- 25 Ocak 2015
- 1.217
- 785
- 73
- Konu Sahibi Hedef65tir
- #42.101
Senin ki kel oğlan olacak :) merak etme saçla alakası yokmuş yanmanın aman maşşallah de yarın öbür gün yanman olmasın sonra çok kötü birşeybenm çok yanma olmyr benm oğlan kel mi olcak![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin ki kel oğlan olacak :) merak etme saçla alakası yokmuş yanmanın aman maşşallah de yarın öbür gün yanman olmasın sonra çok kötü birşeybenm çok yanma olmyr benm oğlan kel mi olcak![]()
:)) cnm öyle olrsa kesın kel diorm :)) bilyrm canm ya annem dio saçı olyr die benm çok nadir yanyr ondn dedm :):) yok kız bence alakası yok onunla.Benim bi ark.ın doktoru da rahimdeki bebeğin saçıyla midenin ne alakası var? demiş zaten.Bebişler büyüdükçe mideye yer kalmıyo mide kapakçığı açılıyo yiyecekler geri geliyo tamamen ondan yani bence![]()
cnm arada olyr zaten kötü bişey aman devamlı olmasnSenin ki kel oğlan olacak :) merak etme saçla alakası yokmuş yanmanın aman maşşallah de yarın öbür gün yanman olmasın sonra çok kötü birşey
maşallah canım. Allah mutluluğunuzu hiç bozmasıngünaydınnnn kızlaaaarrbugün çok mutluyumm dün doğumgünümdü bitaneck eşim çok güzel bi sürpriz hazırlamış bana. beklemiyordum beni çok mutlu etti sizinle de paylaşmak istedim. onu çok seviyorum o benim huzurum
![]()
Günaydın hanımlar. Nasılsınız? Bebişleriniz nasıllar? Enerjik, mutlu, bol tepikli, güzel bir hafta olsun inş. Birde havalar açsın artık![]()
29.haftada 1390 gr dı cnm. Geçen hafta yani 31.haftada 1460 gr olmuş. Yani Kilo almamıştı bebeğim.
Sen kaç takım aldın sadece bunu ben gecelik pijama sabahlık aldım bir takım daha alsam mı sezeryan olacak büyük ihtimalle
Maşallah yeğene 2 hafta sonra kontrol var bi doktora sorayım saçlı mı :) t.b tedavisi gördüm ondan öncede bir sürü ilaç felan artık o kadar sıkıldım ki anlatamam ilaç içmek bana o kadar çok zor geliyor ki inan yanmasını bile tercih ederim o kadar .
Birde cansu doktor bana santafer fort verdi başka hiç ilaç kullanmıyorum ama bunu bile içemiyorum miğdem bulanıyor . Bu demir ilacı benim için mi bbek için mi içmesem olmaz mı acaba
O ilaçlar bana o kadar iğrenç geliyor ki anlatamam sanki dün gece sola yatınca geçti gibi bugün inşallah olmaz ama olursa bir daha öyle denicem
Hayırlı olsun :)
kızlar dün sinemaya hızlı ve öfkeli 7'ye gittik, çok gürültülü ve heyecanlıydı malum. sinema süresinde bebeğim tüm seslere tepki vermek zorunda kaldı hiç durmadı, ortada toplandı, kasıldı. sonrada korktum acaba bu kadar ses bebeğe zararlı olur mu, işitmesine falan diye ? sizin bu konuda bir bilginiz var mı netten araştırdım ancak kesin birşey yok.. ama bir daha gitmemeye karar verdim..bu vicdan azabı iyi bir şey değil..
Dün eltimleydim, bi kızı var 4üne girdi bi de 5 aylık bi kızı daha var.Benim ilki kiz ikincide kiz:) anladim senide konusamayinca cocuklar bir dinem hircinlik geciriyor haklisin . Konusmaya baslayinca da daha degisik bir iki yas sendromu geliyor. Bizimki hele 3 dil konusuyor her dilden cadilik
Yapiyor sagolsun:) guya benim kiz balik ama inatcilik hat safhada. Bazen deli ediyor beni. Biz bayagi dertlesiriz seninle:):)
bence kilosu gayet iyi canım benim de bu hafta 29.haftada 1100gr.hem o ölçümler birebir tutmaz zaten.milimetrik ölçüm olduğundan hata payı da var yani29.haftada 1390 gr dı cnm. Geçen hafta yani 31.haftada 1460 gr olmuş. Yani Kilo almamıştı bebeğim.
