- Konu Sahibi Hedef65tir
- #42.081
İyiyiz canım çok şükür ama evdeyiz. 2gün izin yazdırdım. Doğum iznime biraz erken başlamış oldumgünydn canm sen naslsn iyisin dimi ? bugün hava çok iyi aman nazar olmasn :))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyiz canım çok şükür ama evdeyiz. 2gün izin yazdırdım. Doğum iznime biraz erken başlamış oldumgünydn canm sen naslsn iyisin dimi ? bugün hava çok iyi aman nazar olmasn :))
3 GÜN TATİLDİ İYİ DİNLENDİM TAM DİYORDUM ASLINDA... AMA GECE KÖTÜ GEÇİNCE İŞTE TÜM GÜNÜN MAHVOLUYOR... ÖĞLEDEN SONRA GELMEM HERALDEalabiliyorsan bencede izin al canım. yorgunluğa gelemiyoruz artık hiç
EVET YAAA GÖZÜNE BAKTIKÇA HASTALANIYORLAR... ALLAHIM O HASTALANMASIN BEN HASTALANIYIM DEDİM SONRA KARNIMDAKİNİ DÜŞÜNDÜM TÖBE ETTİMay bu çocuklar hasta olmasın diye gözüne Bakıyoruz gene hasta oluyolar. Çok gecmiş olsun. Aman dikkat et kendini ihmal etme benimkiler ikisi üst üste hasta olunca uykusuzluk yorgunluk sonunda bende acillik oldum geçen hafta. Süt pekmez yoğurt c vitamini ihmal etme
dinlen canm senin dinlenmeye ihtiycn varİyiyiz canım çok şükür ama evdeyiz. 2gün izin yazdırdım. Doğum iznime biraz erken başlamış oldumannem yanımda çok şükür. Çok güzel bakıyor bize.havayı da dışarı çıkmadığımdan kestiremiyorum. Ama açsın artık. Kızımla azıcık tadını çıkaralım
![]()
günydn cnm nice senelere :) ne güzel yapmş bayanları mutlu etmek bukadr güzel işte :))günaydınnnn kızlaaaarrbugün çok mutluyumm dün doğumgünümdü bitaneck eşim çok güzel bi sürpriz hazırlamış bana. beklemiyordum beni çok mutlu etti sizinle de paylaşmak istedim. onu çok seviyorum o benim huzurum
![]()
cnm 29 haftada kilosu çok iyimş ki benm en son gittgmde 1148di mesela sen kendını üzme bence kilosu iyi doktor zayf mı dedi ki29.haftada 1390 gr dı cnm. Geçen hafta yani 31.haftada 1460 gr olmuş. Yani Kilo almamıştı bebeğim.
günaydınnnn kızlaaaarrbugün çok mutluyumm dün doğumgünümdü bitaneck eşim çok güzel bi sürpriz hazırlamış bana. beklemiyordum beni çok mutlu etti sizinle de paylaşmak istedim. onu çok seviyorum o benim huzurum
![]()
Teşekkür ederiz teyzesi
Canım benim 2 kız yeğen var. Benimkide kız olunca çoğu masraf gitti zaten. Ciddrn bizim bazı şeyler 3. Bebeğe hala sapasağlam
Öyleymiş :) gelsinler hoşgelsinler
Olur xl kalıplar geniş geniş. Zaten göbek kısmı kocaman :) ama ben kumaşı filan beğendim. Kaliteli gecelik
Saçla alakası yok canım çocuk Büyüdükçe baskı yapıyo mide kapakçığından kaçak oluyo bu baskıyla. Ne yaparsan yap denemediğim birşey kalmıyo artık haftada bi şurup bitiyo hamilelikte en zor 2 şey var benim için 1. Ilk aylarda ki mide bulantıları 2. Son aylarda ki mide yanması. Okadar Çaresiz bi durum ki. Doğum yapınca sihir gibi herşey bitiyo en güzel yanı bu
Doktorlar saçla alakası yok diyor ama benim ablamın ilk gebelikte çok yanması olmuştu. Yeğenim doğduğunda kafasında benden çokmsaç vardı :) 2. De olmadı o çok saçlı bi bebek değildi. Benim normalde reflüm vardı. Şimdide yanmadan ziyede eflüm oluyor. Doktorlar gaviscon şurup veriyor. Içebilirsin. İyi geliyor
benim geceden beri kasıklarımda ağrı var(
oğlumda gece ateşlendi... öksürük burnu tıkanık...çok uykusuzum yorgunum bugün nasıl akşam olur bilmem
![]()
reflü başlamış canım... hepimizde oluyor bu... bendede arttı iyice...dr uma sordum gaviscon kullanabilrisin dedi... sende çok rahatszı olursan al... önceki hamileliğimde de kullanmıştım
kızlar benimde ne zamandır aklımdaydı isim değiştirmek. bugüne kısmetmiş. bende değiştirdim cansu_mrt eski isimdi. yabancılık çekmeyin diye ismimin sessiz harflerini başta bıraktım :)
Canm gecmis olsun. O sac olayi tamamen bir kocakari lafi yani :) bebek rahimin icinde. Senin miden yaniyor :) alakasi yok yani. bunun aciklamasi rahim buyuyor diger organlara yer birakmiyor. Midede sikisinca kapakcik tam kapanmadigindan asiti yukari gonderiyor. Leblebi de yiyebilirsin. Asitini alir. Yada doktorundan rennie gaviscon gibi ilaclar isteyebilirsin.
