2015 Yılı Temmuz Ayında Tüp Bebeğe başlayacak hanımlar!... Burada buluşalım

Ben dheayi biraktim cnm ari sutu bal polene devam ediyorum

bazi arastirmalarda dheayin tedavi sirasinda alinmasinin hamilelik sansini artirdigini okumusutum, doktorum da devam edebilirsin dedi..bakalim benki ultrasondan sonra birak der...
Bana birakmami söyledi biraktim cnm zaten yan etkileri artmaya basladi biraktigima sevindim onun yerine folik asit kullaniyorum. Bakalim sali gunu uktrason muayenesinde nelrr olcak yunurtalar gelisecek mi

Bana birakmami söyledi biraktim cnm zaten yan etkileri artmaya basladi biraktigima sevindim onun yerine folik asit kullaniyorum. Bakalim sali gunu uktrason muayenesinde nelrr olcak yunurtalar gelisecek mi

anladim canim, ben cok uzun sure kullanmadim zaten, son ay duzensiz aldim, o yuzden cok da yan etkisini fark etmedim..insallah sali gunu hayirli haberlerle gelirsin...benim de carsamba olacak ultrason, Allahtan hayirlisi...bu arada senin bi cocugun var miydi? ben mi yanlis hatirliyorum...bir kez hamile kaldiysan tekrar hamile kalirsin Allahin izniyle...benim daha ilk olacak Allah nasip ederse...

alttan muayene yapıyor.
etraf kan revan olacak diye endişelenme, buna alışıklar.

Woww oldukça fazlaymış :)) kaç embriyo transferi düşünüyorsun ?
yaşım 35 in altında olduğu için ilk 2 denemede 1er tane yaptırabiliyorum. üçüncü denemeden itibaren 2şer embriyo transfer ettirebilirim. ben 6sını da dondurdum, şu an 1 yıllık deneme rezervim var:)

Sizin probleminiz nedir? Benim en fazla 4 yumurtam toplandi. Nasil basardiniz sayiyi arttirmayi
benim yumurtalarım çalışmıyor. doğal yollarla her ay yumurtlayamıyor ya da 2 ayda bir adet görecek kadar çalıştırabiliyordum. klomen gibi ilaçlarla yumurta sayımı ay içinde 2ye çıkarabiliyordum ama onlarda kalitesiz çıkıyordu bir türlü döllenemiyordu. tüp bebek tedavisindeki ilaçlar ve iğneler çok daha güçlü olduğu için 42 tane geliştirebilmişim. ama zaten onlarında çoğu boş veya kalitesiz çıktı. 24ü falan döllendi ama 5günlük embriyo yaşam süresini tamamlayabilen sadece 6 tane oldu.

Pkos mu var acaba sende. Bnm dr oyle olmustuda dr yumurtaları toplamadi bile. Cok ama kalitesiz oldugundan

yok ya politistik over de değilmiş, ben de sordum.
bakalım, transfer gününü bekliyorum. sonuca göre yolumu çizeceğim yine.

Evet cnm benim 2. Tedavimden olan 3 yasinda bi kizim var yasim gecmeden yumurtalarim bitmeden bir de kardesi olsun istiyorum insallah

yaşım 35 in altında olduğu için ilk 2 denemede 1er tane yaptırabiliyorum. üçüncü denemeden itibaren 2şer embriyo transfer ettirebilirim. ben 6sını da dondurdum, şu an 1 yıllık deneme rezervim var:)
Maşallah benim hic dondurulmusum olmadi keske bende dondurulmusla deneyebilseydim. Benim yumurta sayim az oldugundan 22 yasinda olmama rağmen ilk tedavimdne beri 2 embriyo konuyo

Merhaba arkadaşlar bende temmuzun ortalarında üçüncü tüp bebek denememi yapacağım inşallah. Şimdiden herkesin hayırlı olsun tedavisi inşallah bu sefer yüzümüz güler.

ben bugün başladım gonal f ve menagon.kafam çokkarışık

şimdi bana gonal f ve menagon aynı zamanda vurulcaksın dediler saat olarak öğlen 13:10 gibi kararlaştırdım.yani gonali evde kendim vurup sağlık ocağına gidecem aynı anda nasıl vurdurayım :) detaycıyım ya detaycı kendi kendime gülüyom halime sonra ağlayasım geliyo hamile olmadan dnegesizliği yaşıyom galiba :)

sağol canım hepimizin hayırlı olur inşallah.kafam karışık doğru doktormu doğru tedavimi sonuç vs vs vs.2. denemem bu ve sanırım korkuyorum

benimde ikinci teddavim..tedavinin icine sinmesi cok onemli, doktoruna guvenmen sart bu surecte..keske bekleseydin biraz eger hazir hissetmiyorsan...sonra aklinda kalmasin tereddutlerin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…