Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayınMerhaba bende izmir karsiyaka dan:) şimdilik Bornova da maya klinik e gidiyorum hasan beye. 9+4 um henüz:) bide hanımlar alttaki hamilelik takvimini nasıl eklediniz ben yapmaya çalıştım ama olmadı
Saol canim. Sizin gibi imza alanına eklenmiyor. Pro üye olmak gerekiyor sanirimHamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın
BURAYA TIKLAYIP YAPABİLİRSİN CANIM. HOŞGELDİN CANIM
Benim karnim buyudu kizlar sabahta cikiyor aksamda. Ama belki de gazdir bilemiyorum. Cunku simdiden buyumesi zor gibi. Zaten buyumesinde sonradan cok buyucek :) goguslere gelince onlarda baya büyüdü napicam diye dusunuyordum sutyen konusunda. Cunku artik sikmaya basladi. Bir kac beden buyukmu almak lazim.Sizler ne yapmaya dusunuyorsunuz. ozel sutyenler var mi acaba.
merhaba kızlar ben aydındadıym detaylı ultrason için araştırırken izmirde servet sağol isimli bir doktor olduğuu duydum burdan çok kişi varmış ona giden sizler duydunuz mu peki nasıl bir doktordur 20. haftada detaylı ultrason için ona gelmeyi düşünüyorum
Merhaba bende izmir karsiyaka dan:) şimdilik Bornova da maya klinik e gidiyorum hasan beye. 9+4 um henüz:) bide hanımlar alttaki hamilelik takvimini nasıl eklediniz ben yapmaya çalıştım ama olmadı
Tamam canım. Teşekkür ederim deniycem umarım olurY yagmur5373 hayır canım pro üye olmak gerekmiyor. kendi profiline gir. ordan hamilelik takvimi yazan yere bebeğinin tahmini dogum tarihini gir kaydet. sonra çıkıcak seninde
Teşekkür ederim canim:)Hosgeldin Yagmurcum...
Bende bornova sifa universitesine gidiyorum canim. Ilk dogumunu da orda mi yaptin? memnun kaldin mi hastaneden?merhaba ben de izmirdeyim.doktorum bornova şifada Esra Bahar Gür. ilk doğumumda da doktorum oydu.çok memnun kaldım hem doktordan hem hastaneden.şimdi 17 haftalığım.yine aynı doktora devam ediyorum.önümüzdeki kontrolde ben de ayrıntılı için prof.serkan güçlüye gideceğim sonra yine kendi doktoruma devam.
doğumum normal olsaydı hazirandaydı ama sezeryan olacağından mayısta doğum yapıcam sanırım.hepinize sağlıklı bir hamilelik ve kolay bir doğum diliyorum.
Bende bornova sifa universitesine gidiyorum canim. Ilk dogumunu da orda mi yaptin? memnun kaldin mi hastaneden?
ben serkan güclüye gidiyorum. tansiyon sorunu yasamıstım hamilelğin başında bir de pıhtılaşma için iğne kullanıyorum o yüzden perinatolog tercih ettim. detaylı ultrasonda tercih etmen çok iyi olmus çok ıyı bir doktor gerçekten. detaylı ultrasonu kendisininde yaptıgını bilmiyordum çok sevindim senden duyunca. hastanede benim tek rahatsız oldugum randevu aldıgım hale çok sıra beklemem oluyor çok yogun bir hastane. dogumda da aksilikler yaşanır mı acaba herkesle ilgilenebilirler mi diye düşünüyordum. inşallah bende memnun kalırım.evet çok memnun kaldım.çok rahat ettim.inşallah senin de beklentilerini karşılar.doktorun kimdi?
merhabalar bende izmirden anne adayı :))
merhaba ben de izmirdeyim.doktorum bornova şifada Esra Bahar Gür. ilk doğumumda da doktorum oydu.çok memnun kaldım hem doktordan hem hastaneden.şimdi 17 haftalığım.yine aynı doktora devam ediyorum.önümüzdeki kontrolde ben de ayrıntılı için prof.serkan güçlüye gideceğim sonra yine kendi doktoruma devam.
doğumum normal olsaydı hazirandaydı ama sezeryan olacağından mayısta doğum yapıcam sanırım.hepinize sağlıklı bir hamilelik ve kolay bir doğum diliyorum.
hosbulduk :))Hoşgeldiniz kızlaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?