2015 Temmuz Anneleri

Kızlar iyi pazarlar hepinize. Kardeşim yarın dörtte sezeryana girecek, inşallah sağlıkla yeğenimizi kucağımıza alırız. Dualarınızı bekliyorum.. Ben de kardeşimin tecrübelerini aktarırım inş. Buradan, o epidural olacak bem çok korkuyorum sezeryan olursam tam bayılmak isterim heralde ama onun da ayılması zor oluyor malum.. Neyse Herşeyin hayırlısı artık..
Ben de yarın sabahtan dr dan rapor alıp öğlen uçağa bineceğim, aslında rapor almadan da benim beyanım esas olduğu için binebilirsin diyorlar ama benim içim rahat etmiyor gene de almaya çalışıcam raporu. Biraz da heyean yaptım aslında umarım sıkıntısız bir yolculuk geçiririm. Az biraz da tırsıyorum :)

canım inşallah sağlıkla dünyaya gelir bebeğiniz.. Rabbim kolay doğum nasip etsin..

kızlar beşik çok fazla yok açıkçası bide çok kullanamıyoruz internette ben karamürsel sepetçii diye bi yer buldum 50 +75 fiyatları değişiyo ama kargo size ait bi süre idare ederim sonra odasına koycam zaten die buna karar verdim

ya bende 3-4 aylık olana kadar alsam mı acaba dedim sonra beşiğimize geçeriz ama sağlam mı acep taşır mı bilemedim

Merhaba kızlar ben Şubat annesi olacakken, Aralık annesi oldum. 35 haftalık doğum Yaptım rahim kısalığı sebebiyle. Etrafınız eskiden millet tarlada doğuruyormuş, aman bol bol Yürü sakınma ben hiç sakınmadım hiç bir şey olmaz der der sizde koşturur durursunuz benim gibi. Sizi uyarıyorum Sakın kendinizi yormayın, benim doktorum yorgunluktan olmuş olabilir dedi, ki kendimi çok yormuştum, siz benim hatama düşmeyin, bol bol dinlenin. 37 den sonra yürüyüş yapın...etrafa kulağınızı tıkayın,

Kizlar benim bebis bugün döndü yine galiba. Basi hala asagida ama gövdesi daha önce soldaydi,simdi sagda.ayaklar sag kaburgama vuruyordu önceden, sabahtan beri sol kaburgami tekmeleyip ittirip duruyor.Bazen acitiyo bi de keci, öyle bi baski yapiyo ki asagiya dersin sanki dogacak.
Cuma gecesi sancilandim bi de, nerdeyse hastaneye gidiyordum dogum basladi diye.Sonra dinlenip bekliyim dedim de uzaninca azaldigini fark ettim.Belime bi sanci giriyo, karnin asagisi da ayni öyle. Dolanip durdum evin icinde, Allahtan dinlenince gecti. O gün cok yorulmustum 5 saat ayakta manti ve eriste yaptik kayinvalidemle.Ondan kaynaklandigini düsündüm sonra...
Ben bi an önce cantami hazirlayip bebisimin elbiselerini yikiyim en iyisio_O

benimki de dönmüştü sanki ama şimdi tekmeler aşağıda fırlayacak gibi korktum iki gündür üst taraf çok rahat arada kasılmalar oluyo ama normal tabi ..ayy şimdi de ya dönmezse korkusu sardı :KK43:

Benimkide öyle canım. Artık kuvvetlendi zilli uyandırıyor beni. Dün o kadar kıpırdadıki bağırsaklarıma ağrı girdi sıkıştı resmen. 3 te kalktım yürüdüm. Göbeğim yamuk yumuk bi ora şişiyor bi bura :) ama biz 3 kardeşiz en az kıpırdayan benmişim doğuncada en yaramaz benmişim
Hee demek karnimizdakiyle ayni olmuyor gelsin bakalim cimcimeler :D

