2015 Temmuz Anneleri

ain inşalah çok doğru.. canım şimdi su geldiği zaman bence gidilmeli neden dersen allah korusun bebek içerde tamamen susuz kalırsa buda sorun yaratabilir.. nacizane fikrim nişan gelince doktoru arayabiliriz geri eve gelebilirz ama su gelince bence gidilmesi gerekir tedbir bizden taktir allahdan hayırlsıı artık inşallah herkes ve bizeler hayırlısıyla hem evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alırız hemde bizler doğumu sağlıkla atlatırız bir avazda..
haklsn cnm enfksyn riskide olyr ya en aznda müdahele edrler hastanede

Kızlar selam, daha öncede bahsetmiştim benim kardeşim şuanda38,5 haftalık gebe. Hep normal doğum istiyordu ama az önce dr a gitmiş nst de Sancı dalan yok ama dr suyun azalmış Demiş. Ama su akması falan yok kardeşimde nasıl azalmış onu anlayamadık. Bu bebek daha doğum yoluna girmemiş demiş ve daha bir hafta gelmez ama okadar bekleyemeyiz demiş. Cumartesi nöbetçiymiş ozman çağırmış ya o gün yada pazartesi sezeryana alacaklar. Ayy bir garip hissettim kendimi ya hep normal istiyordu ama kısmet böyleymiş. Ben de kendim için öyle olur mu acaba diye karamsarlığa düştüm şimdi. Hayırlısı neyse o olsun tabii de. Izmir de yaşıyorlar bende rapor alabilirsem gidicem inş. Yeğenimi görmeye :KK66:
cnm rabbim hakkında hayrlısını versn kardşının inş.

Siz şimdi böyle kv anlatınca bende anlatıyım bari biz yaklaşık 1 buçuk sene konuşmadık ama benimle ilgili herhangi bir sıkıntı yoktu o kendi kendine konuşmadı düğünden sonra sanırım oğlunu paylaşmak biraz zoruna gitti . Neyse tam hamile kalmadan 1 2 ay önce barıştı benimle ben sinirliyim tabi ona hiç bir saygısızlığım olmadı ona rağmen beni yalnız bıraktı diye bana dedi ki bebeğin odasını ben alıcam bende sinirliyim ya hıncımı almam lazım ama oda var oda var dedim nasıl böyle bir hadsizlik ettim bilmiyorum ama ağzımdan çıktı işte . Sonuçda lafı bile edilmez hediye yani neyse sen merak etme ben en güzelini alıcam dedi. Bir sonraki ay hamile kaldım 2aylıkken çıkardı 5 bini verdi oda için utandım söylediğim laftan dolayı ama çok ısrar etti bende ne yapıyım alıyım bari dedim :))))) doğumda bana altınla kızıma bileklik takıcakmış
boşver cnm iyi etmşsn almakla torunu sonçta alsn. benmkide hep lafta yapar ama icraatta pek nadir:)

Cnm ben kanama gecırdıgımde ben daha önce bebe aldırdım bırsey olmaz bile dedi bana.dedim dustumu neden aldırdın.yooo istemiyordum çok çocuğum var diye aldımdım 4 kez hemde dedi.bırsey olmaz falan bile dedi bana.ee günah degil mı dediğimde diger cocuklarımın riskini yıyeceklerdı demesin mı? İyice nefret etmiştim.
ayy o ne biçim knşma öyle kanama geçirn birine söylnck şey mi insafsz ya. bide 4 kere ne büyük günah. cnm allah senın yardmcn olsn çok kötü biri

Bu arada benim haberim yoktu çok ilginç nasıl öğrenmiş acaba pinhan arkadaşımız tek böbreğinin olmadığını?

tesedüfen öğrenmiş canım. hatta rahimde 2 taneymiş. pinhandı heralde olay net aklımda ama nickleri karıştırıyorum bazen :)

ayy o ne biçim knşma öyle kanama geçirn birine söylnck şey mi insafsz ya. bide 4 kere ne büyük günah. cnm allah senın yardmcn olsn çok kötü biri
Rabbim iyi insanlarla karsılastırsın.öyle konuşarak daha çok morelımı bozmustu.ama şimdi hıç umursamıyorum.düşün aynı bınadayız kaç aylık hamıleyım bırgun tek bir gun bırseye ihtiyacın varmı demedi.hatta kapımı çalıp yasıyormusun demedi.düşün hamılesın komşun olsa merak eder.