Hanımlar bebişin eşyaları için hacı şakir granüllü toz sabun aldık. Umarım işe yarar. Bugün annemle onları yıkayacağız. Ardından çantaları hazırlayacağım. Nolur nolmaz.
cnm ben güvenp alamadm ordan kapıda ödeme belirli limiti geçince yazyrdu 200 lira falan hepsi buradadan aldm oda parça parça gnderyr kargoyu :) herhafta bişey gelyrkızlar turuncu kasadan bebeğin bezi, mustela şampuanı, mustela pişik kremi, burun aspiratörü ve yedek ucu, tırnak makası falan aldım. birde kendime gögüs pedi ve mustela emzirme kremi aldım. kapıda ödemede vardı ulaştı elime hepsi 160 tl tuttu.. bilginize...
benm çok yanma olmyr benm oğlan kel mi olcak![]()
:)) yandık canm :) nazar etme kendını kuzum :))benim de olmuyor bi de kız naparım ben
şimdi midem yanmıyor dedim ya akşamına mide yanmasından ölürüm
![]()
günydn canm sen naslsn iyisin dimi ? bugün hava çok iyi aman nazar olmasn :))
cnm 29 haftada kilosu çok iyimş ki benm en son gittgmde 1148di mesela sen kendını üzme bence kilosu iyi doktor zayf mı dedi ki
Kilosuna az dedi doktor. Bakamamışsın dedi durdu. Çok moralimi bozdu o gün. Zaten stresliydim. Birde kendi doktorum yoktu. Ay sonuna kadar olmayacakmış doktorum. Sanırım Doktorumu da değiştireceğim. Yememişsin Yememişsin, Bakamamışsın dedi durdu diğeri. Bu hafta nasıl çıkacak bakalım.bence kilosu gayet iyi canım benim de bu hafta 29.haftada 1100gr.hem o ölçümler birebir tutmaz zaten.milimetrik ölçüm olduğundan hata payı da var yani
doğum günün kutlu olsun canımgünaydınnnn kızlaaaarrbugün çok mutluyumm dün doğumgünümdü bitaneck eşim çok güzel bi sürpriz hazırlamış bana. beklemiyordum beni çok mutlu etti sizinle de paylaşmak istedim. onu çok seviyorum o benim huzurum
![]()
Dün eltimleydim, bi kızı var 4üne girdi bi de 5 aylık bi kızı daha var.
Allah' ım o büyük kız ne konuşuyo.. ne konuşuyo.. ne konuşuyo.. susmadı, koca gün susmadı :)))
Eltim diyo ki; dillenmeden doğurduğun için çok şanslısın:)
özellikle uyuturken bi başlıyomuş anne su anne yemek anne tuvalet deliriyorum diyo.
Hakkaten acınacak halime şükrettim onları görünce.
Kızlar biraz cazgır oluyo kabul ama daha uslu daha akıllı oluyorlar, isterdim bi kızım olsun.![]()
kızlar günaydın.
tatiliniz iyi geçmiştir inş.
haftasonu çok yazamıyorum eşime,eve vakit ayırmaktan.
haftaiçi iyi oluyor, iş arasında yazıyorum
bugün doktora gittik. bebişin kilosu iyi,rahim uzunluğu iyi dedi. toplamda 8 kg aldım. oğlum 1 kiloyu geçmiş şükür
1 ay sonra kontrole çağırdı. çok kısa sürdü muayene,şükür sorunumuz yoktu rutin baktı gönderdi
nick i değişen arkadaşlar olmuş, hayırlı olsun C cns_2007 I _ikra_
başka varmıydı kaçırdım mı bilemedim![]()