2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Canım ne yaptın nasıl geçti doğumun bebişler nasıl, sende iyisindir inşallah...
merhaba 35+5 de doğum yaptım bebeklerim küvezde 30haziranda acil doğum yaptım sancım coktu ve birtanesinin
kalp atışı düşüyordu solunum problemi oldu ama şimdi iyiler cok sükür kilo almaları için kuvezdeler
bende iyiyim dikiş ağrılarım geçti sayılır spinal sezeryan ile doğum yaptım
sen ne yaptın doğum oldumu?

Hayırlı olsun canım bebişlerin, çok geçmiş olsun inşallah biran önce çıkarlar kuzucuklar evinize dönersiniz beraber,
bende spinal doğum yaptım 10 gün oldu ama sütüm yok hala sadece sarı renkte sıvı geliyor ilk ağız sütü yani, senin süt durumu nasıl?

canım bende aynen senin gibi doğum yaptım ... 35.haftalıkken...15haziranda suyum geldi acil doğuma gittik sezeryan..iki hafta küvezde kaldı bebeklerim çok şükür şuan yanımdalar.nasıl bebeklerinin durumu bir an önce kucagına alırsın inş...

biri doğduğunda solunum cihazına bağlandı çok şükür şimdi makinada değil ama küvez içi
oksijen veriyorlar diğeri daha iyi ne zaman çıkarlar bilmiyorum sizin ne gibi problem cıkmıstı
ne güzel kavuşmuşsunuz bizde kavuşuruz inşallah

bende de hala sarı renkli geliyor süt?daha artmadı

Canim yaa hakikaten oyle guzel anlatmissinki okurken sanki ben yazdim dedim iki insanin hissettikleri bu kadarmi benzer? Demekki bircok insanlar oluyor dogum sonrasi bu hisler...hamilelik ayri zor ama karnindan ciktiklarinda insan kucagindaki bebeginin karnindaki tekmelerini bile ozluyor...belkide biz bu kadar hassasiz cunku kolay elde edilen bir hamilelik degil bizimki...evet benimde tedaviyle oldu oglumda tedaviyle olmustu..maselef hicbir sebep yokken( ne esimde ne bende) kendiligimden hamile kalamiyorum...bir kere asilamayla hamile kaldim dusuk oldu,sinra tekrar tekrar asilama sonuc hep negatif.sonra tup bebek yaptik iki embryo konuldu buyuk bir umutla basladigim tedavim negatif sonuclandi buyuk bir yikima dondu...tek kalan dondurulmus embryom ise yaramaz tutunamaz eriyince yasamaz bile dedigim 3. gun embryom bana evlat oldu ( su an 6 yasina girmek uzere) sonra yeniden tup bebek (klasik ivf idi bizimki) umutluydum yine ve hic embryo dollenememesiyle tamam bitti buraya kadarmis benim anneligim dedigim andi hickira hickira aglamistim telefon geldigi gun...sonraki ay icsi denendi korka korka ikinci olumsuz telefonu beklerken sonuc 5 embryo var diye telefon geldi 2.gun gelin koyalim dediler...bizde ikinci gun embryosu belki tutmaz diye iki tane koydurduk ve bunlarda bana evlat oldu..iste canim hicbir sebep yokken bu kadar ugrasip yipraninca ben nasil bir daha anne olabilecegimi dusuneyimki?birde esim bu tedavi sureclerinde cok yiprandi cok etkilendi olumsuzluklardan bir daha asla o hastane yolunu bebek icin gitmez 3 tane oldu diye...benim hikayemde bu...Bu bebisler cok uslu olursa belki bir tane daha isterim ilerde ama biraz buyuduklerinde tabi Rabbim kismet ederse....neden 4 cocuk dersen aslinda hep 2 yada 3 istemisimdir ama bulundugum yerde gurbette yalniz olunca bana ait olan benim olan ve olene kadar Rabbim kosmet ederse hep yanimda olacak olan evlatlarimfan baska kimsem yok...o yuzden cok kalabalik bir aile olmak istiyorum artik ....
Senin icinde duaciyim canim Allahim kolay bir dogum ve cooook uslu sakin bebekler nasip etsin guzel kalpli arkadasim ...

