2015 Temmuz Anneleri

günydn canm sen naslsn iyisin dimi ? bugün hava çok iyi aman nazar olmasn :))
İyiyiz canım çok şükür ama evdeyiz. 2gün izin yazdırdım. Doğum iznime biraz erken başlamış oldum :-) annem yanımda çok şükür. Çok güzel bakıyor bize.havayı da dışarı çıkmadığımdan kestiremiyorum. Ama açsın artık. Kızımla azıcık tadını çıkaralım :-)

:KK43: ay bu çocuklar hasta olmasın diye gözüne Bakıyoruz gene hasta oluyolar. Çok gecmiş olsun. Aman dikkat et kendini ihmal etme benimkiler ikisi üst üste hasta olunca uykusuzluk yorgunluk sonunda bende acillik oldum geçen hafta. Süt pekmez yoğurt c vitamini ihmal etme
EVET YAAA GÖZÜNE BAKTIKÇA HASTALANIYORLAR... ALLAHIM O HASTALANMASIN BEN HASTALANIYIM DEDİM SONRA KARNIMDAKİNİ DÜŞÜNDÜM TÖBE ETTİM :(
SÜT, PEKMEZ C VİTAMİNİ DEMİŞSİN HİÇ BRİİBNİ TÜKETMİYORUM VALLA :( ALDIĞIM VİTAMİNLER KARIŞIYORDUR UMARIM

İyiyiz canım çok şükür ama evdeyiz. 2gün izin yazdırdım. Doğum iznime biraz erken başlamış oldum :-) annem yanımda çok şükür. Çok güzel bakıyor bize.havayı da dışarı çıkmadığımdan kestiremiyorum. Ama açsın artık. Kızımla azıcık tadını çıkaralım :-)
dinlen canm senin dinlenmeye ihtiycn var ;) bakanında varsa ne güzel anneden iyisi olmyr ;) balkona falan çıkarsn hava iyi olsnda enerjik olyrz ne güzel :)

günaydınnnn kızlaaaarr:KK3: bugün çok mutluyumm dün doğumgünümdü bitaneck eşim çok güzel bi sürpriz hazırlamış bana. beklemiyordum beni çok mutlu etti sizinle de paylaşmak istedim. onu çok seviyorum o benim huzurum :KK15:
günydn cnm nice senelere :) ne güzel yapmş bayanları mutlu etmek bukadr güzel işte :))

günaydınnnn kızlaaaarr:KK3: bugün çok mutluyumm dün doğumgünümdü bitaneck eşim çok güzel bi sürpriz hazırlamış bana. beklemiyordum beni çok mutlu etti sizinle de paylaşmak istedim. onu çok seviyorum o benim huzurum :KK15:
:nazar: :KK68:
Maşallah Allah ayırmasın en kötü gününüz böyle olsun canım

Teşekkür ederiz teyzesi

Canım benim 2 kız yeğen var. Benimkide kız olunca çoğu masraf gitti zaten. Ciddrn bizim bazı şeyler 3. Bebeğe hala sapasağlam

Öyleymiş :) gelsinler hoşgelsinler

Olur xl kalıplar geniş geniş. Zaten göbek kısmı kocaman :) ama ben kumaşı filan beğendim. Kaliteli gecelik

Sen kaç takım aldın sadece bunu ben gecelik pijama sabahlık aldım bir takım daha alsam mı sezeryan olacak büyük ihtimalle

Saçla alakası yok canım çocuk Büyüdükçe baskı yapıyo mide kapakçığından kaçak oluyo bu baskıyla. Ne yaparsan yap denemediğim birşey kalmıyo artık haftada bi şurup bitiyo hamilelikte en zor 2 şey var benim için 1. Ilk aylarda ki mide bulantıları 2. Son aylarda ki mide yanması. Okadar Çaresiz bi durum ki. Doğum yapınca sihir gibi herşey bitiyo en güzel yanı bu

Benimde şuanda tek sıkıntım yediklerimden mİ diyorum ama yok alakası yok son zamanlar artık gerçekten sıkıntılı geçmeye başlıyormuş rabbim beterinden korusun ama dün gece yatakda kıvranırken şunu anladım sola yatınca yanma olmadı öyle uyuya kaldım :)

Doktorlar saçla alakası yok diyor ama benim ablamın ilk gebelikte çok yanması olmuştu. Yeğenim doğduğunda kafasında benden çokmsaç vardı :) 2. De olmadı o çok saçlı bi bebek değildi. Benim normalde reflüm vardı. Şimdide yanmadan ziyede eflüm oluyor. Doktorlar gaviscon şurup veriyor. Içebilirsin. İyi geliyor

Maşallah yeğene 2 hafta sonra kontrol var bi doktora sorayım saçlı mı :) t.b tedavisi gördüm ondan öncede bir sürü ilaç felan artık o kadar sıkıldım ki anlatamam ilaç içmek bana o kadar çok zor geliyor ki inan yanmasını bile tercih ederim o kadar .

