2015 Temmuz Anneleri

cnm hepmz istyrz sabrszlnyrz artık gecen kontrlume eşim gelememşti annemle gitmştm eşim dio hadi gelsn artk bu kontrol çok özldm :) bende gün sayıyrm artk :)
İş yerinden direk kontrole gittiğimizden annem hiç gelemiyor o yüzden çok kızıyor bana
Fakat eşim her görüşümüzde resmen ekrana yapışıyor

Günaydın annelerrr... Hastane için bunu alsam nasıl olur sizce? Bu namaz elbisesi aslında... Yürürken felan bunu giyerim diye düşündüm rengini çok begendim. Arkada ipi var ayarlanabiliyor bedeni. İçinede kısa kol pijama ve gecelik alırım diyorum. Ne dersiniz? Eki Görüntüle 1512693
Çok mantıklı acaba bende mi böyle yapsam?

canım bak ben bunu begenmiştim emzirmek içinde ideal e bebekte kullan at logusa donu var stoga girerse ondan almayı düşünyrum

http://www.bebeceyizsarayi.com/lohusa-hamile-sabahlik
Cnm kullan atları gördüm. Bir kere bir yerde masaj yaptırmıştım buna benzer bir şey verdiler. Allahım hiç yok gibi bi garip. Bayada içi görünüyo. Acayip utanmıştım. Ondan almadım kullanışlı olmaz diye ama olmazsa bir paket alayım dursun.

cnm işte bende ondn korkyrm istyrm ki suyum hemen gelmsn tabii kısmet ne olcgı belli olmaz ama ne kadr sancıdn sonra doğrdn canm
canım benim suyum gelmeden birgün önce nişanım gelmişti zaten bekliyorduk doktor yatış yapmıcam çok sıkılırsın burada dedi eve gönderdi ertesi gün akşam 5 gibi felandı birden suyum geldi ama sancım yoktu benim bi dalgalanma vardı ama sancı yoktu 6 gibi hastanedeydim 9-10 gibi suni sancı bastılar sonra yavaş yavaş sancılarım başladı doğuma 1 saat felan kala şiddetlendi açılma 10 cm olunca doğumhaneye gittik sabah karşı 3.20 geçede kızım dünyaya geldi.. ama bu sancılar sürekli olmuyor ara ara bi bastırıyor sonra bıraz dinlenme molası oluyor böyle böyle derken sıklaşıyor zaten allah cemi cümlesine kolay doğum nasip etsin içleri sırada bizlere amin.. bunları gözünüzde fazla büyütmeyin kızlar unutmayınki düşündükce doğumu bile geciktire biliriz allah yardım ediyor allaha bırakın hakkımızda en hayırlı ve doğru olanı o bilir

Begendinmi? Baska renkleride var ama bu çok hoşuma gitti... Kruveze gibi arkadan baglanıyor.. Başımada o tonlarda şal alırım diyorum.
Bende tesettürlü olduğum için bulduğun fikir harika geldi.
Benim evde kullandığım var ama erkek bebek annasi olarak seçtiğin renge bayıldım.
Uyumlu olalım bebişlerimizin süsüyle değil mi?:KK48:

AYNEN KIZLAR BENİMKİDE BİR YELEK ÖRDÜRMÜŞ ONA UYGUN BİR PATİK ÖRÜYOR ŞUAN OKADAR. BU NASIL İŞ ANLAMADIM İLK TORUN ÜSTELİK...GÜLSEMMİ AĞLASAMMI HALİME BİLEMEDİM AMA GICIK BİR DURUM OLDUĞU KESİN...
Benimki ilk torun degil ama soğuk bir kadın kv.diger torunlarınada kotu davranıyor üstelik.

canım benim suyum gelmeden birgün önce nişanım gelmişti zaten bekliyorduk doktor yatış yapmıcam çok sıkılırsın burada dedi eve gönderdi ertesi gün akşam 5 gibi felandı birden suyum geldi ama sancım yoktu benim bi dalgalanma vardı ama sancı yoktu 6 gibi hastanedeydim 9-10 gibi suni sancı bastılar sonra yavaş yavaş sancılarım başladı doğuma 1 saat felan kala şiddetlendi açılma 10 cm olunca doğumhaneye gittik sabah karşı 3.20 geçede kızım dünyaya geldi.. ama bu sancılar sürekli olmuyor ara ara bi bastırıyor sonra bıraz dinlenme molası oluyor böyle böyle derken sıklaşıyor zaten allah cemi cümlesine kolay doğum nasip etsin içleri sırada bizlere amin.. bunları gözünüzde fazla büyütmeyin kızlar unutmayınki düşündükce doğumu bile geciktire biliriz allah yardım ediyor allaha bırakın hakkımızda en hayırlı ve doğru olanı o bilir
Bazen aklıma geldikçe korkuyorum sonra doğa zaten gereğini yapar.

