2015 Temmuz Anneleri

iyi ki sormuşsun burda canım :) bornoz kullanamazlar, suyu hemen emen üçgen başlı havlu en iyisi.
kaynananla aranızdaki ilişkiye maşallah! nazar değmesin.

insanın hevesi olması ne kadar güzel bir şey, benim KV hiç bişe almadı şuana kadar. aldıklarımıza bile buna gerek yok,büyük almışsınız vs vs vs diyor :KK47::KK45:
bide ilk torunu olacak hıhhh :KK14:
Ayy hem bise almiyo hemde aldigina karisiyo. Gel de bogma yani:KK53: benm annemde kv de cok hevesli. 2taraftanda ilk torun. Annem odasini aldi. Kv besik aldi gorumcem bebek arabasi alcak. Kv her gittigimde elime bise tutusturur saolsun kiyafet falan.

aynen cnm öyle oldu.
cnm ben son 4 aydır kabusla uyanıyorum her gece neredeyse bağırarak kalkıyorum.hamılelıkte olurmuş.esınıede söyle öyle bir durum olunca aniden uyandırmasın seni.çünkü esımde anlamamış korkmuş aniden uyandırmıştı beni daha çok korkmustum.şimdi esım yavaşça dokunup watermelon sadece rüya diyor uyanıyorum:)geçmiş olsun tekrardan.

:KK70::KK70: Bana bu çok çok Süslü geliyor. Bunun daha fazlasını düşünemiyorum ya :KK57: Diğerlerini dümdüz bişeyler arıyorum:KK48:
yok cnm çok abartı değil şimdi bende lohusa sebetine baktm çok abrtı şeyler var senınkı onlarn yanında hiçbişey dedğin gibi diğerini sade bişey alrsn olur biter :)

Hatirlarsaniz ben erken doğum yapmistim bebeğim kuvezdeydi. C.tesi günü görmeye gidip geldiğimde çok agladim hep agliyordum ama çok agladim nedense sanki ters birşeyler olacak gibi Dr her zamanki gibi stabil dedi durumu için. Eve geldiğimde aglaya aglaya uyuyakaldim. Gece teslim caldi ağlamaya basladim Esim acti hastaneye cagirdilar bizi bebeğinin minicik kalbi durmuş. Dünya basima yikildi o an. Nasil hastaneye gittik bilmiyorum. Ben yoğun bakin kapisina yigildim. Esim girdi içeri yasiyor yasiyor diye cikti içeri girdiğimde o kadar çok agladim ki hsireler hasta bakicilari benimle agliyordu. Dr durumu kotu dedi kalbi dondu ama hala yavaş dedi içim yaniyor kimse anlamiyor zaten doğumunda kimse anlamamisti. Bütün gece kapida bekledik yoğun bakin kapisi her acilisinda kalbime bucak saplaniyordu. Sabah kendi Dr geldi biz oradayken de 2 kere kalbi durdu o kadar ilaç veriyorlardı ki ayakları morarmisti zaten rengide değişmişti yavrumun. Ben her geldiğimde bir hareket yapardi ama simdi hareketsizdi kalbi yavaş atiyordu yine bebeğimin. En son Dr durumu çok kotu dedi gece ben artik nefes alamiyordum bana sakinleştirici yapacaklardı müsaade etmedim neyse eve gidin dediler beni zorla eve götürdüler. Gitmeden tekrar girdim yanina üstünü örtüp basina şapka giydirmisler noldu dedim usuyor annesi dediler ben dondun öyle dediklerinde. Binlerce kez özür diledim affet beni bebeğim benim hatam dedim. Cennet kapisinda beni bekliycekmissin ben çocukluğunu bebekligini goremiycem ama delikanliligini gorucem orada beni mutlaka bekle dedim. Kokunu übilmiyorum ama Meleksin sen dedin cennet kuşum. Zor ayrildim sonra eve geldik ben bayildim artik sonra gece birden uyandim vücudundan birşey cikartiyorlardi sanki tüm bedenimden ruhum çekiliyor gibi hissettim sonra ter bosalttim sonra usumeye basladim hayatımda hic bu kadar usumemistim. Bebeğin gitti diye ağlamaya basldim hastaneden haber geldi o anda. Anneler hisseder derler ya hani ben yavrumun sadece olduğunu hissedebildim. Dogudgu gun oldu yavrum. Ansizin geldi ansizin gitti. Kimseye rahatsizlik vermedi bebegim. Sizleri üzmek istemedim ama kimseyle
konusamiyorum yazmak iyi geliyor sadece. Rabbim sizleri evlatlarına sağ salim kavustursun. Kimsenin kucagini bos birakmasin. Bana dua edin.

