2015 Temmuz Anneleri

Kızlar lousa geceliği arıyorum. Modeller o kadar fena ki. Her yeri dantel. Sade, düz bir şey bulamadım. Bugün yoruldum yine. Bir kaç tane daha spor model buldum onlarda sentetikti hep temmuz da zaten sıkıntılı anlarda bir de onda pişmeyim diye almadım. Anıl ın 2 tane emzirme sütyenini aldım biri süngerli biri penye.bir de satıcı kadın bana 44/46 beden külot verdi. O kadar büyük ki daha büyüceksin tam olacak bu dedi. Ayıp olmasın diye aldım. Tam anneanne donu hahahah :KK45:

:KK70:Canım iyi güldürdün beni :)) ben de aynı senin gibi lohusa geceliği bulamadım. daha doğrusu beğenemedim. En son relax mode dan önü düğmeli normal geceliklerden aldım. Yerleri de çok güzel, yumuşacık.

Cnm yorma kendini.annen yardım eder gerçi.
Etti canim sagolsun. Yiycekleri o yapti. Servis benden

cnm çok yorma kendını yabancı değiller yardm ederler sana :KK66:
Ettiler canm saolsunlar. Ama yinede ayakta git gel falan yoruldum

Dairede okurken içten içe ağladım. Eve gideyim de rahat rahat ağlayayım :) Çok güzelmiş doğumu. Rabbim hepimize sorunsuz doğumlar, doğumdan sonrada bol bol sütler nasip etsin inş.

Kıyamam kızına :) Annesi sen götürürsün olmadı kızını. Burada da kapalı hava, ha yağdı ha yağacak.

Pertin çıkmış olacak cnm akşama :)

İyiyiz bizde cnm inş. Kızımla işteyiz. Son 3günümüz inş :)
Cikti canm cikti valla :) belim agrimis

çok tatlı olmş cnm masanz :) güle güle ağrla misfrlrını :KK66:
Tesekkur ederim cnm. Doguma kadar kapattim misafir defterini. Rahatladim ;)

çok güzel olmuş canım güle güle ağırla misafirlerini bol bol eğlen..

hmm doktoruna güven canım içini ferah tut stres yok herşey yolunda gider inşallah..

benimkide öyle kaburga böbrek ne varsa maşallah bebişlere hayırlı sağlıklı olsunlarda bunlar geçici şeyler..

Saol canm. Guzel gecti gunumuz. Yedik ictik hediyelestik. Birazcikta yoruldum ama degdi :)

Ne güzel...Güle güle kirletin, Ben de su cicek poleni bitsin de dalayim eve diye bekliyorum. Iki gündür cok güzel yagmur yagiyo, bi kac gün daha yagsa azalir bayag.Cam perde, dolap´, hali girisicem artik...

Iyi eglenceler size, masaniz da pek datluymus:KK19:

Tesekkur ederim canm en azindan bir ay rahatim. Sonra yine kadin alirim. Hepsi bi anda yapilmiyo cunku. Sanada kilay gelsin simdiden. Cok yorma kendini. Masamiz icinde tesekkur ederiz :)

çok güzel görünüyor canım.. iyi eğlenceler :21::21:
Tesekkur ederim canm

bana gelmdi cnm öyle bişey daha ama sana kart falan gelırse haber verirmsn bizede.

Tabi canım haber veririm

evet sağlık ocagı 28 haftadan sonra senin adına giriş yapıyor benim tel e mesaj geldi. basvurunuz yapılmıştır diye

Şaşırdım mesajı ilk görünce dediğin gibi sanırım bölgeden bölgeye değişiyor başvurular çünkü vakıfbank ın önünde 41 yazıyordı

kızlar yürürken aşagıya dogru baskı hisseden karnı acıyan ve genital bölgesinde acı hisseden varmı artık yürüyemiyorum bazen olduğum yerde kaliyorum

Arkadaşlar bende calisiyorum bu zamana kadar bir sıkıntım yoktu ama bu hafta yürümekte zorlaniyorum belim agriyor.yuruyus yapmaya vaktim olmadigindan yürüyüşe baslayamamistim yürüyüş yapsam düzelir mi ki..

herkeslere merhabalar kızlarr... bugün muayene oldum kendi doktoruma. p.tesi gece olanları filan attım. ultrosaonla baktı. kızım 950gr olmuş boyu 38cm. onun açısından herşey yolunda ama benim rahim ağzıyla ilgili birşeyden şüphelendi tam anlamadım. sanırım kısalmaya başlamış. alttan muayene etti. şimdilik iyi gözüküyor ama seni 2 hafta sonra tekrar göreyim dedi. dikkat et kendine filan demedi. çalışıyorum biliyor aynen devam yani. ebe arkadaşıma sordum az önce. rahim ağzı kısalmaya başlayınca açılma riski artıyormuş. Allah korusun bizi ve bebeklerimizi. her gün yeni bir şey. yüreğimiz ağzımızda yaşıyoruz artık.

