- Konu Sahibi Hedef65tir
- #41.221
canm dua okylm rahatlarz. inş olmaz hiçbirimize tekrarları rüyanın etkisi bile geçmyr üzerimzden.ayy bu kabuslar beni de uyutmuyo bazen .. olumsuz şeyler düşünmeyeceğiz artık çok etkileniyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canm dua okylm rahatlarz. inş olmaz hiçbirimize tekrarları rüyanın etkisi bile geçmyr üzerimzden.ayy bu kabuslar beni de uyutmuyo bazen .. olumsuz şeyler düşünmeyeceğiz artık çok etkileniyoruz
Kızlar lousa geceliği arıyorum. Modeller o kadar fena ki. Her yeri dantel. Sade, düz bir şey bulamadım. Bugün yoruldum yine. Bir kaç tane daha spor model buldum onlarda sentetikti hep temmuz da zaten sıkıntılı anlarda bir de onda pişmeyim diye almadım. Anıl ın 2 tane emzirme sütyenini aldım biri süngerli biri penye.bir de satıcı kadın bana 44/46 beden külot verdi. O kadar büyük ki daha büyüceksin tam olacak bu dedi. Ayıp olmasın diye aldım. Tam anneanne donu hahahah![]()
doktora soyledigimde bana magvital diye bi ilac verdi kaslarin rahatlamasi ve erken dogumu engellemesi icin kasilma cok oldukca rahm agzi acilirmis cunku sende doktoruna bi sor izin verirse sende kullan biraz rahatlatiyo en azindan tamamen gecirmiyo agriyi ama rahatlatiyo biraz.Dün az arkadaşıma gidim yürüyş olur dediydim zor yürüdüm da önce böle olmuyodu yok ben daha dışarı cıkmam yoksa kalacam yolda bütün gecede uyuyamadm saten bugün bi tuhafım evin icinde bile yürüyemiyorum bacak aralarm acıyo![]()
o lohusa kilotları işe yaryr mu kızlar ya yani nasl bişeyler daha önce kullandn mıcanım bak ben bunu begenmiştim emzirmek içinde ideal e bebekte kullan at logusa donu var stoga girerse ondan almayı düşünyrum
http://www.bebeceyizsarayi.com/lohusa-hamile-sabahlik
Biz amerikan hastanesinden cikarken bir poset tek tek paketlenmis alkollu mendil vermislerdi super olmustu. Zaten bir hafataya dusmustu gobek bagi. Ben o alkillu mendillerle sildim hicbisey olmadi. Fakat banyo yaptirmayin dusene kadar dediler cunku sudan mikrop kapma ihtimali olabiliyormus.
o lohusa kilotları işe yaryr mu kızlar ya yani nasl bişeyler daha önce kullandn mı
bende baktm cnm sen yazınca evet herkes alın dio birde acaba onu kullanıp içinede ped koycz dimi yanı sadece o olmaz herhalde. stokta yok olsa bende alrdm yayok canım kullanmadım ama e bebekte yorumlar çok iyi
yok cnm bence değil neden abrtı olsn. gelinlk gibi giyinenler var hastanede :)Kızlar normalde Süslü püslü gecelikleri hiç sevmem ama bitane olsun yinede dedik siparişi çok Tereddüt ederek verdim lohusa sepetinden. Gecelik takımımız geldi ve ben kumaşına emzirme yerine falan bayıldım. Tesettürlü olduğum için Popo kısmınıda kapattı belli etmiyor. Hala abartılı geliyor danteller falan ama belki giyerimsizce abartılı mı ya hastane için
![]()
Ne dusunceli kayinvaliden varmis, aferin ona:) canim bebege bosuna bornoz alma giydiremezsin havlu almalisin hani su basi ucgen seklinde kivrik olanlardan. Birkac tane al onlardan cunku bebekler genelde hemen banyodan sonra altlari acikken cis yapiyorlar havlunun ustune. Ben en cok ikea'da satilandan memnun kaldim hatta hala onu kullaniyoruz. Sekil olarak yanlardan cok iyi sariyor cocuklari. Linki su http://m.ikea.com.tr/urun-katalogu/ev-tekstili/bebek-tekstili/50264263/badet-banyo-havlusu.aspx
bende baktm cnm sen yazınca evet herkes alın dio birde acaba onu kullanıp içinede ped koycz dimi yanı sadece o olmaz herhalde. stokta yok olsa bende alrdm ya
yok cnm bence değil neden abrtı olsn. gelinlk gibi giyinenler var hastanede :)
suyum gelince gittim hemen evet normal doğumduCanm su gelince enfksyn olyr bebekte hemen doktora gidilmesi gerekyrms sanrm tam bilmyrm ama. Bende hemenn gitmk istmyrm aslnda. Bide canm sen normal dogumdu dimi
evet canım çok mutluydu ama çokta yorulmuş eve gelir gelmez ben bıraz dınleniyim dedi yattı cadıOh gidebilmis neyseki prenses . Hevesi kursaginda kalmamis:)
bence hiç abartı değil canım, abartı dediğinde bende heryerinde danteller taşlar var sandım :)Kızlar normalde Süslü püslü gecelikleri hiç sevmem ama bitane olsun yinede dedik siparişi çok Tereddüt ederek verdim lohusa sepetinden. Gecelik takımımız geldi ve ben kumaşına emzirme yerine falan bayıldım. Tesettürlü olduğum için Popo kısmınıda kapattı belli etmiyor. Hala abartılı geliyor danteller falan ama belki giyerimsizce abartılı mı ya hastane için
![]()
bende baktm cnm sen yazınca evet herkes alın dio birde acaba onu kullanıp içinede ped koycz dimi yanı sadece o olmaz herhalde. stokta yok olsa bende alrdm ya
gnydn cnm. gözün aydın hasret gidern miniğinleGünaydın kızlar
Mutlu sabahlar herkese
Bugün minnakımı görmeye gideceğim çok heyecanlıyım
Yok canm yürüyorum aslnda arada ama dün yürüdümde böle oldu acaba magnezyum eksikligimi var bilemedm salı kontrolüm var dktoruma dicem bkalmcanm yürüyüş iyi diorlr asşnda ama sen çok mu hareketsz kaldn acabada kasların acyr