2015 Yılında Doğum Yapacak İzmir' li Anne Adaylarının Buluşma Noktası

Benim karnim buyudu kizlar sabahta cikiyor aksamda. Ama belki de gazdir bilemiyorum. Cunku simdiden buyumesi zor gibi. Zaten buyumesinde sonradan cok buyucek :) goguslere gelince onlarda baya büyüdü napicam diye dusunuyordum sutyen konusunda. Cunku artik sikmaya basladi. Bir kac beden buyukmu almak lazim.Sizler ne yapmaya dusunuyorsunuz. ozel sutyenler var mi acaba.

benim de göğüsler büyüdü.zaten büyüktü, o tümden sinir bozucu. ama büyümesi iyi diyorlar sütün bol olur felan diyorlar. daha da büyümesin de

merhaba kızlar ben aydındadıym detaylı ultrason için araştırırken izmirde servet sağol isimli bir doktor olduğuu duydum burdan çok kişi varmış ona giden sizler duydunuz mu peki nasıl bir doktordur 20. haftada detaylı ultrason için ona gelmeyi düşünüyorum

Merhaba bende izmir karsiyaka dan:) şimdilik Bornova da maya klinik e gidiyorum hasan beye. 9+4 um henüz:) bide hanımlar alttaki hamilelik takvimini nasıl eklediniz ben yapmaya çalıştım ama olmadı

Y yagmur5373 hayır canım pro üye olmak gerekmiyor. kendi profiline gir. ordan hamilelik takvimi yazan yere bebeğinin tahmini dogum tarihini gir kaydet. sonra çıkıcak seninde

Bir beden buyuk almistim, simdi o da sıkıyor, iz yapiyor...Bir beden daha buyugunu almayi dusunuyorum.

Ben duymadim canim maalesef...

merhaba ben de izmirdeyim.doktorum bornova şifada Esra Bahar Gür. ilk doğumumda da doktorum oydu.çok memnun kaldım hem doktordan hem hastaneden.şimdi 17 haftalığım.yine aynı doktora devam ediyorum.önümüzdeki kontrolde ben de ayrıntılı için prof.serkan güçlüye gideceğim sonra yine kendi doktoruma devam.
doğumum normal olsaydı hazirandaydı ama sezeryan olacağından mayısta doğum yapıcam sanırım.hepinize sağlıklı bir hamilelik ve kolay bir doğum diliyorum.

Bende bornova sifa universitesine gidiyorum canim. Ilk dogumunu da orda mi yaptin? memnun kaldin mi hastaneden?

evet çok memnun kaldım.çok rahat ettim.inşallah senin de beklentilerini karşılar.doktorun kimdi?
ben serkan güclüye gidiyorum. tansiyon sorunu yasamıstım hamilelğin başında bir de pıhtılaşma için iğne kullanıyorum o yüzden perinatolog tercih ettim. detaylı ultrasonda tercih etmen çok iyi olmus çok ıyı bir doktor gerçekten. detaylı ultrasonu kendisininde yaptıgını bilmiyordum çok sevindim senden duyunca. hastanede benim tek rahatsız oldugum randevu aldıgım hale çok sıra beklemem oluyor çok yogun bir hastane. dogumda da aksilikler yaşanır mı acaba herkesle ilgilenebilirler mi diye düşünüyordum. inşallah bende memnun kalırım.

merhabalar bende izmirden anne adayı :))

Hoşgeldiniz kızlaar

merhaba, bende 14 haftalık hamileyim, doktorum bornovada hüseyin ceyberi , 9. haftada kanamam oldu ve 1 ay yattım şu an herşey yolunda allaha şükür. 63 kilo ile hamile kalmıştım şu an 68 kiloyum. bel oyuntum kayboldu :) pantolonlarım sıkıyor giyemiyorum hamile pantolonu giymeye başladım bile :) sanırım içim dar , benim hiç bulantı koku hassasiyeti gibi sorunlarım olmadı sadece mide şişkinliği ve aşırı gaz sıkıntım var.2 hafta sonra kontrolüm var cinsiyetini öğrenebiliriz umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…