Yemene dikkat et vucüt iflas ediyo yorgunluklar üst üste gelinceEVET YAAA GÖZÜNE BAKTIKÇA HASTALANIYORLAR... ALLAHIM O HASTALANMASIN BEN HASTALANIYIM DEDİM SONRA KARNIMDAKİNİ DÜŞÜNDÜM TÖBE ETTİM
SÜT, PEKMEZ C VİTAMİNİ DEMİŞSİN HİÇ BRİİBNİ TÜKETMİYORUM VALLAALDIĞIM VİTAMİNLER KARIŞIYORDUR UMARIM
Bende diyom bu arkadaş yenimi ki tam sorucaktım![]()
Aman yok kız bişey olmaz iyi yapmışın. Biz farkında değiliz alışmışız ama şehrin gürültüsü yeter hesap edersenkızlar dün sinemaya hızlı ve öfkeli 7'ye gittik, çok gürültülü ve heyecanlıydı malum. sinema süresinde bebeğim tüm seslere tepki vermek zorunda kaldı hiç durmadı, ortada toplandı, kasıldı. sonrada korktum acaba bu kadar ses bebeğe zararlı olur mu, işitmesine falan diye ? sizin bu konuda bir bilginiz var mı netten araştırdım ancak kesin birşey yok.. ama bir daha gitmemeye karar verdim..bu vicdan azabı iyi bir şey değil..
Ben de dün akşam eşimin çocukluk arkadaşının düğünündeydim.Mecburen katıldım ama tüm akşam danguru dunguru o kasar rahatsız oldum ki yüksek sesten.Herkes şıkıdım şıkıdım oynarken ben çaktırmadan elim karnımda acaba bebeğim sesten rahatsız oluyo mudur diye düşündüm durdumkızlar dün sinemaya hızlı ve öfkeli 7'ye gittik, çok gürültülü ve heyecanlıydı malum. sinema süresinde bebeğim tüm seslere tepki vermek zorunda kaldı hiç durmadı, ortada toplandı, kasıldı. sonrada korktum acaba bu kadar ses bebeğe zararlı olur mu, işitmesine falan diye ? sizin bu konuda bir bilginiz var mı netten araştırdım ancak kesin birşey yok.. ama bir daha gitmemeye karar verdim..bu vicdan azabı iyi bir şey değil..
cnm bişey olmaz ya ne olsun film izlemş bebişn senınle :) benm oğlan yine ses olsn çıtı çıkmyrkızlar dün sinemaya hızlı ve öfkeli 7'ye gittik, çok gürültülü ve heyecanlıydı malum. sinema süresinde bebeğim tüm seslere tepki vermek zorunda kaldı hiç durmadı, ortada toplandı, kasıldı. sonrada korktum acaba bu kadar ses bebeğe zararlı olur mu, işitmesine falan diye ? sizin bu konuda bir bilginiz var mı netten araştırdım ancak kesin birşey yok.. ama bir daha gitmemeye karar verdim..bu vicdan azabı iyi bir şey değil..
:) yok kız bence alakası yok onunla.Benim bi ark.ın doktoru da rahimdeki bebeğin saçıyla midenin ne alakası var? demiş zaten.Bebişler büyüdükçe mideye yer kalmıyo mide kapakçığı açılıyo yiyecekler geri geliyo tamamen ondan yani bencebenm çok yanma olmyr benm oğlan kel mi olcak![]()
Aman yok kız bişey olmaz iyi yapmışın. Biz farkında değiliz alışmışız ama şehrin gürültüsü yeter hesap edersen. Sen doğurana kadar eğlenmene bak bunlara takma. Doğduktan sonra biraz büyüyüyene kadar bebişinle zaten gidemiycen bırak karnındayken tadını çıkar
![]()
Ben de dün akşam eşimin çocukluk arkadaşının düğünündeydim.Mecburen katıldım ama tüm akşam danguru dunguru o kasar rahatsız oldum ki yüksek sesten.Herkes şıkıdım şıkıdım oynarken ben çaktırmadan elim karnımda acaba bebeğim sesten rahatsız oluyo mudur diye düşündüm durdum
çok güzel canım, güle güle sağlıkla kullanın inşallahKızlar odamizi ismarladik sizce nasıl ??