Kizlar dun doktora gittim sNki iki kese var dedi ama emin degilim kan pihtisida olabilir dedi sizin ikizler ne zaman belli oldu acaba
hayırlısıyla kucağımıza alalım inş bebeişlerimiziBenimde 5. Haftada belli oldu, ilk başta doktor bana da iki kese olabilir demişti sonraki ultrasonda iyice gösterdiler kendilerini
Kizlar ne zormus bu ikiz gebelikbu sabah yine kanama oldu ve tansiypnum dustu koltukta yigilip kaldim..esim ambulans cagirayim dedi az bekle gecer belki dedim cok sukur gecti ama yalniz kalmaya korkuyorum artik
Benim gibi kanamasi olan yada tansiyonu dusen varmi aranizda ?Yoksa bendemi bir anormallik var?
hayırlısıyla kucağımıza alalım inş bebeişlerimizi
sabırsızlanıyoruz dımı.ama bu anlarında tadını çıkaralımİnşallah zaman çabuk geçer ve o mutlu gün hemen gelir:)
allah kucağınıza almayıda nasipetsin inşallah normal yollamı oldu acaba bende 2.aşaılamamı olucam gelecek aytüp bebekle ilk denememde Allahın izniyle ikiz annesi olucam deliler gibi mutluyum 4 kasımda dr gıttığımde kesenın bırı ıyıce gözüküp diğeri çok küçük demişti gelişebılırde kaybolabılırde demişti.bugün dr gıttığımımde ikisininde kalp atışını gördük çok mutluyum .Allah tüm isteyenlere versin ben 4,5 sene bekledim çok istedim herşeyin zamnı varmış bebeklerim geldiler
Merhaba benim de ikiz gebelik 7+5 transferin sekizinci gununden beri kanamam oluyor arada ikiz gebeliklerde sık yasanan bir seymis korkma Allahin izniyle bir sey olmaz. Doktor iki hafta daha gorebilirsin dedi. Ben de kalkmiyorum hep yatiyorum jel kullaniyorum bir se proluton diye haftada iki kez ignem var Rabbim yardimcimiz olsunKizlar ne zormus bu ikiz gebelikbu sabah yine kanama oldu ve tansiypnum dustu koltukta yigilip kaldim..esim ambulans cagirayim dedi az bekle gecer belki dedim cok sukur gecti ama yalniz kalmaya korkuyorum artik
Benim gibi kanamasi olan yada tansiyonu dusen varmi aranizda ?Yoksa bendemi bir anormallik var?
amin canim insallah..peki senin kanaman kirmizimi kahverengi lekelenme tarzindami?ben hep yatamiyorum kucuk bir oglum var onla ilgileniyorum...Merhaba benim de ikiz gebelik 7+5 transferin sekizinci gununden beri kanamam oluyor arada ikiz gebeliklerde sık yasanan bir seymis korkma Allahin izniyle bir sey olmaz. Doktor iki hafta daha gorebilirsin dedi. Ben de kalkmiyorum hep yatiyorum jel kullaniyorum bir se proluton diye haftada iki kez ignem var Rabbim yardimcimiz olsun
benim normalde duser tansiyonum simdi hamilelikle daha fena bir hal aldi..banyodada dusuyor evet evde yalnizken banyo yapmam o yuzden dikkat etmemiz lazim cok riskli bir donemdeyizcanım çok geçmiş olsun aman dikkat et.
benim de genelde banyodayken düşüyor korkuyorum aynı şekilde aslında evde yalnızken falan banyoya girmemek lazım çok tehlikeli...
sabırsızlanıyoruz dımı.ama bu anlarında tadını çıkaralım
Ben çok merak ediyorum cinsiyet ne olacak, kaç kilo alacam, tam zamanında öı olacak doğum bunun gibi bir sürü soru var kafamda o yüzden zaman bir an önce geçsin istiyorum:)
Kizlar kan degerleriniz kacinci gun kacti?
(tup bebekle hamile kalanlar kacinci gun embryosuydu?) yazarsaniz sevinirim..
Benim 2 tane 2.gun embryosuydu, kan degerim 12.gun 151 di, ikiside tutunmus..gerci ben kan degerine gore biri tutundu sanmistim buyuk bir sok gecirdim ultrasonda iki kese gorunce..
canım benımde tup bebek 5. gun embryosuydu 12, gun degerım 405.31 cıkmıstıKizlar kan degerleriniz kacinci gun kacti?
(tup bebekle hamile kalanlar kacinci gun embryosuydu?) yazarsaniz sevinirim..
Benim 2 tane 2.gun embryosuydu, kan degerim 12.gun 151 di, ikiside tutunmus..gerci ben kan degerine gore biri tutundu sanmistim buyuk bir sok gecirdim ultrasonda iki kese gorunce..
Adet kani gibiydiamin canim insallah..peki senin kanaman kirmizimi kahverengi lekelenme tarzindami?ben hep yatamiyorum kucuk bir oglum var onla ilgileniyorum...
sagol canim insallah..malesef kanama durmadi bir gun kanama birgun lejelenme tarzinda devam ediyor..evet canim seni hatirlamammi :)Canim nasil oldun kanaman durdu mu?insallah bebislerle ilgili en kotu yasayacagin sey budur.bundan sonrakiler hep yolunda gider.benim bilgileri ekim kasim topiginden hatirlsmiyorsundur o yuzden yaxayim.5.gundu benim bebisler.9.gun 188 di degerim.11.gun 327 oldu.
benimkide cogunlukta oyle isteAdet kani gibiydi
benimkide cogunlukta oyle isteAllah yardimcimiz olsun canim...
Haftada iki gün vurunuyorum dediğin gibi iyi geldi bir kaç gündür kanamam yok ve sürekli yatıyorumProluton depot igne oldunuz mü ihmal etmeyin.
Kanama progestron eksikliğinden oluyor o igne hemen durdurur. Ve dinlenmek ağır kaldıramak cok önemli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?