2015 Temmuz Anneleri

Şu insanlar var ya :KK67:
Benimki de ikincisi de erkek diye kime desem "olsun" hatta "tuh uzuldum" bile diyenler oldu
Sanki bizim elimizde sen kim oluyorsun da sorguluyorsun rabbim yaratmış can vermiş..ilki neyse ikincisi de farklı cinsiyetten olsun diye bi kanı var insanlar da..öyle de güzel böyle de..hepsinin artısi eksisi var.:KK73:

Bu arada kızlar çok giremiyorum arada okuyorum rabbim tüm hastalara şifa versin
Bebeği vefat eden arkadasa da dayanma gücü versin :KK61:
:KK57: Kimin bebeği vefat etti bizim topikten mi???????

Şu insanlar var ya :KK67:
Benimki de ikincisi de erkek diye kime desem "olsun" hatta "tuh uzuldum" bile diyenler oldu
Sanki bizim elimizde sen kim oluyorsun da sorguluyorsun rabbim yaratmış can vermiş..ilki neyse ikincisi de farklı cinsiyetten olsun diye bi kanı var insanlar da..öyle de güzel böyle de..hepsinin artısi eksisi var.:KK73:

Bu arada kızlar çok giremiyorum arada okuyorum rabbim tüm hastalara şifa versin
Bebeği vefat eden arkadasa da dayanma gücü versin :KK61:

Dengesizler gerçekten. Sanki değiştirme şansın var. 2 tane hayırlı gelin çözer bu işi :)

Erken doğum yapan biri vardı ya kuvozdeydi bebegi adı aklıma gelmedi şimdi kalbi durmuş rabbim yanına almış
Yakınlarına sağlık huzur sabır versin allahim
Gizem hatırlar belki o daha aktif
Hadiya :( Rabbim sabır versin face grubundan yazmıştı doğum yaptığını felan hatırladım.

Beni kv.dede kız çık istediğimi biliyordu. Hamile olduğumu öğrendiği gün mevzu oldu. Bıyık altından gületek eşime baktı. Bizden erkek çıkar dedi. Eşime herkesin içşnde resöen erkek adamın oğlu olur düşüncesini işledi. O güne kadar kız isteyen adam kız olduğunu öğrenince 2. Erkek olur dedi. Şok oldum o gün. Anne sonuçta bu etkisi altında kalıyor insan. Cinsiyet kesinleşince bende kv.ye biz baskın geldik dedim. Şimdi eşim her gün karnımı öpüyor kızım diye. Anne baba etkiliyor insanı
Evet canim inan cok cahil insanlar var etrafta ne yazikki erkek beyni cok cabuk etkileniyor laftan sozden anneleri ogullarina empoze ediyorlar bu "erkek olmali" dusuncesini..Benim erkek kardesim yok ama annm hep insallah bir oglun olur dedi iyiki ilki oglan oldu yoksa bak annesine cekmis derler dedi sanki annem belirliyor cinsiyeti herkeste bu anlayis var ne yazikki!!! Allah islah etsin esime diyorum ki insallah ikinci kiz olur yoksa olana kadar yapariz :) yok diyo vicdan yaptiriyorum daha bu dogmadan :)

Evet canim inan cok cahil insanlar var etrafta ne yazikki erkek beyni cok cabuk etkileniyor laftan sozden anneleri ogullarina empoze ediyorlar bu "erkek olmali" dusuncesini..Benim erkek kardesim yok ama annm hep insallah bir oglun olur dedi iyiki ilki oglan oldu yoksa bak annesine cekmis derler dedi sanki annem belirliyor cinsiyeti herkeste bu anlayis var ne yazikki!!! Allah islah etsin esime diyorum ki insallah ikinci kiz olur yoksa olana kadar yapariz :) yok diyo vicdan yaptiriyorum daha bu dogmadan :)

Annene kıyamam ya kızı üzülmesin diye neler düşünüyor. Bu devirde hala konuştuğumuz mevzulara bak. İnsanlar hala sağlığın önemini göremiyor. Geçen aylarda özge cana tecavüz etmeye kalkıp onu öldürende bi erkek. Bi annenin çocuğu. Öyle bir oğlun olcağına 10 tane kızın olsun