cnm çok hoş olmş:) sende ayaz mı koycksn oğluşun adını bende ayaz deyıp dryrm eşim daha acele etme deyp dryr ama artk doğm yaklşyr diorm ama hala rahat :) ayazı sevdm koycm dedm ama kesın bişey yok daha :))

canım ben kayınpederimin ismini halil koyuyorum eşimle kızım da ayaz istedi halil ayaz olucak yani eski isimler daha çok hoşuma gidiyoo diyorum ona bazen seni üzene adn gibi soguk ol diye bazen konuşuyorum . ama alıştım bu isime sevdm

Bende tesettürlü olduğum için bulduğun fikir harika geldi.
Benim evde kullandığım var ama erkek bebek annasi olarak seçtiğin renge bayıldım.
Uyumlu olalım bebişlerimizin süsüyle değil mi?:KK48:
Sevindim begenmene:) içime uzun kollu almama gerek yok diye düşünüyorum bunalırım öyle sen nedersin

Hanımlar aranıza beni ve yaqvrumu da alır mısınız?
dörtbin küsür sayfa sonra anca dahil olabildim :)
hoşgeldin canım bebeğin hayırlı olsun..
Günaydın annelerrr... Hastane için bunu alsam nasıl olur sizce? Bu namaz elbisesi aslında... Yürürken felan bunu giyerim diye düşündüm rengini çok begendim. Arkada ipi var ayarlanabiliyor bedeni. İçinede kısa kol pijama ve gecelik alırım diyorum. Ne dersiniz? Eki Görüntüle 1512693
çok güzel ve tesettürlü olduğum için banada çok mantıklı geldi linki atabilirmisin
Bazen aklıma geldikçe korkuyorum sonra doğa zaten gereğini yapar.
aynen öyle canım sen kendini allaha teslim et gerisi zaten hayırlısıyla olur..
Bizim kv neredeyse hediye ıstıcek benden ben dogurcam diye :/
:KK70::KK70::KK70:senin kayıvalide tam erkek anasıymış yahuuu

Cnm şenle yasadıklarımızhep aynı ıkımızde kahverengi kanama yasamıstık.benımde kv bırsey almadı.almayada niyeti yok herhalde.

AYNEN KIZLAR BENİMKİDE BİR YELEK ÖRDÜRMÜŞ ONA UYGUN BİR PATİK ÖRÜYOR ŞUAN OKADAR. BU NASIL İŞ ANLAMADIM İLK TORUN ÜSTELİK...GÜLSEMMİ AĞLASAMMI HALİME BİLEMEDİM AMA GICIK BİR DURUM OLDUĞU KESİN...

Kızlar aynı şeyleri yaşıyoruz demek ki :KK19:

annemin aldıklarını görünce bende yelek ördüriyim o zaman dedi ama hala o da yok. Yapsın diye beklentim de yok tabi ama neden hevesleri yok ona şaşıyorum.

ilk toruna kız annesi yapar diye almıyormuş, içinden gelen herkes yapar diycem de bişe demiyorum.
Biz en güzellerini alırım bebişlerimize inş. sağlıkla gelsinlerde başka bir şey istemiyorum.

Cnm nefes problemim yok bacsklarmdan yürüyemiyorum aciyo bide baski hissediyorum 45le hamile kaldm suan 60kiloyum boyumda 1.57 ben magnezyum eksikliginden süphelendm doktiruma gdnce anlaticam durumu hftaya sali kontrolum

ben ilk hamilelikte 48 le hamile kaldım 77 ile doğum yaptım ama o dönem ki doktorum yoga hocası getirmişti iyi geliyodu özelikle yataktan kalkma hareket etme için iyi şeyler vardıı magnezyum bende çok kullanım krap çok vardı ama bu sene pek olmadıı

Ayy hem bise almiyo hemde aldigina karisiyo. Gel de bogma yani:KK53: benm annemde kv de cok hevesli. 2taraftanda ilk torun. Annem odasini aldi. Kv besik aldi gorumcem bebek arabasi alcak. Kv her gittigimde elime bise tutusturur saolsun kiyafet falan.

ayy olaya gel :KK53: bebek arabası bile alınıyor hee. çok güzel canım, bana bir adım gelene ben cidden 10 adım giderim. lafta değil.

doğsunda sevelim düşüncesindeler ama hazırlık aşamasında sanki torun kız tarafının sadece.:KK12:

Back
X