- 2 Aralık 2014
- 1.099
- 1.084
- 158
- 43
Üşütmüş olabilirsin canım..artik doğumun yaklaştığının habercisi akıntı yogunlasmasi..kan gelse veya kahverengi leke o zaman kirk derim..hastane yakin size olmadı acilden bir doktorla görüş istersen için rahat etmediyse...
Ayy ne güzel canım inş bende o günleri görürüm canım inşallah..Çok sevindim senin adına..senin doktorun muayene ücreti ne kadar..ben bucatip â tahliller için gidiyorum ordaki doktor da pek rahat çalışıyor maşallah..ondan gıcık olmaya başladım..haftam da ilerledi herkes te bakmaz..reşat tan bende randevu alacaktım geçen aradım 1 ay sonra ya randevu verdi..dogururum bile belki dedim o zamana..erken doğum riskim olduğu için..senin egepoldeki doktorunda yoğun mı çok..Bir daha gelmedi cnm. Cars yine randevum var. Bakalim dogum tarihim belirlenecek artik
InsaAllah canim amin..Ayy ne güzel canım inş bende o günleri görürüm canım inşallah..Çok sevindim senin adına..senin doktorun muayene ücreti ne kadar..ben bucatip â tahliller için gidiyorum ordaki doktor da pek rahat çalışıyor maşallah..ondan gıcık olmaya başladım..haftam da ilerledi herkes te bakmaz..reşat tan bende randevu alacaktım geçen aradım 1 ay sonra ya randevu verdi..dogururum bile belki dedim o zamana..erken doğum riskim olduğu için..senin egepoldeki doktorunda yoğun mı çok..
Oraya da randevu istedim çok ileri tarihe vermişti sekreterler o zaman ilk tahlil yapmam gereken zamanda..ondan vazgeçtim..gökalp ile hakan i biliyorum ordan..http://www.haciserif.com.tr/ikiz-bebek-cikolatasi.html
InsaAllah canim amin..
Benim egepoldeki dr.daha iyi resat beyden. Tutumu yaklasimi cok daha iyi ve sevecenn. Benim dr muayene ucreti 50 tl. Ama egepoldeki hemen her dr iyidir.
Kizz çikolata lar mi bakıyorsun sen..hastanede vermek için mi yaptıracaksın..http://www.haciserif.com.tr/ikiz-bebek-cikolatasi.html
InsaAllah canim amin..
Benim egepoldeki dr.daha iyi resat beyden. Tutumu yaklasimi cok daha iyi ve sevecenn. Benim dr muayene ucreti 50 tl. Ama egepoldeki hemen her dr iyidir.
Kizz çikolata lar mi bakıyorsun sen..hastanede vermek için mi yaptıracaksın..
Ordan mi verdin siparişi canım..hastanede mi dağıtacaksın canım..mevlut için mi..bende karar veremedim ne dağıtsam diye..esim deliriyor zaten..tüketici toplumu olduk iyice kanma sakin bunlara diyorAy canim pardon ya. Kopyalamisim o sayfayi ben. Yanlislikla yapistirmisim buraya :)
Evet cnm cikolata siparisi verdik yarin gelir heralde.
Ordan mi verdin siparişi canım..hastanede mi dağıtacaksın canım..mevlut için mi..bende karar veremedim ne dağıtsam diye..esim deliriyor zaten..tüketici toplumu olduk iyice kanma sakin bunlara diyor
Magnet daha mi kalıcı olur diye düşündüm bende karar veremedim..hic fiyat ta araştırmadım..Canim kimisi cok abarti yapiyior kutular birsuru cikolatalar vs... biz boyle kutularda birer tane madlen cikolata olsun istedik. Fiyati da uygun. Haci Serif markasi da cok kaliteli bir markadir. Denizlili bu marka.ben de aslen denizliliyim biliyorum yani. Butun urunleri hijyenik. Dogum odasinda ikramlik icin aldik 1 kutusunu. Diger kutu da mevlutte dagitmak icin. Cok birsey degil hagira olsun istedik.1 kutuda 70 tane var. Diger kutuyu dolaba koyup muhafaza edicez.
Magnet daha mi kalıcı olur diye düşündüm bende karar veremedim..hic fiyat ta araştırmadım..
Yer atar bizim toplum çikolatayı...magnet olunca mecbur saklarlar..arkadaşım in oğlu sünnet oldu geçen sene çerçeve magnet var içinde de oğlunun resmi..esim de hic sevmiyor oğlunu sam şeytani diyor..çocuğun fotoğrafını taşınırken attı..çerçeve boş simdi..kendi kocamdan biliyorum...magnetin içinde seker li de seçmeyeceğim ben..zamanla kurtlaniyor çünkü ici..lavanta filan en iyisi gibi geliyor..Ben de magnetleri yeni yeni arastirmaya basladim. Ne zaman secicem de ne zaman hazir olur bilmem...
Cikolaatalar asıl hastanede ikramlik, lohusalik donemimde gelenlere ikramlik ve mevlutte dagitilmalik. Sanirim magnet de yaptircaz cnm
Yer atar bizim toplum çikolatayı...magnet olunca mecbur saklarlar..arkadaşım in oğlu sünnet oldu geçen sene çerçeve magnet var içinde de oğlunun resmi..esim de hic sevmiyor oğlunu sam şeytani diyor..çocuğun fotoğrafını taşınırken attı..çerçeve boş simdi..kendi kocamdan biliyorum...magnetin içinde seker li de seçmeyeceğim ben..zamanla kurtlaniyor çünkü ici..lavanta filan en iyisi gibi geliyor..
Valla ben pek badem seker i filan yemem alanlarda ben gibi sevmezse kurtlanır durur bi sefer de evde pislik canım..o yüzden şekerli hic düşünmüyorum..Evet esim de lavamta kokusuna bayilir. O yizden lavantali magnet olabilir diyor.
Amaa iste lavantali magnetlerde pahaliya geliuyor
İzmir'de doktor arayışındayım tavsiyeniz var mı?
İzmir'de doktor arayışındayım tavsiyeniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?