2015 Yılında Doğum Yapacak İzmir' li Anne Adaylarının Buluşma Noktası

cilekben

Guru
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2012
1.073
131
363
Güzel İzmir' imin, 2015 yılında doğum yapacak güzel anne adayları!!...
Burada toplanıp, alışveriş, doktor, bebişlerimiz ve daha bir çok konu hakkında tecrübelerimizi, planlarımızı paylaşalım...Güzel bir sinerji yakalamak umuduyla sohbet başlığımızı açıyorum.

-merhaba ben de sohbete izmirden katılıyorum :) 12 haftalık hamileyim doktor kız dedi...Allah nasip ederse temmuzda prensesimi alıcam kucağıma bizim ilk bebeğimiz... doktor olarak medical park' ta Vedat Bey' e gidiyorum çok memnunum umarım böyle de davam eder... çalışan bir anne adayı olduğumdan bazı sıkıntılarım var tabi sabah uyanamamak, gün içinde baş ağrıları mide yanmaları ve sürekli bir uyku hali :) Ama bebişim için herşeye katlanırım konu süt içmek dahi olsa :)

Selam bende izmirde oturuyorum bende sifa bostanlida zehra inceye gidiyorum muayene ucreti uygun ayrica begendim daha onceki gebeligimde sultan bugdaya gidiyordum oda mükemmel bir doktordu ama muayene ucreti daha fazlaydi

Merhaba Pamelacim,
Ben 17. Haftadayim, Kent Hastanesi' nde Orcun Sezer' e gidiyorum ve cok memnunum. Doktorum bana da 12. Haftada kizin olacak demisti. Gecen haftaki kontrolumde bir kez daha teyit etti, kizimiz olacak...
Ben de calisiyorum ve en kotusu is yerim evime 50 km uzaklikta, hergun git-gel toplam 100 km araba kullaniyorum, is yorgunlugu yetmiyormus gibi bir de yol yorgunlugu tuz biber oluyor Ama tabi ki dedigin gibi bebislerimiz icin katlanacagiz artik

Selam bende izmirde oturuyorum bende sifa bostanlida zehra inceye gidiyorum muayene ucreti uygun ayrica begendim daha onceki gebeligimde sultan bugdaya gidiyordum oda mükemmel bir doktordu ama muayene ucreti daha fazlaydi

Hosgeldin lorin,
Ikinci hamileligin olduguna gore, bizden tecrubelisin, artik tecrubelerine basvururuz buradan

Hoşbulduk canım tabi ki seve seve yardimci olmaya calısırım:)

Hemen ilk sorumu soruyorum o halde Ilk dogumun nasil olmustu normal mi sezeryan mi? Uzerinde cok dusunmemistim ama sezeryan geciyordu benim aklimdan...Daha zaman var ama nasil dogum yapacagim diye sordugumda doktoruma, doktorum normal dogum yapacagimi soyledi ve anlatti bir sure, kendini normal dogum konusunda hazirla fikren dedi

Canim siddetle normal dogumu tavsiye ederim bende normal yapmistim bunuda normal istiyorum insallah nasip olur normal dogumda anlik aci cekiyorsun ve sonrasinda normal hayata hemen dönebiliyorsun ben dogumdam servise gecince o sezeryanli bayanlarin cektigi acilari asla unutamam sartlandir kendini normal doguma sezeryani aklina bile getirme bir avazda dogurup kurtulucan de bana dua edeceksin:)

Haklisin aslinda canim, yasamis birinden de dinleyince insan daha bir rahatliyor...Normal dogum lehine kendimi hazirlayacagim

Merhaba bnde izmirden 7+3 haftalik hamileyim.cigli kordon kadin doguma gidiyorum doktorum mete tarcan cok memnunum.ins bebislerimizi sag saglim kucaklariz

Kizlar erken mi daha bilmiyorum ama alisverise basladiniz mi? Ben daha bir igne bile almadim...Bebek arabasi mevzusunda bir fikriniz var mi?

Bu arada Izmir' den 4 kisi olduk henuz...Bu kadar az mi anne adayi varmis Izmir' de yahu

Bende varım 5 kişi olduk mrh.Normal doğum yerini artık doğal doğum aldı tamamiyle doğum doğal oluyor benim doktorum ALİ Ata Özdemir karşıyakada Mitra klinik doğal doğumla ilgili hastalarına kurs da veriyor doktorum bu kursu kendisi veriyor çok yararı oluyor bebek doğal doğumla çok sağlıklı doğduğundan dolayı çoğunluk aksi bir durum yoksa doğal yapmaya karar veriyor.

merhaba bende geldim. ben şifa üniversitesi hastanesinde serkan güçlüye gidiyorum kızlar. bir kaç doktor değiştirerek en son serkan beyde karar kıldım. serkan bey perinatolog. ben pıhtılaşmadan dolayı iğne kullanıyorum ve hamileliğin başlarında tansiyon sıkıntısı yaşadım o yuzden perinatologu tercih ettim. şimdilik hersey yolunda çok şükür oğlum olucak benimde. bu arada bende çalışıyorum ögretmenim biraz zor bir işim var birde hamilelik hormonları eklenince ilk zamanlar çok zorlandım çok sinirleniyordum herşeye tansiyonda fırlıyordu sürekli. neyseki atlattım artık çoğunu. alışveriş yapmak için henüz erken diye düşünüyorum. 6 ayda anca başlarım sanırım. ama birbirimizi indirimlerden kampanyalardan haberdar edersek dayanamayıp daha da erken olabilir

Dogal dogum dedigin nedir canim? O da normal dogum oyle degil mi?

Hosgeldin canim, oncelikle gecmis olsun... Herseyin yoluna girmesine sevindim, hayirlisiyla oglusunu kucagina almani dilerim. Isim dusundun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…