2015 Temmuz Anneleri

Bizde uc kiz kardesiz bana dedigi lafa bakar misiniz seninde annen gibi oglun olma belki dedim anne erkek bebek kromozomu annede yok oglunda varsa olur sonra sustu ilk kizimdada herkese belki erkek olur vs deyip durdu o kadar sakat dogn cocuk var ki duydunca Allahim diyorum yetrki saglikli olsun kv hep anlattim kendide duydu gordu birkac tanesini smdid erkek olduguna sevinmiyo gibi davraniyo keyfi bilir Rabbim anneme banama saglik versin iyiki varlar halbuki kv herseye ragmen severim ben..

Çok iyi demişsin kv.ye :) yalnız seninki sırf muhalefet bence şuan erkektende çok hoşnut olmadığına göre. Onu mutlu etmek için doğurmuyorsun zaten. Dediğin gibi sağlıklı olusunlar tek duamız bu

Selam kızlar bugun gün boyu dışardaydım eksiklerimi hallettim fikir olsun diye size lohusa pijamalarım bide gecelik mor tabiki :21:
kv hastane çıkışı aldı
Annemde tulumla kundak bezini çok begendim diye onu aldı
Kasadaykrn aa bu neymiş dedim çorap tutucuymuş onuda hediye ettiler:KK49:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 127
  • image.webp
    image.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 129
  • image.webp
    image.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 139
  • image.webp
    image.webp
    58,4 KB · Görüntüleme: 129
  • image.webp
    image.webp
    65,4 KB · Görüntüleme: 124
ahhhh canım sen kökten kurtulmuşsun.iyi eşin bşy demiyo yani annemleri görelim falan diye.benim eşim düşkündür ailesine.kv gelmese arayıp sormasa canı gider eşimin.kv arayıp sormasa ki öyle bşy olmuyo bir tane görümcem var o yeter bize.tüm organızasyon kendinde.üstelik yaşı büyük baya en büyükleri görümcem.herşey istediği gibi olsun ister.ne yapacaz mecbur katlanıyoruz atsan atılmaz satsan satılmaz:KK43:

Ben aramızın hep iyi olmasını istemişimdir yalnız yaşıyor hatta evlenince çok ısrar ettim bizimle kalmasını ama o kesinlikle istemedi rahat edemezsin dedi aslında çok düşünceli gel gör ki değişik huyları var eşimde benim niyetimi bildiği için hiç baskı uygulamıyor. Ben eşimin snneme nasıl davranmasını istiyorsam bende onun annesine öyle davranıyorum o yüzden sorun yaşamaıyoruz . Allahtan görümce yok birde öyle karışan görümce çekemezdim gerçekten . Kısmet olursa ben görümce olucam o yüzden hiç karışmayı düşümmüyorum

aynen canım benimde kızım olacak ve eşim hep kız olmasını istedi.ama çevredekiler çok sinir bozuyo sankı kız çocuk deil.hayırlı evlattır kız evlat bence.benle ablam cok düşkünüz annemle babama.ama erkekler pek öyle deil..

Aynen öyle hiç kimseyi ilgilendirmiyor

Allah hayirli evlat versin cnm cahillerle ugrasmk basa belaa :)

Amin gerçekten çok zor :)

Herkes annesini sever şüphesiz ama genel olarak kızlar hem baba evine hemde evlenince kendi evine daha düşkün oluyor. İnan annemleri 1 gün aramasam içim rahat etmiyor. Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin. Yaşadığın tepkiye sürekli maruz kalan biri olarak seni çok iyi anlıyorum

Aynen bizde öyle bir sabah birde akşam konuşuruz .amin cümlemize

Selam kızlar bugun gün boyu dışardaydım eksiklerimi hallettim fikir olsun diye size lohusa pijamalarım bide gecelik mor tabiki :21:
kv hastane çıkışı aldı
Mor aşkına :) hepsi çok güzel gecelikde süper şık ve sade bende taktım şimdi acaba benim sabahlık çok mu abartılıydı diye :) iyi günlerde kullanın hepsini hayırlı olsun

kızlar birşey sormak istiyorum bu doğum lekesi hakkında ne düşünüyorsunuz kk da okudumda hiç aklıma gelmicek şeyler leke yapmış bebeklerde tab, doğruysa :)

kv hastane çıkışı aldı
hepside çok güzeller canım güle güle giyinin..

kv hastane çıkışı aldı
hepsi çok güzel özellikle geceliğine bayıldım. iyi günlerde kullanın inşallah.

Selam kızlar. Dün gece çok enteresan bişey oldu. Sabaha karşı 4 gibi tuvalete kalkayim dedim, karnımda bir kramp bir kramp, Allahım yerimden kimildayamiyorum agridan. Zar zor acıyla gittim geldim artık. Sonra 2 saat geçmedi kramplar. Doğum sancısı sandım Allah korusun. Ödüm patladı. Sonra aklıma geldi magnezyum. Eşim kalktı hazırladı. Ictim. Uyuyakalmisim. Uyandığımda kramplar yok olmuştu. Öğlen tekrar olur gibi oldu. Yine magnezyum içtim. Bu aralar biraz aksatmistim magnezyumu. Ondanmi oldu ki acaba :KK57: Eger ondansa demekki magnezyumsuz yaşayamicam hamileligim boyunca. Sizde oluyomu hiç böyle kramplar ?

Çok iyi demişsin kv.ye :) yalnız seninki sırf muhalefet bence şuan erkektende çok hoşnut olmadığına göre. Onu mutlu etmek için doğurmuyorsun zaten. Dediğin gibi sağlıklı olusunlar tek duamız bu
Aynen canim :) hayirli olsun bile demedi napayim cani sagolsun herkes kendine yakisani yapar

Selam kızlar. Dün gece çok enteresan bişey oldu. Sabaha karşı 4 gibi tuvalete kalkayim dedim, karnımda bir kramp bir kramp, Allahım yerimden kimildayamiyorum agridan. Zar zor acıyla gittim geldim artık. Sonra 2 saat geçmedi kramplar. Doğum sancısı sandım Allah korusun. Ödüm patladı. Sonra aklıma geldi magnezyum. Eşim kalktı hazırladı. Ictim. Uyuyakalmisim. Uyandığımda kramplar yok olmuştu. Öğlen tekrar olur gibi oldu. Yine magnezyum içtim. Bu aralar biraz aksatmistim magnezyumu. Ondanmi oldu ki acaba :KK57: Eger ondansa demekki magnezyumsuz yaşayamicam hamileligim boyunca. Sizde oluyomu hiç böyle kramplar ?
bende sabah akşam megnezyum kullanıyorum iki gece önce akşam erkenden yatınca içmeyi unutuum haliyle sabah bacaklarıma kramp girdi hep oluyor şimdi unutmamaya çalışıyorum..

kv hastane çıkışı aldı
Hepsi cok guzel gule gule kullan canim corap tutucuyu alman iyi olmus cunku yurumedikleri halde bir bakyosun corap cikmis o minicik ayaktan :21:

Evet canım bizim ilerde kızlarımızı rahat dışarıya salmamız sizin yetiştirdiğiniz bu tatlı oğluşlara bağlı :)
Bugun parkta arkadasimin kizina bi oglan elindeki sopayla vurup kacti Allah im nasil sinir oldum ozellikle iyi yetistirmemiz gerek bizim yoksa bu nedil hic iyi yerlere gitmiyor

Back
X