2015 Temmuz Anneleri

Kızlar selam, daha öncede bahsetmiştim benim kardeşim şuanda38,5 haftalık gebe. Hep normal doğum istiyordu ama az önce dr a gitmiş nst de Sancı dalan yok ama dr suyun azalmış Demiş. Ama su akması falan yok kardeşimde nasıl azalmış onu anlayamadık. Bu bebek daha doğum yoluna girmemiş demiş ve daha bir hafta gelmez ama okadar bekleyemeyiz demiş. Cumartesi nöbetçiymiş ozman çağırmış ya o gün yada pazartesi sezeryana alacaklar. Ayy bir garip hissettim kendimi ya hep normal istiyordu ama kısmet böyleymiş. Ben de kendim için öyle olur mu acaba diye karamsarlığa düştüm şimdi. Hayırlısı neyse o olsun tabii de. Izmir de yaşıyorlar bende rapor alabilirsem gidicem inş. Yeğenimi görmeye :KK66:

pis doktor ben inanmıyorum onlara bol bol sıvı tüketsin canım . genelde suyu pk tüketmeyenlerde oluyo o su kaybı ama genede hayırlı olsun kesin doktor sezeryancı

Canım çok geçmiş olsun. Allah korumuş resmen. Bu insanlar nasıl insanlar ben anlamakta güçlük çekiyorum. Hamile birine ekstra hassasiyet göstermeleri gerekir. Neyse ki kötü bişey olmamış. Bol bol dinlenmeye çalış artık.
Sağol canım. Dinlenmeden Geçmez dedi zaten ablama geldim çocuklarla o ilgileniyor bende yatıyorum.

Çok geçmiş olsun canım kendi doktorlarımızdan allah razı olsun valla insanın içini rahatlatıyor. Devlettekiler neden böyle yapıyprlar anlamıyorum . İmkanı olmayıp onlara gidenler ne yapsın eli kolu mahkum onların dediklerini yapıyorlar . Az biraz daha ilgili biligili olun ya insan sağlığı sonuçda . Senin kuzuyada maşallah az kalmış 2 kiloya biraz kendini toparladın mı rahat rahat o da kilo almaya başlar
Sağol canımya. Aynen doktorum iyki var kadın kızı gibi muamele ediyo inan. Allah yardım etsin onların eline bakanlara. Belki iyi olanlarda vardır onların Hakk'ını yemiyelim inş hepsine Allah vicdan versin.

geçmiş olsun canım bende tetnoz aşısından sonra atş olmuştu minoset içtim ben aşıda geçer sandım ama geçmedi 2 gün sürdü öle işede gelmiştim de sonra kv gittim oda pek bakmadı en son kalktım kendime güüzel bir tavuksuyu çorbası yaptımda düzeldimm bogazların tahriş olmuş dedi doktor.
Sağol canım. Ateş çok önemliymiş ihmal etmeyin. Benimki tavuk suyuyla geçicek bişey değilmiş virüs bulaşmış akciğerlerde sorun vardı baya ağır bi enfeksiyon. Çocuklardan bulaşmış.

Geçmiş olsun canım
Senin ufaklıkta benimki gibi çok nazlı
Fakat ben şu ana kadar acile gittiğimde alttan muayene etmeden bakan devlet hastanesi görmedim.
Direk soruyor ben hayır dediğimde de iyi müdahale edemeyiz başka hastaneye gidin diyorlar. Hepsinde de özele gitmek zorunda kaldım.
Çok sağol canım.Ben dahiliye Bölümü'ne girdim belki soğuk aşgınlığı deyip. Belki ondan müdahale etmediler. Aman özele git daha iyi canım ya

o tür konularda eşim çok yükleniyo onlara ben karışmıyomda . görümcemde deli ne diyim ki ona.
onun oğlu benim kızımdan 2 yaş büyük 40 çıktığında yazlığa gitmiştik çocugun adı efe ve beni çok severdi . dedim ki efe bak kardeş . görümcem bana dediki ben kardeşin demiyorum çünkü nikah düşüyo onlara dedi . boğucaktım sinirdenn .
Yuh artık.senin gorumcen uçmuş iyice.Allah ıslah etsin.

maşallah diyelim canım kayınvalidenle sana ozaman.benimkide iyidir ama annem gibi olamaz asla..

Canım valla forumdaki kızları okuyunca ben de maşallah dedim :)) Bana hep 'bana annen gbi kapris yap ,naz yap , ben o zaman daha rahat olurum' der. Gerçi ben yapamam orası ayrı :))

ayy olaya gel :KK53: bebek arabası bile alınıyor hee. çok güzel canım, bana bir adım gelene ben cidden 10 adım giderim. lafta değil.

doğsunda sevelim düşüncesindeler ama hazırlık aşamasında sanki torun kız tarafının sadece.:KK12:
Bende oyle canm. Iyide geciniyoruz allah bozmasin. Bana karsi her zaman tatli dilli guler yuzlu oldu. Bende simde negatif bisey diyemem allah yukarda.
Bebek kiz tarafinin erkek tarafinin dusuncesinide anlamamisimdir hicbizaman. Halbuki erkegin soyadini aliyo. Nasil olabilir :) bazi seylerin icinden siyrilmak isteyince laf mi yok canm. Herseyde boyle