canım Allah sana sabır versin çok fazla yazı oldugu için görmemişm . evlat acısı Allah kimseye yaşatmasın helede böylesini sabırlı ol sakın isyan etme demek istiyorum ama ben olabilirmiyimki . Allah rahmet eylesin canım yazıyı bile zor yazdım hiç kolay değil . bol bol dua etmekten başka elden birşey gelmez

inanirim canm allah yardimcimiz olsun bu gidisle bizim dogumlar zor olacak gibi ama rabbim yardm eder insallah. yanimda biri olmadan disari cikmaya guvenemiyorum kendime evdeyken bile birden oyle bi agri giriyo ki oldugum yerde kitlenip kaliyorum hareket edemiyorum :KK43:
Cnm bende çok yavasladım ondan tek dışarı çıkmamaya calısıyorum.

suyum gelince gittim hemen evet normal doğumdu

evet canım çok mutluydu ama çokta yorulmuş eve gelir gelmez ben bıraz dınleniyim dedi yattı cadı
cnm işte bende ondn korkyrm istyrm ki suyum hemen gelmsn tabii kısmet ne olcgı belli olmaz ama ne kadr sancıdn sonra doğrdn canm

Daha iki ay var doguma rabbim yardmcmz olsun ben evde tekim gündüzleri artk bnde korkuyorum yaljz bise olur diye dsarıda tek ckmicam bundan snra yolda kalrm falan zor günlerimiz allahm kolay dogumlar nasp etsin cümlemize
amin cumlemize canm telefonunu feln ayirma yanindan aniden bisey oldumu birini ararsin en azindan

İnşallah canım
Artık daha çok özlüyorum
Sanırım gün geçtikçe doğsada normal ahyatıma hem dönüp hemde onu doya doya seveyim istiyorum
cnm hepmz istyrz sabrszlnyrz artık gecen kontrlume eşim gelememşti annemle gitmştm eşim dio hadi gelsn artk bu kontrol çok özldm :) bende gün sayıyrm artk :)

Hiç abartı değil cnm. Benimde geceliğimin omuz kısımlarında dantel var azıcık. Gözüme fazla süslü gelmişti ama geçen hastanenin doğum servisindeki hanımları görünce, benimki Kezban işi gibi geldi bana :) Gelinlik gb giyinmişler.
cnm bende öyle gördm ya birkaç kişi :) hatta dedm bu ne be böyle evlenmeye mi gelmşler die :))

canım keçeden çok güzel şyler yapıyolar ben kendime yaptırdım kapı süsü kendinde yapabilirsin . çokta zor değil ben beceriksizimdir ama deneme yapmıştım resimdeki benim kapı süsüm
cnm çok hoş olmş:) sende ayaz mı koycksn oğluşun adını bende ayaz deyıp dryrm eşim daha acele etme deyp dryr ama artk doğm yaklşyr diorm ama hala rahat :) ayazı sevdm koycm dedm ama kesın bişey yok daha :))

canım sen niye bu kadar zorlanmaya başladın kii fazla kilomu aldın youtube den hamilelik yogası gibi videolara bak evde nefes alma egzersizleri yapmanı tavsiye ederim .
Cnm nefes problemim yok bacsklarmdan yürüyemiyorum aciyo bide baski hissediyorum 45le hamile kaldm suan 60kiloyum boyumda 1.57 ben magnezyum eksikliginden süphelendm doktiruma gdnce anlaticam durumu hftaya sali kontrolum

Valla bende ayni dertten yaniyorum. Bi tanr düzgün bi sey yok. Temmuzda dogurcam kisa kollu kaprili penye ariyorum bulamiyorum. Zaten emzirirken falan ter basiyomus gelemem ki ben sıkıntıya hastane odasinda kullanmalik 1 takım olsa yetecek.
Ben artık normal önden düğmeli gecelik bakıcam çare yok . Lohusaların hepsi pek fena

Günaydın annelerrr... Hastane için bunu alsam nasıl olur sizce? Bu namaz elbisesi aslında... Yürürken felan bunu giyerim diye düşündüm rengini çok begendim. Arkada ipi var ayarlanabiliyor bedeni. İçinede kısa kol pijama ve gecelik alırım diyorum. Ne dersiniz? image.webp

Back
X