evet canım bende gördüm duymadım şuanda onlar için sakıncalı dedı sadece kalp atışlarını gösterdiCanim sen kalp atislarini duydun mu?benim de bugun kontrolum vardi.doktorum kalp atislarini gosterdi sadece.10.hafta duyulabilirmis dedi.pitpit atmasi bile cok heyecan vericiydi gercekten.atesbocegi gibi yanip sonuyor.
Meraba canim bende temmuz annesi olucam Allah kismet ederse..dun aksam kanama oldu ve acile kostuk hemen 13 kasimda pozitif sonucu aldim dunde sonucu aldigim gunden sonraki 8. gundu...iki kese gordum dedi ama birinde bebegi goremedim cok kucuk dedi ve kalp atisida yoktu...senin kacinci haftada duyulmustu kalp atisi?moralim cok bozuktüp bebekle ilk denememde Allahın izniyle ikiz annesi olucam deliler gibi mutluyum 4 kasımda dr gıttığımde kesenın bırı ıyıce gözüküp diğeri çok küçük demişti gelişebılırde kaybolabılırde demişti.bugün dr gıttığımımde ikisininde kalp atışını gördük çok mutluyum .Allah tüm isteyenlere versin ben 4,5 sene bekledim çok istedim herşeyin zamnı varmış bebeklerim geldiler
hayırlı olsun bebeklerin canım benden 1 gün sonra gibi gözüküyor doğum gerçi ikizler okadar durmazmrb. herkese hayırlı olsun. benim de 4 temmuz çıkıyo doğum tarihi. allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.
hayırlı olsun bebeklerin canım benden 1 gün sonra gibi gözüküyor doğum gerçi ikizler okadar durmaz
6 haftada bellı oldu ama cok kucuktu benımde dıgerıKizlar dun doktora gittim sNki iki kese var dedi ama emin degilim kan pihtisida olabilir dedi sizin ikizler ne zaman belli oldu acaba
Canim yaa insallah benimde sorunsuz devam eder..bulantilarin falan basladimi peki?benımde 7 haftada duyuldu kalp atısı keseyı 6 haftada kordu daha bebek yoktu hatta kesenın bırı baya kucuk kaybola bılır bıle demıstı sımdı 8.haftam bıttı bebekler aynı gıdıyor dedı dr sen sıkma canını daha erken senın ıcın
yok canım bulantım hiç yok çok şükürCanim yaa insallah benimde sorunsuz devam eder..bulantilarin falan basladimi peki?
Kizlar dun doktora gittim sNki iki kese var dedi ama emin degilim kan pihtisida olabilir dedi sizin ikizler ne zaman belli oldu acaba
Kizlar ne zormus bu ikiz gebelikbu sabah yine kanama oldu ve tansiypnum dustu koltukta yigilip kaldim..esim ambulans cagirayim dedi az bekle gecer belki dedim cok sukur gecti ama yalniz kalmaya korkuyorum artik
Benim gibi kanamasi olan yada tansiyonu dusen varmi aranizda ?Yoksa bendemi bir anormallik var?
Yok canim baska bir ultrason merkezinden randevu aldik orasida en erken haftaya sali olabilir yer yok dedi..hastaneye yatamam malesef ogluma bakacak kimsem yok burdaCanim doktora gitme sansin yok mu?yani hem kanama hem tansiyon belki ordaki doktorlar soyledikleri zamandan once alirlardi.ya da kanamayi durdurana kadar hastanede yatsan diyecegim de oglun vardi degil mi.esin izin alamaz mi isinden?
BENDE YOK AMA DR OLABILIR KANAMA VE TANSIYON DUSMESI DIYE UYARDIKizlar ne zormus bu ikiz gebelikbu sabah yine kanama oldu ve tansiypnum dustu koltukta yigilip kaldim..esim ambulans cagirayim dedi az bekle gecer belki dedim cok sukur gecti ama yalniz kalmaya korkuyorum artik
Benim gibi kanamasi olan yada tansiyonu dusen varmi aranizda ?Yoksa bendemi bir anormallik var?
benimkininde biri digerinden baya kucuk bana ve burda bircok kisiye ayni seyi soylemisler ..sık gorulen bisey yani..ya biri gelismez kendi kendine yok olur yada kucuk olan digerine yetisir...Bugun hamileligimin ikiz bebek olarak devam edeceguni ogrendim biri 5hafta biri 4hafta kucuk olan gelusmeyebilirmis bu normal mi kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?