2015 Yılında Doğum Yapacak İzmir' li Anne Adaylarının Buluşma Noktası

İzmir'de doktor arayışındayım tavsiyeniz var mı?
Ben perinatolog prof sabahattin altunyurt diyorum kesinlikle..paraci değil..ve ne diyorsa cikiyor..dogumum da cok rahat oldu..cok eglenceli idi..ilk zamanlar soguk biri gibi gelsede zamanla alisiyor hasta ile birbirine..dogum ucretimi bile 10 gun sonra verdim..

ar

arkadaşım merhaba,pgt vecgh ile ilgili bi sayfa açcışsın..öncelikle yaşadıklarına üzüldüm, ama şimdi sanırım herşey yolunda ..PGT ve CGH ile ilgili izmirde tavsye edebleceğin bir yer varmı ? ben smyrana gördüm CGH başka bir yer yapıyormu ? tavsiye edeceğiniz bir yer varmı? pgt yerine CGH yapan yer sanırım daha iyi..

Canim biz izmirde tup bebegi yaptirmadik..izmirdeki doktorum izmirde cok unlu biri idi..tup bebek icin ist veya ankara dedi bize..bizde istanbulda bruksel tup bebek te transfer olduk..onlar tahlil sonuclarindan cgh veya pgt onermedi bize..ben ne kadar israr etsemde bosu bosuna bizden para almis olcaklarini söylediler..tek embriyo ile trsnsferim oldu ve cok sukur 4 aylik bir kizim oldu..eger burdan istanbula gitme sansin varsa orayo dusun derim..burda yumurtlama takibin yapilir opu ve transfer icin gidersin..allahim tez zamanda care versin sende kuzuna saglikla kavus ins.

Sağol canım yanıt verdiğin, çok şükür bebeğine kavuşmuşsun benim şu anda 2 embriyom var ege üni.,daha önce kentte tedavi gördüm , orada olmadı sonra kaan beyle görüşme yaptım, çok da memnun kalmadım sanırım dr.beyin yoğun bi günüydü ve çok yoğun ve gergindi..ege üni.2 embriyom var..2 embriyo önümüzdeki ay bi aksilik olmazsa transfer edilecek..umarım tutunur, eğer tutunmazsa bende istanbul düşünüyorum, şişli memorial semra hanımdan mutlaka bi randevu almak istiyorum..hayırlısı ,güzel dileklerin sağol arkadaşım,inşallah bende isteyen herkes kavuşur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…