Birde cansu doktor bana santafer fort verdi başka hiç ilaç kullanmıyorum ama bunu bile içemiyorum miğdem bulanıyor . Bu demir ilacı benim için mi bbek için mi içmesem olmaz mı acaba

benim geceden beri kasıklarımda ağrı var :KK43:(
oğlumda gece ateşlendi... öksürük burnu tıkanık... :KK43: çok uykusuzum yorgunum bugün nasıl akşam olur bilmem :KK43:

Çok geçmiş olsun bu bebişler ne kadar çabuk ateşleniyor inşallah şimdi daha iyidir

reflü başlamış canım... hepimizde oluyor bu... bendede arttı iyice...dr uma sordum gaviscon kullanabilrisin dedi... sende çok rahatszı olursan al... önceki hamileliğimde de kullanmıştım

O ilaçlar bana o kadar iğrenç geliyor ki anlatamam sanki dün gece sola yatınca geçti gibi bugün inşallah olmaz ama olursa bir daha öyle denicem

kızlar benimde ne zamandır aklımdaydı isim değiştirmek. bugüne kısmetmiş. bende değiştirdim cansu_mrt eski isimdi. yabancılık çekmeyin diye ismimin sessiz harflerini başta bıraktım :)

Hayırlı olsun :)

Canm gecmis olsun. O sac olayi tamamen bir kocakari lafi yani :) bebek rahimin icinde. Senin miden yaniyor :) alakasi yok yani. bunun aciklamasi rahim buyuyor diger organlara yer birakmiyor. Midede sikisinca kapakcik tam kapanmadigindan asiti yukari gonderiyor. Leblebi de yiyebilirsin. Asitini alir. Yada doktorundan rennie gaviscon gibi ilaclar isteyebilirsin.

Benim arkadaşımda geçen sene hamileydi o kadar çok miğde yanması vardı ki doktor da zaten saçlı olucak demiş gerçekten de çok saçlı doğdu ama doğrudur yanmayıda direk saça bağlamamak gerekiyor . Leblebiyi deniyim birde çok teşekkürler

EVET YAAA GÖZÜNE BAKTIKÇA HASTALANIYORLAR... ALLAHIM O HASTALANMASIN BEN HASTALANIYIM DEDİM SONRA KARNIMDAKİNİ DÜŞÜNDÜM TÖBE ETTİM :KK43:
SÜT, PEKMEZ C VİTAMİNİ DEMİŞSİN HİÇ BRİİBNİ TÜKETMİYORUM VALLA :KK43: ALDIĞIM VİTAMİNLER KARIŞIYORDUR UMARIM
Yemene dikkat et vucüt iflas ediyo yorgunluklar üst üste gelince

kızlar dün sinemaya hızlı ve öfkeli 7'ye gittik, çok gürültülü ve heyecanlıydı malum. sinema süresinde bebeğim tüm seslere tepki vermek zorunda kaldı hiç durmadı, ortada toplandı, kasıldı. sonrada korktum acaba bu kadar ses bebeğe zararlı olur mu, işitmesine falan diye ? sizin bu konuda bir bilginiz var mı netten araştırdım ancak kesin birşey yok.. ama bir daha gitmemeye karar verdim..bu vicdan azabı iyi bir şey değil..

kızlar dün sinemaya hızlı ve öfkeli 7'ye gittik, çok gürültülü ve heyecanlıydı malum. sinema süresinde bebeğim tüm seslere tepki vermek zorunda kaldı hiç durmadı, ortada toplandı, kasıldı. sonrada korktum acaba bu kadar ses bebeğe zararlı olur mu, işitmesine falan diye ? sizin bu konuda bir bilginiz var mı netten araştırdım ancak kesin birşey yok.. ama bir daha gitmemeye karar verdim..bu vicdan azabı iyi bir şey değil..
Aman yok kız bişey olmaz iyi yapmışın. Biz farkında değiliz alışmışız ama şehrin gürültüsü yeter hesap edersen ;). Sen doğurana kadar eğlenmene bak bunlara takma. Doğduktan sonra biraz büyüyüyene kadar bebişinle zaten gidemiycen bırak karnındayken tadını çıkar ;)

Ben de dün akşam eşimin çocukluk arkadaşının düğünündeydim.Mecburen katıldım ama tüm akşam danguru dunguru o kasar rahatsız oldum ki yüksek sesten.Herkes şıkıdım şıkıdım oynarken ben çaktırmadan elim karnımda acaba bebeğim sesten rahatsız oluyo mudur diye düşündüm durdum

cnm bişey olmaz ya ne olsun film izlemş bebişn senınle :) benm oğlan yine ses olsn çıtı çıkmyr

benm çok yanma olmyr benm oğlan kel mi olcak :KK70:
:) yok kız bence alakası yok onunla.Benim bi ark.ın doktoru da rahimdeki bebeğin saçıyla midenin ne alakası var? demiş zaten.Bebişler büyüdükçe mideye yer kalmıyo mide kapakçığı açılıyo yiyecekler geri geliyo tamamen ondan yani bence ;)

Aman yok kız bişey olmaz iyi yapmışın. Biz farkında değiliz alışmışız ama şehrin gürültüsü yeter hesap edersen :KK66:. Sen doğurana kadar eğlenmene bak bunlara takma. Doğduktan sonra biraz büyüyüyene kadar bebişinle zaten gidemiycen bırak karnındayken tadını çıkar :KK66:

Bende giderken öyle düşünerek gittim fakat seslerden kasıldığını hissettim ve bende rahatsız oldum. sinema devrini kapattık anlayacağın napalım :(

Ben de dün akşam eşimin çocukluk arkadaşının düğünündeydim.Mecburen katıldım ama tüm akşam danguru dunguru o kasar rahatsız oldum ki yüksek sesten.Herkes şıkıdım şıkıdım oynarken ben çaktırmadan elim karnımda acaba bebeğim sesten rahatsız oluyo mudur diye düşündüm durdum

bir kaç hafta önce kuzenimin düğününe mecburen katılmıştım orada da yine yüksek seste aşırı tepkiler vermişti garibim o yüzden düğünden yarım saatte kalkmıştım fakat sinemadan çıkamadımda bitene dek..

Back
X