Slm kızlar. Öğlen kanamam oldu. Öyle korktum ki anlatamam. Peçete dolusu kanı görünce bebeğime birşey oldu sandım. Apar topar hastaneye gittik. Erken doğum riskinden kaynaklanmış. Nts ye bağladılar. Şükür Sancım çıkmadı. Ama bebişin kalp çarpıntısı varmış. Hareketli bebek diyoruz biz bu durumlarda dedi Doktorumuz. Kendi doktorum yoktu ne yazık ki. Birde bebeğim hiç Kilo almamış iki haftadır. Yediklerini arttır dedi. Bol protein önerdi. Haftaya tekrar kontrolümüz var ve en az ikiyüz gram alması lazım dedi. Bir hafta geriden geliyormuş. Birde ciğer geliştirici iğne vurdurdu. Yarında ikinci dozunu vurdurcam. Bugün çok korktum bebeğime birşey oldu diye. Nolur dua edin sağlıkla kucağıma alabileyim yavrumu :-(
Çok geçmiş olsun canım, ilaçlarını akdatma, doktorun ne dediğinde yap, kendi doktoruna da bir git bence, o zaman o ne dediyse ye işte sürekli :( Allah şifa versin yavruna

Kizlaaaaaaar mujdemi isterim. Simdi doktordan geliyorum. Bana geldiler dun esime dedim yuru beraber gidiyoruz bu randevuya doktora baski yapacagiz ultrasonda bakacak bu bebegin pozisyonuna. Doktor tamam dedi ve Ultrasona soktu bizi veeeeeee bebek bas asagi duruyor!!!!! Sevincten ciglik attim. Birde tombis tombis yanaklari var kizima benzeyecek galiba:) ellerinide yanaginin altina koymus yaru kuzum:) insallah donmez kizim boyle kalir sonuna kadar dua edin bize donmesin yavrukus. dualariniz kabul oldu teyzeleriiiiii:) bu arada bir asi yaptilar bebekler dogdugunda degisik bir oksuruk hastaligi varmis burda ona yakalanmasin diye. Anne karnindayken asi bebege gecip bagisiklik yapiyormus. Birde teteno yaptilar ama burada bir doz yapiliyormus 3 asi karma zaten. Her kontrolde de idrar'a bakiliyormus icim rahatladi. Artik iki haftada bir gidecegim . Yeni doktorumla da bugun tanistim acayip kanim isindi hadi bakalim hayirlisi:):)insallah hafta sonuna denk gelmez dogumda nobetci doktora kalmam bu doktor yapar sezeryanimi. Ayrintilari uzun uzun konustuk. Soz verdi cok guzel yapacagim dikislerini aceleye hic gelmeyecek korkma dedi:)
Gözğn Aydın canım :))) hakkaten süper haber olmuş bu, uFaklıpa çok sevdirdim , artık rahatlar için

Annene kıyamam ya kızı üzülmesin diye neler düşünüyor. Bu devirde hala konuştuğumuz mevzulara bak. İnsanlar hala sağlığın önemini göremiyor. Geçen aylarda özge cana tecavüz etmeye kalkıp onu öldürende bi erkek. Bi annenin çocuğu. Öyle bir oğlun olcağına 10 tane kızın olsun
Aynen canim Allah saglikli evlat nasip etsin o canina dustugu andan kiz erkek hic farketmiyor ben etrafin lafini takmam da annem iste o da beni dusunuyor. Ozellikle erkek annelerini cocuklarini iyi egitmesi gerek yoksa daha cok ozgecanlar goruruz Allah korusun :(

Aynen canim Allah saglikli evlat nasip etsin o canina dustugu andan kiz erkek hic farketmiyor ben etrafin lafini takmam da annem iste o da beni dusunuyor. Ozellikle erkek annelerini cocuklarini iyi egitmesi gerek yoksa daha cok ozgecanlar goruruz Allah korusun :KK43:

Evet canım bizim ilerde kızlarımızı rahat dışarıya salmamız sizin yetiştirdiğiniz bu tatlı oğluşlara bağlı :)

Bizde uc kiz kardesiz bana dedigi lafa bakar misiniz seninde annen gibi oglun olma belki dedim anne erkek bebek kromozomu annede yok oglunda varsa olur sonra sustu ilk kizimdada herkese belki erkek olur vs deyip durdu o kadar sakat dogn cocuk var ki duydunca Allahim diyorum yetrki saglikli olsun kv hep anlattim kendide duydu gordu birkac tanesini smdid erkek olduguna sevinmiyo gibi davraniyo keyfi bilir Rabbim anneme banama saglik versin iyiki varlar halbuki kv herseye ragmen severim ben..

Back
X