Dikkat et yorma kendini. Bak başıda dönmüş kuzunun vaktinde gelsin. bu arada ellerinize sağlık. Mantılar buzluğa heralde. Ohh doğum sonrası için hazırlık
Üc aydir bas asagi zaten benim keci:).Evet manti da eriste de buzluga girdi, cok bisey degil de doguma kadar sicak havalarda cikarip pisirmek icin.Dogumdan sonra azar azar yapar atarim buzluga.Bogaz derdi bitmiyo ki....
deme ya nerdeyse aynı gün doğum yaçaz ben daha evdeki işleri toparlayamadım hala tadilat yapıyoruz evde hergüz eşme kızıyorum hadi hadi diye şiimdi de boya yapalım diyoo günlerde akıp geçiyo valla mayısa da şaka maka girdik.
Evet canim zaman cok cabuk geciyor, Allahtan benimki yalanci alarmdi, zamaninda gelsin, acele etmesinler insallah.Daha temizligim var, halilarim yikanacak benim deo_O
Merhaba hanımlar. Nasılsınız?
Merhaba canim:KK19:, iyiz ya siz???
Kızlar merhaba.
Merhaba canim:KK19:.
Merhaba kızlar ben Şubat annesi olacakken, Aralık annesi oldum. 35 haftalık doğum Yaptım rahim kısalığı sebebiyle. Etrafınız eskiden millet tarlada doğuruyormuş, aman bol bol Yürü sakınma ben hiç sakınmadım hiç bir şey olmaz der der sizde koşturur durursunuz benim gibi. Sizi uyarıyorum Sakın kendinizi yormayın, benim doktorum yorgunluktan olmuş olabilir dedi, ki kendimi çok yormuştum, siz benim hatama düşmeyin, bol bol dinlenin. 37 den sonra yürüyüş yapın...etrafa kulağınızı tıkayın,
Merhabalar, bebeginiz iyidir umarim,bi sikinti yoktur insallah???Eskiyle yeni kiyaslanamaz ki, eskiden o kadar cok ölü dogum oluyormus ki kimseler ondan bahsetmiyo;(.Babaannem hep anlatirdi, doganlarin cogu da ölüyormus cok dogurduklari icin onlari hesaba katmiyorlar, biz de dogan yasiyomus saniyoruz... Hersey zamanina göre, dr unu dinliyceksin sadece...Bizi de uyardigin icin tesekkürler:KK19:
benimki de dönmüştü sanki ama şimdi tekmeler aşağıda fırlayacak gibi korktum iki gündür üst taraf çok rahat arada kasılmalar oluyo ama normal tabi ..ayy şimdi de ya dönmezse korkusu sardı :KK43:
Belki ellerini hissediyorsundur artik o kadar güclüler ki onlari da ayak zannediyor olabilirsin.Benimki 3 aydir bas asagi ama bi sagima geciyo, bi soluma, karar veremedi hanim efendi...Benim yarin kontrolüm var, galiba cok kilo aldim bu iki haftada, cekiniyorum biraz giderken:oops:

Üc aydir bas asagi zaten benim keci:).Evet manti da eriste de buzluga girdi, cok bisey degil de doguma kadar sicak havalarda cikarip pisirmek icin.Dogumdan sonra azar azar yapar atarim buzluga.Bogaz derdi bitmiyo ki....

Evet canim zaman cok cabuk geciyor, Allahtan benimki yalanci alarmdi, zamaninda gelsin, acele etmesinler insallah.Daha temizligim var, halilarim yikanacak benim deo_O

Merhaba canim:KK19:, iyiz ya siz???

Merhaba canim:KK19:.

Merhabalar, bebeginiz iyidir umarim,bi sikinti yoktur insallah???Eskiyle yeni kiyaslanamaz ki, eskiden o kadar cok ölü dogum oluyormus ki kimseler ondan bahsetmiyo;(.Babaannem hep anlatirdi, doganlarin cogu da ölüyormus cok dogurduklari icin onlari hesaba katmiyorlar, biz de dogan yasiyomus saniyoruz... Hersey zamanina göre, dr unu dinliyceksin sadece...Bizi de uyardigin icin tesekkürler:KK19:
Belki ellerini hissediyorsundur artik o kadar güclüler ki onlari da ayak zannediyor olabilirsin.Benimki 3 aydir bas asagi ama bi sagima geciyo, bi soluma, karar veremedi hanim efendi...Benim yarin kontrolüm var, galiba cok kilo aldim bu iki haftada, cekiniyorum biraz giderken:oops:
Bebeğim iyi şükür, doktorumu tam dinleyemedim, benim hiç ayağa kalkmamam lazımdı, Bakanım yoktu maalesef Kalktım. Etrafımda beni hiç anlamadı, neyse geldi geçti, şükür iyiyiz... Tavsiyem kendimizde farklılık görüyorsanız doktorunuza herşeyi söyleyin.

Kizlar oksurdum ustune ayaga kalkiyordum zaten agrim vardi kaburgalarim batti sirtima dogru oksuremiyorum bide canim cikiyor resmen aksamdan beri aglamaktan helak oldum :( boyle bir agri yok :(

Bebeğim iyi şükür, doktorumu tam dinleyemedim, benim hiç ayağa kalkmamam lazımdı, Bakanım yoktu maalesef Kalktım. Etrafımda beni hiç anlamadı, neyse geldi geçti, şükür iyiyiz... Tavsiyem kendimizde farklılık görüyorsanız doktorunuza herşeyi söyleyin.
Allah korumus sizi, herseyin yolunda olmasina sevindim, bu da bi teselli en azindan.

