gözün aydın cok sevindim darısı benim başıma.
benim kızlar hala kuvözdeler 15 gün oldu 2300 biri 2100 biri şu anda kilo almaya başlamışlar.
ağızdan beslenmeye geçmemişler henüz hortumla besleniyorlar inşallah yakında bende kavuşurum.
tekrar gözün aydın tecrübelerini bizimle paylaşırsın
Canım ne yaptınız bebişlerin nasıl çıktılar mı kuvözden? Güzel haberlerini bekliyorum,bir de sütün geldi mi?
Gunaydin nasilsin?son durumun nedir?Canim sanitim srnle ben kaldik 35+0 oldik bugun..sagligin nasil ben iyice bunalmaya basladim..karnimda asagiya dustusen nasilsin doktor tahnini sure verdimi!!
Cnm cumartesi doguma gidiyorum kismetse 36+1olcwm ogun alcak daha fazla riskr girmek istemiyotum dedi ciger gelistiricide yapilmisti 2 doz.kilolarimizda iyi masalaahh..umarim ultraondaki gibi cikar.ama bi tuafim cok duyguliyum gozlerim doluyo hemrn..epidurql olcak ama bana yuksrk doz sakinlestirici yapin dedim tmm dediler..sen nasilsonn..bebisler kqc ki lo oldu ..senin ne zanan dogum kismet seGunaydin nasilsin?son durumun nedir?
Canim bende bugun hst. Yattim kanamam ve sancim vardi gozlem altindayim bebekler 2.280 ve 2.150 kg. Doktor bekleme taraftari sanci kesici ilaclarla falan takipte ben bugun 34+2haftamdayim doktor da senin haftalarini gormemi istiyor bakalim nasil olacak .Senin icin de ne guzel cok guzel bir haftan olmus ve planli dogum oluyor hersey yolunda goruluyor insallah saglikla dogumunu yapar, saglikla kucagina alirsin guzel evlatlarini insallah.Cnm cumartesi doguma gidiyorum kismetse 36+1olcwm ogun alcak daha fazla riskr girmek istemiyotum dedi ciger gelistiricide yapilmisti 2 doz.kilolarimizda iyi masalaahh..umarim ultraondaki gibi cikar.ama bi tuafim cok duyguliyum gozlerim doluyo hemrn..epidurql olcak ama bana yuksrk doz sakinlestirici yapin dedim tmm dediler..sen nasilsonn..bebisler kqc ki lo oldu ..senin ne zanan dogum kismet se
Canim 34+2 de cok iyi bi haftq .kilolarida gayet iyi hic korkma yani.sakin olmaya cqlid bol su ic dinlen canim..benim doktirum 36+2 gibi falan alirom riske atakam demisti seninkide oyke yapar.15 gun dayanirsin korkma cnm...Canim bende bugun hst. Yattim kanamam ve sancim vardi gozlem altindayim bebekler 2.280 ve 2.150 kg. Doktor bekleme taraftari sanci kesici ilaclarla falan takipte ben bugun 34+2haftamdayim doktor da senin haftalarini gormemi istiyor bakalim nasil olacak .Senin icin de ne guzel cok guzel bir haftan olmus ve planli dogum oluyor hersey yolunda goruluyor insallah saglikla dogumunu yapar, saglikla kucagina alirsin guzel evlatlarini insallah.
Sagol canim,seninkilerin kg nasilmis?sen hangi sehirdesin?Canim 34+2 de cok iyi bi haftq .kilolarida gayet iyi hic korkma yani.sakin olmaya cqlid bol su ic dinlen canim..benim doktirum 36+2 gibi falan alirom riske atakam demisti seninkide oyke yapar.15 gun dayanirsin korkma cnm...
Hayirli olsun canim dogumun gozunuz aydin saglikla kucaginiza almissiniz yavrularinizi.Haftan da cok iyiymis darisi bana ve bekleyenlere.Arkadaşlar pzt günü kontrolde oglanin suyunun azaldığı görüldüğü icin aksam hemen epidural sezeryanle kuzularim alindi. 35+6 da oglum 2060 kizim ise 2680 gram dogdular. O gune dek 3 kez(2ser) celeston yemistim. O gun de 2tane yaptık. Onlarin etkisinden mi bilmem ama kuvoze girmediler cok şükür. Yarin sarilik kontrolumuz var, ama onun icin de endise etmiyorum. En kotu bi iki gun mavi isik ile hallolur sonuçta. Ama anneligin doğası gereği endişeler hic bitmiyor merak etmeyin :) bence her anne bir cok sey icin endiselenir, ve hayati kendine yada baskalarina zehir etmediği sürece de sorun yoktur :) henuz dogum yapmamis arkadaşlar umarım siz de sağlıkla kavusursunuz yavrulariniza. Size tavsiyem epidural ise, hastanede mumkunse 2 gece yatin. Saat basi kendinize agri kesici yaoabiliyorsunuz boylece epiduralden ve eve gelince ne iyi biseymis anladim.. ayrica hastanede mama hemsiresi falan işinizi cok kolaylastiriyor. Emzirmeyle ilgili sizi egitebiliyorlar ve bence bu cok onemli. Hepinize hayırlı dogumlar diliyorum...
