2015 Yılında Doğum Yapacak İzmir' li Anne Adaylarının Buluşma Noktası

merhabalar ben de 23. haftama yarın giricem nasipse. medicalpark vedat uluğa gidiyorum. çok çok memnunum hastaneden ve doktorumdan. son 1 haftadır sağ kasığımda şiddettli bıçak saplaması gibi ağrım oluyor. başka bir problemim yok çok şükür. yarı yolu tamamladım geri sayıma düştüm bile. rabbim hepimize sağlıkla çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip etisn inş.

Hosgeldin canim, oncelikle gecmis olsun... Herseyin yoluna girmesine sevindim, hayirlisiyla oglusunu kucagina almani dilerim. Isim dusundun mu?
bastan beri rüzgar diyorduk canim sonra vazgectik çağan dedik. Tekrar degisebilirde bakalim. Sen dusundun mu canim?

Sende hosgeldin arkadasim. Agrini doktoruna sor istersen. Büyük ihtimalle rahmin buyumesindendir ama gene de sormakta fayda var.

Hosgeldin canim...
Cogu bitmis azi kalmis senin masallah...Endiselenecek birsey yoktur mutlaka da agrini doktoruna danis obencim yine de...

merhabalar.. ben de 17inci haftamın içindeyim.. cinsiyeti hala belli değil. Haftaya kontrolüm var ozaman belli olacak. Bne Karataşta Ahmet Kılyara gidiyorum. şimdilik memnunum ama sanki sezeryan yapacak gibi bir his var içimde ve ben normal doğum istiyorum. sonraki haftalarda açıkça soracağım. Şuana kadar 3 kilo aldım ben. Sizler kaç kilo aldınız. 52 ile başlamıştım suan 55 oldum..

doktorum normal dedi. rahmin büyüdüğü için ağrın olacak ,ağrıyan tarafın neresi ise o tarafa yat geçecek dedi. çok aşırı olduğunda minoseti önerdi. çok şükür

Ben henuz kilo almadim canim. Mumkun olduguncada almamam gerekiyor. Tansiyon sorunum vardi. tuzsuz besleniyorum hamurisi yemiyorum tatli yemiyorum ekmek bile gunde en fazla bir dilim.

Ben henuz kilo almadim canim. Mumkun olduguncada almamam gerekiyor. Tansiyon sorunum vardi. tuzsuz besleniyorum hamurisi yemiyorum tatli yemiyorum ekmek bile gunde en fazla bir dilim.
ne güzel. zaten ilk aylarda doktorlarda tavsiye etmiyor kiloyu. Ben 13. haftama kadar hiç almadım ama bulantılar geçtikten sonra (doktorum hamurdan uzak duracaksın demesine rağmen) inanılmaz hamurişi yiyorum. mide yanması gibi bişeylerim var, poğaça, simit, ekmek falan iyi geliyor diye sürekli yiyorum. ama artık biraz dikkat etmem lazım.

doktorum normal dedi. rahmin büyüdüğü için ağrın olacak ,ağrıyan tarafın neresi ise o tarafa yat geçecek dedi. çok aşırı olduğunda minoseti önerdi. çok şükür
iyi bari canim ciddi birsey yokmus. Benimde bazen kasigimda agri oluyor ayni taraga yatinca gececegini biliyordum og r endigim iyi oldu.

Simdiye kadar kilo alimin iyi bence zaten zayifmissin canim. Ama tabi surekli hamurisi yersen cok fazla alabilirsin
Ayarinda yemek en guzeli. Ben cok zorlandim yemek konusunda agiz tadim kalmamisti hic yemek gormek istemiyordum. Yeni yeni alistim.ruyamda tatlilar börekler goruyordum :) Esime hep diyordum ki dogum yaptigim gun bana kocaman bir yas pasta getir baska bir sey istemiyorum :) simdi daha iyiyim aş ermelerde bitti sanirim.bebegim icin herseye deger napiyim.

Hosgeldin canim,
Ben ilk 12 haftayi cok kotu gecirdim, asiri bulanti vardi ama agzima ne bir lokma koyabiliyordum ne su icebiliyordum. 3 kilo kaybettim. Suan cok sukur sabah bulantilarim disinda yeme icmem normale dondu ve ancak verdigim kiloyu geri alabildim. 53 kiloyla hamile kalmistim, 50' ye dustum, suan 53 olup, basa dondum :)

herkese merhaba ben de İzmir'deyim. Bugün tam 15 haftalık olduk. Doğum İnşallah haziranda

Hosgeldin canim,
Ben de haziran annesiyim :)

O halde hazirlikli olalim, rahim agrilari geliyor...Agriyan tarafa yatilmasini da kayitlarima aldim

Su ruyada tatlilar borekler gorme olayi bana da oluyordu, simdi gecti :)

Kizlar, peki siskinliginiz var mi?Sabah kalktigimda neredeyse hamile degil gibiyim, gobegim yok...Sonra gun boyu yiyip ictikce sisiyorum, gobek cikiyor, hatta nefes alamiyorum sanki, karnimda solunum yapacak yer kalmiyor. Sizin de oyle oluyor mu?

cil post: 38586844 .!.:
Kizlar, peki siskinliginiz var mi?Sabah kalktigimda neredeyse hamile degil gibiyim, gobegim yok...Sonra gun boyu yiyip ictikce sisiyorum, gobek cikiyor, hatta nefes alamiyorum sanki, karnimda solunum yapacak yer kalmiyor. Sizin de oyle oluyor mu?
Benim hala karnim yok gibi,hele sabah oluşum Nerede saklanıyor bulamıyorum alamiyorum kadar ye iç anca çıkıyor göğüs. Nefes alamama bende de var. Bu sabah işe giderken Altınyoldan limana kadar bir trafik vardı görmelisiniz. 63 numaradaydim,içersi tıklım tıklım, bir de sıcak. Oturan bayanın üstüne yığıldım, tansiyonu düştü. Hamileyim diyemedim inanmicaklar çünkükarnim yyok . SŞu karnim çıksın artik

Eşim de bana takiliyor, "biraz sismanla,karnin ciksin artik da hamile oldugun belli olsun" diye Aksama kadar aynen dedigin gibi yiyip icip sisince belli oluyor ancak...Bir de gogusler mevzusu, 3 beden buyudu sanirim benim, karnimdan cok goguslerim buyudu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…