Kizlar oksurdum ustune ayaga kalkiyordum zaten agrim vardi kaburgalarim batti sirtima dogru oksuremiyorum bide canim cikiyor resmen aksamdan beri aglamaktan helak oldum :KK43: boyle bir agri yok :KK43:
Gecmis olsun canim, güclü ol, agri kesici alabilirsin aslinda, bosuna aglayip üzme bebisini:KK19:

Kızlar odamizi ismarladik sizce nasıl ??

Eklentiler

• IMG_20150425_182651.webp
    IMG_20150425_182651.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 114
  • IMG_20150425_181801.webp
    IMG_20150425_181801.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 103
  • IMG_20150425_145348.webp
    IMG_20150425_145348.webp
    18 KB · Görüntüleme: 116
  • IMG_20150425_145338.webp
    IMG_20150425_145338.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 129
  • IMG_20150425_143434.webp
    IMG_20150425_143434.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG_20150425_143427.webp
    IMG_20150425_143427.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 113
Gecmis olsun canim, güclü ol, agri kesici alabilirsin aslinda, bosuna aglayip üzme bebisini:KK19:
Az evvel aldim bir parol nasil sabah olacak bilmiyorum bebegim beni hic uzmuyor hic bir tarafima baski yapmiyor ben ne yapiyorsam kendi kendime yapiyorum . Tam hastaligim gecti derken simdi de bu basladi psikolojim bozuldu iyice :(

Az evvel aldim bir parol nasil sabah olacak bilmiyorum bebegim beni hic uzmuyor hic bir tarafima baski yapmiyor ben ne yapiyorsam kendi kendime yapiyorum . Tam hastaligim gecti derken simdi de bu basladi psikolojim bozuldu iyice :KK43:
Kendin icin en rahat pozisyonu secip uzan ve uyumaya calis canim, insallah sabaha daha iyi olursun.Olmadi dr a git yarin en azindan kalbin rahatlar...

Aynen canım ya. Bu sabah eşime defim aynı şeyi. Gece bi ordan poposu çıkıyor burdan diz mi dirsek mi artık neresiyse :) uykudan uyandım artık 3 te. Sakinleştirmeye çalıştım ama yok :)

Ben 34 bedenim normalde canım. Bu m bedenden başlıyor. Bana baya boldu. Benim ablamla babam makina kullanıyor. 1 beden daralttılar hala azıcık büyük oda 9. Ayda olur. Zaten arkadan kurdelası var. Daralıyor canım

Cadılar :)
Hadi ya o zaman xl olur bana :) normalde l xl giyiyordum seninde maşallahın varmış :)

benm eşimde öyle bari insflı davrandn busefr dedi :)) canm sorma bu sütyen benm büyük sornm oldu çözmem lazm bir şeklde önden açmalı desteklı aldm tamm dedm buseferde arkdn çok sıkyr nasl bişey bulsm diorm düşnyrm baklm

İyi yine adam insaflı davrandığını kabul ediyor en azından :)

http://www.1v1y.com/urun/miss-claire-1431-onden-acilan-sutyen-siyah-233563 canm bunu buldm bak cup seceneklerı var bide arkdn ek alablrz olması için ama bu site nasldr guvenlr mı bılmyrm

Çok güzel görünüyor ama mağazadakileri bile o kadar beden felan denediğim halde alamıyorum internetten sütyeni hayatta alamam bedenini uyduramam

bencede çok güzel hatta ben baya bişeyler anlatıyorum evde kızımla eşim bana çok gülüyorlar bakın şimdi ramazan tabiki eşimle kızım akşam pide almaya gidiyorlar benimde sancım tutuyor ama onlar birtürlü gelemiyorlar çünki fırında pide kuyruğundalar felan filan çok komik geliyor daha neler neler hayal ediyorum

rabbim yardımcısı olsun canım inşallah sağ salim bebeğne kavuşur allah yar ve yardımcısı olsun inşallah.. sanada hayrılı yolculuklar olsun kendine stress yapma raporunu al bin uçağa allahın izniyle bişey olmaz içini ferah tut..

Ooo sen hayallerini baya genişletmişsin :) bir çağrıya bakar eşinin gelmesi şarjlarınız olsun yeter :)

Merhaba kızlar, dolabımızı aldık nihayet. İkeanın hensvik'i online satışta stoklarda yoktu biz de tekzen'den bunu aldık. İdarelik. Daha sonra oda alırım asıl kalıcı olduğumuz evimize. Eki Görüntüle 1515443

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın sade şık ve uygun :)

Back
X