Allah yardimcin olsun canm. Bazi insanlarla gecinmek zor oluyo
Amin cnm.Allah bir yerden alıyor bir yerden veriyor.esım dünya iyisidir Maşallah.adaletlıdır.annesi diye asla kayırmaz.gun içinde arar yemek yedin mı ne yedin.iş yapma ben gelince yaparım der.yaparda.Allah bin kez razı olsun.açıkçası kv iyi olup esım kotu olacağına böyle daha iyi.

o tür konularda eşim çok yükleniyo onlara ben karışmıyomda . görümcemde deli ne diyim ki ona.
onun oğlu benim kızımdan 2 yaş büyük 40 çıktığında yazlığa gitmiştik çocugun adı efe ve beni çok severdi . dedim ki efe bak kardeş . görümcem bana dediki ben kardeşin demiyorum çünkü nikah düşüyo onlara dedi . boğucaktım sinirdenn .

Ay inanmıyorum yaa. Valla ben burda sinirden öldüm canım. Şu zihniyeti anlamakta o kadar güçlük çekiyorum ki. Çocuklar kendilerini bilmeye başladıkları zaman ne kadar kötü bi durum oluşuyor onlar açısından. Allah sana sabır versin. Umarım bu sapkın düşüncelerinden arınır.

Amin cnm.Allah bir yerden alıyor bir yerden veriyor.esım dünya iyisidir Maşallah.adaletlıdır.annesi diye asla kayırmaz.gun içinde arar yemek yedin mı ne yedin.iş yapma ben gelince yaparım der.yaparda.Allah bin kez razı olsun.açıkçası kv iyi olup esım kotu olacağına böyle daha iyi.

Çok doğru demişsin canım. Önemli olan kv lerden önce eşler. Eşin yanında, arkanda olduktan sonra sırtın yere gelmez.o yanında olmasa asıl o zaman sıkıntı. Bak miniş de gelio :)) Allah ailenize mutluluk , huzur versin. Gerisi dışarda kalanşeyler :))

Ne guzel canm allah bozmasin. Esinede masallah

Siz şimdi böyle kv anlatınca bende anlatıyım bari biz yaklaşık 1 buçuk sene konuşmadık ama benimle ilgili herhangi bir sıkıntı yoktu o kendi kendine konuşmadı düğünden sonra sanırım oğlunu paylaşmak biraz zoruna gitti . Neyse tam hamile kalmadan 1 2 ay önce barıştı benimle ben sinirliyim tabi ona hiç bir saygısızlığım olmadı ona rağmen beni yalnız bıraktı diye bana dedi ki bebeğin odasını ben alıcam bende sinirliyim ya hıncımı almam lazım ama oda var oda var dedim nasıl böyle bir hadsizlik ettim bilmiyorum ama ağzımdan çıktı işte . Sonuçda lafı bile edilmez hediye yani neyse sen merak etme ben en güzelini alıcam dedi. Bir sonraki ay hamile kaldım 2aylıkken çıkardı 5 bini verdi oda için utandım söylediğim laftan dolayı ama çok ısrar etti bende ne yapıyım alıyım bari dedim :))))) doğumda bana altınla kızıma bileklik takıcakmış
boşver bazen böyle davranmak lazım çok yüz verince tepeye çıkıyorlar.. güle güle kullansın bebişin odasını

Merhaba kızlar:KK66: iyisinizdir inş.
Ben 2 gündür doktorlardayım. Salı günü kırgınlık var diyodumya gece çok ağırlaştım saat 4 te acile gittik devlete doğru düzgün bakmadılar bile serum dediler bende güvenemedim taktırmadım. Anneme geçtim ama kızlar Allah kimseye vermesin bildiğiniz felçli gibi bacaklarım tutmuyor kusuyorum bi yandan ateş. Parol içerek 3 e kadar zor dayandım kendi doktoruma gittik sağolsun acil deyince aldılar bekletmeden. Doktorum sinirlendi devlettekilere bu kadar Ateşle Doğumu mu başlatmaya çalışıyorlar diye. Çocuğun gelişmi gerilemiş hemen iki günde. 43 cm boy 1840 kg kilosu genede iyi panik olcak bişey yok dedi. Çok şükür. Ilaç verdi antibiyotik soğuk algınlığı ve ağrı kesici bide bitkisel bi Öksürük şurubu. Faydasını gördüm şuan daha iyiyim . Aman kızlar ihmal etmeyin. Doktorunuza her konuda danışın. Ateşim biraz daha yükselse doğum bile başlarmış farkında değiliz.
Neyse uzun yazdım çenem düştü
Çok geçmiş olsun cnm inşallah bi daha yaşamassın, devlettekilere benimde güvenesim gelmiyor nedense ama bazen mecburuz napalım Allah kötü insanlardan sakınsın bizleri...

Banada:KK70: yaz meyvelerini de cok severim. Ne guzel yaz da geliyo:KK71:

Aynen canım bayılırım her birine :)) şimdi burda saymayayım :KK70:Bizim minikler de şanslı olucak biz yaz meyveleri yiyip emzirdikçe tadını onlarda alıcak. Gerçi gaz yapıolar mı bilmiyorum ama ben booool bol yemeyi düşünüyorumm:KK68:

Back
X