2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Arkadaslar 16. haftamda ikizlerimden birinin suyu geldi. Kalbi hala atiyor. Sancim ve kanamam yok simdilik. Diger bebek saglikli herseyi normal. Ama doktorlar cok ümit vermiyorlar ikisini birden kaybedebilirim. Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar var mi? ((

Merhaba,nasilsiniz?nasil oldunuz?Umarim tedavi edilebilir bir durum yasiyorsunuzdur.

Nasıl oldun cnm. Cok merak ettim seni. Allah yardimcin olsun. Zor bir durum

Nasıl oldun cnm. Cok merak ettim seni. Allah yardimcin olsun. Zor bir durum
Tesekkür ederim. Suan hastanede yatiyorum. Antibiotik tedavisi uygulaniyor enfeksiyona karsi. Sanci yok. Ikizlerden biri gelismeye devam ediyor. Susuz kalan büyük ihtimalle gelismeyecek. 17. haftaya girdik. Vücut eger suyu geleni atmak isterse ikisini birden malesef kaybedecegim. Aksi olur rahimde bir kösede kücülür kalirsa digerini kurtarma sansimiz var.
Cook zor günler geciriyorum. Allah hepimizin yavrularini saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.

Allah yardimcin olsun,insallah saglikla hicbirsey olmadan iki evladini da kucagina alirsin.

kızlarya benim ikizlere bıngıldağı kapanmak üzere d vitaminini kesin dedi salık ocağı ama doktor devam edin dedi bu konuda bilgisi olan varmı

Bende bugun aldim haberi bende ikiz annesi olacagim inşallah; ) bugun keseyi gorecegiz 15 gun sonra kalp atislari girecegiz Allah'in izniyle... yer gök bi suan şaşkın ve cok sevincliyiz...

Bende bugun aldim haberi bende ikiz annesi olacagim inşallah; ) bugun keseyi gorecegiz 15 gun sonra kalp atislari girecegiz Allah'in izniyle... yer gök bi suan şaşkın ve cok sevincliyiz...

Canim hayirli olsun rabbim sag salim kucaginna almayi nasip etsin insallah burdaki arkadaslarin hepsi dogum yapti ben de dahil zor gunler seni bekliyor

Canim hayirli olsun rabbim sag salim kucaginna almayi nasip etsin insallah burdaki arkadaslarin hepsi dogum yapti ben de dahil zor gunler seni bekliyor [/QUOTE]

Cankurtaran Canım nasılsın bebişler nasıl? Doğurduk koptu gitti herkes,aahh ahh o günlere geri dönsek keşke,kaç aylık oldunuz?

Canim hayirli olsun rabbim sag salim kucaginna almayi nasip etsin insallah burdaki arkadaslarin hepsi dogum yapti ben de dahil zor gunler seni bekliyor

Cankurtaran Canım nasılsın bebişler nasıl? Doğurduk koptu gitti herkes,aahh ahh o günlere geri dönsek keşke,kaç aylık oldunuz?

73selin73 iyiyim sukur canim ogullarimda iyiler sukur 5 ay 10 gunluk olduk.biz sen nasilsin bebisler nasillar grupla biz kopmadik.canim whatsaap tan gorrusuyoruz 16 kisiyiz istersen senide dahil edelim telefon numarani yazarsan ekler arkadaslar birbirimizle paylastihimiz cok.sey oluyor orda

Biliyorum canım,efeyle konuşmuştuk birkaç ay önce oda söylemişti whatsup ı ama buranın yeri bir başkaydı hiçbirşeye değişemem:) maşallah büyütmüşsün sende bebişleri:) bizde 4,5 aylığız...

Masallah canim dogdular buyuyolar bile cok sukur dogumun nasil.oldu erkenmi zamanindami kiz erkek neydi seninkiler canim

İkizlerim şuanda 5 aylık oldular biri kız biri oğlan tek başıma bakıyorum inan çok zor

Ay bende katılmak isterim paylaşmak güzel olur ben özelden yazamıyor siz numara yazın ben ekileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…