canım inşallah her şey yolunda gider zamanında alırız kuzumuzu..

kızımda hastaneden çıkmadan batikon steril bez felan yazmıştı çocuk dktoru onları çıkmadan almıştık.. bazılarıda alkol dökmeyin yakıyor felan diyor alkolle sorun yaşayan çok olmuş
Biz amerikan hastanesinden cikarken bir poset tek tek paketlenmis alkollu mendil vermislerdi super olmustu. Zaten bir hafataya dusmustu gobek bagi. Ben o alkillu mendillerle sildim hicbisey olmadi. Fakat banyo yaptirmayin dusene kadar dediler cunku sudan mikrop kapma ihtimali olabiliyormus.

kızlar yürürken aşagıya dogru baskı hisseden karnı acıyan ve genital bölgesinde acı hisseden varmı artık yürüyemiyorum bazen olduğum yerde kaliyorum
Benimde ayni yaa.korkuyorum bazen.ama normalmis.bol bol dinlenmek gerekiyor.asagiya baski yapıyor arada bebis korkutuyor.

Kızlaar nasılsınızz ? Dünden sonra Bugün kızım hareketli çok şükür , ben de sayesinde mutluyum :) dün de eşimin annesiyle çıktık. bebişime daha önce hastane çıkış takımı beğenmiş ama fikrimi sormadan almak istememiş. Beraber baktık ben de çok beğendim onu aldık. Kapı süsü aldık. Sadece ismi eklenicek. Hastanede dağıtılıcak hediyeliklere karar verdik. Benim de içim rahatladı. En azından artık bu kısmı düşünmycem :))
Kızlar bebişe bornoz alıcam ama sizce nerden alayım ? Alan , tavsiyesi olan var mı ?
Ne dusunceli kayinvaliden varmis, aferin ona:) canim bebege bosuna bornoz alma giydiremezsin havlu almalisin hani su basi ucgen seklinde kivrik olanlardan. Birkac tane al onlardan cunku bebekler genelde hemen banyodan sonra altlari acikken cis yapiyorlar havlunun ustune. Ben en cok ikea'da satilandan memnun kaldim hatta hala onu kullaniyoruz. Sekil olarak yanlardan cok iyi sariyor cocuklari. Linki su http://m.ikea.com.tr/urun-katalogu/ev-tekstili/bebek-tekstili/50264263/badet-banyo-havlusu.aspx

canım bende normalde çok tuzlu yiyen biriydim.ama hamilelikte biraz azalttım.yinede şişkinliğim var benim.dün dr kontrolüm vardı dr da söledi tuzu azalt ödem oluşmuş diye.birde benim ellerim parmaklarım çok uyuşuyo yaklaşık iki haftadır.tuzun da etkisi olduğunu söledi dr.ama genelde oluyomuş uyuşma hamilelerde.sizlerde de oluyomu yaa:KK43:
Bende uyusma olmuyor odem de indi bugun hava yagmurlu ve biraz serinlemis:) ben dedigim gibi nerdeyse tuzsuz yiyorum kizim nedeniyle o da bizim yemeklerden yiyor cunku. Benimki tamamen sicakla alakali. Burasi simdiden 30 derece birkac haftadir bir kac haftaya da 37-38 dereceleri goruruz:( o zaman yandim iste odem hat safhaya cikar. Spor yapmak iyi geliyor . Birde bol su tabiki. Tuz kesinlikle yememek lazim cok. Bende bu sefer kramp'ta olmadi. Cok yuruyorum ona bagliyorum olmamasini. Kizimda cok olmustu bunda yok neyseki.

:KK70:Canım iyi güldürdün beni :)) ben de aynı senin gibi lohusa geceliği bulamadım. daha doğrusu beğenemedim. En son relax mode dan önü düğmeli normal geceliklerden aldım. Yerleri de çok güzel, yumuşacık.
Bakayım bende canım. Valla bugün baya illalah ettim. Bebeğin mobilyasını almak bile daha kolay oldu. :mad:

dalinin bebek deterjanini alan kullsnsn varmi.bn bi tek.onu buldum burda aldimda iyimi ettim bilmiom baska ni marka bseyde yok.migrostan.aldim artik
Bende onu kullanıyorum ve cok memnunum kokusu da çok güzel bebek kokuyor hiç kafana takma ben bütün çocuklarında onu kullandim

Yan yatırma yastığı, bopulma önleyici yastık,emzirme önlüğü alınmalı mı? Kızlar kafam çok karılıştı
Hepsini dün aldım. Bence al sende zaten 25 tl yan yatırma yastığı, emzirme önlüğüde 20 tl. Alsam mı diye düşünüp sonradan ihtiyaç olmasına değmez. Pahalı değiller.

Ah ı aynı canım hatta vajende ağrı var, dedim acaba idrar yollarını mı üşürüm daha kontrole de 3 hafta var

Back
X