o tür konularda eşim çok yükleniyo onlara ben karışmıyomda . görümcemde deli ne diyim ki ona.
onun oğlu benim kızımdan 2 yaş büyük 40 çıktığında yazlığa gitmiştik çocugun adı efe ve beni çok severdi . dedim ki efe bak kardeş . görümcem bana dediki ben kardeşin demiyorum çünkü nikah düşüyo onlara dedi . boğucaktım sinirdenn .
tövbe yaa neyin derdnde kadın. canm senın görümcen ciddi deli :))

Aynen buydu benimde baktığım çooooook tatlı ama girme kanıma bende alırım sonra :)))) nukun 4 lü seti var bende ya birde hiç emzik biberon kullanmazsa ne yapcaz :))))

sağol canım. bende öyle diyorum kötü birşey olsa müdahale ederdi rapor filan verirdi. bugün buraya 20 haftalık gebe geldi. şuan doğum yapıyor. kıyamam yaa :KK43:

hemde çok kötü oldu. sürekli çalışandan birşeyler bekleniyor.

http://www.bebekhouse.com/?urun-11000-suavinex-liberty-collection-set-pembe

benimde bu set hoşuma gitti ama ben kullanış açısından medela alcam. bunlar insanın aklını çeliyor yalnız :)

kızlarrrrrrrrr aklımı çelmeyin alıvericem şimdi çooook tatlıymış bu set:KK37::KK37:

ben de sizin aklınızı çeleyim, emzik kutusu da varmış böyle tatlış tatlış:KK22:
http://www.bebekhouse.com/?urun-10992-suavinex-emzik-kutusu-pembe

Sağol canım. Dinlenmeden Geçmez dedi zaten ablama geldim çocuklarla o ilgileniyor bende yatıyorum.

Sağol canımya. Aynen doktorum iyki var kadın kızı gibi muamele ediyo inan. Allah yardım etsin onların eline bakanlara. Belki iyi olanlarda vardır onların Hakk'ını yemiyelim inş hepsine Allah vicdan versin.

Sağol canım. Ateş çok önemliymiş ihmal etmeyin. Benimki tavuk suyuyla geçicek bişey değilmiş virüs bulaşmış akciğerlerde sorun vardı baya ağır bi enfeksiyon. Çocuklardan bulaşmış.

Çok sağol canım.Ben dahiliye Bölümü'ne girdim belki soğuk aşgınlığı deyip. Belki ondan müdahale etmediler. Aman özele git daha iyi canım ya

canım çok geçmiş olsun..ablanın yanındaymışsın güzelce dinlen..

Herkese merhaba.forumu sürekli takip ediyorum.4 gün önce bir kanamam oldu çok korktum ama simdi iyiyim cok şükür yatiyorum evde hep.çok sıkıcı ama yapicak bisey yok.

aynen canım bizimkilerde öyle.3 gun geçince niye gelmiyosunuz diye söyleniyolar.bazen aynı şehirde olmak bile boguyo beni ama bşy diyemiyoruz maleseffff

bizimde öyle ama 3 güne bir gidemeyiz eşim çok yoğun şükür ;) haftada bir gidiyoruz kızıma niye gelmiyosun getirmiolar mı falan hep laf yeriz saolsunlar :P ama özleselerde gelmezler bunu pek anlamıyorum..

Selam kızlar bi girmiyorum ne kadar çok yazıyorsunuz yaa. okuyamıyorum artık hiç :KK43: herkes iyidir inşallah. ben iyiyim çok şükür :nazar::nazar: bizimda hastanede resmi tatillerimizi aldılar. sadece dini byaramlarda izinli olacakmışız. diğer bayramlarda çalışıcaz mecburen. mesai ücreti alacakmışız. ben para istemiyorum yatmak istiyorum ama ya :KK61:
aaslm cnm iyiyim bende iyi olmana sevndm aa nie ya yarın ne güzel tatıldı. parada bireyere kadr sana suan tatıl daha lazm

aaslm cnm iyiyim bende iyi olmana sevndm aa nie ya yarın ne güzel tatıldı. parada bireyere kadr sana suan tatıl daha lazm

aynen öyle canım. karar bugün çıktığı için hemşirelere 19 mayıs vurmuş. ama doktorlar yarın başlayacak. çok şükür yarın izinliyim. bu yıl 29 ekim ve 30 ağustosta beni ilgilendirmiyor inşallah :) ama 19 mayısım ve bundan sonraki yıllarda hepsi birden gitti. para onlara kalsa ben uyusam 10 numara 5 yıldız olur yani

