Tebrik ederim mervecim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Bizim dönemde 19 hastadan 9 hamile varmış biri sensin. Başka kim hamiş biliyor musun? Bizlere umut oluyorsunuz darısı başımıza inşallah. Bize de dua et canım öpüyorum.tüp bebekle ilk denememde Allahın izniyle ikiz annesi olucam deliler gibi mutluyum 4 kasımda dr gıttığımde kesenın bırı ıyıce gözüküp diğeri çok küçük demişti gelişebılırde kaybolabılırde demişti.bugün dr gıttığımımde ikisininde kalp atışını gördük çok mutluyum .Allah tüm isteyenlere versin ben 4,5 sene bekledim çok istedim herşeyin zamnı varmış bebeklerim geldiler
benım bıldıgım kadarıyla aynur hamıle araba yatagında oturan.bırde barakfakıde oturan bır arkadas var onla karsılastık oda ıkızlere hamıle darısı ısteyen herkezın basına dualarım senınle ayşecımTebrik ederim mervecim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Bizim dönemde 19 hastadan 9 hamile varmış biri sensin. Başka kim hamiş biliyor musun? Bizlere umut oluyorsunuz darısı başımıza inşallah. Bize de dua et canım öpüyorum.
ayy ne guzel canım gördünmü keseleri?Ben varım
benım tüp bebek 12, gun 432 çıkmıştı 15, gın 1405 cıktı 20. gun keseleri görmüştükİnşallah öyledir sizimde yuksekmiydi bu bir göstergemi acaba
kaç haftalıksın canım doğumun temmuzamı gelecek inş?Ilk tüp denemem ve ikiz bekliyoruz
Canim bn hamile oldugumu yeni ogrendim yarin doktora gidecem yanliz bnim icimden ikiz olucak gibi geciyo anlamadim yaa neden oyle his geliyo .ikizlerde bi belirti var mi acaba ve nasil belli oluyo..Temmuz anneleri nerelerdesiniz¿
hıc bır belırtı olmadı bende canım beta hcg yuksek cıktı sadece okadar ultrasonda görduk ıkız oldugunu
hıc bır belırtı olmadı bende canım beta hcg yuksek cıktı sadece okadar ultrasonda görduk ıkız oldugunu
allah sağlıkla kucagına almayı nasıp etın bebişlerınıMrb,canım meleklerin hayırlı olsun bursadan sın sanırım bende aşılamayla ikiz annesi olucam inşallah ..
evet canım ıkızler daha erken oluyormus bız temmuz dıyelımfe daha erken olursada hayırlısıBen de 4 kasimda hamile oldugumu ogrendim.14 kasimda da iki tane kese gorduk.benim de ilk tupbebek denememdi.hamilelik takviminde temmuz diye cikiyor dogum ama ikz olunca daha erkene kayar buyuk ihtimal.
yarın kontrolum var görücem bebişlerimi yine heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?