımızı almayı nasip etsin
Amin canim cumlemize :) Altli ustlu duruyorlar canim alttaki asagiya baski yapiyor :) Zor tasiyorum artik,gobegimin alti cikacak gibi oluyor :)

Korkma canım bişey yoktur Allahın izniyle, sen stres yaptıkça kıpırdamıyodur belki hem burda ben çok okudum hareket etmiyor diyen çok arkadaş oldu daha sonra hareket etti dediler sen stresli yorgun olunca onlarda yorulurmuş dinlen bol bol aklına kötü şeyler getirme...
Insallh canim dedigin gbi olur.yarin gumushanede iyi bi doktr varmis herkes ona git diyodu hazir annem gelmiskn gideyimde en azindan.onada sorayim bakayim ne dicek soluma yatamiyorum dunden beri

:KK70::KK70:Ay Allah seni ne yapmasin, ne eli kiz:KK48:,bi elin iki veya üc parmagini koyup öbür elle de göbek alti hizasindan üstten baski yapiyo.Bu kadarcik, eli nereye sokacak :KK48::KK48::KK48:Valla sesli güldüm ...
:))))cehalet bu işte canım ben hiç yapılmadı bilmiyordum parmak nereye kadar uzanacak ki gerçi

Canim biz normal dogum icin yapmiyoruz bunu. Ben her halukarda sezeryan olacagim. Biz digumu coktan gectik umrumuzda degil bebek dogunca kalca ve boynunda problem olmasin diye yapiyoruz . Icerideki yanlis durus pozisyonu yuzunden cok problem yasadik kizimda iki yasinda ancak gecti. Iki yil fizik tedavilerde gecirdik. Dogunca aylarca tum vucudu kaplayan bir bandaj takmak zorunda kaldi .
:( anladım anım tedavisi olan bişi olsun h
Mühim değil, kızın dünya tatlısı ama bak şimdi nasıl iyi, inş değişir bunufaklığın duruşu

:))))cehalet bu işte canım ben hiç yapılmadı bilmiyordum parmak nereye kadar uzanacak ki gerçi
eğer sezeryan olacaksa hiç çatı muayenesi yapmıyorlar cnm ,, zaten doktorun her ay rahım ağzına bakıyordur ultrasonla. benim oğlumda bakmışlardı erken doğum başladığı için ama kızımda çatı muayenesi olmadım direk sezeryan oldum

herkeslere merhabalar kızlarr... bugün muayene oldum kendi doktoruma. p.tesi gece olanları filan attım. ultrosaonla baktı. kızım 950gr olmuş boyu 38cm. onun açısından herşey yolunda ama benim rahim ağzıyla ilgili birşeyden şüphelendi tam anlamadım. sanırım kısalmaya başlamış. alttan muayene etti. şimdilik iyi gözüküyor ama seni 2 hafta sonra tekrar göreyim dedi. dikkat et kendine filan demedi. çalışıyorum biliyor aynen devam yani. ebe arkadaşıma sordum az önce. rahim ağzı kısalmaya başlayınca açılma riski artıyormuş. Allah korusun bizi ve bebeklerimizi. her gün yeni bir şey. yüreğimiz ağzımızda yaşıyoruz artık.
Çokm geçmiş olsun canım:(

Kızlar lousa geceliği arıyorum. Modeller o kadar fena ki. Her yeri dantel. Sade, düz bir şey bulamadım. Bugün yoruldum yine. Bir kaç tane daha spor model buldum onlarda sentetikti hep temmuz da zaten sıkıntılı anlarda bir de onda pişmeyim diye almadım. Anıl ın 2 tane emzirme sütyenini aldım biri süngerli biri penye.bir de satıcı kadın bana 44/46 beden külot verdi. O kadar büyük ki daha büyüceksin tam olacak bu dedi. Ayıp olmasın diye aldım. Tam anneanne donu hahahah :KK45:

Yan yatırma yastığı, bopulma önleyici yastık,emzirme önlüğü alınmalı mı? Kızlar kafam çok karılıştı

Back
X