Merhaba kızlar çok yoğun bir hafta geçiriyorum.Bugün anaokulumuzun okul gecesi var akşama çocuklar sahneye çıkıcak biz de çok yoruluyoruz bu esnada..Dün randevum vardı kuzucum 1330 gr olmuş.Biraz canım sıkıldı sağ böbreğimiz sol böbreğe göre daha küçük kalmış.Doktor kötü bişey olduğunu sanmıyorum çünkü kan akışı var.kan akışı görmeseydim fonksiyonu yopk derdim ama var dedi.Ama 8-9 ay önce bi dr. arkadaşın başına da şöyle bişey geldi dedi.Bebeğin böbreğinin teki gitgide küçülmüş ve doğumda yok olmuş yani tek böbrekle doğmuş öyle de olabilir bilemeyiz dedi.3 hafta sonra tekrar kontrol var takip edelim dedi biraz canım sıkıldı ama tek böbrekle bile olsa bişey olmaz benim baldızım öyle ve 2 çocuk sahibi taş gibi dedi. 2 böbrek de olmazsa o zaman diyalize bağlanma oluyomuş..Rabbim hayırlısını versin buna da bin şükür ama inşallah bu problemimiz de hallolur dua edin nolur:KK43: bu arada tesbihi ben bitirdim .Ha bi de dr.a kordon kanı bankacılığı hakkındaki düşüncesini sordum bence gerek yok benim 3 çocuğum var gerek duymadım çünkü ilerde bi hastalık çıksa bile iyi geleceğinin garantisi yok o hastalığa kanıtlanmış bişey yok bence para tuzağı demek istedi.Bir de yenidoğan sünnetini sordum yeni çalışmalara göre yeni doğan bebek te bizim kadar acı duyuyor o yüzden ilk 6 ay önermem dedi ondan da vazgeçtim.Doktoruma güvendiğim için

kolay gelsin canım..sıkma canını dr daha sık çağırırdı çok önemli görse tek böbrek yaşayan çok başka bi sıkıntı çıkmaz inşallah..bi de kan akışı var demiş belki diğer kontrolde olumlu yönde ilerlerr ;)

Sağol canım. Dinlenmeden Geçmez dedi zaten ablama geldim çocuklarla o ilgileniyor bende yatıyorum.

Sağol canımya. Aynen doktorum iyki var kadın kızı gibi muamele ediyo inan. Allah yardım etsin onların eline bakanlara. Belki iyi olanlarda vardır onların Hakk'ını yemiyelim inş hepsine Allah vicdan versin.

Sağol canım. Ateş çok önemliymiş ihmal etmeyin. Benimki tavuk suyuyla geçicek bişey değilmiş virüs bulaşmış akciğerlerde sorun vardı baya ağır bi enfeksiyon. Çocuklardan bulaşmış.

Çok sağol canım.Ben dahiliye Bölümü'ne girdim belki soğuk aşgınlığı deyip. Belki ondan müdahale etmediler. Aman özele git daha iyi canım ya

geçmiş olsun canım. güzel dinlen bari ablandayken değerlendir bu imkanı

kızlar bu arada doğum ücretlerin ögrendinizmi ? şunu söyliyim bilmiyorum kimler yapabilir ama sgk nın sitesinde hastanenin sizden alabilceği max ücretler yazıyoo . detaylı fatura istemeden ödeme yapmayın faiş rakamlar ödersiniz.
cnm onu birşklde uydryrlar benm gittiğim hastanede38 lira fatura kesyrlr ama 50 lira alyrlr bişey deyncede kılıfına uydryrlr hemen

Back
X