Suyu gelipte bekletilen kisiler vardi burda okumustum sana kesin dogum mu dedilerBenim suyum akti dogum başlamış dua edin arkadaslar.1550gr lar
Merhaba ,hemen yazamazsin belki ama ne yaptin ?nasilsin dogum oldu mu?Dogum olduysa musait olunca bilgilendirirsen sevinirim.Insallah saglikla dogumun gerceklesmistir,yavrularina saglikla kavusmussundur.Cnm cumartesi doguma gidiyorum kismetse 36+1olcwm ogun alcak daha fazla riskr girmek istemiyotum dedi ciger gelistiricide yapilmisti 2 doz.kilolarimizda iyi masalaahh..umarim ultraondaki gibi cikar.ama bi tuafim cok duyguliyum gozlerim doluyo hemrn..epidurql olcak ama bana yuksrk doz sakinlestirici yapin dedim tmm dediler..sen nasilsonn..bebisler kqc ki lo oldu ..senin ne zanan dogum kismet se
Dogumun gerceklesecekse Allah saglikla kurtarsinBenim suyum akti dogum başlamış dua edin arkadaslar.1550gr lar
Canim dogurdum.sukurler olsun kuvezede girmediler..epidural olsum o kadar rahattiki kewinlikle tqvsiye ed e im...Merhaba ,hemen yazamazsin belki ama ne yaptin ?nasilsin dogum oldu mu?Dogum olduysa musait olunca bilgilendirirsen sevinirim.Insallah saglikla dogumun gerceklesmistir,yavrularina saglikla kavusmussundur.
Cok sukur cok sevindim,gozun aydin, saglikla mutlulukla,bol anne sutun olsunda sutunle buyut yavrularini. Agrin sancin yok mu?Kac kg dogdu yavrularin?tam olarak kacinci haftanda dogurdun? Cok soru sordum kusura bakma.Canim dogurdum.sukurler olsun kuvezede girmediler..epidural olsum o kadar rahattiki kewinlikle tqvsiye ed e im...
rabbim yardımcın olsun sag salim kucakla bebeklerini inşallahBenim suyum akti dogum başlamış dua edin arkadaslar.1550gr lar
Canim dogurdum.sukurler olsun kuvezede girmediler..epidural olsum o kadar rahattiki kewinlikle tqvsiye ed e im...
Kuveze aldilar daha gormedim. Şu an iyilermisrabbim yardımcın olsun sag salim kucakla bebeklerini inşallah
Cnm agrim ameliyata olmafi sonrasi oldu ama benimki farkli bi durum es rahime yapisik oldugu icin kanamsm cok olmus prof girdi .yokdq epidural olan herkez gayet iyiydi hastanrfe benim ki fatkki.36+0da dogum yaptim cnm.cocukkar 2 750 civarinda bi 2 3 saat kaldilar.sonra yanima verdiler simdide evdeyiz.sutumde az az geliyo mama sut yapiyoz biseyler annemle.Cok sukur cok sevindim,gozun aydin, saglikla mutlulukla,bol anne sutun olsunda sutunle buyut yavrularini. Agrin sancin yok mu?Kac kg dogdu yavrularin?tam olarak kacinci haftanda dogurdun? Cok soru sordum kusura bakma.
Cok gecmis olsun,eve de cikmissin super gule gule saglikla buyut evlatlarini.Cnm agrim ameliyata olmafi sonrasi oldu ama benimki farkli bi durum es rahime yapisik oldugu icin kanamsm cok olmus prof girdi .yokdq epidural olan herkez gayet iyiydi hastanrfe benim ki fatkki.36+0da dogum yaptim cnm.cocukkar 2 750 civarinda bi 2 3 saat kaldilar.sonra yanima verdiler simdide evdeyiz.sutumde az az geliyo mama sut yapiyoz biseyler annemle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?