Cumartesi gunu ciktilar efe82
Sende dogum yaptin sanirim hayirli olsun kac kilo dogdular?
gözün aydın cok sevindim darısı benim başıma.
benim kızlar hala kuvözdeler 15 gün oldu 2300 biri 2100 biri şu anda kilo almaya başlamışlar.
ağızdan beslenmeye geçmemişler henüz hortumla besleniyorlar inşallah yakında bende kavuşurum.
tekrar gözün aydın tecrübelerini bizimle paylaşırsın

Cumartesi gunu ciktilar efe82
Sende dogum yaptin sanirim hayirli olsun kac kilo dogdular?
Yasadiklarimiz cok benzer canim ben de 6. Ve 7. Tup bebek tedavileriyle kavustum kizima ve ikizlerime cok sukur.yurt disinda olmasak da biz de gurbetteyiz ailelerimizden uzakta.5 kardesiz ve kslabalik aileleri cok seviyorum.rabbim saglik ve huzurla evlatlarimizla bir arada olmayi nasip etsin.
bebeklerin kuvozden cikmis gozunaydin canim cok sevindim.darisi basimiza.
efee masallahi var bebeklerinin insallah emzirecegin gunler de gelecek.

Kizlar merhaba,11 temmuz cumartesi kontrole gittik.yine nst ye girdim biliyorsunuz kasilmalarim artmisti nst de yuksek sanci cikinca dr yatis verdi.ciger gelistiriciyi vurup dogumu geciktirmeye calisacakti.eve geldim valizimi aldim aglayarak kizimla vedalastim.yatis yapildi igne yapildi fakat sancilarim cok siddetliydi dr almamiz gerekir dedi ben olmaz igne etkisini gosterene kadar dayanirim dedim.aksam 16.30 da tekrar nst ye aldi sancilar hafiflemeye basladi ama kalp atislari yavaslamaya basladi bu kez de.ve sezeryana alindim.spinal sezeryan oldum korktugum gibi olmadi cok rahat gecti dogar dogmaz oglumu yanima getirip opmeme izin verdiler sicacikti.kizimin acelesi vardi solunum yapamiyordu uzaktan gosterip yogun bakima goturduler.18.14 te kizim 2060 gr. 18.16 da oglum 2410 gr dunyaya geldiler.ciger gelistirici etki edemedigi icin kizim solunum cihazina baglandi oglum iyiydi odama gelmisti benden once sonra onu da goturduler gozlem altinda tutmak icin.simdi hala kuvezdeler kizim 2 gun sonra cihazdan cikarildi sukur.simdi de oglum sarilik olmus isik tedavisi aliyor.ben pazartesi aksam taburcu oldum simdi hergun onlari gormeye gidiyorum sut sagip goturuyorum.dr yakinda toparlarlar dedi.dun ilk kez oglumu kucagima verdiler muhtesem bir andi.her gun ayri bir seye agliyorum onlar icin dualarinizi eksik etmeyin.insallah tez zamanda kavusuruzevlatlarimiza.size de kolay gelsin.

Kızlar hayırlı olsun bebişleriniz. Bende yoğun bakım sürecini yaşamış biri olarak çok zor günler geçirdim. Ama şu an sağlıklılar. Bugünler geçmiş sıkıntıları unutturacak inşallah. Aramıza hoşgeldiniz.

Kilo almalatini bekliyorlardir yakinda agizdan beslenmeye gecerler uzulme bizim haftalarimiz iyi bebislerin emme refleksleri gelismis oluyor cabuk alisiyorlar emmeye.tekrar gozun aydkn...

Ayy canim yaa nasil sevindim ,duygulandim anlatamam gozun aydin arkadasim Allah anali babali saglikla huzurla buyutmeyi nasip etsin canimm :)

temmuz ikiz anneleri arada konunuza bakıyodum umarım sağlıklı bi şekilde bebeklerıinizi kucagınıza almıssınızdır bende bu arada evlendım ikiz annesi olcagım günü bekliyorum hamileliği devam edenlerde hayırlısıyla kucaklarına alsınlar yavrularını inşallah..

Merhaba nasilsiniz?Gebelik devam ediyor mu yoksa dogum yaptiniz mi?

Kizlar merhabakimse kalmadi buralarda...brnde sanirim 36 haftaya girdim 35+0 sali son kont ve 37 haftanin sonuna dayanirlarsa super olcaklarlar ama. Iyicr asagi indiler sanirim..bude bi dogum korkusu basladi doktorum epidural diyodu..genel anastezi istedim yok dedi epidural dedi ..epidural dogum yapanlar cok mu zor kac gunde iyilestiniz..bebekler 2500 kiloyu gecmisler..ama kuvez. Olur dedi doktorum..bi 10 gun kalir sanurim..su digum bi anlatsaniz

Canim sanitim srnle ben kaldik 35+0 oldik bugun..sagligin nasil ben iyice bunalmaya basladim..karnimda asagiya dustusen nasilsin doktor tahnini sure verdimi!!
Yok canim ben henuz 33+4gunlugum dr gittigi yere kadar dedi ama tabi cok zorlaniyorum, cok yorgunum, birkac kere kanama gecirdim bekliyoruz iste .Henuz gun verilmedi.Aysemert var birde dogum yapmayanlardan o da senin gibi 35 +larda.Biz daha cok whatsapp grubunda gorusuyoruz orasi daha aktif oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…